brak logo

Grupa Zejler

Tarnowskie Góry

Opinie o Grupa Zejler

anonim 2011-03-11 19:39:55
( usunięte przez administratora )! ODRADZAM JAKIEKOLWIEK KONTAKTY Z TĄ FIRMĄ!!!
3
Pracownik 2011-06-09 06:45:00
I tak za długo naciągałeś szefa a my nie mieliśmy zamiaru za ciebie robić. Bardzo dobrze że nieroby wylądowały tam gdzie ich miejsce. Jak się komuś chce pracować za naprawdę fajne pieniądze to to jest super miejsce. Pracuje już w firmie 6 lat i niejednego takiego nieroba jak ty słusznie wywalili. pozdrawiam ludzi którzy maja jakiś cel a nie tylko naciągać szefa
~~~ 2011-08-20 22:53:27
Ha ha ha fajne pieniądze, (usunięte przez administratora)Na miejscu innych potencjalnie zainteresowanych nie wiązał bym żadnej przyszłości z taka firmą. Doradzam omijać szerokim lukiem, lepiej poszukać czegoś konkretnego, nawet na zachodzie Europy. Pozdrawiam
3
pracownik 2012-12-06 13:33:14
A ja polecam. Ale trzeba pracować
1
malina 2013-01-24 20:57:13
JA tez polecam:) Pracowałem w tej firmie 2 lata, mimo złych i dobrych chwil firmę polecam:)Chętnie bym tam wrócił, ale dwa razy do tej samem rzeki sie nie wchodzi:) POZDRO DLA EKIPY Z DĄBROWY I WAŁBRZYCHA:)
1
kafar 2013-12-18 08:31:15
Odradzam !!!
3
mosiek 2014-10-01 03:22:01
Proszę o wypowiedz o firmie Zejler kogoś kto obecnie pracuje w tej firmie.
Tylko nie banały.
To że trzeba pracować żeby zarobić to wiem,to nie "budżetówka".
Praca "poukładana",czy wszyscy robią wszystko?
Na jakim poziomie są zarobki?
np.średnia krajowa,powyżej,poniżej...itp.
Pracown. 2014-10-08 17:12:55
Pracowałem i polecam. Praca dla tych co są dyspozycyjni i coś potrafią. Bardzo podniosłem swoje kwalifikacje i umiejetności.
obserwator 2014-10-19 09:32:23
Wydaje mi się że złe opinie wystawiają zazdrośnicy którzy z powodu niezbyt wysokich umiejętności oraz niskiego poziomu kultury pracy zostali zwolnieni. Tak to już jest że nie każdy da radę
kandydat 2014-10-20 16:14:17
byłem na rozmowie i szkoda że się nie dostałem, firma posiada duży zakres serwisowy, nigdzie nie można tyle się nauczyć co u nich. trochę się podszkolę i spróbuję jeszcze raz
ja 2014-10-28 20:32:37
A wiesz co to "konserwacja"?
1
GZ 2014-11-09 18:17:12
Panie Romualdzie
Zapraszam do przesłania CV. A może akurat zaprosimy na rozmowę wstępną.
Łatwo nie jest, lecz nikomu nie obiecujemy cudów. Każdy zarabia tak jak wynegocjował przy przyjęciu. Są tacy którzy zgadzają się na każda stawkę a potem narzekają. Jak podpisali umowę to niech się wywiązują. Każdy jest oceniany indywidualnie.
praca@zabezpiecz.pl
Przemyslaw .B 2015-03-04 13:16:15
Odnośnie W/W firmy chciałbym dodać swoje 3 gorsze . Bylem na rozmowie kwalifikacyjnej udało mi sie wynegocjować całkiem dobra stawkę, tylko poprzez jedno niedociągnięcie nie udało mi się tam dostać, lecz mniejsza już z tym.
Właściciel jest wymagający ale tez potrafi wiele zaoferować min. ciekawa ścieżkę kariery zawodowej w której można naprawdę dobrze sie wyszkolić i miec pewna prace w firmie z wieloletnim doswiadczeniem. Wymogi ktore stawia to: sumienność, chęć nauki, pracowitość, Nie polecam pracy dla osób które nie wiedza czego chcąc, nie lobia przyjmować nowych wiadomości, bądź nie chce im się pracować, Szkoda tylko czasu. Za jakis znow bede aplikowal .
2
GZ 2015-04-29 22:41:50
też cię już tutaj nie chcemy więc sobie idź.....................
dobrze piszesz, to nie jest kara, więc jak masz pracować za karę to rób to we własnym domu, wtedy sam będziesz oprawcą i karanym a jak sobie postawisz lustro to i może mobbing ci wyjdzie

kukawka 2015-05-09 22:04:58
ja niedobry pracownik napisałem te wszystkie bzdury ponieważ umieram z zazdrości że mnie wywalili za to że oszukiwałem, partaczyłem robotę oraz nabijałem szefa i innych współpracowników w butelkę
2
PSP 2015-06-09 11:18:53
A ja uwazam że jeśli komuś sie chce to praca jak najbardziej dobra. W kazdych firmach sa slabsze i lepsze chwile. Placa OK, pracownicy OK, praca daje duzo mozliwosci na podszkolenie sie.
2
Stoniorz 2015-11-24 09:39:24
Firma ok, fajna ciekawa prca ,(usunięte przez administratora) Osobiscie zdecydowanie nie polecam osobą o słabych nerwach !!!
GZ 2015-11-24 12:35:53
Przykro mi Stoniorz że nie dałeś rady. Tak to prawda, jednym z wymagań jakie stawiamy pracownikom to odporność na pracę pod presją ( oraz brak błędów ortograficznych)
GZ 2016-01-24 20:10:41
Tak, potwierdzam, oferujemy za pracę pieniądze a nie obietnice a za wypłacane pieniądze oczekujemy konkretnej pracy. Praca jest na umowę o pracę i tylko takie relacje są brane pod uwagę z pracownikiem.
Zostałeś zwolniony za niewłaściwy stosunek do klientów i miej żal do siebie a nie do całego świata.
Zarobki w naszej firmie są na poziomie średniej krajowej na umowę o pracę.
Wszystkich którzy chcą pracować zapraszam do rozmów, pozostałym życzę powodzenia na portalu GoWork.

www.grupazejler.pl
cinek 2016-03-21 21:24:45
Bardzo polecam grupe zelmer z TG. Bardzo dobrze mi się tam pracowało. Ludzie po prostu piszą negatywne komentarze z zazdrości.Nie każdy może sprostać wymaganiom stawianym przez szefa dlatego teraz mam lepszą prace ;)
5
trzykropki nad i 2016-07-19 20:08:21
Omijajcie szerokim łukiem !! Praca dla robotów nie ludzi i ta chora ,sztuczna atmosfera....Słyszałem ,że kilku ludzi nie dostało wszystkich należnych im pieniędzy a nadgodziny są wypłacane kiedy szef chce.
6
Pablo 2016-09-05 16:16:25
Rozumiem, że na pieniążki trzeba zapracować. Ale to jest chore. Praca od... zależy jak szef pan Jacek każe 4 rano, 5 do 19, 20 a czasem i dłużej. Nawet robotowi by aku padły. I na drugi dzień tak samo. Swiątek, piątek czy niedziela. O wolnym zapomnijcie a jak się uda to szef was z tego wolnego ściągnie. Nawet jak się nie zgodzicie...no chyba, że od razu podziękujecie za pracę. Podsumowując brak jakiegokolwiek życia prywatnego. Nawet jak dziecko chore to nie ma znaczenia. Wypłaty...trzeba się upominać nieustannie. A jak się dostanie to i tak nie wszystko. Nie polecam. Szanujcie się. Opinia chyba jak najbardziej uczciwa.
7
Bastek 2016-09-06 18:21:02
Potwierdzam. Pracowałem tam jakiś czas. Kolega i tak miał szczęście. Często gęsto bywa, że pracuje się po 24 i dłużej godzin. Bez snu. I kto to sprawdzi ile jesteście w pracy? PIP? Jest się poza firmą, nie ma możliwości.
7
blackrider 2016-09-16 23:49:35
"Bardzo polecam grupe zelmer z TG. Bardzo dobrze mi się tam pracowało. Ludzie po prostu piszą negatywne komentarze z zazdrości.Nie każdy może sprostać wymaganiom stawianym przez szefa dlatego teraz mam lepszą prace ;) " to dlaczego tam nie pracujesz skoro było tak dobrze, zaprzeczasz sam sobie.

Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd, rotacja w firmie jest olbrzymia do dnia dzisiejszego. Średnio przychodzi na zmianę >10 osób na rok. Nie dzieje się to tylko w firmie Grupa Zejler, ale i w wielu innych pokrewnych z rodziny bezpieczeństwa ppoż .Z tego co wiem w ekipie serwisowej pozostały 2 osoby pracujące ze stażem powyżej kilku lat. A więc sama rotacja w tej firmie mówi za siebie, że wszelkie negatywne opinie na tej podstronie są wiarygodne i na pewno nie pisane z zazdrości, a tylko i wyłącznie w celu przestrogi przyszłych kandydatów.
2
blackrider 2016-09-16 23:53:46
A kto Ci kazał kolego siedzieć na obiekcie typu Tesco etc. 20h i więcej ? trzeba było odmówić i wracać do domu
zadowolony z własnej pracy 2016-10-16 00:53:27
Jak dobrze że są takie portale, oby więcej opinii i rankingów. W końcu może pracodawcy zaczną szanować pracowników w swoich nowoczesnych "obozach pracy"
1
Zostaw swoją opinię o Grupa Zejler - Tarnowskie Góry
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Zejler