Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MOKATE Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Bogna - 2012-08-03 05:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetna firma , wystarczy podrobić kilka pieczątek i już można się nachapać fajnych gadżetów :-)
zdjecie uzytkownika
kik - 2012-08-06 21:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak na poważnie to była i chyba jeszcze jest niezła Firma. Ma tylko jeden problem, dobór pracowników,którzy mają wpływ na zarządzanie.
To jest ostatnimi laty największa bolączka tej Firmy.Owszem były wyjątki.Znane mi są dwa.Moim osobistym zdaniem im więcej ktoś obieca tym więcej dostanie.Zgodnie z dawnym powiedzeniem w Mokate \\\"Nikt ci tyle nie może dać co ci może obiecać ............ kto chce niech sobie dopowie.To było słynne powiedzenie
zdjecie uzytkownika
Urugian - 2012-09-09 10:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem magazynu w owej firmie i powiem wam że wcale niejest tak źle jak muwią ludzie Jest okres czasu gdy musimy robić 2 raz szybciej ale to tylko przy końcu miesiąca a tak przez reszte miesiąca jest znośnie Stawka dla magazynierów też nie jest najgorsza bo na początek dostajesz 11 zł brutto na godzine co daje ci okolo 1500 zł netto za przepracowany miesiąc więc tragedi nie ma dla nowych pracowników Schody zaczynają się przy starszych pracownikach bo większość pracuje na takiej samej stawce co nowi pracownicy a wykonują znacznie więcej pracy niż oni Podwyżki to fikcja , przynajmniej za czasów starego prezesa G. ktury wykużył nam naszego kierownika P.W. a no wszystko robiła za tego lesera Teraz tak naprawde niewiadomo jak i co będzie dalej Mamy nowego dyrektora Pana Marka i nowego kierownika Pana Jarka widać że chłopaki mają jakąś wizje na to żeby było lepiej Co będzie dalej niewiem , wszyscy liczą na podwyżki i wcale się im niedziwie bo muszą pracować w magazynie ktury przez te lata został poważnie zaniedbany przez cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ego prezesa G. i przez to stacił dobrych pracowników a nawet kierownika Niestety dopuki magazyn nie zostanie powiekszony conajmniej dwu krotnie do puty na magazynie będzie panował syf , straty , problem z kompletacją ale to już nie moja broszka :p Pozdrawiam Wszystkich chłopaków z magazynu wykonujecie kawał dobrej roboty może ktoś kiedyś wkońcu doceni waszą prace , panie kadrowe kture muszą męczyć się z tym super szybkim systeme , pana Pawła W. mam nadzieje że u pana jest wszystko ok oraz Edyte , Dominike i Beti naszą cudotwurczynie dla mnie to ty powinnaś zostać kierowniczką :)
zdjecie uzytkownika
KKK - 2012-09-15 15:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paweł Wrona odszedł z firmy?? pamiętam go z dawnych czasó jak tam robiłem
zdjecie uzytkownika
krzys - 2012-09-16 19:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie juz kilka lat,raz bylo lepiej raz gorzej,obecnie problem tkwi w kadrze kierowniczej....nie znosze ludzi z Maspexu,a Oni zaczeli tworzyc w tej firmie istny chaos probujac pokazac ze mozna nawet po trupach dojsc do celu zeby uratowac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e......pozdrawiam wszystkich co pracowali w Mokate
zdjecie uzytkownika
blona - 2012-10-19 19:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nabrałam trochę doświadczenia życiowego zanim trafiłam do Mokate.
Wpisywałam się tutaj w lutym kiedy to szukałam pracy.
Zwolniłam się ze starego zakładu gdzie sytuacja z dnia na dzień była coraz gorsza. Nie było mi łatwo podjąć decyzję o zwolnieniu się z pracy, w której pracowałam od 17 lat, czyli od czasu kiedy byłam młodą dziewczyną. Większość załogi czeka na lepsze jutro, ale ja straciłam złudzenia, dlatego skoczyłam z mostu i odeszłam ze starej firmy, zatrudniłam się w piekle.
Niedawno dostałam telefon z mokate i mogłam piekło opuścić. Zatrudniłam się. Nie wiem co będzie dalej ale ani razu nie poczułam się w Mokate poniżona, więc na tę chwilę liżę rany po piekle. Jestem spokojna i zadowolona.
zdjecie uzytkownika
bryku - 2012-10-23 10:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zarobki na Mokate wahaja sie od 1600 do 1800zl, zmiany po 12h. Na mieszalni na zmianie jest 8 pracownikow, nikogo nie obchodzi to czy ktos jest chory czy ma urlop, nawet jesli jest tylko 5 to i tak musza wykonac prace za 8. Do tego dochodzi brygadzista ktory jest wstanie drzec ryja o to ze za wolno idziesz (najlepiej jak bys biegl) a potem dziwi sie ze ludzie odchodza. Sprzetu oczywiscie brak, co zmiane trzeba umyc ogromne powierzchnie, na ten moment trzeba robic to za pomoca szmaty z ktora musisz co chwila biegac do zlewu bo przeciez logiczne jest to ze kawa w polaczeniu z woda robi niezla papke. Oprocz tego musisz obslugiwac urzadzenia na ktore nie masz uprawnien (elektryczny wozek widlowy, elektryczne wyciagarki), nikt nawet nie napomknie o szkoleniach na te urzadzenia. Oczywiscie zdarzaja sie luzne zmiany, jest to jednak nie wiecej jak 30% ogolnego czasu pracy. Jako nowy pracownik mozesz spodziewac sie bycia samemu na zasypie i [usunięte przez moderatora] kartonow 25-30kg z kawa do leji, przez cala zmiane spokojnie przerzucisz 3tony recznie, a nawet wiecej. Czasem zdarzaja sie sytuacje ze produkty ktore sa pakowane w workach po 850kg, zostaja przywiezione w workach 25 kilowych i trzeba je sypac recznie. ZYCZE POWODZENIA W PRACY
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2012-11-14 23:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pana dyrektora Marka a raczej logistyka.pracuje na magazynie już 9 lat i widzę ze zaczyna się klarować na magazynie każdy się stara jakoś to trzymać po za końcem miesiąca bo to jest jakieś nie porozumienie za mało miejsca i powiem tylko tyle ze my się wywiązujemy ze swoich obowiązków ciekawe co pan zrobi na koniec roku czy będą te obiecane podwyżki a jak maja byc takie jak zeszłego roku po przerwie 5 letniej(hehehe po rozmowie z zarządem byli zdziwieni czemu przez 5 lat nic nie było hehehe) i dali nam po 20 groszy to nawet sie nie fatygujcie nie chce sie wypowiadac za kolegów ale rok 2013 to rok opuszczenia tego [usunięte przez moderatora] jaki pamietam za pana dyrektora G i pana kierownika W i jego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazów
zdjecie uzytkownika
Baska - 2012-11-24 11:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Chcialam sie zapytac czy sa teraz przyjecia w Mokate? a Jesli tak to gdzie mozna dac Cv ?? z góry dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
nadal pracownik - 2012-12-07 11:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanko podania można składać na ochronie, oni bezpośrednim łączem, przez niszczarkę przesyłają to do kadr.
zdjecie uzytkownika
kala - 2012-12-25 14:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchaj "nadal pracownik" nie mam zamiaru wypowiadać się na żadne tematy w tej firmie ani nikomu się podlizywać ale to nieprawda, że na bramie ktoś niszczy podania.
Ta która pytała, jeżeli złożysz papiery to wierz mi trafią one do kadr i będą tak długo tam leżeć aż będą przyjęcia, a fakt, że są one rzadko, nigdy jednak nic nie wiadomo.
Składaj podanie i tyle, a nie słuchaj złośliwych i nieprawdziwych informacji. Wiem na własnym przykładzie.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana pracą. - 2013-03-05 13:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie , są może przyjęcia do tej firmy ?
Jeżeli tak to gdzie się trzeba zgłosić ?
zdjecie uzytkownika
zgadnij :] - 2013-03-28 20:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były przyjęcia... Powiem tak, jak masz łeb to dobrą kase zarobisz a jak chcesz tylko siedzieć, nic nie robić i zgarniać kase to 1500zł musi Cię zadowolić (oczywiście nic nie robić to pojęcie względne).
zdjecie uzytkownika
pap - 2013-04-06 20:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak możliwości rozwoju, marne pieniądze, brak szacunku. Firma dazy w kierunku rozwoju po trupach, powodzenia.
zdjecie uzytkownika
pap - 2013-04-07 21:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedz do Pani Danuta Jankowska z MOKATE - dość zabawnie brzmia Pani argumenty o wyplacie na czas i odprowadzaniu składek ZUS. To Wasz obowiązek, wiec proszę się nie osmieszac.
zdjecie uzytkownika
aegon - 2013-04-10 14:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos mógłby napisac jak pracuje się w dziale laboratoryjnym/jakości?
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2013-05-02 10:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie , są może przyjęcia do tej firmy ?
Jeżeli tak to gdzie się trzeba zgłosić ?
zdjecie uzytkownika
pracująca - 2013-05-03 23:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęć w tej chwili nie ma .CV możesz złożyć w każdej chwili na portierni
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-05-14 20:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy MOKATE ma transport własny czy wynajmuje zewnętrzny?
zdjecie uzytkownika
lol - 2013-05-14 22:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbyszek - 2013-05-14 20:26:45

A czy MOKATE ma transport własny czy wynajmuje zewnętrzny?
wynajmuje zewnętrzny.
zdjecie uzytkownika
ZBYSZEK - 2013-05-15 20:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo na jakich mniej więcej warunkach/stawkach jeżdżą? Chodzi dokładnie o busy.
zdjecie uzytkownika
2sty - 2013-06-04 14:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nie to , że pracy coraz więcej a wypłata jest taka sama to było by spoko. a no i wiadomo , że niektórzy ludzie są żałośni , z pozdrowieniami dla największego lizusa S. który wychodzi w d.. brygadziście od rana do nocy, donosi na kolegów dodając do każdej historii swoje wymyślone 3 grosze a sam nie jest świety , lubi uciąć drzemkę na nocce :)
zdjecie uzytkownika
zaskoczona - 2013-07-13 00:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kobiety zarabiają raczej 1200 - 1300 na rękę oczywiście w tym jest już dodatek nocny nie 1500
zdjecie uzytkownika
cieszyniok - 2013-07-23 07:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drzemka kolegi S to jeszcze nic. Ciekawie było jak chodził grać w piłkę w czasie luźniejszych szycht:)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-07 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z urlopami?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
46 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MOKATE Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x