logo Lidl

Lidl

Złotoryja

Opinie o Lidl

frankafiranka 2011-02-22 19:39:12
Osoby powolne,mało jarzące i średnio pracowite-bez szans na utrzymanie w pracy!Ciężko ale jak ktoś lubi taką pracę będzie usatysfakcjonowany.Niema stanowiska kasjer-sprzedawca,tylko pracownik sklepu więc musisz umieć robić wszystko!!Osoby siedzące cały czas na kasie to najgorsze niedojdy w ekipie.Aha,i umowa na 3/4 etatu
lidlik 2011-12-29 01:11:07
Nie polecam!!!Masakra!!!Jak chcesz na wcześniejszą rentę to proszę bardzo,bez szacunku do twojej pracy,do ludzi. . .Szkoda gadać. .
Joanna 2012-05-14 17:05:45
lidlik - 2011-12-29 01:11:07

Nie polecam!!!Masakra!!!Jak chcesz na wcześniejszą rentę to proszę bardzo,bez szacunku do twojej pracy,do ludzi. . .Szkoda gadać. .
Zgadzam się z Tobą. Kierownisia niejaka[usunięte przez administratora]. nie szanuje pracowników,stworzyła zaawansowany system donosicielstwa i lizusowstwa. Omijajcie ten sklep z daleka!!!
2
ja 2012-10-23 14:22:12
Nie uważam że ludzie non stop siędzący na kasie w lidlu to niedojdy bo sama tam pracowałam (jako już absolwent szkoły wyższej). Faktem jest że kierownictwo sklepu ma nierówno pod deklem a ludzi traktują jak [usunięte przez administratora] sory ale inaczej nie da się tego opisać. Zostawanie po godzinach to norma.... Zeroooooooo szacunku ! Niech inni się męczą!
julitka 2012-12-08 20:05:52
jednym słowem masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie polecam pracy w lidlu!!!!!
Byla pracownica 2013-01-27 10:58:09
Nie rozumiem jak ktos taki jak [usunięte przez administratora]. moze byc kierownikiem sklepu. Ta pani nie ma nawet odpowiedniego ku temu wyksztalcenia. Utrzymuje sie dzieki temu, ze wie jak dogodzic regionalnym kierownikom pod biurkiem. Umowy o prace na okres dluzszy niz 3 miesiace maja wylacznie wazeliniarze i donosiciele. Potencjalni pracownicy - omijajcie ten sklep jako ewentualne miejsce pracy!!!
1
małpka792 2013-05-17 13:46:02
hej ktoś ci naopowiadał strasznych głupot o pracy w lidlu chyba tam nigdy nie pracował. praca w lidlu to ostateczność nie polecam))))kierownictwo do [usunięte przez administratora]...!!!!!!!!!!!!!!!!!!poniżąją człowieka na każdym kroku zero szacunku zwierzęta traktuje się lepiej.
małpka792 2013-06-15 12:59:46
o lidlu w złotoryjii)))))) tam cie dzieje to jest masakra kierownictwo do [usunięte przez administratora] poniżają człowieka nie poleca pracy w lidlu
małpka792 2013-07-07 19:31:40
wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!
małpka792 2013-08-08 20:00:31
w lidlu robisz wszystko siedzisz na kasie rozkładasz towar sprzątasz ,umowe masz na 3/4etatu))ale nie polecam pracy w żadnym lidlu wszędzie to samo [usunięte przez administratora] i jeszcze raz [usunięte przez administratora] poniżanie człowieka jest cięzko
peruwianka 2013-08-11 22:51:14
Ty małpka to wogóle jakaś skrzywdzona przez los jesteś.Troche te twoje opinie bez ładu i składu,tylko dużo żołci żadnych konkretów.Nie zal sie na robotę bo takie czasy że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba wszędzie.Trzeba było napisać że ciężko,że nadgodziny na okrągło,że nie dostaniesz za to kasy tylko wolne,że cisną a ty po prostu nie dajesz rady bo tam trzeba mieć motorek wiedomo gdzie.I to że nikt ci nie podziękuje,nie doceni,nie pochwali.Ale mimo wszystko ciężkie czasy i trzymałaś się tej roboty lecz zwolnili i nie docenili twoich starań.Bo to wszystko prawda.I to jest konret!
1
blondyneczka 2013-08-13 22:17:00
chcecie wiedziec jak naprawde jest w lidlu to spróbójcie sami i sie dowiecie
peruwianka 2013-08-20 11:12:26
To jest praca na zasadzie dziś jesteś jutro może cię nie być.Czy warto?Jest ciężko,bardzo ciężko to zajęcie dla wytrzymałych zarówno psychicznie jak i fizycznie,jeśli tam bywasz przyjrzyj się chwilkę tym dziewczynom.Nie chodzą,biegają. .Policz ile jest osób na zmianie i co robią.Powiem tak można się przyzwyczaić choć od czasu do czasu masz dość i dosłownie nie wiesz jak się nazywasz.Czy polecam?Nie,jeśli bardzo dbasz o swoje zdrowie,nie jesli masz rodzinę i chcesz mieć normalne ustabilizowane życie.Grafiki nagminnie łamiące prawo pracy,wczoraj patrzysz jak pracujesz układasz jakiś swój plan na tydzień bo każdy planuje po czym za dzień lub trzy okazuje się że wszystko się pozmieniało.Jeśli możesz znależć w miarę normalną pracę i nie masz tzw.noża na gardle to poprostu daj sobie spokój.
2
peruwianka 2013-08-26 11:42:50
Oferta wisi cały czas,niby przyjmują,odzywają się gdy potrzebują.Czy często zwalniają?Ostatnio mniej bo sporo ludzi odeszło,dobrzy pracownicy.A nowo przyjętych zanim się wyszkoli to trochę trwa.Nie wszyscy się sprawdzą.
1
Anna 2014-01-09 21:18:00
Po przepracowaniu tam kilku miesięcy przyznaję Ci całkowitą rację.
3
lalala 2014-10-14 18:16:40
jak umiesz ostro fizycznie się narobić, lubisz to, uśmiechać się aż wieczorem szczena boli, to jest praca dla ciebie, ja pracuję 2 lata, ostatnio kierownictwo się zmieniło, i jest całkiem do bani, chyba sama się zwolnię, psychika padła, jak myślisz że się poobijasz między regałami to się mylisz, tych co zwolnili ZAWSZE albo podpadli albo się opierniczali, pot cieknie rowem, nogi bolą itd... nie słodko nie jest, dupę ci obrobią na pewno, i jeśli się nie przejmujesz to zdasz ten egzamin i możesz tam robić parę lat... znam takich i to nawet dużo takich
1
lelele 2014-10-31 19:52:55
To tam da rady nic nie robić?????A jakby zwalniali za błędy to dawno pewnych osób powinno tam nie być!!Najfajniejsi są ci którzy wykorzystują innych i baardzo ciężko pracują gdy "góra"na sklepie..hehe..jedna taka od początku tak ciągnie i nikt nie wie czemu jej się udaje!!Chociaż ups..od jakiegoś czasu wszyscy wiedzą..Ludzi można sobie ułożyć lub zastraszyć,przy pierwszym trzeba być mądrym człowiekiem przy drugim kompletnym dyletantem trzymającym się zębami stanowiska i dążącym po trupach do celu!!Jeśli pragniesz pracować z takimi to powodzenia...i wbrew temu co się tu pisze pracownicy dają z siebie wszystko każdy się stara ale co z tego skoro niema dobrego zarządzającego?Szkoda gadać..
1
karp 2015-01-29 19:22:34
no właśnie, tutaj tez o lidlu głośno ale mimo tego ja tak naprawdę wciąż o nim wiele bardzo niewiele. im więcej się mówi tym ja wiem mniej. no dobra, konstruktywnie, do rzeczy. od sześciu lat pracuję w marketach na kasach. czy jeśli tutaj złożę papiery to będę musiał znowu od zera na kasie zaczynać czy mogę liczyć na jakieś wyższe stanowisko?
drum 2015-04-02 02:20:24
jeżeli złożysz podanie na sprzedawce to gdzie indziej chcesz zacząć ? jeżeli będą szukali kogoś na kierownika sklepu to spróbuj wtedy wysłać swoje CV. To jest najpewniejszy sposób na rozpoczęcie "kariery" w lidlu na jakimś wyższym stanowisku. A z tego co wiem to takie ogłoszenia nie raz się pojawiają
Gal Anonim 2016-08-27 01:49:48
Nie polecam pracy w Lidlu a zwłaszcza w Złotoryi. Co chwilę zmienia się skład pracowników. Pracy coraz więcej a pracowników za mało. Starzy pracownicy rezygnują i rzucają wypowiedzeniem a z nowymi nie da się szybko i sprawie pracować bo wiadomo że muszą się wszystkiego dopiero nauczyć a kierownictwo wymaga szybkiego wyjścia z pracy; super czystości i najlepiej żeby jeszcze uśmiechać się bez końca do klientów. Kierownictwo nie ma szacunku do pracowników. Za wszystko dostaje się opr. A dobrego słowa nie usłyszysz jak coś wykonasz dobrze. Często siedzi się w pracy po godzinach i nawet o przerwę na śniadanie jest ciężko bo roboty tyle że niektóre kierowniczki uznają że nie ma czasu na to żeby przez chwilę złapać oddech i napić się chociaż herbaty i coś zjeść .wiele rzeczy jest nie zgodne z kodeksem pracy .atmosfera między pracownikami i kierownictwem jest nie fajna. Dużo tam fałszywych ludzi którzy idą po trupach do celu. Szczerze nie polecam pracy w tym miejscu.
3
Gal Anonim 2016-08-27 01:53:25
Nie polecam pracy w Lidlu a zwłaszcza w Złotoryi. Co chwilę zmienia się skład pracowników. Pracy coraz więcej a pracowników za mało. Starzy pracownicy rezygnują i rzucają wypowiedzeniem a z nowymi nie da się szybko i sprawie pracować bo wiadomo że muszą się wszystkiego dopiero nauczyć a kierownictwo wymaga szybkiego wyjścia z pracy; super czystości i najlepiej żeby jeszcze uśmiechać się bez końca do klientów. Kierownictwo nie ma szacunku do pracowników. Za wszystko dostaje się opr. A dobrego słowa nie usłyszysz jak coś wykonasz dobrze. Często siedzi się w pracy po godzinach i nawet o przerwę na śniadanie jest ciężko bo roboty tyle że niektóre kierowniczki uznają że nie ma czasu na to żeby przez chwilę złapać oddech i napić się chociaż herbaty i coś zjeść .wiele rzeczy jest nie zgodne z kodeksem pracy .atmosfera między pracownikami i kierownictwem jest nie fajna. Dużo tam fałszywych ludzi którzy idą po trupach do celu. Szczerze nie polecam pracy w tym miejscu.
1
poe 2016-08-29 14:24:36
drum ale ja sobie chętnie porównam, skoro masz taką wiedzę to może napisz o stawkach w lidlu.
Zostaw swoją opinię o Lidl - Złotoryja
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lidl