brak logo

Izotechnik

Płock

Opinie o Izotechnik

SIWY2 2014-01-27 19:36:06
Za prace w godzinach nadliczbowych, oprócz normalnego wynagrodzenia, przysługuje dodatek w wysokości:

100 % wynagrodzenia - za prace w godzinach nadliczbowych przypadających:
w nocy,
w niedziele i święta niebędące dla pracownika dniami pracy, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy,
w dniu wolnym od pracy udzielonym pracownikowi w zamian za prace w niedzielę lub w święto, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy,
50 % wynagrodzenia - za prace w godzinach nadliczbowych przypadających w każdym innym dniu niż określony w pkt 1.
pies gończy 2014-02-08 21:36:25
Z Izotechnika dzięki dyrektorowi i niektórym kierownikom robi się naprawde na wysokim poziomie kołchoz, a zatem jak nie masz innej pracy to wpadłeś w szambo po uszy. Nie liczcie na 50-siątki czy 100 bo tego niema nadgodziny są gołe i przymusowe, tak samo soboty niezłe szambo. dla wszystkich były pracownik pozdrawiam wszystkich
Rabit3 2014-02-16 19:25:33
Tak wspaniałej firmy nie znajdziecie tu pracują całe rodziny najBYSTRzejsi brygadziści tu naprawdę trzeba coś żle zrobić,być zwolnionym z pracy wtedy wyniosą was na stanowiska.
gośćradiazet 2014-02-26 06:13:27
po co te użalanie się nad sobą? Przecież jest demokracja, wolność, swoboda, każdy może pracować gdzie chce i robić co mu się podoba. Malkontenci niech odą do Mostostalu, Nafty, Mechaniki, ZBA, PetroRemontu, niech krzyczą o setkach, pięćdziesiątkach, talonach na święta, paczkach dla dzieci pod choinkę czy gruszach i jeszcze innych...Panowie, prawda jest taka, że w Płocku i okolicach Płocka nie ma roboty a w izotechniku to się jeszcze jakość kręci i wydaje mi sie, że coraz lepiej. No ale można zawsze wyjechać za granicę.
3
Benek 2014-03-05 06:57:04
posłuchajcie, roboty jest tam,że nie sposób przerobić, i cały czas dochodzą nowi, więc śmiało przesyłajcie cv, nawet na adres sekretariatu.
1
nowy 2014-08-20 15:05:24
posluchajcie ludzie ,firma ktora ma wyszkolona kadre dobrze zgrana to o nia dba i dostac sie do takiej firmy jest naprawde ciezko ,a tutaj widze caly czas tylko przychodz ,witamy ,super atmosfera , ciekawy jestem kto ja tworzy skoro rotacja jest tutaj masakryczna ,pracowalem tam czego zaluje szkoda mowic ,juz nawet sie nie bede rozpisywal o tych nadgodzinach czy setkach hehehe ale musze powiedziec ze ktos wpisem ze placa nawet popartym artykulem naprawde mnie rozbawil ,firmy nie polecam ,jezeli juz ktos tam trafi to jezeli juz zacznie miec watpliwosci to niech ucieka bo firma jest jak szambo wciaga po uszy ,dla niedowiarkow powodzenia
bobo 2014-10-29 08:44:05
hehe jak czytam komenty sfrustrowanych towarzyszy niedoli, to może niech zaczną robotę u petryka w bartspawach, raszkach itd. Tam jest pełen socjal, urlopy w wymiarze 45 dni w roku, zwolnienia lekarskie płatne 100%, klimatyzowane szatnie, stołówki i kible. Codziennie piorą ubrania robocze a co tydzień dają nowe. Płacą trzynastki i za gruszę a na święta wielkanocne talony. Na święta bożego narodzenia, oprócz talonów paczki dla dzieci i to taki, że trzeba samochodem po nie pojechać, bo zwykły człowiek ich nie radzi. Jak widzą zmęczenie na twarzy człowieka, to wysyłają go do sanatorium, turnus od dwóch do czterech tygodni, uzależniony od zmęczenia i za wszystko płacą. Jak przerobisz u nich 10 lat to dostajesz akcje pracownicze i stajesz się współwłaścicielem.
Polecam tam pracę, tylko bardzo ciężko się dostać, albo trzeba mieć znajomości albo po linii partyjnej.
fanfan 2014-11-17 12:38:26
czy ty zrozumiałeś jego wpis, czy nie bardzo?
Stefek 2014-12-18 07:06:30
Witam tutaj piszą opinie ludzie którzy pracują w biurze albo sam Rola(właściciel) od siedmiu boleści bo są opinie bardzo złe i negatywne a od razu po nich pozytywne dla firmy Izotechnik to syffff a ludzie którzy tam pracują sa fałszywi nie wspomne o brygadzistach syfff i malaria Jeden jedyny nie szkodliwy To Jarek Teleszewski cała reszta to podpierdalacze i to dosłownie wszyscy a najlepszy jest kierownik krąży od okna do okna jak prostytutka na czerwonej koledzy nie myślcie sobie ze was okłamuję albo że piszę co popadło Izotechnik to jest syfff i lepiej to omijać uwierzcie mi życzę powodzenia
2
Szwek 2014-12-20 05:45:33
Kolega przede mną napisał że ludzie z izotechnika są fałszywi otóż nie wszyscy są wyjątki,co do załogi i ich fachowości to bez zastrzeżeń monterzy i spawacze są fachowcami ale cała reszta powinna pieścić kozy i głaskać Barany kierownik to zwykły dziad i cham ale poczekaj jeszcze Ciebie sciągną z tej góry i będziesz zapierdzielał jak inni no i wreszcie Marycha:) Nie ma ja całodzienny ośmio godzinny spacerek po hali z rękoma w kieszeni jak ostatni luj aż przykro się patrzy izotechnik i kierownictwo do bani Pozdrawiam
1
pracownik roku 2015-01-06 00:32:47
No Ernest!!!Odważna decyzja z Twojej strony Rok się zaczął a Ty już się pakujesz do Izotechnika???
Idź i zobacz po prostu przeżyj to sam jak tam będziesz to ucałuj ode mnie Kierownika i pozdrów brygadzistów:)
2
pracownik izo 2015-02-13 09:33:31
Witam. Ja pracuje w Izo, jest masakra, zakładają wszędzie kamery, że nawet ni będzie można piardnąć w spokoju. Kierownik to jak wyżej piszą, CHAM i nic więcej. Ogólnie TERROR. Trzeba będzie zmiatać stąd jak tylko nadarzy się okazja. Nie polecam!
1
Obserwator 2015-02-17 20:48:59
Człowieku oszalałeś z izotechnika chcesz uciekać???Opamiętaj się kierownik który tam rządzi jest ok takiego drugiego ze świeczką szukać a nie jakiś cham wszystko na spokojnie sam ile razy przechodząc mówił żeby pracować powoli ale dokładnie nie na ilość ale na jakość bo firma musi się wybić na rynku sam dopisał mi dwie godziny za sumienną i dokładną prace a ze kamery montują to nie oznacza nic złego to dla bezpieczeństwa pracowników że jak by któryś zasłabł w nie widocznym miejscu to już kierownik u góry widzi i biegnie z ratunkiem z resztą nie ma o czym mówić ani pisać firma posiada najnowszy certyfikat ISO
Szcerym sercem polecam Izotechnik Płock
1
Gość 2015-02-18 19:45:28
Obserwator poczucie humoru to ty masz dobre, nie ma co :))
gnom 2015-02-25 10:44:40
hahaha, oko wielkiego brata będzie wszystko widziało
gość 2015-03-04 13:08:31
Właśnie, jeżeli ktoś dba. Jeżeli jesteś zdesperowany to wal do Izo śmiało. Powodzenia :D
3
gosc 45 2015-03-10 14:05:16
IZOTECHNIK TO TRAGEDIA !!! TRAKTUJA LUDZI JAK SMIECIA, UCIEKAJCIE STAMTĄD !!!
2
Lukas 2015-03-25 19:41:07
IZOTECHNIK każdy który chce tam pracować gratuluję wyboru byłem tydzień i o tydzień za długo ludzie są niektórzy normalni ale to tylko wyjątki jest ich tam nieliczne garstka jeśli chodzi o majstrow bądź brygadzistow są to dziwne przypadki kretynow nie potrafiących napisać nawet jednego prostego słowa bądź dra ryj i swoim zachowaniem robią istna wioche szczególnie jeden zapadł mi pamięci czarnina czy jakoś tak udaje niewiadomo kogo jaki to z niego fachowiec a nadaje się do cepa. Ludzi traktują jak śmieci w dosłownym słowa znaczeniu giną ci godziny. Nie polecam nikomu tego obozu pracy w łagrach będzie lepiej
3
bruno 2015-04-01 13:26:49
każdy tylko narzeka, jak to źle i jak top niedobrze. Najlepiej siedzieć przed telewizorem i stukać w jajko. Tylko za to nikt nie płaci niestety. Pracowałem w agencji pracy ale przeszedłem do Izotechnika, jest ciężko, to prawda, ale za nic nie wróciłbym do agencji. Tyle w temacie.
2
Odp.dla Bruno 2015-04-09 13:58:58
Bruno w Izotechniku nie jest ciężko to jest kataklizm jakaś wielka pomyłka nie porozumienie to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie Kierownik chodzi zapałany swoją dumą jak jakiś wielki bamber starzy pracownicy jak go widzą to się chowali po kontach bo nie wiadomo co mu odwali Marycha chodzi z rękoma w kieszeni i zgrywa cwaniaka,Babka ryczy jak jakaś zachrypnięta koza normalnie cyrk tylko patrzeć i przecierać oczy z wrażenia co się tam wyprawia pracowałem tam trzy tygodnie od (usunięte przez administratora) i o trzy za długo za nic bym tam nie wrócił.....
Mało tego teraz jeszcze te kamery powinni zamknąć ten zakład cyrkowy.....
4
olaf 2015-04-13 15:43:54
a od czego są związki zawodowe?
Odp dla olaf 2015-04-16 04:06:32
Człowieku jesteś nie spełna rozumu??????Czy tylko udajesz?????szkoda w ogóle pisać
kalwas 2015-04-22 06:47:55
Dajcie mi namiar na jakąś firmę, w której można spokojnie przeleżeć gdzieś w kącie 8 godzin ?
wąski 2015-04-23 23:12:37
Kolego są firmy gdzie możesz przeleżeć spokojnie i 10 godzin i nikt nic złego Ci nie powie ale nie po to chodzi się do pracy żeby leżeć czy spać ale w Izo masz 8 bądź 10 godzin na plecach kierownika może nie dosłowni ale siedzi i cały czas wszystkich obserwuje.A Prawda jest taka że jest tępy jak siekiera po sezonie i nic innego nie potrafi a Rola go trzyma na tym stanowisku bo prowadzi selekcję i zaostrzoną dyscyplinę nawet powiem więcej pedalską i z tąd macie te wszystkie opinie izotechnik płock
Igo 2015-05-09 17:52:48
Izotechnik to niewola Kierownik (usunięte przez administratora)jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedzi w pokoju i obserwuje wszystkich na monitorze, pracować trzeba ale w tej firmie staniesz bez ruchu na 1 min. a będziesz miał odpisaną 1 godz.
2
fran 2015-05-12 06:40:11
a po co stawać na minutę bez ruchu? Jak już stawać to na godzinę.
1
Kolo 2015-06-09 09:52:21
Musiałem to napisać bo zle się dzieje w Izo Człowiek SPADA Z WYSOKOŚCI MA
POZIOM PRACY 0
o czym dokładnie wiedział budyń
Lekarze powiedzieli że główną przyczyną Był upadek z wysokości

Teraz jest po 2 operacjach kręgosłupa z rentą i bólem na lekach przeciwbólowych
i czeka go 3 operacja.I jescze jedno budyń prowadził przeciwko niemu MOBING
długo by wymieniać jego znęcanie się nad pracownikami i jego Hamstwo,,nikt mu
nic nie powie bo się
boją bo chcą pracować
Mi się poszczęściło że na ten r.j nie muszę patrzeć.
Po wypadku Budyń powiedział do niego zgłosisz wypadek
to cię zwolnię wiadomo poziom zero spada z wysokości > dla mnie to jest
psychol
podam jeden przykład co słyszałem od ludzi na fairant mówi cyt
Dzień nieudany bo dzisiaj nikogo nie zwolniłem.
Nie będę wiecej pisał o nim bo szkoda mego czasu
na takiego Fr...ra. Ma więcej szczęścia niż rozumu .Rencista powiedział
że nikomu nie będzie krzywdy robił żadnych spraw zakładał że tylko chce być
zdrowy.
Budyń Kolegów ma pseudo w pracy i nikt o nim nie powie dobrego słowa SZKODA
BURAKA.
1
Alon 2015-06-23 19:23:16
Firma nie zaciekawa, jak to mowia Izotechnik to "szkola zycia" haha, a raczej kołkoz, jesli robisz 8 godzin to 8 godzin masz pracowac, wychodzisz na sniadanie 9:58, juz opierdziel od kierownika, wychodzisz ze sniadania 10:17 opierdziel od kierownika (sniadanie 15min). Wszyscy koncza dzisiaj o 14, wchodzisz na szatnie 13:58 nikogo nie ma bo byl by opierdziel. 3 osoby pala i przy tym rozmawiaja (normalka) opierdziel za urzadzenie rozmow. Nic dziwnego ze czesto bywa tam karetka, w jednym dniu 2 stany przed zawalowe, zaslabniecia itp.
Brygadzisci raczej w miare, czego nie mozna powiedziec o kierowniku, nie ma tu dobre opini o nim wiec cos to musisz znaczyc. Przepuklina tez normalka w tej firmie.
1
Kazik 2015-07-10 12:29:55
W ostatnim miesiącu zrezygnowało 12 osób, ogłoszenia o pracę wiszą na necie ale jakoś nikt się nie zgłasza. I nic dziwnego, umowa próbna 9zł/h, umowa na czas oznaczony 10 zł/h, popracujesz 10 lat to może i czegokolwiek się dorobisz ale na dobry zarobek po 2-3 latach nie licz. Oprócz słabych pensji atmosfera jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Poza tym niczego nowego cię nie nauczą bo po co, jak nie masz co robić to zamiataj albo maluj ogrodzenia. Ogólnie widać że firma nie ma na siebie pomysłu i jest źle zarządzana. Ani kasy ani dobrego doświadczenia się tam nie zdobędzie.
knauf 2015-07-16 14:39:16
to źle, że jak nie ma co robić to każą malować albo zamiatać? Myślę, że chyba dobrze, że nie wywalają.
1
knauf2 2015-07-16 14:41:18
Kazik, załóż swoją firmę i pokaż jak się zarządza a nie u kogoś wyrobnikiem jesteś.
1
pietrek 2015-07-21 12:50:56
nie po to buli się grube tysiaki za kursy żeby zamiast zdobywać doświadczenie i się doskonalić kazali ci stare graty sprzątać albo płoty malować. to każdy debil potrafi. ja sie chłopakom którzy odchodzą nie dziwię, sam jestem teraz u konkurencji i nawet nie myślę żałować bo i kasa i warunki lepsze.
zozou 2015-07-22 08:37:01
pietrek ... ciesz się i klaszcz uszami. Po kursie za grube tysiaki to ty co najwyżej płoty możesz malować, taka jest prawda. No albo u konkurencji robić.
MARCIN 2015-07-29 10:13:47
JAK JESTEŚCIE FRAJERAMI TO DAJCIE SIĘ DALEJ WYKORZYSTYWAĆ ZA PSIE PIENIĄDZE I JESZCZE WŁAŹCIE W TYŁEK KIEROWNIKOWI. ZA 10 LAT MOŻE DA WAM 200 ZŁ PODWYŻKI.
wokin 2015-08-04 07:00:27
pokażcie mi drugą firme, w dawnym województwie płockim, co to na rynku działa 25 lat nieprzerwanie.
niobe 2015-10-06 11:57:41
każdy kto lubi się poobijać, nie będzie zadowolony z żadnej firmy. Taka prawda.
Stefan Babecki(Babka) 2015-11-05 13:16:19
Witam, tak jak napisal kolega Bartek firma dlugo istnieje na rynku i tak naprawdę to wyzyskuje ludzi i traktuje jak śmieci doświadczenia to duzo nie ma raczej same porażki i potyczki (fundament we wloclawku,piec konwencyjny3 dni spawania 2tygodnie prostowania:)duzo brygadzistów tylko co z tego ze tępych kierownik gamoń,cymbał i dziad to jest Izotechnik szczeze odradzam
kabanek 2015-12-09 20:45:19
Negatyw
kabanek 2016-02-29 14:43:20
Pozytyw
były i szczęśliwy 2016-03-06 14:54:29
W tej Firmie nie ma nic pozytywnego zakład a raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z chalą monitorowaną i z kierownikiem na plecach dla mnie raczej dalej negatyw
Wąski 2016-03-17 19:53:44
Jeżeli zwracasz sie do kogoś to Tobie,Twoją piszemy z dużej.Ja wyobrażam sobie to tak że nie musze patrzeć na tego bambra jak stoi w oknie jak prostytutka mam swojego brygadzistę on daje mi pracę i on mnie rozlicza a z kierownikiem nie muszę mieć nic wspólnego tylko grzeczne dzień dobry i do widzenia ale on nawet tego nie potrafi powiedzieć do pracownika brak kultury i tyle.Jeszcze nie dawno tam pracowałem i nie wspominam tego zakładu dobrze.
Ps.niech on lepiej sam siebie rozlicza.
Wąski 2016-04-01 21:40:43
Witam za każdym razem jak ktoś wystawi im prawdziwą opinię i jest to prawda to wtedy izo nie wie co napisać i jak się wybronić to ktoś z nich odwraca kota ogonem i podszywa się pod zainteresowanego kandydata do pracy i jeszcze te beszczelne pytana 3,000????
Izotechnik to porażka i patologia jedno wielkie nieporozumienie i komuna
asxxxx 2016-04-27 15:15:48
Jezeli macie cos innego na oku to omijajcie ten zaklad, duzo by tu pisac zlego.
Wąski 2016-05-04 01:33:50
Podzielam Twoją opinię ja tam pracowałem i powiem wam wszystkim powinni to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamknąć zaorać bo szkoda urabiać jakiegoś Role i jego pupilka pieska Budynia moja opinia na dzień dzisiejszy jest taka że wszędzie jest dużo dużo lepiej niż w tym obozie i na dzień dzisiejszy już bym tam nie wracał i nie sądzę żeby mi się odwidziało.
1
Pawel 2016-06-06 09:37:51
Witam, Panowie szukam bardzo dobrych spawaczy na duplex (111,136,135 polautomat) do pracy na Skandynawii do konca roku, od zaraz. Praca take na 2017 rok. Tylko spawacze z aktualnymi uprawnieniami na gr.10 oraz HOT WORK i SAFETY. Prosze przeslac CV na nasz adres. Rozpatrzymy kazda aplikacje. info@bmpigroup.eu
drań 2016-06-22 21:14:16
Izotechnik, pracowałem tak chwilkę jakby to powiedzieć przez pomyłkę. To co tam zobaczyłem to coś nie do opisania jakiś zamknięty świat dziwni ludzie terror. Na przerwie nawet nie zdążysz zjeść normalnie, minuta spóżnienia godzina odpisana. Ten cały budyń biega jak ormowiec w czerwcu 76. Większość brygadzistów to debile mają się za nie wiadomo kogo, a są prostakami co się wysłowić nie potrafią. Jak ktoś nie wieży niech popyta kogoś, ludzie nie idzcie tam pracować OSTRZEGAM,nic nie zarobisz, a najesz się tylko nerwów. Mam nadzieję że jeszcze spotkam pana kierownika:)
2
drań 2016-06-25 19:39:11
zeby napluc mu w gebe:)
doro,,,,,, 2016-07-07 21:35:36
Nie pasuje wam robota bo się wam k**wa robić nie chce . Jakbyście bata nie mieli na plecach to odłogiem leżelibyście
mjnk 2016-07-07 22:15:27
@doro,,,,,, nie wiem czy wszyscy, czesc osób na pewno
Wąski 2016-11-29 20:33:41
Izotechnik upadł czy pozatrudniał obco krajowców? Nikt tu nic nie pisze ostatnio zastanawiam się bo może zaczęli należycie ludzi traktować i z tąd taka cisza......?
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Izotechnik - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izotechnik