brak logo

C.Z.B Hadex

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o C.Z.B Hadex

papuśnyfan 2015-04-24 23:46:13
W odpowiedzi na twój post,pisze co następuje
1- tak masz racje,zadowoleni nie wypisują głupot na forach anonimowo.Z tego co widze,również nie jestes zadowolony(a)dlatego,że twój nik jest anonimowy.podpisując sie z imienia ew.nazwiska,potwierdzony zostałby by fakt twojego zadowolenia.
2-Ja nie jestem nieszczęśliwy,wręcz odwrotnie,Jestem zadowolony,że już nie pracuje w tej jakże przyjaznej i rodzinnej wręcz firmie :)
3-Moje komentarze,negatywne rzecz jasna wynikają z tego,że pracując tam,wykonywałem swoje obowiązki sumiennie,a,ze za duzo widziałem i wiedziałem,stałem sie niewygodny co do niektórych,tych fajnych,czyli miernych biernych ale WIERNYCH
3-Tak więc szanowna ''prawdo,która jest taka''odpowiedz Mi na pytanie.Jeśli jesteś zadowolona i szczęśliwa w tej pracy,dlaczego sie podpisujesz anonimowo??? Bardzo jestem tego ciekawy.
4-A tak ogólnie rzecz biorąc,takie fora sa właśnie stworzone po to,aby pisać to co sie ma na mysli,więc z tego korzystam,i jak widze,nie tylko ja to robie
5-Jak ty się przedstawisz,to możesz być pewny(a)że napewno sie z tobą skontaktuje i powiem ci kim jestem
A po szóste boryńskie dzwony dają znak ALLELUJA I DO PRZODU,odprawiamy msze za to,żeby nie wypisywali negatywów na forach.Już ponoć jedna była,ale to w intencji,coby nie okradali właściciela :).Nie wiem tylko,czy to coś dało.Ewentualnie można jeszcze do wróżki iść z fotkami hie hie hie
A na koniec nie pozdrawiam
1
papuśnyfan 2015-04-25 00:00:36
To tak w telegraficznym skrócie jest,zapomniałem dodać :)
1
elwis 2015-04-25 09:24:55
no cóż, jest ktoś nawiedzony mający o sobie wygórowane mniemanie, który wsłuchując się w donosy od miernych, biernych ale wiernych, knuje na ich bazie intrygi, które skutecznie ograniczają logiczne myślenie szefa.
papuśnyfan 2015-04-25 15:19:04
szef o tym doskonale wie,i widocznie mu tak pasuje
1
faroż 2015-04-25 15:56:52
świętego udaje, a diabłem podszyty
nnn 2015-05-04 21:00:33
coś wam tu ostatnio ucichło a tak fajnie bylo poczytać o tej firmie
Hadex 2015-06-23 16:10:41
Moi drodzy, aby przekonać się jak jest naprawdę wystarczy przyjść do firmy i zobaczyć jak wyglądają relacje wśród ludzi albo po prostu spojrzeć na zdjęcia z ostatniej imprezy firmowej organizowanej przez Hadex dla pracowników:(usunięte przez administratora)
Czy naprawdę sądzicie, że tak dobrze rozumieją się i bawią pracownicy, którzy są tu za karę? Nie sądzę!

Pozostawię bez komentarza ostatnie wpisy, gdyż wiemy, iż są pisane przez jedną i tą samą osobę, która niestety musiała się z nami pożegnać, ale proszę, by zaprzestała tej działalności, gdyż w ten sposób uwłacza godności świetnym osobom pracującym w tej firmie.
wicek 2015-06-23 20:42:21
Imprezy integracyjne to socjologiczne sztuczki, które docelowo mają przynieść korzyść pracodawcy kosztem pracownika.
Co roku powinien być wykaz, ile takich wesołych buziek z imprez integracyjnych zostało przez firmę bez skrupułów wykorzystanych, pomówionych, etc.
To, że rodzinka wzajemnie się broni to też naturalne.
A wszystkie wcześniejsze negatywne opinie są trafne i prawdziwe, a pisane są przez byłych i obecnych pracowników tej "szacownej" firmy.
;-) 2015-06-27 16:23:26
Kto ufo nie widzioł niech se pierwsze zdjęcie zoboczy, a tobie moja droga kochaniutka coś musiało zaszkodzić, że takie głupoty piszesz
ooo 2015-06-28 17:23:15
chciałem się przekonać jak jest naprawdę w firmie hadex jak to radziła pani''hadex''a więc-
byłem, widziałem, zobaczyłem, spier.....i nie zamierzam wracać
papuśnyfan 2015-06-28 19:12:49
Nie spodobała Ci sie impreza firmowa? :)
1
lizus 2015-06-28 20:21:56
a mi sie podobało, zwłaszcza popierdywanie tony halika z wysiłku przy linie...
"szkoda" tylko, że po tak "wspaniałej" imprezie znowu wystąpiły problemy kadrowe na niektórych oddziałach ... a gdziesz oni sie podziali?
pracownik 2015-06-29 08:20:00
co ty znowu wygadujesz?!!! jakie problemy kadrowe, podaj jeden przykład. Mam już dosyć czytania tych głupot ciągle jakąś chorą propagandę siejesz. Daj se już spokój bądź wykorzystaj swoją wyobraźnię do pisania bajek.
xxx 2015-06-30 12:02:21
bajek ci nie muszą pisać, bo bajki tobie i ufo non stop opowiadają firmowi zausznicy i kablarze
karol 2015-06-30 20:00:56
Mało znajomych na zdjęciach.
Pozdro dla tych co byli i są w porządku :)
lizus 2015-06-30 21:10:25
nie długo ze znajomych zostanie tylko ufo, tony halik i pani hadex
yyyyyyyyyyyy 2015-07-02 22:13:13
najważniejsze że była pierwsza dama
zzzzzzzzzzzzz 2015-07-03 16:50:10
eeeeeeeeeee co tam dama, a raczej damy dwie, skoro wszystkich zdeklasował kwartet egzotyczny na czele z "laską w kalesonach" jednego z oddziałów
ooo 2015-08-31 11:24:50
tam człowiek sie nie liczy
4
Daruj sobie 2015-09-24 08:29:04
Daruj sobie te podchody i snucie intryg, to że piszesz pod różnymi nickami ma kogoś zmylić? Co ty chcesz osiągnąć w życiu ziejąc nienawiścią? Już nie da się tego czytać.
fred 2015-09-26 20:24:49
opinie negatywne są w 100% prawdziwe i trafne. a tym co zieje nienawiścią i jadem jest właśnie główny intrygant "daruj sobie" wraz ze swoim szefuńciem.
5
nie ważne :) 2015-10-16 10:46:08
witam wszystkich :) mam pare pytan:P a mianowicie jakie są tutaj zarobki magazyniera? praca cieżka? po ile godzin się robi?
1
szczęśliwy magazynier 2015-10-16 18:53:21
zarobki prezesa +lunch (czyt. lancz), praca lekka, łatwa i przyjemna, a godzin pracujesz ile se chcesz może być i jedna jakżeś słaby.
Polecam - super fucha.
2
nie ważne 2015-10-18 12:49:23
zarobki prezesa czyli ile na miesiąc zł?? :P ale standardowo to po 8 godzin jak w każdej pracy? jaka atmosfera w pracy?
ważne 2015-10-26 19:54:40
droga ssssamanto a robiłaś w tych składach za magazyniera? pukiel mosz jeszcze prosty? a z pieniążków zarobionych w wszej firmie to co sobie można kupić? a na emeryturkę coś płacą? odpisz proszę będę ci zobowiązany ... plis
batman 2015-11-28 17:12:39
... jak wieść gminna niesie, wkrótce zakończy się uzdrawianie jednego z oddziałów i pojawi się w nim .... joker.
karlik 2015-11-29 18:25:06
ciekawe w którym
felek 2015-11-29 20:16:00
... po zakończonej kuracji uzdrowicieli i kurowany oddział trzeba koniecznie poddać egzorcyzmom ... ha,ha,ha ....
ha ha ha felek impotent 2015-12-01 23:27:45
nie masz racji nie będą potrzebne egzorcyzmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sam se zrób egzorcyzm a nie wypisuj bzdur na pewno masz małego stąd ta wrogość
jan 2015-12-02 09:11:57
... oj obawiam się, że tir beczek ze święconą wodą może nie wystarczyć, a pierwszą osobą która w jednej z tych beczek będzie się chociaż z tydzień moczyć powinna być osoba o nicku "ha ha ha felek impotent" gdyż ma problemy nie tylko związane z pracą ...
... może czapeczka uciska? ...
5
ciekawy 2015-12-09 14:00:03
Ciekawe czy wezwane na ratunek "mrówki" pokonają "trutni" w operowanym oddziale?
zatroskany 2015-12-09 19:14:16
Żeby tylko "pacjent" nie "strzelił kopytami".....
meteor 2015-12-13 10:14:38
tylko żeby mrówki nie okazały się trutniami
częsty bywalec 2015-12-16 17:42:53
moim zdaniem trutni już tam nareszcie nie ma jest ok.
klient 2015-12-16 19:55:30
Po tym wpisie "częstemu bywalcowi" znacznie wydłużył się nochal. Ha,ha,ha,...
skład budowlany 2015-12-29 23:59:46
jak tak dalej będzie się zachowywać hadex z bierunia pod wodzą nowego szefa paw.. jak mrówka z oświęcimia to gratuluje przetrwania :))) sam obliczyłem wartość marży uzyskanej z realizacji transakcji z klientem :))) dodając hds i nie licząc kosztów transportu, czujemy się jak na morzu, po prostu płyniemy :)
bbb 2016-01-03 11:11:32
... chyba, że sami właściciele inicjują intrygi a potem czynnie w nich uczestniczą, tak jak akurat to ma miejsce w tym przypadku. Oczywiście oddani bez reszty "poddani" mają w tym spory udział. W rezultacie smród ciągnie się bez końca.
3
noniezle 2016-02-16 13:45:57
Praca w tej firmie jako tako luźna, wypłata też, oszukują na kazdym kroku aby tylko potracic, nie ma pieniedzy aby pracownikowi premii wystawic bo szef sobie na wakacje musi poleciec, syn od szefa nigdy nie pracował wiece nie wie co to praca, mysli ze kazdy jest robotem, ludzie są ogólnie spoko, mili sympatyczni ,ale taki troche wyscig szczurow o lepsze stanowisko lub o podwyzke.. nie polecam !!! za zadne pieniadze. Wspolczuje ludziom ktorzy siedza tam po 10 20 lat ...
2
głupoty 2016-02-17 08:26:22
weź się lepiej ogarnij, bo to że będziesz tu pisać takie głupoty pod różnymi nickami inteligentnych ludzi nie odstraszy, a ty marnujesz sobie zdrowie
benio 2016-02-22 12:33:35
ni ma sie co dziwować. "Entelegentny" ekonom, żeby odwlec w czasie czekającego go nieuchronnie kopa, szkolenie mającego przejąć schedę sprowadza do biegania po placu i straszenia dobrych ludzi ...
Kaszana 2016-02-27 00:46:27
Zupełna kaszana ten zakład pracy,do wszystkich hurtownii im daleko, zarzad ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkich,rządzi syn od szefa który nic nie potrafi,zawód:"syn" tato daj to daj to. Zero tolerancji dla różnorodności, zero,tylko aby potracic z premii..yyy czego?Nie ma premii żadnych podwyzek,żenada. Upadek upadek upadek na 30-lecie ,ciekawe jakim fartem te 30 lat.. balagan, syf, odradzam "kariery" w tym miejscu...Nie ma szans na awans.. Upadek
9
krupniok 2016-02-28 11:09:13
To nie fart, tylko metodyczne łupienie pracowników, zwłaszcza tych nie mających rodzinnych koligacji.
13
SZUKAJĄCY PRACY 2016-03-18 18:40:19
słyszałem że szukają kierowcy
jak tam jast
czy warto próbować się załapać
leon 2016-03-19 20:14:43
Próbuj,próbuj ... na pewno się załapiesz. Naobiecują Ci "złote góry", a w rezultacie wykorzystają, po czym wywalą i dołączysz do grona jeleni, którzy pracowali dla tzw. "dobra firmy".
8
Jan 2016-04-06 13:20:21
Salon okien i drzwi to tragedia. Nikt nic nie wie, nikt nic nie potrafi załatwić. A to zaliczki nie mogą przyjąć, a to koleżanki nie ma bo siedzi na urlopie. Matko Boska.. ostatni raz. Co na to szefostwo? Nie wierzę że nie mają pojęcia co tam się wyprawia. Siedzi tam jakaś rodzina? Łączą ich jakieś koneksje? W normalnym salonie załoga do wymiany i to natychmiast
4
gabryś 2016-04-07 09:29:27
To nie tylko w tym salonie jest tak żenująca obsługa. Na oddziałach też nie jest lepiej, czasami to muppet show.
14
Luap 2016-05-27 14:15:36
No cóż kolega miał rację prezes naobiecuje złote góry już po trzech dniach zmienia zdanie a na koniec wysyła do kierownika (który uważa się za najważniejszego i który rozmawia z Tobą jak z deb...no bo przecież on to kierownik a Ty zwykły X) Na koniec mówi, że oddzwoni a tu nic.... Można się przekonać na moim przykładzie, że tam jest miejsce dla niesłownych kłamców(delikatnie powiedziane). Ale jak to mówią "ryba psuje się zawsze od głowy". W sumie 2 tygodnie mi głowę zawracają i poco? Chyba żeby jaja ze mnie zrobić W ŻYCIU TAK MNIE NIKT NIE POTRAKTOWAŁ
7
budowlaniec 2016-06-22 20:32:32
... chyba już czas, żeby tą pseudo inwestycję w Bieruniu "prześwietlił" nadzór budowlany ...
14
spłukany 2016-09-18 19:13:05
Hadex- o nieee.. Ja panstwu juz podziekuje i nikomu nie polece nawet jakby za darmo rozdawali.. Stolarka to kpina i paranoja- czy tam jest w ogole jakis szef ? Jezeli chcecie osiwiec, stracic nerwy i zdrowie to zamowcie drzwi u pseudo specjalistow a załatwia was na cacy.
11
Załamany 2016-12-04 22:25:27
Niedawno kopiliśmy drzwi w salonie w jastrzębiu, totalna porażka.. Szkoda, że nie przeczytałem tych opinii przed zakupem. Nie pozdrawiam
2
Zostaw swoją opinię o C.Z.B Hadex - Jastrzębie-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.Z.B Hadex