Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MOKATE Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
magazyn - 2012-11-14 23:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pana dyrektora Marka a raczej logistyka.pracuje na magazynie już 9 lat i widzę ze zaczyna się klarować na magazynie każdy się stara jakoś to trzymać po za końcem miesiąca bo to jest jakieś nie porozumienie za mało miejsca i powiem tylko tyle ze my się wywiązujemy ze swoich obowiązków ciekawe co pan zrobi na koniec roku czy będą te obiecane podwyżki a jak maja byc takie jak zeszłego roku po przerwie 5 letniej(hehehe po rozmowie z zarządem byli zdziwieni czemu przez 5 lat nic nie było hehehe) i dali nam po 20 groszy to nawet sie nie fatygujcie nie chce sie wypowiadac za kolegów ale rok 2013 to rok opuszczenia tego [usunięte przez moderatora] jaki pamietam za pana dyrektora G i pana kierownika W i jego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazów
zdjecie uzytkownika
Baska - 2012-11-24 11:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Chcialam sie zapytac czy sa teraz przyjecia w Mokate? a Jesli tak to gdzie mozna dac Cv ?? z góry dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
nadal pracownik - 2012-12-07 11:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanko podania można składać na ochronie, oni bezpośrednim łączem, przez niszczarkę przesyłają to do kadr.
zdjecie uzytkownika
kala - 2012-12-25 14:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchaj "nadal pracownik" nie mam zamiaru wypowiadać się na żadne tematy w tej firmie ani nikomu się podlizywać ale to nieprawda, że na bramie ktoś niszczy podania.
Ta która pytała, jeżeli złożysz papiery to wierz mi trafią one do kadr i będą tak długo tam leżeć aż będą przyjęcia, a fakt, że są one rzadko, nigdy jednak nic nie wiadomo.
Składaj podanie i tyle, a nie słuchaj złośliwych i nieprawdziwych informacji. Wiem na własnym przykładzie.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana pracą. - 2013-03-05 13:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie , są może przyjęcia do tej firmy ?
Jeżeli tak to gdzie się trzeba zgłosić ?
zdjecie uzytkownika
zgadnij :] - 2013-03-28 20:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były przyjęcia... Powiem tak, jak masz łeb to dobrą kase zarobisz a jak chcesz tylko siedzieć, nic nie robić i zgarniać kase to 1500zł musi Cię zadowolić (oczywiście nic nie robić to pojęcie względne).
zdjecie uzytkownika
pap - 2013-04-06 20:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak możliwości rozwoju, marne pieniądze, brak szacunku. Firma dazy w kierunku rozwoju po trupach, powodzenia.
zdjecie uzytkownika
pap - 2013-04-07 21:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedz do Pani Danuta Jankowska z MOKATE - dość zabawnie brzmia Pani argumenty o wyplacie na czas i odprowadzaniu składek ZUS. To Wasz obowiązek, wiec proszę się nie osmieszac.
zdjecie uzytkownika
aegon - 2013-04-10 14:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos mógłby napisac jak pracuje się w dziale laboratoryjnym/jakości?
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2013-05-02 10:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie , są może przyjęcia do tej firmy ?
Jeżeli tak to gdzie się trzeba zgłosić ?
zdjecie uzytkownika
pracująca - 2013-05-03 23:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęć w tej chwili nie ma .CV możesz złożyć w każdej chwili na portierni
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-05-14 20:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy MOKATE ma transport własny czy wynajmuje zewnętrzny?
zdjecie uzytkownika
lol - 2013-05-14 22:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbyszek - 2013-05-14 20:26:45

A czy MOKATE ma transport własny czy wynajmuje zewnętrzny?
wynajmuje zewnętrzny.
zdjecie uzytkownika
ZBYSZEK - 2013-05-15 20:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo na jakich mniej więcej warunkach/stawkach jeżdżą? Chodzi dokładnie o busy.
zdjecie uzytkownika
2sty - 2013-06-04 14:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nie to , że pracy coraz więcej a wypłata jest taka sama to było by spoko. a no i wiadomo , że niektórzy ludzie są żałośni , z pozdrowieniami dla największego lizusa S. który wychodzi w d.. brygadziście od rana do nocy, donosi na kolegów dodając do każdej historii swoje wymyślone 3 grosze a sam nie jest świety , lubi uciąć drzemkę na nocce :)
zdjecie uzytkownika
zaskoczona - 2013-07-13 00:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kobiety zarabiają raczej 1200 - 1300 na rękę oczywiście w tym jest już dodatek nocny nie 1500
zdjecie uzytkownika
cieszyniok - 2013-07-23 07:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drzemka kolegi S to jeszcze nic. Ciekawie było jak chodził grać w piłkę w czasie luźniejszych szycht:)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-07 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z urlopami?
zdjecie uzytkownika
cieszyniok - 2013-08-08 12:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
urlopy różnie, zależy od brygadzisty/ki ale ok ogólnie
zdjecie uzytkownika
antoni - 2013-08-09 17:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Widziałam że ktoś w 2012 roku napisał że zmiany są po 12 godzin w Mokate? Czy teraz też tak jest?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: pracuj.pl
Płock
(Warszawa)
MOKATE jest  jednym z liderów polskiego i europejskiego rynku FMCG. Firma jest obecna ze swoimi produktami w ponad 70 krajach na wszystkich kontynentach i stale zwiększa zasięg o kolejne państwa.W Polsce istniejemy od 1990r. i jesteśmy jedną z najlepiej rozpoznawalnych marek na rynku krajowym. Należymy do grona firm uhonorowanych licznymi nagrodami, w tym m.in. „Krajowi Liderzy Innowacji”, „ Lider Polskiego Eksportu”, „Superbrands”.Obecnie poszu
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
alert - 2013-08-10 09:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy gdzie robisz są i po 8 i po 12
zdjecie uzytkownika
antoni - 2013-08-10 11:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha. To tak to wygląda. A na stanowisku specjalisty ds. logistyki i transportu to jakie są zarobki?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-08-10 14:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
następny pożal się logistyk... porażka
zdjecie uzytkownika
antoni - 2013-08-10 16:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś ale widzisz nie znasz mnie więc nie widzę powodu dla którego miałbyś tak pisać. Można uzyskać informacje o tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
mokatyń - 2013-08-10 16:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to stanowisko już jest zaklepane
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MOKATE Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x