brak logo

lulex

Skarżysko-Kamienna

Opinie o lulex

anonim 2010-12-08 16:11
BARDZO MI SIE PODOBA ,PRACUJĘ TAM 15 LAT,CHOCIAŻ PLACE NIE SĄ WYGÓROWANE ,TO ATMOSFERA BARDZO MILA JAK NIGDZIE DOTĄD.SZEFPSTWO PRZYCHYLNE JAK W NAJLEPSZEJ RODZINIE. WARUNKI PRACY SĄ WSPANIAŁE,
GOSC 2015-03-13 18:59
warunki pracy wspaniałe dobre sobie Pan sobie pomylił pracę fizyczną z pracą biurową na magazynie obiecuje umowę o pracę i śliwki na wierzbie. Totalny nie ład i chaos
anonim 2015-03-15 21:41
na początek umowy śmieciowe, potem oczywiście najniższa krajowa - i tak do końca Twojej kariery w tym pożal się Boże zakładzie...
wers 2015-07-26 06:33
Moja żona próbowała tam pracować , to fakt harówa fizyczna na magazynie + prowadzenie dokumentów gdzie w normalnej hurtowni zajmują się tym 2 osoby może ten pan poszuka pracownika z ukrainy bo w polsce będzie mu trudno, odradzam każdemu
Ada 2016-02-22 13:58
Te pozytywne opinie pisał pewnie sam szef.
1
RX24 2016-04-22 12:44
Pracowałem tam chwilę i cieszę się, że już nie muszę. Współczuję tylko dziewczynom z handlowego (jeśli jeszcze tam pracują). Firmą powinien zainteresować się PIP i to dawno
Nick 2016-05-12 22:36
Unikać jak ognia tej rodziny, dorobkiewicze na cudzych kosztach. PseudoFirma
Jacky 2017-05-10 18:47
Hej
Napiszcie coś na temat pracowników jacy są da się z nimi dogadać . Złożyłem tam CV i zastanawiam się czy w ogóle do mmnie zadzwonią .
Gość 2017-05-10 18:54
Te panie tam nadal pracują , ale im to odpowiada. Jeśli szef zostaje dłużej niż osiem godzin one też zostają , żeby czasami nie wyjść wczesniej od szefa , istna paranoja .
Angela 2017-05-19 18:05
Pozdrowienia dla Pani Eli z magazynu, jest nerwowa ale bardzo bardzo fajna babka, jak dla mnie to szkoda mi jest jej w tym bałaganie.
A jesli chodzi o pracę na magazynie , to nie tylko magazyn do ogarnięcia , ale tez sprzedaż i jako handlowiec też . Idąc tam do pracy cały czas czuć takie napięcie , ale jeśli ktoś lubi pracę pod presją i sokole oko na plecach to może się udać właśnie tam.
Megi 2017-09-13 12:54
Szacunek do pracowników w tym "zakładzie" równa się zeru. Ludzie są poniewierani i oskarżani o kradzież. Mimo monitoringu. Szef swoim traktowaniem doprowadza ludzi do nerwicy. Co poniektórzy pracownicy wiele od niego przejęli i robią to samo. Nie polecam nikomu tam trafić, chyba że ma ktoś mocne nerwy. Praca na magazynie to ciężka harówka, i kobiety nie powinny dzień w dzień dźwigać paczek ważących po 30 kg lub więcej. Sprawą powinny zainteresować się media lub PIP.
Zostaw swoją opinię o lulex - Skarżysko-Kamienna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie lulex