brak logo

Mega Pack

Łódź

Opinie o Mega Pack

Paola 2010-12-10 13:46:25
Praca może być tylko zimno [usunięte przez moderatora] Towrzystwo fajne i wieksze luzy niz w ET.
zamarznięta 2013-02-11 22:52:08
praca nawet ok, natomiast bardzo zimno, po calym tygodniu pracy w weekned gwarantowana goraczka i katar. ogromny rygor, wszedzie kamery, 15 minutowa przerwa na 8 godzin to stanowczo za malo! Nie zdarzysz nawet wypic herbaty i zjesc 2 kanapek. Nie mozna wychodzic do toalety przed przerwami i godzine przed zakonczeniem pracy. Jesli spoznisz sie 1 minute (!) to ta minute musisz kategorycznie zostac dluzej. Zdecydowanie nie polecam pracy na hali promocyjnej, zimą zimno jak na syberii, musimy byc ubrane w kurtki, czapki, kaptury, rekawiczki, szaliki i kozaki. Panowie ktorzy tam pracuja zero pomocy przy ciezkich pudlach. Jedyny plus praca nie jest bardzo meczaca i jest nawet fajna atmosfera. Niedostateczny poniewaz temepratura jaka tam panuje jest niewiarygodna.
dobrzezejuzkoniectejpracy 2013-03-05 01:48:09
Praca przez posrednika,niby w biurze mowia cos na jej temat ale to odbiega od rzeczywistosci DRASTYCZNIE!!
Wiec moze najpierwy Panie grzejace [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurze posrednictwa pracy W..przeszlyby sie zobaczyc za jaka smieszna stawke 6zl na godz netto idzie pracowac..zimno?nie to stanowczo za malo tam jest jakas k..masakra wszyscy w kurtkach pracuja a i tak piz..a ze ch..ciagnie od betonu po stopach,nogach magazyn nie ogrzewany,blachy dziurawe ze widac co na dworzu sie dzieje,praca to podobno pakowanie..hm rozdzieranie i przepakowywanie kosmetycznych dokladniej,nie daja rekawiczek ani nozy wiec dla potencjalnych pracownikow dobra rada..KUPCIE SOBIE!! Ponad to przerwa to jakas masakra,smialam sie do lez 15min i to jeszcze 2min wczesniej musisz juz byc znow na magazynie bo jak nie to Ci wpisze spoznienie,zeby isc do lazienki tez trzeba o pozwolenie pytac..i to tez sa wyznaczone godziny ..praca stojaca,tak jak mowil przedmowca PANOWIE sa dla ozdoby bo nic nie robia i sie w ogole nie garnia do pomocy..koszmar,zastanowcie sie 2razy ..
jaaa 2014-02-06 18:20:35
Praca jak to na magazynie. Szybkie tempo pracy. Tylko to biuro to porażka...
nowa 2014-04-13 21:41:51
jest spoko
1
ja 2014-06-06 10:09:30
Hej powiedz mi to jest przez agnecje wso
rudolf 2015-07-16 18:07:01
W Grudziadzu podobnie jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biegaja jak na wybiegu zamiast robic o jedzeniu pierdola, jedna tlusta jak kaczka ledwo co chodzi po magazynie, zamiast przestawiac palety to trzeba po Nia widlakiem podjezdzac. Ogolnie same blachary tam pracuja od razu z trasy do pracy przychodza, tylko kilku porzadnych to sie czepiaja.
pala 2016-03-19 00:33:54
nie wiem o co te krzyki. praca spoko. czas leci szybko. krótka przerwa?? ja w sieciówce na 10 godzin miałam 15 minut, a zapierdziel ostry, a tu luz. dobrze płacą. na nasze standardy w polsce to ponad niższa krajowa jest ok. fajni ludzie. jak dla mnie praca jest naprawdę w porządku
2
psiaMama 2016-04-23 15:45:50
praca jest ok, ale ludzie strasznie falszywi. szczegolnie siostrzyczki, a najbardziej ta mlodsza. chodzi mi o grudziadz. jest pionierka grupy ktora jest za wszystko odpowiedzialna i jak ona jest to siostrzyczki jej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodza i udaja wielkie psiapsie a jak panny J. nie ma to jada jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ostro. ze jest taka sraka i owaka. nabijaja sie z jej straszego gaha ze sie puszcza i w ogole wredna wstretna itd. to sama taki starszy dziadek ktory towar im dostawia na paletach. jak J.jest to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jej wchodzi a jak jej nie ma to rowno z siostrzyczkami na nia jedzie i sie z niej smieje. nigdy nie spotkalam sie z taka dwulicowoscia dlatego uciekalam stamtad czym predzej
Meonabrandy 2016-10-02 20:45:44
Hej czy wy tam dostaliście np odzież roboczą?


robocza 2016-10-02 21:30:32
no właśnie, ciekawe czy odzież robocza jest za free czy płaci się
Zostaw swoją opinię o Mega Pack - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mega Pack