brak logo

MOBILITY PLUS

Wrocław

Opinie o MOBILITY PLUS

lolo 2011-12-24 12:20:48
czy ktoś może pracował w tej firmie i może cos powiedziec o niej?
5
pawel 2014-05-18 20:26:49
LYSY mozesz cos napisac wiecej bo mam propozycje pracy od nicz jako spawacz w Hamburgu
1
Mobility Plus 2014-05-19 10:52:29
Witam Panie Pawle,


Jeśli chce Pan uzyskać rzetelną opinię, bardzo proszę o kontakt z nami. Podamy Panu kontakty do osób, które dla nas pracują lub pracowały, również spawaczy.
Pozdrawiamy
Zespół Mobility Plus
Mobility Plus 2014-05-19 15:34:23
Witamy,
Bardzo prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy, gdyż mamy wiele ofert pracy.
Pozdrawiamy

Mobility Plus
piter 2014-06-06 16:50:52
oferują 12 euro na godzine ale trzeba oplacac przejazd i kwatere ....... dalej sie nie bede wypowiadal
pozdro spawacze
Mobility Plus 2014-06-06 17:21:15
Witamy ponownie.
W sprawie ofert prosimy o kontakt bezpośrednio z nami.
Nasza aktualna oferta dla spawacza do Niemiec, to 14euro netto/h.
Zapraszamy do kontaktu.

Mobility Plus
Master 2014-07-02 12:58:09
Prosze o opinie na temat wspolpracy z ta agencja,wyplacalonosc itp
Welder 2014-07-03 19:00:06
Osobiscie odradzam. Kiedys pojechalem z nimi jako spawacz, na miejscu bylo co innego do roboty niz mi powiedziano, kasa rowniez inna. Ale chyba sie spodobalem klientowi bo co jakis czas dzwoni jakas panienka z nowa oferta. Albo maja malo chetnych albo za czesto zmienia sie personel. Ile razy mozna powtarzac, ze chce pracowac od min. 1800 euro + bezplatne zakwaterowanie???
Mobility Plus 2014-07-09 14:17:43
Informacja dla kandydatów:

Oferty pracy przesyłamy na życzenie do kandydatów drogą mailową a umowę pośrednictwa wraz z warunkami pracy kandydaci podpisują przed wyjazdem - tu każdorazowo prosimy kandydatów o bardzo dokładne przeczytanie oraz w razie pytań o kontakt, aby nie było niedomówień lub nieporozumień.

Ważna informacja:

Mimo konkretnych ofert i konkretnych stawek jakie proponują nasi klienci, jeśli kandydat posiada rzeczywiście bardzo dobre doświadczenie oraz referencje, jest możliwość negocjacji stawki - dlatego kontaktujemy się również z kandydatami, którzy mają swoje oczekiwania finansowe.

Zapraszamy do kontaktu również osoby o oczekiwaniach min. 1800 euro netto/brutto + bezpłatne zakwaterowanie, prosimy o przesyłanie CV wraz z referencjami.

Mobility Plus
gość 2014-07-11 15:55:41
czy osobiście sprawdziłeś jak jest rzeczywiście? napisać bajer jest łatwo. "możliwość negocjacji stawki" może jest ale nie przez Mobility. Wiele razy słyszałem "warunków jeszcze nie znamy, ale jaka są pana oczekiwania finansowe?" (ostatnio przy montażu kotłów w Paryżu) potem cisza. Wypadałoby oddzwonić i powiedzieć "klient płaci ... czy jest pan zainteresowany?". Według mnie nie mają wcale tych ofert. Nie są wiarygodni.
Mobility Plus 2014-07-14 11:18:46
Informacja dla kandydatów:

Jeśli chodzi o rekrutacje ze stawką do negocjacji, to trwają one znacznie dłużej gdyż możliwość odrzucenia kandydatur ze względu na zbyt wysokie oczekiwania finansowe jest duża. Proces rekrutacji jednak nadal trwa i kandydaci są proponowani do kolejnych klientów.

WAŻNE:

Kandydaci przesyłając CV i rozmawiając z nami zgadzają się na udział właśnie w takim konkretnym procesie rekrutacji. Jednak w każdej chwili można wycofać swoją kandydaturę z procesu rekrutacji bez podania powodu.

Pozdrawiamy
Mobility Plus
Mobility Plus 2014-07-14 11:47:27
W przypadku jakichkolwiek wątpliwości zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Jest to o wiele szybsza forma komunikacji i rozwiązania problemów czy rozwiania wątpliwości niż przez portal Gowork.

Mobility Plus
gość 2014-07-29 22:44:21
Droga agencjo Mobility Plus. Jakie "zbyt wysokie oczekiwania finansowe"??? Każdy podaje stawkę jaką faktycznie dostał od innego pracodawcy.
gość 2014-07-29 23:09:45
Portal ten służy do wymiany informacji między byłymi lub potencjalnymi pracownikami. Odpowiedzi ze strony agencji potwierdzają powiedzenie "Tylko winny się tłumaczy"
Mobility Plus 2014-07-30 10:35:22
Witamy,

Faktem jest, że oczekiwania Panów są zbyt wysokie, adekwatne lub nawet zaniżone w zależności od danej oferty, jednak przyjęcie lub odrzucenie oferty to oczywiście indywidualna decyzja.

Zapraszamy do kontaktu i pozdrawiamy

Mobility Plus
Mobility Plus 2014-07-30 10:37:03
Witamy,

Odpowiedzi z naszej strony, to chęć włączenia się w dialog i skorzystania z okazji aby wyjaśnić nieklarowne lub dwuznaczne sytuacje, ponieważ każdy kandydat jest u nas traktowany indywidualnie, ale przede wszystkim zachęcenia do kontaktu bezpośredniego, również Pana, gdyż widzimy w Panu potencjalnego kandydata.

Zapraszamy i pozdrawiamy

Mobility Plus
stefan 2014-11-02 03:27:16
oddajcie moja kase !!!
Raton 2015-02-18 02:46:31
Firma powstała w 2007 roku a ich głównym zadaniem jest organizowanie wymian i wspieranie mobilności zawodowej na terenie całej Unii. Oczywiście nie działają na co dzień takie informacje, nie mniej jednak mogę powiedzieć, że warto spróbować swoich sił za granicą, bo przede wszystkim będzie jakiś punkt zaczepienia. A potem można ewentualnie coś dogadać, o ile się zgodzą.
ola 2015-04-28 22:39:48
Jaka pensja? oni nie załatwiają pracy za granicą od jakiegoś czasu - brak ogłoszeń na ich stronie. Ich działalność to "doradztwo personalne, tłumaczenie cv oraz dokumentów urzędowych, organizacja szkoleń, testów oraz logistyki projektów".
ola 2015-07-21 14:34:01
firma nie wysyła już pracowników za granicę
gg 2015-09-02 15:23:03
to pewnie masz ofertę z innej agencji
alojs 2015-11-30 18:52:51
jak nie wysyla ludzi za granice jak ja ciagle dostaje od nich oferty wyjazdu!
oszukany 2015-12-09 10:25:36
Jak dalej wysyłają za granicę, tzn. że robią to nielegalnie - nie ma ich w spisie agencji pośrednictwa pracy. Są firmy o podobnych nazwach ale nie ma już Mobility Plus. Koki zainteresuj lepiej się tą agencją!
Mobility Plus 2016-02-08 08:37:32
Szanowni Państwo,

Firma MOBILITY PLUS zmieniła profil działalności: rekrutacja i pośrednictwo pracy nie wchodzą w zakres oferty.
Jeśli jesteście Państwo zainteresowani usługami zapraszamy do zapoznania się z szerokim wachlarzem oferty naszych usług.

Zapraszamy do kontaktu!
Pozdrawiamy
MOBILITY PLUS

P.S. Prosimy nie mylić nas z Agencją Pracy Tymczasowej o podobnej nazwie, z którą nie mamy nic wspólnego. Za wszelkie zbieżności nazw i konsekwencje z tego wynikające nie bierzemy odpowiedzialności.
Mobility Plus 2016-02-08 08:43:33
Szanowni Państwo,

Firma MOBILITY PLUS zmieniła profil działalności: rekrutacja i pośrednictwo pracy nie wchodzą w zakres oferty.
Jeśli jesteście Państwo zainteresowani usługami zapraszamy do zapoznania się z szerokim wachlarzem oferty naszych usług.

Zapraszamy do kontaktu!
Pozdrawiamy
MOBILITY PLUS

P.S. Prosimy nie mylić nas z Agencją Pracy Tymczasowej o podobnej nazwie, z którą nie mamy nic wspólnego. Za wszelkie zbieżności nazw i konsekwencje z tego wynikające nie bierzemy odpowiedzialności.
hydraulik 2016-02-25 18:49:27
kontakt
były pracownik 2016-02-26 14:55:03
Pitu, pitu. Możecie sobie pisać, że nie macie nic wspólnego z agencją o podobnej nazwie. To dlaczego OSZUSTKI używacie dalej tych samych numerów telefonów??

NIEPOLECAM!!! obiecujecie wsparcie podczas pobytu we Francji, a jak są jakieś niezgodności w pensji, nic nie pomagacie!!! Nigdy też nie można się dowiedzieć jak rozliczać PIT w Polsce. Zabrałybyście się w końcu do roboty zamiast siedzieć i pierdzieć w stołki!
maniek 2016-04-04 20:00:30
a co zgrupa mobility bo nie wiem czy to samo
maniek 2016-04-04 20:38:22
a co zgrupa mobility bo nie wiem czy to samo
m 2016-04-23 13:42:42
A po się tam pchasz? mało masz innych agencji? odradzam pracować przez tą agencję!
Spawacz 2016-06-20 12:30:20
Ta firma to ściema. Wysyłają na minę i później nie zapewniają wsparcia. Zostałem z kolego odstawiony na stację SNCF i mieliśmy 5 minut na opuszczenie kwatery. Stało się tak, ponieważ nie spodobaliśmy się dla klienta. Współpracują oni z francuską agencją Inter'in. To francuska agencja odstawiła jak śmieci na stacje i to oni dali tylko 5 minut na spakowanie. Nie polecam bo to tylko wyszła wycieczka. Wiedzieli że nie posiadamy funduszy na powrót i mieli to w dupie. Firma do której poszukują spawaczy to Metal44.
1
Francja 2016-06-20 13:01:09
Wiem coś o tym. 8 spawaczy stoczniowych którzy w stoczni pracowali 30 lat testów spawalniczych nie przeszli. Parodia
1
Francja 2016-06-22 08:19:03
Ciekawe. Po wystawieniu opinii reakcja ze strony właścicielki agencji była szybka. Zadzwoniła do mnie i straszyła sądami oraz obrażała od pijaków bez żadnych twardych dowodów na spożywanie alkoholu przez moją osobę. To zalatuję dla tej Pani właścicielki Art. 233 KK. Bardzo Ciekawe
M 2016-07-13 21:19:57
O jakim stanowisku piszesz?
Ar 2016-07-17 18:21:53
Chyba tam pracujesz bo nie odpowiadasz wprost na pytanie albo mylisz firmy. Co kupować jak oni nic nie sprzefają ?!
A 2016-09-14 16:43:24
jakie oklejanie bilboardów?! oni szukają albo rzeźników albo spawaczy do Francji, Niemiec
M 2016-09-16 19:49:25
Na gowork raczej nie dają. I tylko dla panów więc nie masz co szukać.
biały 2016-10-04 08:34:30
sekretarki se szukasz? tak, to żadnej pracy nie znajdziesz!
Ar 2016-10-13 20:48:46
Macie jakieś nowe opinie? Obserwuję ich od jakiegoś czasu i widzę, że usuwają te złe na swój temat...
xd 2016-10-13 21:12:38
Dla mnie najważniejsze jest to, że zatrudnienie u nich opiera się na przyjacielskich stosunkach. Skoro atmosfera jest całkiem niezła, to pewnie i zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków. A socjal?
Zostaw swoją opinię o MOBILITY PLUS - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MOBILITY PLUS