Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2010-12-06 15:00:26 odpowiedz | cytuj
Witam,

prosze o opinię o zarobkach
w firmie adekwatnie do zajmowanego stanowiska i przepracowanych lat. Ile dostaje pracownik na poczatku pracy w firmie. Proszę o podawanie stawek brutto (bez odliczeń) albo netto (na rękę).
Ilu zmianowa praca, jaki klimat - pracownicy, szefostwo itp.
anonim - 2010-12-13 16:50:55 odpowiedz | cytuj
Witam,

Ile mżna u was zarobić oczywiście odpowiednio do stanowiska i przepracowanych lat - na jakich obrabiarkach pracujecie
gizmo - 2011-01-05 13:39:48 odpowiedz | cytuj
Proszę o jakąś opinie o firmie BEFARED

Z góry dzięki !!!!!

;-)
anonim - 2011-02-19 12:26:20 odpowiedz | cytuj
zarobki Najgorsze w bielsku.( usunięte przez administratora )na rękę jako operator CNC ze stażem. I jak się coś zepsuje to trzeba płacić do trzech wysokości wypłaty.
jeszcze pracownik - 2011-02-23 20:56:57 odpowiedz | cytuj
Chaos w firmie!!! Tryb pracy zależny od obrabiarki jaką się obsługuje. Od 1 do 3 zmianowego z weekendami. Zdecydowana większość maszyn jest stara i wyeksploatowana. Co do płacy, nie ma jasnego systemu wynagrodzeń. Bardzo słaby socjal. BHP na niskim poziomie.
kris - 2011-04-09 16:51:38 odpowiedz | cytuj
A jakiego typu macie obrabiarki: tokarki, frezarki, slzifierki?
Z jakim typem sterowania?
si - 2011-05-16 22:43:39 odpowiedz | cytuj
obrabiarki typ: stare
model: zajechane
sterowanie: przeważnie ręczne
Normalny - 2012-01-20 20:16:25 odpowiedz | cytuj
Ciekawe kiedy wyrzucą kierownika Pawla ''betona''
yusuka - 2012-01-20 20:30:50 odpowiedz | cytuj
Odjebcie sie od''Betona'' są takie czasy że idioci robią karierę i jeżdzą tico
Absolwent - 2012-01-20 21:28:47 odpowiedz | cytuj
Jak się pracuje w tej firmie ?
Jak wyglądają zarobki na produkcji ?
Pracownik - 2012-01-21 10:47:16 odpowiedz | cytuj
Praca jest spoko zarobki dobre firma z perspektywami
Pracownik - 2012-01-21 11:01:33 odpowiedz | cytuj
Odnośnie Kierownika to nie każdy go lubi bo nie da sobie nasrać na głowe pozatym umie kogoś docenić jeśli ktoś pracuje uczciwie
Operator - 2012-01-21 12:20:43 odpowiedz | cytuj
Firma Befared jest jedną z lepszych na podbeskidziu zarobki ok fundusz socjalny ok a negatywne opinie wypisują ludzie którzy sie zwolnili i niemają powrotu
Marcin bez kultury - 2012-01-22 15:11:35 odpowiedz | cytuj
A ja pracuję uczciwie a kierownik mnie nie docenia :-(
Ale mniejsza z tym kierownik jest jaki jest, i uważam iż nie ma powodu na niego narzekać.
Co innego Można powiedzieć o kierowcy Skody który przejawia że tak powiem delikatnie brak minimalnych zasad kultury osobistej.
Krzysiu - 2012-01-22 15:16:14 odpowiedz | cytuj
yusuka
Kierownik już nie ma Tico tylko Wieśwagena Passtucha oczywiście w Te De I jak to na wsi.
Pracownik - 2012-01-22 19:28:21 odpowiedz | cytuj
Odważni przez neta i tyle w temacie
ojciec mateusz - 2012-01-24 00:39:26 odpowiedz | cytuj
Do "pracownik"
Ciężko by było nasrać kierownikowi na głowę, przecież ma z 2 metry wzrostu a jak wiemy gówno tak wysoko nie wystrzelimy z tyłka.
Kriz - 2012-02-05 07:28:36 odpowiedz | cytuj
Z tymi zarobkami i perspektywami to się grubo mylisz. Zarobki kiepskie, perspektyw nie widać. Może za krótko pracujesz żeby wiedzieć jak się w tej firmie "kręci".
Kriz - 2012-02-05 07:33:09 odpowiedz | cytuj
Operator - 2012-01-21 12:20:43

Przynajmniej opinie tych zwolnionych i pracujących są obiektywne a nie kłamliwe jak słowa prezesunia i dyrka techniczka.
Nieprawdacz prezesuniu czy dyrektorku.
Krzysiu - 2012-02-09 15:30:19 odpowiedz | cytuj
Ja tam sobie chwale pracę w tym zakładzie o ile można nazwać to co robię pracą. Mianowicie przychodzę sobie do zakładu załączam maszyne i idę poobgadywać kogo się da, przeważnie kierownika i dyrektorów. Na noce oczywiscie idę spać bo noc od tego jest. Oczywiscie za tak uczciwa pracę w nagrodę dostaję od kierownika nadgodziny a ludzie którzy pracują uczciwie w ciężkich warunkach mi zazdroszczą ale to mnie nie nachodzi.
lemur - 2012-02-13 21:16:31 odpowiedz | cytuj
Dobrze "Krzysiu" że poruszyłeś ten temat.
Muszę się z tobą zgodzić, zamiast pracować uczciwie na odpowiednich parametrach lepiej obniżyć je na maxa a w zamian dostać nadgodziny,
szkoda że ja tak nie mogę.
Zazdroszczę ci.
x