brak logo

Eurofloor Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Eurofloor Sp. z o.o.

anonim 2011-09-27 09:31:38
marcos - 2011-09-26 18:01:49

pyton - 2011-09-20 09:23:07

teraz chyba bedą szukac słyszałem że zrobił im papa

kto im zrobił papa? głównie łaska boska trzyma tę firmę na powierzchni. pytanie jak długo jeszcze?

kier. ds zakupów i logistyki, a co do łaski to obstawiam że raczej nie potrwa ona długo
corny 2011-12-06 00:13:13
Witam
Chcialem sie dowiedziec czegos nt pracy jako ph w tej firmie, dostalem propozycje wiec pytam, zarobki, wymagania itp,choc po tym co juz napisane wyglada to mało ciekawie, prosze o konkretne odpowiedzi
życzliwy 2011-12-06 10:52:37
jak się szanujesz to spadaj jak najdalej, umowa cząstkowa na firmę reszta na działalność gospodarczą. rotacja co roku zmieniają przedstawiciela na regionie, branża trudna jak na dzisiejsze czasy, dodatkowo marketing firmy to wieczne przekłamanie. Klienci cię zjedzą, nic na czas, nic w obiecywanej jakości
Rumcajs 2012-02-09 19:38:22
Ale klymaty, że oni jeszcze istnieją cała branża się już śmieje z trójki Muszkieterów z Krakowa. za moment zostana sami słyszałem od znajomego , ze nawet stara gwardia się waha czy dalej wyprówac żyły.
podszyszkownik 2012-02-18 20:23:23
Mam pytanie odnośnie tego (usunięte przez moderatora) , ponieważ zostałem zaproszony na rozmowę , jak to człowiek jak rozlicza z obowiązków i ten drugi (usunięte przez moderatora) rewolwer jak ktoś napisał powyżej , będę wdzięczny za informację
deszczówka 2012-04-16 10:18:03
włąsnie został pobity rekord wszechczasów niejaka (usunięte przez moderatora) wytrzymała tylko dwa dni w dziale logistyki, cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a firma:)))))
lolek 2012-09-10 02:15:27
jeżeli mowa o stabilności ma ją tylko zarząd reszta jest jak piasek na plaży przyszła poszła
koleżka z la scandalle 2012-12-25 14:01:20
Dawano mu żłobek siana a on chciał banana, wrzucono trochę prosa a on chce kokosa, tak to jest z Eurozworem (usunięte przez moderatora)
kloaka 2013-01-12 15:16:38
najwyraźniej (usunięte przez moderatora) szukaja export managera, widze ze sytuacja sie nie zmienila średnia na stanowisku w firmie Eurofloor to rok gdzie wytrzymałość pracownika jest zdecydowania krótka. Prezes W. potrafi kazdego zrazic i doprowadzic do szewskiej pasji.
rozbieraniec 2013-01-13 15:29:10
jak widać długość zatrudnienia w Eurofloor w dużej mierze uzależniona jest od nastroju Zarządu, trzeba zawsze pamiętać kto tam rządzi, postawa służalcza wskazana jest jak najbardziej, pomysły zarządu powinny być zawsze wzmacniane poprzez zachwyt.. Co miesiąc powinno się rezygnować z premii na rzecz zwiększonych wydatków zarządu, chłopaki nie mogą się przyzwyczaić do nowej rzeczywistości, że kieszonce wiaterek dmucha.. Najprosciej jest ciąć koszty, a co nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e najbardziej uwiera wiadomo to etaty:)
wew 2013-01-24 15:55:31
no wlasnie, szukaja do exportu - angl i ros. rozmowe mam w nast tyg, tylko tak czytajac Wasze opinie dochodze do wniosku ze pojscie na ta rozmowe moze byc jedynie strata czasu, skoro to taka "fajna" firma ....
kleofas 2013-01-24 17:27:28
no co ty nie zrazaj sie idz zobacz powachaj posmakuj, a moze bedzie dobrze , 100% pracownikow = 100 % negatywnych komentarzy, moze zaburzysz statystyki
hey 2013-01-27 21:45:14
@wew
jak masz w miarę sensowną i stabilną pracę za przyzwoite pieniądze to przejście do e nie ma wielkiego sensu.
Jeśli musisz zmienić i potrzebujesz comiesięcznego wpływu dienieg to możesz w to wejść. Może jakimś cudem będziesz miał towar dla klientów, może kolekcje nie będą się zmieniały co 2-3 miesiące, może, może, może...
waw 2013-01-31 13:03:35
Niestety, albo stety odwolali spotkanie bo Pana Prezesa nie ma, zaproponowali rozmowe rek w innym dniu w godz 7:7:30, ale nie potrafili się określić konkretnie o której bo nie wiedzą, o której Prezes zaszczyci swoją obecnością... olalam;]
lambada 2013-02-07 17:26:47
najnowszy update, same zwolnienia , polowa dzialu handlowego na wypowiedzeniu, biuro na krowedrskiej likwidacja, duzy magazyn na rybitwach oddany z braku potrzeb, LM zwrocil towar na okolo milion, Czołowi dostawcy Austryjaccy oddali sie w inne ręce. A tak bylo cudownie, ale wszystko sie kiedys kończy .
beatka 2013-02-08 10:32:25
lambada - 2013-02-07 17:26:47

najnowszy update, same zwolnienia , polowa dzialu handlowego na wypowiedzeniu, biuro na krowedrskiej likwidacja, duzy magazyn na rybitwach oddany z braku potrzeb, LM zwrocil towar na okolo milion, Czołowi dostawcy Austryjaccy oddali sie w inne ręce. A tak bylo cudownie, ale wszystko sie kiedys kończy .
niemalże szach-mat z tego co piszesz, ale może jeszcze raz spadną na 4 łapy? szkoda pracowników... niełatwe czasy, a nie każdy może się przenieść np. do kronospanu
piotr 2013-02-08 10:35:32
Jak widać stronka też padła:((
juliusz Cezar 2013-02-08 15:45:21
Kosci zostaly zucone, psy rozszarpia wszystko, co pozostalo z tego bajzlu, :)))))))
szczypiorek 2013-02-08 16:39:08
piotr - 2013-02-08 10:35:32

Jak widać stronka też padła:((
padły dwie: eurofloor.pl oraz eurofloor.eu, pewnie to juz koniec , pastwisko wygryzione, same zgliszcza pozostały
uwiedziona przez .... 2013-02-08 18:55:31
nosił Wilk razy klika poniesli i Wilka, ciekawam ile wart jest majdan na biskupińskiej
latryna leśna 2013-02-08 19:07:41
lambada - 2013-02-07 17:26:47

najnowszy update, same zwolnienia , polowa dzialu handlowego na wypowiedzeniu, biuro na krowedrskiej likwidacja, duzy magazyn na rybitwach oddany z braku potrzeb, LM zwrocil towar na okolo milion, Czołowi dostawcy Austryjaccy oddali sie w inne ręce. A tak bylo cudownie, ale wszystko sie kiedys kończy .
Fachowców/ handlowców Zarząd Eurofloor zatrudnia na stanowsku negocjatora z sieciami DIY - umowa warta Nobla, wyobrazam sobie co im w tym zwrocie dostarczyli szrociarnia niezła
wew 2013-02-12 21:37:32
haha, codziennie do mnie dzwonia czy jednak nie dam sie przekonac i nie przyjde chociaz na rozmowe, no way!
whiskey 2013-02-13 09:03:25
wew - 2013-02-12 21:37:32

haha, codziennie do mnie dzwonia czy jednak nie dam sie przekonac i nie przyjde chociaz na rozmowe, no way!
kiedys kaska byla bardzo dobra export mamanger ktory mial obrot wyciagal ponad 6 tys na reke a dochodzilo nawet do 10 000 w dobrych miesiacach,
boski 2013-03-19 14:50:10
te 6 do 16 tysiów to oczywiście ruble
czapla 2013-03-19 15:46:22
tak ruble transferowe
szalony bazyl 2013-03-20 15:12:01
ja słyszałam że forinty
taboret 2013-03-21 12:46:35
ja slyszlem ze od kwietnia najnowszym srodkiem platniczym bedzie plastik z biskupinskiej, a nazywac sie to bedzie ze placimy w szrotach
nie pijacy alkocholik 2013-03-22 18:57:17
co tam słychac u (usunięte przez administratora) dalej chlopaki ciezko pracuja, jak ich znam a znam dobrze to chlopaki naprawde ciezko pracowali na to do czego doszli, aż sie dziwie co tutaj wypisujecie, zobaczcie na poorane bruzdami rece (usunięte przez administratora), co najmniej jakby w kamieniolomie tyrał, a (usunięte przez administratora)poatrzcie na ztyrane oblicze.
golasy 2013-05-09 17:16:06
trzeba mieć fantazje dziadku, coach i trener biznesu, ja pierdziele, ale PR zawsze miał dobry
cipcia 2013-06-15 20:42:48
upadłość
Hania 2013-06-17 10:16:15
padli juz , prosze o update, bo ciekawam co sie dziejw w knieji i dabrowie
imposed cretiono 2013-06-24 14:05:08
i jak modry zdechly przy pustej misce, slysze ze skrobia dno, a jeden z nich zajmuje sie coachingiem wpajajac biednym ludziom glupoty ktore jak ich doprowadza do updaku. - ogolnie nie polecam
prywatna asystentka 2013-06-27 10:34:14
Zdychaj leza juz na ziemi a wielcy z rynku depcza im po karkach, ciekawe co ten drugi zamierza robic , jeden jest coachem:) i sprzedaje ferment ludzioma ten drugi co on biedny potrafi poza zamknieciem sie w biurze i wydawaniem polecen przez telefon.
jan dlugosz 2013-07-08 17:49:21

Przejrzyj listę wszystkich ogłoszeń i wpisów do KRS dla tego podmiotu


Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, VIII Wydział Gospodarczy dla spraw Upadłościowych i Naprawczych, podaje do publicznej wiadomości, że postanowieniem z dnia 3 czerwca 2013 r., sygn. akt VIII GU 116/13/S, ogłoszono upadłość dłużnika Eurofloor Spółki z ograniczoną odpowiedzialnością w Krakowie, z możliwością zawarcia układu, pozostawiając upadłemu zarząd jego majątkiem.

Wzywa się wierzycieli upadłego do zgłoszenia swych wierzytelności do Sędziego komisarza w terminie do dnia 20 lipca 2013 r., oraz wzywa się osoby, którym przysługują prawa oraz prawa i roszczenia osobiste ciążące na nieruchomości należącej do upadłego, jeżeli nie zostały ujawnione przez wpis w księdze wieczystej, do ich zgłoszenia w terminie do dnia 20 lipca 2013 r., pod rygorem utraty prawa powoływania się na nie w postępowaniu upadłościowym.

Na Sędziego komisarza wyznaczono SSR Barbarę Felę.

Na nadzorcę sądowego wyznaczono Łukasza Zagórskiego.

Postępowanie upadłościowe prowadzone będzie pod sygnaturą VIII GUp 27/13/S.
brudny rowek 2013-07-10 10:43:02
i jak widac polityka (usunięte przez administratora)doprowadzila do sytuacja jak powyzej , zgnoili wszystko co bylo mozliwe do zgnojenia , zaryli kure znoszaca zlote jaka a na koniec widze ze Prezesunio (usunięte przez administratora)abdykowal i mamy krola na tronie w postaci (usunięte przez administratora)ktory zostal powolany zeby posprzatac , zalama moi drodzy , tyle krwi przelanej a mataly i tak to zrypaly
wrożbita Maciej 2013-07-26 21:28:52
18.7.2013 nastąpił koniec zgodnie z moimi przepowiedniami Eurofloor został zlikwidowany http://www.eurofloor-original.eu/pl/aktualnosci/12/OGlOSZENIE-UPADlOsCI-UKlADOWEJ

i tak to wieniu doprowadzil się razem z kolesiami do obledu
egon olsen 2013-08-08 14:26:01
najlepsze na świecie
1
alf 2013-12-11 18:13:35
co tam się teraz dzieje w tym eurohloorze?
(usunięte przez administratora)
1
syzyf 2013-12-11 20:19:40
a kto pyta?
1
alf 2013-12-12 18:10:06
boski :P
1
piszel 2013-12-13 17:32:32
wiedziałem, zadzwonilbys do kolegii
2
kort 2014-02-05 14:06:10
Czy ktoś z byłych pracowników wie co się stało z linią produkcyjną Eurofloor? Próbuje dorwać panele z kolekcji Palazzo i tak się łudzę że ktoś może przejął produkcje tej kolekcji
jowisz 2014-02-10 14:59:22
eurofloor nigdy nie był producentem paneli
inne firmy firmy produkowały dla nich panele pod nazwa eurofloor
jedynie (usunięte przez administratora)zapytać czy ma coś takiego albo allegro
coach 2014-02-10 20:55:03
kolekcja palazzo była robiona przez firme Berry floor, poszukaj tego czegos na ich stronie + zobacz kto ich dystrybuuje w Polsce i po bolu
kaski smrod 2014-11-01 09:41:47
jaka praca firma zbankrutowala w tamaty roku, Wieniu leczy się psychiatrycznie a Rogu robi za psychiatrę
klaudiusz 2014-11-02 18:24:34
a don Bronko robi za pielęgniarkę ?
kuska 2014-11-13 12:32:17
don Bronko z nich wszystkich byl najgorszy, wszystko za plaecami sie odbywalo
pan parkiet 2015-02-05 17:28:10
nie wiem czy wy też tak macie ale jak wchodze na stronę to w zakładce "o firmie" jest pusto. akurat szukam nowego pracodawcy ale ten nowy którego znajdę musi być stabilny i perfekcyjny. Eurofloor Sp. z o.o. chyba nie jest tak solidny internetowo jak jego wspaniałe podłogi. to drobne niedopatrzenie rzutuje na naszej dalszej wspólnej współpracy. a ile płaca netto w tej firmied
niefanka 2015-02-23 18:04:17
czy wiesz może kto był producentem kolekcji Classic Line, poszukuję dęba antycznego i nie wiem, gdzie go teraz dokupić
Boro 2015-04-25 13:29:30
Eurofloor wydaje się być firmą, która ma jasno nakreślony biznesplan. Tylko nie wiem w 100% czy można liczyć na pracodawcę jeżeli chodzi o pomoc w rozwoju...
Zostaw swoją opinię o Eurofloor Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurofloor Sp. z o.o.