brak logo

Italux

Warszawa

Opinie o Italux

muminek 2014-03-09 22:06:52
potwierdzam!
3
Matrix 2014-03-28 10:20:32
"Były Pracowniku" przede wszystkim dziękuje, że napisałeś "Umowa o pracę" jak wiesz ewenement w dzisiejszych czasach i świadczy o poważnym podejściu Szefostwa do pracowników, szkoda że musiałeś sobie nagrabić bo ITALUX to firma rodzinna i warto w niej pracować aby zasłużyć na szacunek który tylko może procentować w przyszłości czego Tobie w nowej pracy życzę.
pracownik 2014-03-28 14:24:44
przyjazna atmosfera zarówno ze strony Szefostwa jak i współpracowników;
warunki pracy w porządku; pensje wypłacane na czas; zdarzają się nadgodziny, ale wszystkie są wypłacane w terminie; polecam
ja 2014-03-28 14:33:53
Gdyby szefostwo traktowało ludzi poniżej krytyki to nikt nie pracowałby tutaj po kilka albo kilkanaście lat. Nie znam nikogo ze starych pracowników który by nie miał 2-ki z przodu. Pozdrawiam Cię Były Pracowniku i trochę Cię nie rozumiem.
1
byly pracownik 1 2014-07-22 13:45:53
Stary pracownik = min 5 lat stazu!
(usunięte przez administratora)
1
czajnik 2015-01-05 23:28:31
Od 1991 roku importują najlepsze oświetlenie z Włoch. Na przestrzeni lat rozszerzyli działalność o produkcję własną pod marką Italux. Ogromny katalog oświetlenia, dziś składający się z około 3000 artykułów można zakupić w ich sklepach na terenie naszego kraju. Także firma z dość dużym moim zdaniem potencjałem
Piotr 2015-08-23 09:39:37
Współpracowałem z tą firmą przez kilka lat, konkretna szefowa, terminowe zapłaty. Z obszerwacji : niewielka rotacja pracowników - jeśli w ogóle.
1
fun 2015-09-17 22:24:07
Tylko naprawde oddany pracownik moze dac taka opinie! Brawo!
MaG 2015-11-05 13:29:53
czy ma ktoś moze namiar na jakiegoś kierownika, czy innego szefa w tej firmie ?
Jestem konktrahentem tej firmy i cos nie moge sie dogadac z dzialem fakturowania.
Chcialbym podyskutowac na temat standardu obsługi klientów...
nikt 2016-03-03 20:46:34
na multisporta sie nie zalapiesz bo nie ma
Szczery 2016-04-01 09:20:32
Witam.

Proszę ZAPAMIETAC:

Benefity nie ma i nie będzie.

Cytat pewnej osoby do pracownika:

" Ja tu pedze biznes...".

Wyraża obraz firmy w całej okazałości.

Bonsy:
1.Masz pracę.

2.Ogólny brak(chyba że ktoś będzie drazyl temat pieniądzy to zaliczy szczerą i demotywujaca bonusowa rozmowę z członkiem zarzadu).

3. Co by się nie dzialo wina jest pracownika.

4.Stan magazynowy widniejacy w systemie nie odzwierciedla stanu faktycznego (jak nie ma to ma się znaleźć!).

5. Możliwość dorobienia się wyjątkowej choroby psychicznej, lub rozwoju już nabytych innych dolegliwości.

( usunięte przez administratora )


Prawda jest to, że dostaniesz:
Pieniądze bez opóźnień, oraz umowę o pracę.

Wszelkie wypowiedzi zawierające określenia takie jak: rodzinna atmosfera, tradycja i jak to nie jest dobrze w firmie są NIE ZGODNE Z FAKTAMI! Nie są one napisane przez żadnego z obecnych jaki byłych praownikow.

PRACA DLA LUDZI LUBIACYCH:
- Ciągłe niespodzianki.
- logistycznie zaskakujące pomysły zarządu.
- zadania wykraczające poza ustalone obowiązki.

Na koniec pozdrawiam serdecznie cały zarząd firmy i mam nadzieję, że wreszcie bedzIe tak pięknie jak sami piszą o swojej firmie powyżej( oraz zapewne poniżej) mojej wypowiedzi.

Pozdraiam
Szczery 2016-04-04 10:11:13
Proszę o czytanie ze zrozumieniem! Moja wypowiedź nie dotyczyła kierownictwa, lecz zarządu... .
ajtam 2016-04-04 10:44:37
Benefity? Oczywiście! Pamiętają je wszyscy ci którzy należeli do starej kadry. Karta na ekstremalne wspinaczki po kartonach bez zabezpieczeń czy pomocy wózka (szerokość alejek nie pozwalały na wjazd wózkiem). Zimowe wyjścia na zewnątrz by się ogrzać gdyż temp na magazynach była znacznie niższa niż na zewnatrz. Ale to wszystko dawne czasy, jakie niespodzianki szykuje obecna siedziba firmy? Wierzę że wyobraźnia ich nie opuściła
berta 2016-05-07 23:19:22
firma poszukuje kierownika sklepu oświetleniowego @igor , oferują stałe zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, możliwość rozwoju, Wymagają jednak doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku,i łatwości nawiązywania kontaktów z klientami, a także dobrego angielskiego
Zostaw swoją opinię o Italux - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Italux