brak logo

Green Service Sp.zo.o

Wrocław

Opinie o Green Service Sp.zo.o

odpowiedź 2010-09-24 08:24:47
Powiem krótko , dzwoń !!!
1
anonim 2011-02-20 18:37:04
Hej. I jak z tą wypłatą? ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-04-27 11:21:12
a są jakieś pozytywne opinie? chciałbym tam popracować , podpowiedzcie coś , czy warto , czy może dać sobie spokój z tą firmą?........chodzi mi o pracę w volvo.
guma 2011-05-31 18:46:04
powiem tak - przepracowałem u nich prawie rok na zleceniu, praca niepewna - trzeba mieć szczęście - przedłużają z miesiąca na miesiac. Ale zarobki b. konkretne.( usunięte przez administratora )
jo 2013-09-27 12:58:29
absolutnie nie polecam. (usunięte przez administratora) klamcy. obiecuja duzo a tak naprawde ledwo starcza na zycie !!! praca nie pewna, raz jest raz jej niema !!! odradzam kontakt z ta firma !!!
donek 2014-08-04 13:47:13
umowy o pracę tymczasową, oskładkowane, na okres 1-3 miesięcy. zdarzyło się opóźnienie z wypłatą o 1-2 dni, ale to był jakiś wypadek przy pracy
byłypracownik 2014-10-04 05:21:59
Na temat green serwis można dużo powiedzieć umowa zlecenie przedłużana co miesiąc a na temat wynagrodzenia to nigdy na czas zawsze jakaś wymówka albo prezes gdzieś na wyjeżdzie albo sprawy rodzinne nigdy nie miał czasu aby listę płac podpisać.
1
Green Service 2014-10-22 12:08:26
Szanowny byłypracownik-u,
Proszę o kontakt z nami lub informację kiedy nie otrzymałeś wypłaty na czas. Wszystkie wynagrodzenia są wypłacane terminowo i to co piszesz jest nieprawdą.
Proszę więc o konkrety z Twojej strony, na które czekamy do 31.10.2014. W innym przypadku zgłosimy nadużycie i żądanie o usunięcie Twojego nieprawdziwego wpisu.
Z poważaniem
Zespół Green Service
bijdd 2015-02-17 15:50:00
Biorąc pod uwagę wszystkie wpisy mam mętlik w głowie i nie wiem jak jest w Green Service juz kompletnie :-( Proszę więc o jasną wiadomość na temat rekrutacji oraz zarobków jakie są w tej firmie i jeszcze jak wyglada proces od zapisu w pośrednictwie do podjęcia zatrudnienia, czy na takich warunkach opłaca się pracować?
Krisss288 2015-03-02 22:11:14
Witam wypłata była zawsze 10 lub przed 10 praca w zasadzie zależna od zleceniodawcy.jak nie grasz w kulki to można się spokojnie dogadac. Mozna dzwonić
arczi 2015-04-08 12:50:25
Dobra firma pracowałem u nich kasa jest zawsze i na czas
papa smerf 2016-03-05 23:25:09
płacą tak sobie szefuncio to taki trochę cwaniaczek no zgłoś nażycie bo jest to prawdą nie zawsze ale potraficie wstrzymać wypłatę o 2 tygodnie przypomnijcie sobie lata 2012-2013 jak się zbuntowaliśmy że nie pójdziemy do pracy to od razu pieniądze się znalazły dojazdy do pracy i zjazd do domu na własny koszt inne firmy zapewniają dojazdy. Arti łysa pało
Green Service 2016-06-27 10:02:21
Szanowni Państwo,

Chcielibyśmy poinformować, że od lutego 2015 firma Green Service Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu nie zajmuje się usługami pracowniczymi i nie zatrudnia żadnych pracowników.
Bardzo prosimy o zwrócenie uwagi na temat której firmy "Green Service" piszecie Państwo aktualne opinie, ponieważ istnieją przynajmniej dwie o takiej samej nazwie.
Naszym byłym pracownikom jeszcze raz dziękujemy za współpracę i pozdrawiamy.

Z poważaniem
Zespół GREEN SERVICE (Wrocław)
Marek 2016-06-30 14:24:49
Ale to ja nie do końca rozumiem, o co chodzi dokładnie z tym, że Green Service nie zajmuje się tym że zatrudnia pracowników? To ja nie rozumiem w ogóle skąd takie opcje i dlaczego dzieje się tak, a nie inaczej, proszę o odpowiedź w miarę szybko jakoś
Zostaw swoją opinię o Green Service Sp.zo.o - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Service Sp.zo.o