brak logo

Miasto Moje Sp. z o.o.

Oborniki

Opinie o Miasto Moje Sp. z o.o.

mela 2012-02-19 11:05:13
oszuści
Klient 2012-03-16 17:52:24
Największym oszustem jest [usunięte przez moderatora]. Oszukał wielu klientow w tym i mnie ( aleniestety dowiedzialem sie o tym pozniej)! Z tego co sie dowiedzialem oszukal nawet swoich pracownikow, nie wyplacil im kasy za prace! a teraz sie ukrywa, w biurze go nie, telefonu jak zwykle nie odbiera! to jest jakas przeginka. tylko czekac az zalozy kolejna firme i zacznie znowu oszukiwac!
mela 2012-03-30 22:10:28
Ma Pan całkowitą rację! Ja tam pracowałam więc wiem dobrze jak oszukują klientów ta firma to żenada
Ktoś 2012-04-05 13:53:07
Oooo widze [usunięte przez moderatora], że Twoja opinia powoli wycieka. I dobrze.. im więcej ludzi będzie wiedziało jakim jesteś oszustem tym lepiej!
Ala 2012-04-05 20:46:18
ja też chcę coś dołożyć od siebie oczywiście negatywnego bo ta firma to jedno wielkie oszustwo i naciągactwo jestem a raczej byłam klientką tej firmy i jak nie trudno się domyślić zostałam zrobiona na szaro LUDZIE NIE KORZYSTAJCIE Z USŁUG TEJ FIRMY TO KRĘTACZE OSZUŚCI I NACIĄGACZE NA MAXA
Klient 2012-04-10 11:28:28
Jaki prezes [usunięte przez moderatora] taka firma. Przykład idzie z góry, a że z góry nie miało co iść to firma upadła i pozostawiła długi. Jak ktoś nie potrafi zarządzać to nie powinien bawić się w dorosłe życie, bo zobowiązania zostały, a [usunięte przez moderatora]się ukrywa i udaje, że nie ma z tym nic wspólnego. To się nazywa odpowiedzialność! Panie Prezesie- wzywam do zapłaty należności, ukrywać się możesz, ale długi i tak pozostaną Ci do spłaty.
sowa 2012-04-10 20:46:04
a to niespodzianka firma upadła? To bardzo dobrze nie będą już nikogo okradać i oszukiwać !
Prezes żenada! 2012-04-11 16:21:39
Dla zainteresowanych - firma zmieniła nazwę z Miasto Moje na KM Group. Nie wierze, że naprawde PREZES myślał, że to coś da i będzie miał czystą karte! Żałosne.
fred 2012-04-28 08:27:41
to są [usunięte przez moderatora] i jego tatuś oszuści naciągacze krętacze. powinna się zająć nimi prokuratura zachęcam do oddawania spraw do sądu, a na pewno im nie przejdzie płazem. banda baranów.
Frend 2 2012-05-06 12:53:54
Tatuś [usunięte przez moderatora] też ładnie ludzi oszukuje, aż dziwne że osoba zajmująca publiczne stanowisko ( dyrektor szkoły) ma na to przyzwolenie. Ciekawe kiedy się zajmą rodziną [usunięte przez moderatora]! i zaczną oddawać wyłudzone pieniądze, tylu ludzi oszukać - powinniście sie wstydzić ! Mam nadzieję, że za wasze wyłudzenia i oszustwa zainteresuje się wami prokuratura/ sądy itp. Ile ma jeszcze trwać ta komedia?!
ele 2013-06-10 19:08:23
Na szczęście już nie istnieje. Wypłaty nie wypłacone, klienci oszukani, ludzie zostawieni na lodzie, a wszystko to za sprawą człowieka który ma to wszystko gdzieś. Pan Prezes podobno prowadzi dalej działalność pod nazwą aznet.pl jeśli będzie postępował tak jak w przypadku poprzedniej firmy to nie wróźę mu dobrze
Tata Roman 2014-10-09 20:18:58
Zostawcie Krzysia w spokoju! Biedny Krzysiu, nikogo nie oszukał, nikogo nie okradł a tak psy na nim wieszają. Dobrze, że przez cały czas nic go nie interesowało i udawał, że go nie ma, bo teraz przynajmniej pracuje, zgarnia nowe dotacje z UE i wszystkich ma gdzieś. Pewnie, że Krzysiu normalnie prosperuje, a kto mu co zrobi, przecież on jest taki biedny i tak mu ciężko. Pozdrawiamy wszystkich. Tata Roman.
mnico 2015-01-26 15:45:02
a w ogóle to gdzie szukać jakichś informacji o firmie, bo strony www nie znalazłem i skąd wiecie że zatrudniają nowych pracowników? Udało mi się jednak znaleźć KM Group o którym wspomniał wcześniej "Prezes żenada" lecz nie widnieje tam kto jest prezesem, nie wiem już w sumie co i jak...możecie podpowiedzieć ?
klemens 2015-04-15 00:15:50
proszę o kontakt osoby, które są pokrzywdzone przez firmę jak w temacie.
Szykujemy dla Pana Prezesa "pismo urzędowe". obecnie pan prezes pracuje sobie i nadal kiwa ludzi na dotacje unijne....
kania 2016-05-21 12:17:50
ja to chcę wyjaśnić jedną bardzo wazną rzecz - to jest normalna firma czy stworzayszenie? czy oni są w krsie?
Zostaw swoją opinię o Miasto Moje Sp. z o.o. - Oborniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miasto Moje Sp. z o.o.