Sant-Tech

Kraków

Opinie o Sant-Tech

inżynier 2015-12-22 13:03
wysłałem CV, zaprosili na rozmowę, rozmowa całkiem sensowna, do tej pory brak odzewu.
Mam koleżankę pracującą w rejestrze sądowym. Sprawdziła mi sprawozdania finansowe spólki. Wygląda na to, że firma rozwija się dynamicznie, widziałem też ich maszyny, wyglądają profesjonalnie. Co do terminowości wypłat, tego niestety nie pisze się w sprawozdaniach finansowych, a szkoda. Może ktoś kto pracuje/pracował odezwie się? lub trzeba ich sprawdzić w KRD (Krajowy Rejestr Długów)Ja niestety nie mam dostępu.
2
Marksman 2015-12-23 08:58
Aktualnie pracuje w Sant-Tech-u.
Wypłata ląduje na koncie w terminie a czasem przed, wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i wkładu pracy.
Pracowałem w wielu firmach i muszę przyznać że jeśli chodzi o atmosferę w firmie to oceniam 9/10.
Niczek 2015-12-28 20:30
Kolezanka wspominala ze pare lat temu jak firma jeszcze raczkowala to rzeczywiscie bywalo roznie ale od paru lat podobno wszystko sie pozmienialo na lepsze. Wyslalem CV, jak zaprosza to pojde na spotkanie i zobaczymy.
blaszak 2016-01-04 21:31
Cześć Wam. Różne opinie słyszy się na temat pracy w tej firmie. Nie mniej co raz częsciej ludzie mówią o sant techu , że rozwinął się przez ostatnie lata
Jan 2016-01-05 19:10
W jakim sensie się rozwinął? Warunki pracy się poprawiły czy jakość produkowanych maszyn?
bodziu 2016-02-27 09:54
jan, słyszałem, że przede wszystkim planują rozpocząć rekrutację na nowych pracowników. Teraz nawet widzę, żę poszukują montera maszyn. Wiecie ile na start są w stanie zaproponować?
ertgy 2016-02-29 19:47
@bodziu tak to prawda ejst teraz takie ogloszenie od nich widzialem ze oferuja tutaj umowę o pracę, przyjazną atmosferę pracy, pracę w systemie 1 - zmianowym
kick 2016-03-05 20:35
Pewnie, że atmosfera dopisuje @ertgy. Widać, że wszyscy dbają o pozytywne relacje, a skoro praca odbywa się w systemie 1 zmianowym to są stałe godziny pracy.
Ziom 2016-03-09 20:57
Do osób pracujących obecnie: jakie stawki dają na montera maszyn?
zaza 2016-03-09 22:00
zapewniaja zatrudnienie na umowę o prace to wazne @ziom nawet gdy zarobki nie sa zbyt wysokie, warto spróbować, po okresie próbnym napewno daja podwyżki
1
nick 2016-03-10 10:06
A jak wygląda tam praca, jakie warunki zarobki itd. ?
ola 2016-03-12 11:28
no właśnie też oczekuję jakichś konkretnych kwot podanych. natomiast wiem z plotem że tacy monterzy w tej firmie mają spore wynagrodzenia, tylko ciekawe dokładnie jakie
Antek 2016-03-13 23:03
Nie polecam.
nick 2016-03-13 23:13
Dlaczego?
Andrzej 2016-03-14 12:46
@ola ciężko rozmawiać o konkretnych kwotach, bo to może zależeć od stażu pracy i doświadczenia. Myślę, że warto wziąć udział w rekrutacji, skoro jest ona ciągle otwarta bo wtedy na pewno dowiesz się więcej na temat warunków zatrudnienia. Ale podobno nikt z pracowników nie narzeka.
nick 2016-03-18 09:59
Nabór na pracowników tam trwa widzę nieprzerwanie, albo potrzeba tyle osób albo rotacja taka duża
atom 2016-04-05 19:20
Coraz większa rotacja a gdyby było tak pięknie to tak by nie było :)
rakku 2016-04-13 12:58
Ostatnio chyba jakoś pod koniec roku zatrudniali nowych pracowników, no chyba, że ktoś na produkcję, wtedy częściej coś się pojawia @atom, natomiast w biurze już rzadziej, ale i tak dają umowę o pracę. Nie trzeba się o to martwić
hehe 2016-04-13 17:16
Na produkcje jest nabór od stycznia średnio co 2 tygodnie bo taki jest średni czas ile ktoś tam pracuje :)Teraz widze ze trochę się odrobili bo w lutym pracowali od 6 do 18-19 - firma zatrudnia ok 3-5 pracowników wiec jest kocioł hehe
1
bandit@ 2016-04-25 23:20
byłem na rozmowie. zażyczyłem sobie 2400 PLN na rękę :D Ponoć od początku umowa o prace. Firmę widziałem, czysto i porządek ale nic specjalnego. Mają jakąś nową halę od 4 maja więc zwiększają moce produkcyjne. Na hali jaieś 10 osób widziałem. Na maszynach się nie znam więc nie wypowiem się. Do końca miesiąca mają się odwzwać.
pefi 2016-05-09 20:08
Jak na pracę w produkcji @bandit to i tak jest całkiem dobrze, 2400 złotych netto. No i umowa o pracę, a z tego co wiem to atmosfera w tej firmie jest całkiem fajna
vtec 2016-05-10 23:16
To że tyle chciał zarabiać to nie znaczy ze tyle dostał.
ciekawy 2016-05-31 00:17
tak czytam te opinie bo też szukam pracy, ciekawa strona, jakieś nagrody widzę, nie wiem co to za nagrody i ile warte ale wyglądają spoko chyba -Przedsiębiorca Roku i Przedsiębiorstwo Przyszłości w 2 lata... Wie ktoś może ile oferują na stanowisku konstruktora?
byłem widziałem haha 2016-06-01 15:30
To dalej w 3 robicie?
Warszawiak 2016-06-22 20:06
Tak się składa że jestem z Warszawy i służbowo bylem na Targach innowacji w Poznaniu 2 tygodnie temu, tam poznałem firmę Sant-tech, Zacząłem szukać informacji na jej temat i pierwsze co mi wyskoczyło to właśnie to forum, trochę zaskoczony jestem tym co tutaj widzę i nie wiem co mam o tym myśleć. Na mnie firma wrażenie zrobiła na duży+, porządne katalogi, fajne stoisko z maszynami wyposażonymi w roboty przemysłowe, spore zainteresowanie maszynami, chyba z 5 osób obsługujących to stoisko. Nie mam jak sprawdzić wiarygodności Waszych informacji ale co mi tu nie gra i na moje oko to chyba jakiś konflikt się wytworzył pomiędzy byłymi pracownikami a ta firmą, pytanie tylko co było jego przyczyną. Wszystko wygląda na to że niedługo kupię oczyszczarkę tej firmy , może wtedy wyrobię sobie zdanie na jej temat. Jak nie zapomnę to się podzielę:)
A propo, pisał ktoś że zdjęcia ściągnięte z internetu, które konkretnie? Chodzi o zdjęcia maszyn?
Dyrektor 2016-06-22 21:35
Witam,
Czy ktoś z Państwa się orientuje ile można zarobić na stanowisku Dyrektora Handlowego. Widzę ze rekrutacja jest otwarta. Pytam o podstawę. Zakładam że premie w zależność od wyników jak w każdej firmie. Będę zobowiązany.
g 2016-06-29 18:42
@Dyrektor tylko że nie poszukują aktualnie dyrektora do Sant-Tech tylko montażyste maszyn i urządzeń. Dyrektor na pewno zarabia około 7 000 złotych. a prawda jest taka, ze jak sobie Pan wynegocjuje tyle tak naprawde bedzie Pan zarabiał :)
Dyrektor 2016-07-17 13:47
Hmmm.. a ja widzę na stronie że jednak poszukują Dyrektora Handlowego, chyba że te dane są nieaktualne
Man 2016-07-17 15:07
Tak to prawda, poszukują dyrektora, bardzo fajna posada, szkoda, że trzeba mieć tyle doświadczenia, co ja go nie mam
Stan 2016-10-18 13:21
Byłem na rozmowie, sekretariat jeszcze w starym biurze, ale rozmowę miałem już w nowym (budynek obok) Wygląda całkiem ciekawe, mało takich dynamicznych firm oferujących ciekawy produkt. Sprawdziłem w ZUS i KRD. Żadnych zaległości spółka nie ma. Co do reszty informacji nie wypowiem się bo nie mam wiedzy na ten temat. Jak zadzwonią dam znać.
1
Kasia 2016-10-18 13:32
Nie znam firmy i nigdy o niej nie słyszałam ale film z targów poznańskich niezły :) Odnośnie ciaglej rekrutacji: wiele firm, szczególnie tych zachodnich prowadzi ciagle rekrutacje aby pozyskac najlepszych ludzi. To kwestia polityki HR
sandra 2016-10-18 16:27
Tak naparwde to dużo mają dobrych ofert no i wydaje mi się, że dobra jest praca jako Doradca Techniczno-Handlowy, ale spokojnie można zarobić też i na innych stanowiskach z tego co widze po ofertach.
Racja 2016-10-21 18:57
Doradca techniczno handlowy = Handlowiec na prowizji
2
Mistrzunio 2016-10-26 00:34
Podpisałem umowę z Sant-Tech na przedstawiciela od 2 listopada br. Sensowne warunki, dobre auto od pierwszego dnia. Po pierwszym miesiącu dam znać co i jak :)
pen-apple 2016-10-31 21:49
Czyli, że szukali Dyrektora Handlowego a zatrudnili Przedstawiciela. No to też udanie, czyżby nie było chętnych?
bogota 2016-11-01 10:11
Dlaczego nazwy piszesz z dużych liter?
2
ArkaGdyniaFan 2016-11-02 23:38
Mistrzunio, też zaczynam. Ja od 15 na północna częśc kraju. Toyka? :) Jaki dokładnie masz obszar?
Wodzirej 2016-11-03 13:07
Na ich stronie nadal wisi ogłoszenie na dyrektora, nie wiecie czy to aktualne ? Czy tak szukają i szukają i nie ma chetnych?
Małgorzata 2016-11-06 12:03
Dzwoniłam do biura w piątek. Ogłoszenie na stanowisko dyrektora jest nieaktualne.
1
Kaspar 2016-11-15 19:46
Witam, kogo aktualnie poszukują do pracy? Jakie warunki panują w tej firmie? Rożne opinie są przedstawiane.
Warszawiak 2016-11-15 22:27
Obiecywałem że się podzielę a staram się dotrzymywać słowa:) Parę dni temu otrzymałem zakupioną oczyszczarkę. Jak na razie wszystko na wieki+ i cena rozsądna, podzespoły jak u Niemców, do wykonania też nie mam zastrzeżeń. No i dotarła w umówionym terminie. To tyle, uciekam bo trzeba zarabiać kasę a nie siedzieć na forach:)
1
Kaspar 2016-11-27 12:54
Może ktoś obecnie pracujący w firmie napisze jakie są obecnie warunki pracy.
ja 2016-12-02 21:11
a o co konkretnie pytasz?
Weronika 2016-12-08 13:29
Witam, widziałam ogłoszenie o pracę na stanowisku specjalista ds funduszy unijnych. Czy ktoś się orientuje czy jest to nowe stanowisko w strukturze firmy czy może wymiana kadr? Niestety Panie w sekretariacie nie chciały za bardzo rozmawiać...
ja 2016-12-12 11:34
Weronika, o ile mi wiadomo jest to nowe stanowisko, dotychczasowo obslugiwane tego typu tematy byly przez firmy zewnetrzne.
Zainteresowany 2017-02-09 10:09
Witam wszystkich, widzę ze na stronie SANT-TECH w dziale Kariera jest dostępne stanowisko Doradca Techniczno - Handlowy. Wie ktoś coś więcej niż to co jest w ogłoszeniu? Czy angielski faktycznie wymagany czy to tylko tak wpisane jest?
Hmm 2017-02-16 20:27
Hmm...
Jeśli takie słowa jak piaskarka, oczyszczarka czy śrutownica nie są Ci obce to może Ci odpuszczą.
Patrząc na to ogłoszenie wydaje mi się ze doświadczenie w branży strumieniowo-ściernej będzie największym atutem. Jak masz to aplikuj śmiało.
1
Iwona 2017-03-15 14:12
Obecnie firma poszukuje osoby między innymi na stanowisko monter maszyn i urządzeń. Więcej informacji znajdziecie na stronie firmy http://www.sant-tech.pl/pl/kariera/
Zamierzacie aplikować?
Pracujesz już na tym stanowisku? Podziel się swoim doświadczeniem z pracy.
1
Sant-Tech 2017-03-17 22:04 [pracodawca]
W związku z dynamicznym rozwojem firmy SANT-TECH aktualnie poszukujemy osób na następujące stanowiska:
MONTER MASZYN I URZĄDZEŃ
http://www.sant-tech.pl/pl/kariera/monter-maszyn-i-urzadzen

DORADCA TECHNICZNO-HANDLOWY
http://www.sant-tech.pl/pl/kariera/doradca-techniczno-handlowy

KIEROWNIK DZIAŁU PROJEKTOWEGO - KONSTRUKTOR
http://www.sant-tech.pl/pl/kariera/kierownik-dzialu-projektowego-konstruktor

Serdecznie zapraszamy do aplikowania osoby o wymaganym profilu.
2
Olo 2017-03-21 20:02
BYlem na rozmowie na stanowsiko montera. Hala nie za duża, jakies 500 m kw, ludzi max 10 na hali, w biurze byłem tylko w sali konferencyjnej więc nie wiem, ale tak na oko jakieś max 12
Do końca tyg. mają sie odezwac. dam znac
Zostaw swoją opinię o Sant-Tech - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sant-Tech