brak logo

B.A.M. Vermeer

Vels

Opinie o B.A.M. Vermeer

waleczny 2010-01-17 14:13:41
Coś malo opini na temat tej firmy...wiec pisze ta firma to shit jak wiekszosc firm. ale ta opinie robia polacy co pracuja za drobne i nie maja odrobiny wartosci !! tlumaczac sie ze nie maja innego wyjscia ! ! ! ! kryzys? jaki (usunięte przez moderatora) kryzys ? przetrwalismy wojne a teraz lecimy lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] holendrom ?? szkoda mi takich ludzi co se rady nie daja i biora co im sie da. mieszkaja po kilka osob w domkach.cz w polsce tez tak mieszkacie? jak sie zastanowicie to jak w polsce tak zaczniecie mieszkac to tez zaoszczedzicie !!! ja niewiem jak mam calej polsce przekazac ich wartosc jestem sam i nie wiele moge zrobic. gdzie solidarnosc polakow?
1
Emil Kwas 2011-03-10 10:32:32
Waleczny,wedlug mnie jestes prostakiem.Jak ci sie nie podoba,to pracuj w pl za tysiaka,z tego wyzyw rodzine,wlej paliwo do samochodu,oplac rachunki itp. (usunięte przez moderatora)
zaw 2014-06-28 19:50:22
lepiej byc prostakiem niż tchórzem który zamiast walczyc ucieka i daje się urobic jak ciasto do piernika
1
leon 2014-07-31 16:30:07
firm jest wyplacalna i jak kazda ma swoje minusy
leon 2014-07-31 16:30:57
firm jest wyplacalna i jak kazda ma swoje minusy
leon 2014-07-31 16:33:59
pierwsze tam jestes nikt holender ma racje jesli nawet jej nie ma nikt ci nie pomoze w razie tz W-u
leon 2014-07-31 16:38:02
potracaja nawet za to jak wygladasz wiecwj potracen jak dobrej wspolpracy z planistami mlody szef otworzyl w Rumuni bioro wiec naplyw nowych niedoswiadczonych pracownikow jest duzy a nawet bardzo duzy
leon 2014-07-31 16:40:28
wiec nie licza sie tam z kierowcami co przepracowali ponad 10 lat i wiecej a jesli bedziesz za duzo pyskowal to cie uteperoja szybko
kaman 2015-03-10 11:35:18
Jeżeli znajdziecie lepszą firmę w Holandii, dajcie znać.
1
nieznajomy 2016-05-13 19:14:00
Firma szuka kierowców cały czas,ale nie koniecznie wystawiając oferty...Jest telefon, który znajdziesz na stronie...Kto nie dzwoni, to się nie doczeka na nic...Co do opinii...Ja jeżdżę tutaj od 3 lat....Rozbawia mnie to prostackie wypisywanie....Firma badziewna, ( usunięte przez administratora ). i jak tam źle i w ogóle.....Jak ktoś oczekuje, że będą go to całować wiadomo po czym to sie myli.....Firma jak każda...Ma swoje wady i zalety...Na plus zaliczam: pieniądze zawsze na czas, jeśli robisz swoje i nie szukasz dziury w całym to możesz tu pracować bez większych problemów...Jeśli od początku pokażesz ze masz zasady to cię poszanują....Nie ma gięcia tacho jeśli od początku sobie na to nie pozwolisz... i da sie zawsze dogadać z biurem co do wolnego czasu czy trybu pracy...do domu i do pracy jeździsz busami....(Wiem ze wielu powie..planing do kitu i zwiedzanie Polski i niemiec...przejażdżki...ale prawda jest taka, że nie łatwo stworzyć sensowny plan wiec daje sie to przełknąć) Na minus zaliczam....jednego z klientów do których trafiają kierowcy....Chodzi o planistę z firmy..Jeśli tam trafisz to na pewno wyprowadzi Cię z równowagi swoją głupotą....Wtajemniczeni wiedzą o czym mówię....Doliczam też parę innych drobnych zgrzytów,ale to już tylko szczegóły.....Podsumowując....Firma jest dobra szczególnie dla kierowców z małym doświadczeniem, którzy chcą pojeździć i nauczyć sie sporo rzeczy...Ja osobiście polecam....a wszystkich Hejterów pytam ponownie jak jeden z wcześniejszych opiniodawców....Znacie lepszą firme z polską umową i tymi pieniedzmi w Holandii??? TO proponujcie mądrale.....Szczególnie zwracam sie do tych co dużo krzyczą, odchodzą a potem wracają jak pieski do starej budy.... :)
Gundzi 2016-09-25 18:04:59
A po co robic przez biuro, dla mnie ta firma czyli anna i jej tatus kon to banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozniej opisze na czym sprawa polega
Am 2016-09-30 16:06:26
Ogólnie jeśli chodzi o samą firmę to warto po prostu któregoś wieczora usiąść, poczytać opinie, ale naprawdę od góry do dołu, tam pojawią się i stawki i umowy i plusy i minusy i sądzę, że to powinno być dobre doświadczenie dla szukających pracy w fBAM
Zostaw swoją opinię o B.A.M. Vermeer - Vels
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B.A.M. Vermeer