logo BROG Media Biznesu Sp. z o.o.

BROG Media Biznesu Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o BROG Media Biznesu Sp. z o.o.

stal 2011-03-15 22:41
Obecnie szukaja pracownikow, Dziekuje za opinie. 15 03 2011
1
anonim 2011-08-16 21:18
Ma ktoś może informacje o firmie BROG Marketing, która się wydzieliła z firmy BROG Media Biznesu? czy tam też panują podobne zwyczaje?
anonim 2011-08-19 22:37
Z tego co słyszałam - na pewno płacą na czas. Co do atmosfery to tez chyba się ciut poprawiło
mimoi 2011-08-26 11:55
To w odniesieniu do Brog Marketing. Reszta nie wiem...
anonim 2011-11-12 21:55
Co jest z tą firmą??? Od początku tego roku już 4 osoba przedstawia się jako \\\"mój nowy opiekun\\\"????
Joanna 2011-12-15 21:45
( usunięte przez administratora )- jak będą 3 miesiące to i tak będzie super. O tej firmie można powiedzieć Tylko jedno na PLUS. Każda następna praca jest lepsza, mniej nerwowa i bardziej profesjonalniej zarządzana...
1
tomi 2012-01-30 23:01
ide tam na rozmowe, mozesz napiasac cos wiecej?
sic 2012-04-16 22:40
Jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna? prosze o odpowiedź
sedzia sprawiedliwy 2012-04-26 22:44
A po co chcesz tam isc na rozmowe o prace?
yogithemoo 2012-12-16 13:09
Hej, ja byłem w tej firmie na rozmowie. Generalnie rozmowa ok, od następnego dnia miałem zaczynać, tak mi powiedziano, a na następny dzień cisza. I się już nigdy nie odezwali. Mówię o centrali w Warszawie.
1
Sędzia sprwiedliwy 2013-02-15 19:36
Uciekaj daleko jak tylko można, jedynym plusem ten firmy jest to, że ma siedzibę w Centrum, a cała reszta jest tak do bani, że brakuje mi słów. Pracowałem w jednej firmie ponad 1,5 roku odszedłem do Brogu bo oferta wydawała się interesująca. W Brogu zostałem zwolniony po 4 tygodniach mimo zaangażowania w pracę, na podstawie cytuję "nie rokuje Pan, nie możemy wiązać z Panem przyszłości" Straszliwy syf
1
NigdyWiecej 2013-05-19 11:32
Nie, nie płacą na czas.
rastuch 2014-03-25 17:38
tylko, że Twoje zdanie @Maciej na niewiele się tu zdaje :) po za tym kierownictwo raczej wie na czym zarabia
pryk 2014-11-14 17:54
zgadzam się z @rastuchem. Myślę, że ludzie którzy dowodzą Brogiem zdają sobie sprawę z tego , że dzięki takiemu szerokiemu polu działalności są w stanie zarobić więcej niż gdyby skupili się tylko na jednym. Po za tym myślę, że niedługo nawet odsprzedanie części swoich oddziałów w jednej z działalności może okazać się opłacalne
Mróż 2015-01-28 01:54
To pokazuje tylko i wyłącznie kompetencje konkretnych osób, nie sądzicie? Jeżeli rzeczywiście takie osoby kierują BROGiem to myślę, że można spokojnie tam pracować, a już na pewno mając w świadomości, że na rynku warszawskim prężnie działają i są naprawdę dobrzy w tym robią. Nie mam tylko wiedzy na temat tego ile można u nich na dzień dobry dostać.
ciacho 2015-02-15 15:16
ja mogę wypowiedzieć się na temat Broga jedynie z perspektywy osoby któa była tutaj na stazu. Także jak na staż to naprawdę całkiem przyjazna firma moim zdaniem, w której całkiem sporo człowiek może się nauczyć. Nawet na stażu poczułem , że się rozwijam i jestem angażowany przez cały zespół do poważnej współpracy
illy 2015-03-04 20:56
Firma dzieli się na kilka sektorów i jak to w życiu bywa najlepiej, jeśli kazdy z nich dział dobrze to wtedy wszusyko jest ok. Ja też uważam, ze stażyści mają tam czego się nauczyć i są angażowani do pracy, prezz co mają poczucie, ze robią coś pożytecznego a nie są od parzenia kawy i podawania ciastek, jak to w wielu korporacjach bywa.
Lunia 2016-05-18 20:46
Można się tam bardzo dużo nauczyć. I potwierdzi to każdy, kto zakotwiczył się tam na dłużej niż miesiąc - dwa. A jeśli chodzi o wypłatę, to przez kilka lat mojej pracy w tej firmie nigdy nie było dnia opóźnienia. Więc nie jest prawdą, że nie płacą na czas.
Iza 2016-06-18 11:05
@Lunia to dobrze, że piszesz. Ja też właśnie byłam zaskoczona niektórymi komentarzami, bo mam informacje z pierwszej ręki i opinie te były właśnie pozytywne. Stąd też szukam tu zatrudnienia, szkoda, że w tej chwili nikogo nie szukają. Może to się zmieni :)
Alicja 2017-03-16 10:31
@Lunia dziękuję za opinię. A co powiesz jeszcze na temat pracy w BROG Media Biznesu Sp. z o.o.? Co jeszcze miło Cię zaskoczyło?
Zostaw swoją opinię o BROG Media Biznesu Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BROG Media Biznesu Sp. z o.o.