brak logo

BKT Elektronik Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o BKT Elektronik Sp. z o.o.

bmw 2010-01-07 19:22
Kolorowo nie jest, ale (usunięte przez administratora) po co tak od kilku lat męczysz się w tej firmie. Składaj wypowiedzenie..... myślę, że wszyscy będą szczęśliwi.... Szczególnie ty. Może uda ci się znaleźć pracę w innej firmie, gdzie będziesz mógł (usunięte przez administratora) w stołek.
xyz 2010-01-07 23:49
bmw- a ty chyba jesteś jedną z tych osób(usunięte przez administratora) w stołek w bkt oburzyło cię coś? prawda w oczy kole? ale racja po co siedzieć w tej firmie i żalić się na forum?? ale wiesz...nie każdy ma taką (usunięte przez administratora)żeby (usunięte przez administratora) całe życie w stołek...jedni to lubią...a inni wolą pracować uczciwie...picie kawy i palenie fajek co chwilkę nie można nazwać pracą?
Szkoda tylko że za Waszą "pracę" płacą więcej -prawo dżungli jakby ktoś powiedział.
BigBROTHER 2010-01-09 09:11
Kiedyś pracowałem w tym zakładzie i stwierdziłem fakt ze--->GŁÓWNIE to zakłaad bardzo powalony (usunięte przez administratora)
2
ja 2010-01-09 13:34
Przestańcie już się wykłócac bo ta strona jest do wyrażenia swojej opiniia teraz to jest juz pole bitwy pomiedzy pracownikami fizycznymi a biurowymi. Ja tez tam pracuje i dobrze mi tam
1
ktosik 2010-01-10 13:29
To prawda,że dobrze jest tylko tym którzy nie walczą o swoje prawa,nie wyrażają złych opinii nawet jeśli są prawdziwe i robią to co się im każe choć ochoty nie mają na to wale.I siedzą cicho jak mysz pod miotłą.(usunięte przez administratora)
ja 2010-01-10 21:45
wszedzie jest tak samo
2
pracownik 2010-01-12 16:11
Po poziomie wypowiedzie wnioskuje depresyjny poziom umysłowy. Jestem pracownikiem dłuższy czas i z niektórymi faktami moge sie zgodzić, inne to brednie- Ludzie jak wam tu tak źle to co tu robicie- zawsze można się zwolnić, chyba że na nic innego was nie stać jak marudzenie i biedowanie. Zapraszam do przemyśleń
ktosik 2010-01-12 18:24
Ja po wypowiedzi PRACOWNIK wnioskuję niedorozwój umysłowy i totalne poddaństwo.Kiedyś książkę napisze o BKT to dopiero będzie bestseller.Tymczasem pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie,życząc wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2010.
1
Chetny do pracy 2010-02-04 12:43
Mam pytanie do osób już związanych z tą firma. Dostałem propozycje pracy tam na stanowisku Handlowiec. Chce wiedzieć jak w rzeczywistości będzie wyglądała i na czym polegała moja praca, no i realne zarobki. Proszę o szczegóły!!
pracownik 2010-02-18 21:03
Jako handlowiec na pewno nie będziesz miał /ła źle...będziesz należeć do tych"lepszych" więc warto spróbować.
3
0na 2010-12-23 17:55
Zgadzam się z powyższymi opiniami.
ona 2010-12-23 18:08
zaznaczam że tam nie pracowałam ale dużo słyszałam od ludzi z produkcji.
boom 2012-01-05 09:58
Pozdrawiam Panią (usunięte przez administratora);) która dobrą i sumienną pracą wybiła się na \"szczyt\" magazynowy
ps 2012-02-03 06:44
rownież pozdrawiam BOOM...
Szcęśliwy były pracownik 2013-07-02 22:19
Firma siedzi na kasie i ani myśli się nią dzielić. Podstawowy zarzut.
Ktoś Ci obiecuje mega zarobki? ZAPOMNIJ! Mega zarobki mają ci, którzy już są tam głęboko zakotwiczeni (na wysokich szczeblach). Konkurujesz z firmami na rynku i "kolegami" i "koleżankami" w firmie. Hierarchia działa na poziomie zróżnicowania płacowego. Chcesz coś załatwić? Martw się sam. Na tym polega pojęcie "duża samodzielność"
Totalnie niejasny system premiowy, niby od obrotu, ale bardziej uznaniowy. Ogólny bajzel w papierkach. Zero szkoleń, zero podnoszenia kwalifikacji, kryzys jest trzeba (usunięte przez administratora) na dyrektorów co by mogli zdemolować kolejny hotel na bani!
2
anonim 2013-07-14 18:11
Szczesliwy ma racje. Wszystko jest prawda i nie jest przeterminowane. Zero szkolen podnoszacych wiedze i kompetencje, zero kursow. Ja dalem sobie spokoj z BKT miesiac temu. Firma "usiadla na kasie" i kisi ja. Najwiekszy problem, to dostepnosc produktow co ma wplyw na wiarygodnosc firmy. Zeby trzeba bylo czekac nawet 6 (slownie szesc) tygodni na produkty "flagowe" z katalogu produktow. Problemem sa jeszcze osoby "wazniejsze" od Twoich priorytetow. Mász cos mega waznego? Zawsze znajdzie sie osoba, ktora ma cos wazniejszego i zniweczy Twoje starania. Musisz walczyc z konkurencja na rynku i wewnatrz firmy.
1
anonim 2013-07-25 20:27
Szkolenia, kursy? BKT liczy na pracowników z kompetencjami i bogatą szeroką wiedzą! Szkoda tylko, że nie szanuje się ich, a ich kompetencje nie są wykorzystywane.
2
eeeeech 2013-08-10 21:06
Brak słów. W tej firmie stawia się jeden krok do przodu i dwa do tyłu! Zarówno gdy tyczy się to stanowiska jak i wypłaty.
1
xxxx 2013-10-07 21:33
Ta firma to kompletne dno...
jaaaaaaaa 2013-11-09 16:35
Ta firma to nie kompletne DNO. Ma jednak kilka dobrych stron:
- zarobki (wyłączając GÓRĘ) najniższa krajowa najczęściej ale za to zawsze na czas,
- awans możliwy (wymagania: dużo szczęścia, dobre wykształcenie, trochę znajomości)
- nowy pracownik ma szansę na wyższą stawkę niż ten z kilkuletnim stażem na tym samym stanowisku (niesprawiedliwe ? ALE SZANSA DLA NOWYCH)
- w czasie 8 godz. pracy są 3 przerwy: 15 min śniadanie i dwie 5 min na papierosa.(pracowałem w kilku firmach ale tylu przerw nie było)
- atmosfera super (kilka romansów, kłótnie na całą firmę - bez tego było by nudno.
- szkolenia przecież są np.na wózki widłowe.
I to chyba na tyle dobrych stron, ale są. Wydaje mi się że wszędzie jest to samo, wszędzie jest jednym dobrze a drugim źle.
2
Były 2013-12-02 17:23
Na jakim stanowisku? Odpowiedź jest trudna jeśli nie podasz stanowiska :P
2
giuseppe 2015-01-20 01:03
jeżeli pomimo kilku nie najlepszych ostatnio komentarzy na temat BKT Elektronik ktoś z Was nadal ma ochotę na zatrudnienie w tej firmie to ja jak najbardziej polecam. Firma obecnie rekrutuje ludzi na stanowiska tj: Projektant / Kosztorysant systemów teleinformatycznych Samodzielny inżynier produktu i procesu Specjalista ds. marketingu Pracownik ds. obsługi sprzedaży SPECJALISTA DS. KLUCZOWYCH DOSTAWCÓW
novy 2015-02-05 14:26
Witam jak wyglądam praca na stanowisku Monter Elektryk? co firma proponuje i czego oczekuje?
xxx 2015-02-06 18:10
Praca jako elektryk w sumie ciekawa jeśli lubisz to co robisz mam na mysli zawód elektryk gorzej z atmosfera w zakładzie nie masz prawa do własnego zdania bo za nie można zostać ukaranynm na dobre zarobki i docenianie tego co robisz też nie ma co liczyć także jesli masz lepsze możliwości to nie polecasm chyba że jesteś przybity do muru nie masz pracy a musisz zarabiać a nie masz nic lepszego
1
astel 2015-02-07 17:46
Zarobki jak na takie stanowisko kiepskie.
2
ona 2015-07-03 17:47
Dziwny zakład chyba jedyny w którym picie w pracy nie jest praktycznie w żaden sposób ukarane chyba że brak premii nazywamy karą. Śmieszne. Ponadto prace traci osoba po chorobowym nie mająca żadnych nagan jedyną jej winą jest chorobowe a osoba która była złapana na pracy pod wpływem pracuje sobie w najlepsze.Trzeba wiedzieć komu dawać d**y wtedy ma sie dobrze.Pozdro
3
lili 2016-03-06 00:06
Zarobki kiepskie jak nie osiągniesz procentów na premię to muszą ci dołożyć do najniższej krajowej tak więc wymuszana premia tak na prawdę pokrywa brak który wynika z nędznej stawki godzinowej.Niemiła atmosfera. Brak szacunku "kadry" do pracowników z montażu.
4
pracownik 2016-07-25 17:29
mega wymagania i zarobek 2200 netto max
1
BKTE rules 2016-08-07 20:52
wyplaty terminowe ale jak ja dostaniesz to nie wiesz czy to wyplata czy zasilek .
6
Philips 2016-08-30 10:27
Uważajcie na Wojtków , z produkcji a najbardziej na nieuzębionego znawce śrubek philipsa fałszywy człowiek
3
Prawdomówny 2016-08-30 10:36
Nie doceniają atmosfera nie miła , nawet nie dostaniesz ubrania roboczego , pani pseudo Róża bhp przymyka oko. Kolesiostwo w tej firmie , brat braciszka wsadza mowa tu o Wojtku nieuzębionym znawcy śrubek philipsa , ale także innych osobach.
6
poldek 2016-08-30 12:44
O rany, to skoro wynagrodzenie u nich przekracza 3 tysiące złotych to się nie dziwię, że są tak popularni, w końcu to doskonaly dowód na to, że się dobrze u nich dzieje, ale jakie sa oferty pracy u nich? Chętnie bym się w takim razie do nich załapał.
Ralfa 2016-12-29 10:36
Dziadek opowiadał mi jak było w czasie wojny to jedyny zakład w którym poczujesz jak byli wykorzystywani ludzie w nazistowskich obozach śmierci.
Psychiczny terror pracujesz ale to za mało zostawanie na nadgodziny to twoja powinność a za bramą czeka tysiąc ludzi by zająć twoje miejsce.
Praca dla sado-maso.
2
Emili 2017-01-04 21:38
Godzina gospodarcza na sprzatanie wokół siebie na to wpadł geniusz oszczedności.
Jak to może sie opłacać oderwać wszystkich pracowników od pracy by przez godzine robili to co może jedna sprzataczka.
3
Blik 2017-01-08 14:25
Super firma, warto pracować w takim miejscu, polecam
Agnieszka 2017-02-28 10:07
Co powiecie na temat atmosfery w BKT Elektronik Sp. z o.o.? Jak ją oceniacie? :)
Ola 2017-04-10 15:51
Proszę mi napisać ile tam sie zarabia na montażu ( dostałam odpowiedz na wysłane cv, praca dwie zmiany) jestem ciekawa jaka jest płaca. :)
Agnieszka 2017-04-11 08:44
@Ola, z pewnością również wszystkich informacji dowiesz się podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Koniecznie podziel się po niej z nami swoimi wrażeniami.
Ola 2017-04-11 10:50
Pytanie do konkretnych osób które wiedza jakie sa zarobki ok? To ze jak pojadę i sie dowiem sama wiem. Mam dosyć daleko do bkt dlatego sie pytam czy warto(zmieniać prace).
5
m. 2017-04-15 23:09
Nie warto, trzeba zasuwać jak robot, niby godzinówka ale gonią jak na akordzie
3
Blikoman 2017-04-18 20:45
Słyszałam, że BKT Elektronik to super firma ale niestety nie mogę znaleźć nigdzie ofert pracy. Może ktoś słyszał o pracy dla osoby ze znajomością jęz. niemieckiego?
Agnieszka 2017-04-19 11:16
@Blikoman, oferty pracy firmy BKT Elektronik Sp. z o.o. możesz znaleźć na ich stronie internetowej w zakładce "Kariera": http://www.bkte.pl/kariera/oferty-pracy
Kygol 2017-06-04 08:22
Lider Michał na produkcji obgaduje innych pracowników do swoich lizusow. Naśmiewa się. Powinni z nim porządek zrobić i z tymi jego pieskami na posylki.
8
Bolek 2017-06-17 13:39
Może ktoś ma wiedzę w temacie pracy dla kierownika działu jakości? Jakie wymagania stawia firma na samym początku? Jaka jest atmosfera w firmie? Na jakie dodatki można liczyć poza zasadniczym wynagrodzeniem? Będę bardzo wdzięczny za pomoc, gdyż takie informacje są pomocne.
Agnieszka 2017-08-31 17:13
Aktualnie poszukują pracownika Pracownik ds. Obsługi Klienta na Rynku Krajowym. Z oferty pracy wynika, że zapewniają szanse realizacji ambicji zawodowych w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia atrakcyjny pakiet świadczeń socjalnych. Ktoś zainteresowany taką ofertą pracy?
Kubuś 2017-09-10 23:00
Gdyby tak było ciężko w BKT jak niektórzy piszą to pewnie firma potrzebowałaby nowych pracowników ale jak na razie nie mają zupełnie listy ofert, może to ktoś ma problem z chęcią do pracy?
1
123 2017-09-15 07:47
Przeszkadzają im kubki na stołach a to ze starzy pracownicy i lider Michał wynoszą kable jest w pożądku i tego nikt sie nie czepia. Mimo tego że wszyscy dookoła o tym wiedzą. NIE NORMALNY ZAKŁAD
2
123 2017-09-15 07:47
Przeszkadzają im kubki na stołach a to ze starzy pracownicy i lider Michał wynoszą kable jest w pożądku i tego nikt sie nie czepia. Mimo tego że wszyscy dookoła o tym wiedzą. NIE NORMALNY ZAKŁAD
1
bcs 2017-09-21 11:32
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na jakie można liczyć wynagrodzenie w tej firmie na stanowisku : monter podezespołów ?? Z góry dziekuje za odpowiedz
Agnieszka 2017-09-21 14:15
@123 czy obecnie jesteś pracownikiem firmy BKT Elektronik Sp. z o.o.? Co najbardziej nie podoba Ci się w pracy? Jakie minusy widzisz w pracy tutaj?
Zostaw swoją opinię o BKT Elektronik Sp. z o.o. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BKT Elektronik Sp. z o.o.