brak logo

Gi Group

Katowice

Opinie o Gi Group

pracownik 2013-03-08 09:30:09
musze powiedziec ze masz racje co do [usunięte przez moderatora] ktora uwaza sie za pania a nikt jej nie lubi nawet [usunięte przez moderatora] liderka ktora lize jej tylek na kazdym kroku a potem chodzi i obgaduje ja strasznie dziewczyny z bielska sa fajne nie mam nic do nich oprucz liderek ktore uwarzaja sie za najlepsze a tez nikt ich nie lubi wszyscy tam wysiadaja psychicznie przy tej swietej trojcy czyli [usunięte przez moderatora] pan dyrektor nawet nie widzi co ma kolo siebie zmije nie umiejace pracowac
2
kandydatka 2013-03-12 12:25:26
nie polecam. Ubiegałam się na stanowisko " Recruitment Consultant " z pracuj.pl mam doświadczenie w rekrutacji Pani po rozmowie telefonicznej, stwierdziła, że jednak nie wie po co dzwoni ale dzwoni, ale moja kandydatura nie pasuje
1
Piotr 2013-03-12 12:27:17
ja również nie polecam ubiegałem się o stanowisko recruitment consultant ale Pani była niekompetentna żenująca firma
**** 2013-03-19 22:07:14
Dobreeee to jest heh ....ale niestety wszystko co jest napisane to prawda!!! Piękna [usunięte przez moderatora] z domu starców,[usunięte przez moderatora] bu ha hah...a [usunięte przez moderatora] jest dobra "Jak tam dziewczynki" jak jakaś les....
1
top plastics 2013-04-12 21:11:26
co do tych szlacjcianek to radze dziewczyna ze smierdzacych tychow poinformowac sie jak rzeczywiscie pracuja ''szlachcianki'' z bielska np. placenie co miesiac za autobus ktory wbrew glupim pogloskom nie dowozi ''szlachcianek'' pod same dzwi ich domow, poza tyn to dziewczyny z tychow powinny byc wdzieczne za szkolenie ich na kazdej linii bo rzeczywiscie umiejetnosci niektorych pozostaja wiele do zyczenia... i radze zauwazyc ze na tym calym szkoleniu dziewczym z tychow ''szlachcianki'' z bielska wyszly na tym najgorzej wystarczy porowac wyplaty ''szlachcianek ktore zasluguja na premie w przeciwienstwie do dzieczyn z tychow
szlacjcianka :) 2013-04-15 10:19:51
Ciekawe kto to pisał i nie o treść chodzi a o pisownie masakra !!!!! Ale zareklamowałaś poziom Bielska powinny Ci dziewczyny podziękować :)
tyszanka 2013-04-15 10:56:37
A może któraś z wypowiadajacych się i rzucajacych mięsem wypowie się w pracy i podzieli swoim zdaniem oficjalnie bo jest taka możliwość a nie obrabia innym tyłek za plecami w internecie (bo tak przecież jest bezpiecznie) a jak przyjdzie co do czego to żadna z was się nie przyzna do swojego zdania bo jak to się mówi "krowa która dużo ryczy, mało mleka daje". To jest praca i nikt tam dla przyjemności nie przychodzi. A żeby się nam dobrze pracowało to wszyscy musimy się szanować, a zarówno w Bielsku jak i w Tychach można spotkać bardzo fajne dziewczyny wystarczy je poznać, a nie z góry się uprzedzać tylko dla tego że te jedne mają busa. A może warto było by się dowiedzieć na jakich zasadach ten dojazd mają dziewczyny z Bielska i dopiero wtedy się wypowiadać.
diana12 2013-04-16 16:53:49
Dziewczyny dajcie już spokój bo to jakieś przedszkole nie dajmy sobie popsuć dopiero co trochę podreperowanej atmosfery a osoba która już nie pracuje niech się nie wtrąca .czy ktoś kogoś lubi czy nie to już jego prywatna sprawa nas do tego niech nie miesza ważne że z tym kim chciałyśmy zrobić porządek to chyba nam się udało przynajmniej tak myślę ,że już takie rzeczy nie będą miały miejsca.życzę wszystkim miłej atmosfery w pracy i wiary w siebie
ptak 2013-04-16 20:37:29
same zwady ale nikt tak naprawdę się nie przyzna kto to wypisuje więc dajcie sobie już na wstrzymanie i liczmy na to że będzie teraz atmosfera w pracy tylko pozytywna :) oczywiście jeśli marzenka pałki znowu nie przejmie w pracy :(
pożal się BOŻZE 2013-08-20 16:49:54
diana12 - 2013-04-16 16:53:49

Dziewczyny dajcie już spokój bo to jakieś przedszkole nie dajmy sobie popsuć dopiero co trochę podreperowanej atmosfery a osoba która już nie pracuje niech się nie wtrąca .czy ktoś kogoś lubi czy nie to już jego prywatna sprawa nas do tego niech nie miesza ważne że z tym kim chciałyśmy zrobić porządek to chyba nam się udało przynajmniej tak myślę ,że już takie rzeczy nie będą miały miejsca.życzę wszystkim miłej atmosfery w pracy i wiary w siebie
najbardziej podobało mi się czekanie na podział premii półrocznej , ( bo innej nie ma wcale ) 100 zł brutto buhaha 100 zł:6 miesięcy tj 16,6 zł brutto TYLE JESTESMY WARTE DLA WLOCHA który bije kase

I KTO BĘDZIE PRACOWAŁ MOTYWACJA =16,6 zł czyż nie jaka płaca taka praca SAME BUBLE buhaha
a przecież to zaliczka tylko to kiedy wypłacą reszte wiecie może ???

BUHAHA CYRK
anonim 2013-09-04 18:20:09
W jakim biurze gi group chcesz pracowac idz od razu do top plastics- to ,,raj na ziemi,,
2013-09-25 00:00:23
Ta firma to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
kasandra 2013-11-26 20:40:31
No cóż... z pustego i Salomon nie naleje, więc jak z dziadowskich komponentów zrobic dobry detal....?? No ale cóż norma, norma norma musi byc. Jakości brak.....
kaka 2013-12-16 22:43:50
Na podstawie samej rozmowy telefonicznej z panią, odniosłam wrażenie, że brakuje tam kompetentnych pracowników... ale może się mylę
mamama 2013-12-30 10:45:31
Wielki negatyw !!!!!!!!!!! w szczególności dla (usunięte przez administratora)z biura z Tychów ! Chce Cv, po czym milczy ... usunęła moje wiadomości bez przeczytania !!!! Ważne że dane ma.
tramwaj 2014-01-03 18:47:02
mnie ciekawi czym przyjadą Paniusie pachnace do pracy stawiamy na pociąg potem linią autobusową na zajezdnie nastepnie przesiadka do TRAJTKA buhaha
Niestety nie mamy już sily wyrbiac normy i zyski by finansowac busa Chyba w tym momencie bedzie bunt tak byc nie może a i dziękujemy za szkolenia były fanatstyczne brak kompetencji, procedur ale za to widac po zmianach efekty trzeba było rewolucji
szlachcianka 2014-01-04 13:09:03
Nie chciałyście robić na busa róbcie na nasze l4 ha ha
1
szlachcianka 2014-01-04 14:56:10
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. A poza tym widać, myślenie nie jest twoją dobrą stroną. Hehe.
była pracownica 2014-01-04 17:02:57
A Wy myślicie że zamiast busa będzie premia?? Wolne żarty.... Powiem tyle , że te co dalej tam pracują to już Wam współczuje i cieszę się że już z Wami nie pracuje, nie dość że jałmużnę płacą to towarzystwo zostawia wiele do życzenia. A dziewczyny z Bielska... dobrze że nie maja busa przynajmniej się nie muszą już męczyć w tym bajzlu z wyrachowanymi pracownicami.
DOBRA RADA DLA PRZYSZŁYCH PRACOWNIKÓW. LEPIEJ PRACOWAĆ W HIPERMARKECIE NA KASIE, KASA TA SAMA A I BONY DOSTANIESZ I ŻADNA KONTROLA JAKOŚCI CIE NIE SZYKANUJE
6
lalunia 2014-01-23 17:47:16
dziewczynki hipermarket czy top plastik to jedna (usunięte przez administratora)powiedzą że firmy nie stać żeby zatrudniła na umowę o pracę pod firmę ale jest nadzieja..... FIRMA SIĘ ROZWIJA.....ale w którą stronę
3
buziaczki 2014-02-03 15:29:45
przynajmniej wiadomo czemu cie interesuje jak dziewczyny dojada do pracy wczesniej codziennie cie ogladaly jadac przez kobior stojaca z wyciagnieta reka w minioweczce z tylkim na gorze
buziaczki 2014-02-03 15:31:32
sorki szlachcianka to mialo byc do gosi
była pracownica 2014-02-14 16:41:10
Nie polecam tej firmy!! Jedna wielka pomyłka tam pracować. Każdy chce rządzić a nikt na niczym się nie zna!!
MD 2014-03-20 17:58:21
Pozytyw dla firmy. Pracowałem rok w Niemczech aplikowałem w Polsce podali mi adres w DE i tam umowę podpisałem z Niemcem, nocleg był na prawdę spoko praca ok ale kasa słaba(Niemcy też pracowali za te pieniądze) my mieliśmy lepiej bo płaciliśmy za nocleg 30% resztę płacił pośrednik i pracodawca
1
robertoo 2014-04-17 07:55:13
Ludzie!!!O czym Wy piszecie.Potraficie tylko narzekać-"Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma".Ja osobiście pracowałem pod GI Group i nie narzekam.Aktualnie również się staram aby znaleźć pracę przez to pośrednictwo.Przejrzyjcie sobie oferty pracy innych agencji i zobaczycie co tam się dzieję.Niestety takie są Polskie realia i my tego nie zmienimy.Natomiast moja ocena co do GI jest jak najbardziej pozytywna.
była 2014-06-02 08:35:05
Nie rozumiem tych wszystkich osób co tak psioczą na TOP PLASTICS. Praca z kobietami zawsze nie jest łatwa bo jedna drugiej nie lubi lub sobie zazdroszczą wielu rzeczy. Dzięki Dyrektorowi wiele się zmieniło na lepsze. Kadra wiele pozostawia do życzenia ale i tak jest dużo lepiej. A tak w ogóle to jak Wam się nie chce pracować to leżcie i pachnijcie w domu.
1
usmiechniety 2014-09-20 18:05:51
Czy Mize ktos sie cokolwiek na temat pracy w Niemczech w premie jako oracownik magazynowy
x 2015-01-14 18:27:54
Koordynatorka z Poznania przepisy traktuje jak jej pasuje, omija, jak może.
3
XJ 2015-01-15 11:13:02
W wyniku niekompetentnych, niewiarygodnych i nierzetelnych działań Pani w Oddziale w Gliwicach nie dość, że nie zostałam zatrudniona w nowej firmie, to straciłam pracę, którą miałam. Zostałam oszukana i potraktowana jak idiotka!Reasumując,nie należy brać za pewnik żadnych informacji, które przekazują! SKANDAL!
1
brunszwik 2015-01-15 20:19:03
wielka sciema firma niekompetentna zostaw2iaja ludzi przed wyplatami na lodzie i kaza jechac do Polski i obiecuja ze zalatwia prace zadzwonia jednak jak jusz jestes w domu to wtedy zaczyna sie rozczarowanie jak wysla wyplate i zobaczysz na koncie 0 zł.wtedy dzwonis i nikt jusz o niczym niewie jeden mowi na drugiego bardzo niekompetentna firma nie polecam
1
Agencyjny 2015-01-18 11:01:53
Dramat!!! Ta agencja bezczelnie oszukuje ludzi!! Co drugi dzień widać podbijane ogłoszenia oferujące STAŁE I STABILNE ZATRUDNIENIE w magazynie H&M w Gądkach. W praktyce wygląda to tak, że tej pracy od początku stycznia w ogóle NIE MA!!! Ciekawe jak teraz opłacę mieszkanie i jak się utrzymam skoro otrzymam wypłatę za JEDEN dzień???!!!! Praca miała być w pełnym wymiarze godzin, a nie takie gówno na telefon... Już niebawem będzie o was głośno w mediach za takie oszukiwanie ludzi, jesteście skończeni!!!
. 2015-02-20 12:13:28
Jola,a gdzie miałaby być praca?Ja słyszałam same dobre opinie na temat firmy Gi group
1
Polak 2015-03-04 16:18:51
WON UMOWĄ ŚMIECIOWYM I WSZYSTKIM POŚREDNIAKOM< KTÓRZY ZARABIAJĄ NA BIEDNYCH LUDZIACH raus do pierdla wszystkim darmozjadom pie...nym
5
. 2015-03-05 15:17:03
nie wiem o co wam chodzi,czytam pod ogłoszeniami same dobre opinie na temat firmy,a tak z drugiej strony to jeśli ktoś pisze ,ze coś jest nie tak to niech poprze argumentami
Pracownik 2015-05-06 12:51:56
Gi group to niestety jedna z najgorszych firm istniejacych na rynku pracy
pracuje niestety pod tą firmą w jednej z firm w Bielsku Białej i niestety ale żałuje
firma oszukuje na wypłacaniu wypłat, pracownicy którzy pracuja juz pół roku nie wiedza na jakich warunkach tak naprawde pracują poniewaz nikt z GI Group nie jest w stane jasno okreslic warunków które zmieniaja sie z dnia na dzien
firma nie jest godna polecenia wiecej o warunkach zatrudnienia mozna sie dowiedziec od ludzi pracujących w tym zakładzie na dodatek praconicy GI Group nie sa w zaden sposób wyedukowani w tym co robia i napewno nie mozna tu mówic o tym że są kompetentni poprostu dno jakich mało
zastraszanie pracowników tym ze jak wezmą urlop wylecą z pracy, na kazdym kroku kłamanie na temat stawki która jest nie prawdziwa w przeciagu 7 miesiecy 4 razy zmiana stawki na mniejsza!! skandal nie polecam tej firmy w ogóle
2
Anonim 2015-05-12 15:14:01
Również mam negatywne doświadczenia z GiGroup - już na etapie rekrutacji. Uważajcie na stanowiska, na które aplikujecie. W siedzibie u klienta może okazać się, że dostaniecie pracę o niższych kwalifikacjach. Na tym polega praca agencji, żeby wcisnąć klientowi kandydata, bo wtedy otrzyma się za niego kasę! Szkoda tylko, że kandydaci tracą czas na takie zabawy :( Nie polecam współpracy z tą firmą!
2
rekruterka 2015-07-15 18:42:30
Również nie polecam.Ja aplikowałam na stanowisko koordynatora/ rekrutera. Rozmowę wstępną przeprowadził ze mną jąkający się Pan, którego ledwo rozumiałam przez telefon. Pytania typu "dlaczego akurat ta firma?" itd. Na początku poinformował mnie o tym, że jest dużo pracy i nadgodzin. A gdy zapytał o pieniądze to oczywiście podałam swoją stawkę, która nie należała do wygórowanych typu 4 tys. Pan stwierdził,że to oczywiście strasznie dużo. Przypuszczam, że za moje 5-letnie doświadczenie w innych agencjach i za pracę o której z góry mówi, że jest ciężka i wiążę się z nadgodzinami Pan chciał zaoferować mi max 2 tys złotych a najlepiej minimalną.
Ortografia 2015-07-16 15:13:32
Angielski zaawansowany a polski nawet nie podstawowy...
Pisz zrozumiale i z polskimi znakami.
tyszanin 2015-08-11 11:54:52
Oddział Gi Group w Tychach to jakieś totalnie nieporozumienie. Wysłałem swoje CV przez internet na ofertę pracy, po kilku dniach zadzwoniła do mnie konsultantka z tej agencji. Po przybyciu do oddziału w Tychach w celu zapoznania się z ofertą pracy ponownie zapytano mnie o CV, które przecież już wcześniej wysłałem. Totalny brak organizacji, niska wiedza na temat ofert pracy. Gdy człowiek chce się czegoś dowiedzieć, to każą wypisywać te śmieszne ankiety. Zero profesjonalizmu. Mam wrażenie, że panie z tej agencji tylko tam siedzą i nic nie robią, szczególnie ta w rudych włosach. Nie polecam nikomu tej agencji pracy, dno dna, Rów mariański to przy tej agencji Mont Everest.
1
ppppp 2015-08-20 17:46:47
Jeszcze rok temu poleciłabym tą agencję, ale teraz nie. Nie wypłacają na czas pensji, a jak już są to za niskie niż powinny być. Ludzie pracują bez podpisanej umowy i cały czas słyszą, że jutro już będzie. Trudno dodzwonić się do szefowej bo nie odbiera telefonu, a jak się dodzwonimy i zadamy pytanie to powie 'nie wiem' i tyle się dowiemy.
Jedyny plus jest taki, że ładnie płacą za godzinę. Tylko szkoda, że na koniec miesiąca nie ma pensji.
Jakby co to praca w H&M Gądki.
1
Czerwony Kapturek 2015-09-06 13:51:41
Agencja Gi Group w Poznaniu- żenada, kompletny brak wiedzy,nieodpowiedni ludzie!!!!! pracowalam przez pół miesiąca bez umowy o którą nie mogłam sie doprosić.Zmiany odnośnie umów dokonywane za plecami pracownika - bez kontaktu z nim-pomimo podawanych telefonów, poczty mejlowej.
GI GROUP w Poznaniu na Grunwaldzkiej nie jest warta zainteresowania, nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!
1
xyz 2015-11-03 14:45:29
to jest właśnie Gi Group.... stawka 2 tys na rekę i praca po 10 godzin dziennie bez zapłaty za nadgodziny.....
dsfg 2015-11-20 12:08:33
byłam ostatnio w trzech agencjach pracy w tym w gi group i każda z tych agencji zawyżała stawki, po umówieniu z pracodawcą na wstępie byłem informowany o niższych stawkach niż podaje agencja,
barney 2015-11-25 09:05:00
Zgadzam sie z wczesniejsza wypowiedzia pracowalem przez ta firme w jednej z firm w lodzi i to rzeczywiscie tak jest jezeli pada pytanie za ile sie pracujenagle nikt nie wie mieszaja ciagle z tymi umowami mialem dosc ich zlodziejstwa
łuki 2016-01-06 16:35:07
Firma dno i pół metra mułu.......uciekać, omijać...Ciagle nadgodziny, fałszywi ludzie, odradzam:)
hanna 2016-01-06 17:41:47
Tam daja 2 tys na reke i pracuje sie po 10 godzin dziennie;/
Helena 2016-01-06 22:43:03
Panienki w biurze na ulicy Sobieskiego w Katowicach, strasznie wyniosłe "gęsi". Kto by nie wszedł i z jakimkolwiek doświadczeniem zawodowym czy życiowym, to zrażają człowieka samą swoją obecnością. Miałam wrażenie rozmawiając jedną z nich, że całe jej życie jest koszmarne albo ma okres, bądź nie wie po co w ogóle tam jest. Dziewczątko, które pracuje za minimalną stawkę. To jakaś porażka. Otrzymać od nich ofertę pracy. Boże! Musiałby nastąpić armagedon. Nie polecam tej agencji pracy.
XYZ 2016-03-28 16:43:43
Masakra. Problemy z umową, problemy z komunikacją, problemy z każdym ELEMENTARNYM elementem zatrudnienia. Bardzo, bardzo słaba agencja.
3
ojdel 2016-05-06 17:58:11
Firma GI GROUP jest firmą nieudolną i niekompetentną !!! jeśli przychodzi co do błędu w rozliczeniu lub czymkolwiek innym nagle nikt nic nie wie jeden przekazuje kontakt do drugiego z czego ja jako pracownik ponoszę tego koszta! o 20 zł z nadgodzin trzeba się prosić 3 miesiące z czego wiecznie słyszy się odpowiedź "wypłacimy przy następnym rozliczeniu...". Jeśli chodzi o wypłaty to nie dość że są marne to jeszcze w podejrzany sposób ubywają z nich drobniutkie kwoty o które przecież nikt się nie dopomni ale to mówią grosik do grosza...
4
marysia 2016-05-22 21:47:49
a możesz to w jakikolwiek sposób potwierdzić lub udowodnić? bo ja chciałam się wcisn ać do nich na waklat Przedstawiciela Medycznego i liczę na uczciwe rozliczanie prowizji
Zostaw swoją opinię o Gi Group - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gi Group