brak logo

Aramex-elektro

Gdańsk

Opinie o Aramex-elektro

krzys 2011-07-18 19:25:40
cos w tych opiniach panowie jest,licza sie uklady?
anonim 2011-11-20 17:54:46
No i prezesi w końcu będą mieli kryzys, dużo ludzi się zwolniło i przeszło do Time personale, poza tym za niedługo utracą robotę w jednej bardzo dla nich dochodowej stoczni i bardzo dobrze!!!! Może w końcu zaczną trochę lepiej traktować ludzi a nie pieprzyć bzdury o kryzysie którego nigdy nie było!!
harek 2012-02-13 14:41:58
ferie pręgi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę w Aramexsie
osiol 2012-02-22 12:51:00
niedlugo wogole nie beda mieli pracy ludzi pozwalniali ale ludzie poszukali sobie innej pracy normalnie mniej niz zero
kom 2012-05-13 11:45:42
Ja nie wiem o co wam chodzi , to jest najlepsza firma w trójmieście,
Ernesto 2012-05-18 13:34:34
Po pierwsze nie firma tylko agencja pracy i nie wiem w czym jest taka dobra ?? Płacą tylko na czas ale to raczej ich obowiązek niż plus.
Po drugie ciężko się dodzwonić do Pana szanownego (usunięte przez administratora), który zapewne ma kupę roboty ( gra w sapera ) , a nawet jak odbierze to przeważnie nie uzyska się szczerej odpowiedzi odnośnie wyjazdu.
Po trzecie straszni dusi grosze: bo jak za często się będzie pobierało ciuchy robocze to można czasem nasłuchać się komentarzy od Pana magazyniera (usunięte przez administratora).
W mojej opinii to są krętacze i reprezentują dno w dość częstym i aroganckim zachowaniu na tych bezsensownych firmowych spotkaniach, na których to chcą coś ważnego przekazać. Szczególni bawi mnie pan (usunięte przez administratora), który wpada z tą poważną miną i zaczyna opowiadać o jakiejś sytuacji, kryzysie, czy przykrym wydarzeniu niczym - ,,Napoleon\'\' - czasami odnoszę wrażenie że brakuje tam jeszcze konia przy jego boku, żeby wszystko wyglądało dostojniej i poważniej. Żenada
pracownik 2012-05-29 23:02:05
to się zwolnij i po problemie
tyle!
anonim 2012-06-21 11:33:43
Nie wiem co się dzieje ale jest koniec czerwca a ja jeszcze nie dostałem feriepenger z aramexu,w tamtym roku była kasa do wypłaty a teraz ani widu ani sły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!!!Wiecie coś na ten temat??????
1
Anonim 2012-07-01 18:51:39
W tamtym roku byla do wyplaty 10-ego lipca, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .
pan 2012-11-24 01:00:31
wiem cos o tym nawet ten (usunięte przez administratora) cv nie czyta jak sie do nich pisze tepak
2
dyzma 2012-12-07 14:32:01
pracownik - 2012-05-29 23:02:05

to się zwolnij i po problemie

tyle!
nie rozumiem oświećcie mnie. Skoro to firma krzak to dlaczego chcecie tam pracować. Oj ktoś tu oszukuje!!!!!!!
A tak całkiem serio to jaka to jest firma. Właśnie dostałem od nich ofertę pracy na platformę
marek 2012-12-11 20:32:03
firma spoko.....tylko musisz uważać na kilka osób..........ale wszystkiego sie dowiesz
ali 2012-12-29 22:47:47
no to dostałeś propozycje wyjazdu na platformę która ma do kwietnia być skończona ....a potem ...... ?????
dyzma 2013-01-02 13:45:51
ali - 2012-12-29 22:47:47

no to dostałeś propozycje wyjazdu na platformę która ma do kwietnia być skończona ....a potem ...... ?????
Miałem urlop więc pojechałem na te platformę nie było tak źle socjal bardzo ok.Niektórzy ze starych pracowników aramexsu to rzeczywiście tępe strzały ale jak znacie się na robocie to dacie rade.
Ali ja nie wiąże swoich losów z aramexsem i wracam do swojej firmy
ja 2013-06-14 21:32:06
aramex to typowy pośredniak. możesz być grabarzem, piekarzem znajdzie się coś na pewno. Nawet nie wiedziałem że w zakopanym i białymstoku są stocznie.
Norwegia 2013-06-18 20:56:08
Firma ok tylko ludzie tam pracujący większość to (usunięte przez administratora) firma same układy i układziki. Bez języka tumany. Wielcy stoczniowcy hehe. Ciekawe jak w budowlance byście się odnależli tumany !!! Budowlaniec na stoczni się odnajdzie ale stoczniowiec na budowie już nie. Nie polecam ze względu na ludzi a nie na firme. Firma ok.
ktoś 2013-06-19 19:03:21
firmę tworzą ludzie...
3
pracownik 2013-06-28 22:26:15
Tuman to ty bo nic nie wiesz o firmie.Ludzie z stoczni niejednokrotnie pracowali i pracują w różnych miejscach w NO crane,gantry,electrical Construction and Industrial,industrial automation and rigging inbox.A młodzian widocznie cienizna angielskiego się nauczył i myśli że Fach OWCA.Pozdrawiam Mistrza z budowlanki (schodowy,krzyżowy,gniazdeczka,lampeczki,eski,różnicowo prądowy,licznik kwh,przyłącze kablowe-napowietrzne,alarm ,domofon itp takie coś robiłem jak miałem 16 no może 17 lat :)
ja czyli on 2013-07-04 14:21:38
pracownik - 2013-06-28 22:26:15

Tuman to ty bo nic nie wiesz o firmie.Ludzie z stoczni niejednokrotnie pracowali i pracują w różnych miejscach w NO crane,gantry,electrical Construction and Industrial,industrial automation and rigging inbox.A młodzian widocznie cienizna angielskiego się nauczył i myśli że Fach OWCA.Pozdrawiam Mistrza z budowlanki (schodowy,krzyżowy,gniazdeczka,lampeczki,eski,różnicowo prądowy,licznik kwh,przyłącze kablowe-napowietrzne,alarm ,domofon itp takie coś robiłem jak miałem 16 no może 17 lat :)
A teraz ile masz lat? 18 :) Wszyscy jesteście pracownikami roku.
xxx 2013-08-06 12:28:00
Nie masz układziku siedzisz na urlopiku(usunięte przez administratora) wybrał swoich i rządzi na Kleven a ty się ciesz z feriepenger
jan 2013-08-21 21:50:00
uczciwe gdy wszyscy jednakowo pozostają bez pracy. Każdy potrzebuje pieniędzy.
Chip-Douglas 2013-09-25 23:23:45
Śmiało można powiedzieć , że aramex to nie pracodawca. Dostajesz umowę oraz aneks . Aneks jest kluczem .Jest strasznie dużo osób co wyjechało na kilka kontraktów i nigdy nie wrócą do firmy. I jest garstka elektryków którzy będą mieli pracę kosztem innych ( jeżeli będzie trzeba ciebie wyrzucą na urlop bo trzeba staremu fachowcowi znaleźć miejsce ). Aramex to podwykonawcy i nic więcej , dana stocznia potrzebuje rąk do pracy na dany projekt i tyle - i wtedy jest praca. A projekt jest uzależniony od stoczni. Wiązanie przyszłości z aramexem to jest tak naprawdę trzymanie kciuków, że zawsze będzie praca w norwegii.
3
gacek 2013-09-26 22:01:05
Własnie aneks jest kluczem rozwiązali umowę "polską" gdzie mam160 dni urlopu bezpłatnego a nadal "jestem ich pracownikiem??...u norwega...to co za rok dostanę norweskie śww pracy..????
jest praca to dzwonią a jak niema to mamy cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
dominik 2013-10-13 22:25:19
konfidentom i pociotasom mówimy NIE!
16
pracus 2014-02-04 19:00:43
Firma OK Bardzo dobrze ze pozbyla sie starych alkoholikow bo tylko psuli reputacje I wizytowke firmie Pijusy na urlopy I to bez prawa powrotu Brawo dla kierownictwa
Sokrates 2014-02-05 20:40:12
Faktycznie się pozbyła, lecz nie wszystkich. Widziałem w tym tygodniu k( usunięte przez administratora ) ze stoczni w Egersundzie. Jest w Oslo. Super firma ale przez tych alkusów zwolniła bardzo dobrych fachowców, np. mistrza budowlanki z Krakowa -( usunięte przez administratora ) Był o kilka klas lepszy od nich wszystkich więc Go alkusy zniszczyły.
niezadowolony 2014-02-10 11:36:19
jak firma chce mieć dobre opinie to radzę zwolnić panią z biura na początek albo wysłać ją na szkolenie dobrych manier
pracus 2014-02-12 20:27:51
Nie zadna pani tu winna Te pijackie integracje ludzie upadlajacy sie do granic mozliwosci to maja byc fachowcy I wizytowka firmy !!! (usunięte przez administratora) Bardzo dobrze ze ich firma sie pozbyla Szkoda ze nie wszystkich to fakt ale wierze ze I ta resztke wylapie Alkoholicy niszcza ta firme (usunięte przez administratora) Brawo kierownictwo
ja 2014-03-10 20:27:25
polecam!!! dla odwiedzających brattvag (usunięte przez administratora)
1
śledz 2014-04-22 22:59:03
witam nie mogę narzekać na Aramex kasa dobra i dobry socjal przynajmniej na stoczni akera w egersundzie byłem 3 kontrakty i wszystko grało natomiast w klewen to niech się wypowie kto tam pracuje .MAM PYTANIE PANOWIE JAK SIĘ MAJĄ SPRAWY ZE ZWROTEM PODATKU NIESTETY SŁYSZAŁEM ŻE FIRMA PŁACI TYLKO CZĘŚĆ PODATKU RESZTĘ DOPŁACA PRACOWNIK W ROZLICZENIU,PROSZĘ O JAKĄŚ SENSOWNĄ ODPOWIEDZ.pozdrawiam kontraktowców.W IMIĘ OJCA I SYNA I ARKA GDYNIA
2
gość 2014-04-25 06:42:53
Płacenie na czas to ich ustawowy obowiązek, niema czym się szczycić
p 2014-06-23 10:32:13
Tylko zadzwoniłem żeby dowiedzieć się o prace a na dzieńdobry zjebka i nie ma pracy nie zatrudniamy , to firma kszak , nie polecam po 3 sekundach rozmowy jusz mam o nich opinie
Przemek 2014-06-26 12:38:09
Mam pytanie czy wiecie jak jest tam z praca ??? czy ciężko sie dostać, jakie mają wymagania, ile trzeba przepracować w polsce zanim sie wyjedzie i czy jest potrzebny DSG ???
Przemek 2014-06-26 12:39:06
Mam pytanie czy wiecie jak jest tam z praca ??? czy ciężko sie dostać, jakie mają wymagania, ile trzeba przepracować w polsce zanim sie wyjedzie i czy jest potrzebny DSG ???
1
ja 2014-07-07 13:31:19
Jak masz kumpla brygadzistę ,to dostaniesz pracę nawet bez DSB , bo o to chyba pytałeś. Jest faktem, że nie zawsze ważne są uprawnienia i wiedza lecz znajomości, ale jak już otrzymasz robotę to nie jest tak źle.Przedmówca Amet nie mówi prawdy płacą na czas 10 każdego miesiąca wiem, bo byłem na kilku kontraktach
1
PRACOWNIK 2014-07-11 20:18:46
CIEKAWE DLACZEGO NIE MA TU NEGATYWNYCH OPINII OD STAŁYCH(STARYCH)PRACOWNIKÓW ARAMEXU?
4
luzake 2014-07-16 16:38:00
Bo się boją zwolnienia i gdzie znajdą taką fuchę ?????
Sasasek 2014-08-12 20:48:27
Ciekawe to : skąd wiesz takie rzeczy , że nie ma tu negatywnych opini stałych pracowników ?????? Oczywiście że nie wiesz . Poza tym napisałeś : ,,STAŁYCH(STARYCH)PRACOWNIKÓW '' - czyli ma to znaczyć że jeżeli długo jeździsz to jesteś stałym pracownikiem . To jest bzdura i nic więcej , nie ma ludzi niezastąpionych . Sporo tzw ,, Starych pracowników '' nie pracuje dla Aramexu . A nawet ,, stali pracownicy '' mają dzisiaj problem z ciągłością wyjazdów , pomimo wcześniejszych obietnic , które są nic nie warte .
2
Pracus 2014-08-24 23:50:59
Aramex chcąc mieć opinie musi wyeliminować alkoholików i wtedy zyska szacunek Firma świetna ....w tamtym roku wyeliminowała....,.znowu przyjęła szkoda ...fachowcom zrobiła pod górkę. .. Myśle ze po tych wakacjach z nimi zakończy współpracę
1
Elektryk 2014-12-07 22:26:06
Związki zawodowe elektryków ELOGIT ,szukają elektryków którzy zarabiają poniżej 196 NOK.Chcą upowszchnić Układ Zbiorowy dla elektryków. Jeżeli tak się stanie ,firmy będą musiały podnieść stawki do minimalnych 196,50 NOK . Aby tak się stało potrzebne są dokumenty typu Payslipy,DSB lub umowy. Zapewniają 100% anonimowości.
Szczegóły pod adresem : (usunięte przez administratora)
2
Elektryk 2015-01-05 21:05:07
Na norweskiej stronie Związków zawodowych elektryków ELOGIT znajdziesz kontakt do Pani Ellisiv Rognlien która świetnie mówi po polsku i śmiało można do niej napisać maila.Najłatwiej tę Panią znaleźć w zakładce KONTAKTY, ANSATTE .Tylko nie wymiękkać ,wszystko można załatwić anonimowo .
Jonn 2015-02-15 19:53:34
Umowę to dostajesz średnio do końca roku ale to nic z tego nie wynika bo podpisujesz urlopy oczywiscie do przodu, przeciesz jak przyjedziesz po około 6 tygodniach to firma nie bedzię ci opłacać świadczeń bo nie pracujesz i nie spodziewaj się pracy na norweskich warunkach bo takiej nie znajdziesz praca jak w polskiej stoczni, płacisz za miekeszkanie i jedzenie ,firma płaci tylko 19% podatku i możesz dostać na rozliczenie roczne nawet 17000tyś pl do zapłaty
nie napisze kim jestem czy elektrykiem ,czy spawaczem, monterem
ale nikomu nie polecam tej firmy
w tej firmie nie dorobisz sie emerytury norweskiej bo byś musiał pracować 100 lat
prace mają tylko wybrańcy reszta na zapchanie dziur i wypad do domu i czekasz tygodniami na telefon kiedy wyjedziesz albo nie bo to bo tamto
kasa zawsze na czas jedyny plus ale za cały miesiąc 11000tyś to jakiś śmiech jak na norwegie
1
worker 2015-02-16 22:39:18
Tu piszesz głupoty , że liczba klientów wzrasta . Jedynie co wzrasta to liczba ludzi czekających na wyjazd. Słowa takie jak sukcesywnie i wyśmienicie zupełnie nie pasują.
2
Leon 2015-02-23 11:38:22
potwierdzam,płacą tylko część a resztę trzeba dopłacić samemu
Elmo 2015-02-23 11:47:57
Potwierdzam w całości,firma zeszła na dziady( oczywiście nie chciałem obrazić dziadów)
bat man 2015-07-29 16:14:38
ciekawy jestem czym sie kieruje szefostwo wspierajac ludzi z duzymi problemami..... gdzie ich obecnosc po weekendach mowi sama za siebie.....
A jakie jest wasze zdanie na ten temat....?
aramex 2015-07-30 20:46:07
Wojtku......JAK ŻYĆ..?
4
Bronek 2015-08-26 14:42:47
,, Musisz zmienić pracę i wziąć kredyt ''
34 2016-09-04 12:02:01
no tera nie przecież nie wykluczone ze za jakiś czas na przykład nie będą się pojawily jakies nowe oferty pracy od nich trzeba po prostu sledziec storne
2
elektryk 2016-10-26 17:34:22
Jak jest z praca w Aramexie. Jak ktoś sie załapie na pierwszy wyjazd i pracuje normalnie to sa szanse na jakies wyjazdy?

Zostaw swoją opinię o Aramex-elektro - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aramex-elektro