brak logo

Tomar Sp. z o.o.

Lotyń

Opinie o Tomar Sp. z o.o.

Tomar Okonek 2011-02-01 20:36
Nie mozemy narzekac. Pensje dostaje na czas, szef wyrozumialy - trzeba zostac dluzej nie ma problemu zostajemy - nie zawsze za to jest placone ale w wiekszosci przyadkow otrzymujemy gratyfikacje. Rotacji nie ma bo mysle ze jezeli komus chce sie pracowac to zostanie to docenione. Wystarczy spojdzec na rotacje - a raczej jej brak. Do tomaru ludzie raczej tylko przychodza
8
Marek 2011-05-16 20:00
Pracowałem ale już nie pracuję (przeniosłem się do innego miasta). Firmę wspominam dobrze. Prezes firmy Tomasz W. konkretny facet wiec jak rozmawiac z ludźmi. Pozdrowienia dla ekipy z oddziału Lotyn (dział chemii).
obecny 2011-06-13 18:07
Polecam zdecydowanie. Takiej rodzinnej atmosfery jak jest w Tomar ciezko znalezc gdzie indziej. Prezes dba oj dba o ludzi.
2
nowy 2011-07-27 21:39
Jestem nowym pracownikiem od kwietnia 2011. Myślałem, że opinie znajdujące się tutaj są naciągane. Po tych 3 miesiącach mogę potwierdzić, że dawno nie widziałem tak ułożonej firmy. To w jaki sposób pan Tomasz W. zarządza firmą przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Jestem tylko trybikiem w tej sprawnej maszynie ale jestem z tego dumny bardzo!
moze byc 2012-06-09 13:26
Moze byc. Najgorsze ze zadnej soboty nie mialem jeszcze wolnej i do mnie dobija. Kasa ponad srednia krajowa
1
anonim 2015-09-13 14:37
Płaca na papierze za najniższą krajową, reszta do ręki, 9 godz.dziennie + wszystkie soboty do 14,00
3
kiram 2016-02-16 13:42
Pracuje jako kierowca ciezarowki. Nowa Scania G450 prosto z fabryki. Wszystkie ciagniki sa fabrycznie nowe. Jedynie szef nie do konca rozumie ze ciagnik to nasz drugi dzien i nie pozwala na wlasnie urzadzenie. Na pensje nie narzekam. Dla mnie wzorzec
szef 2016-02-20 10:38
WITAM-TOMASZ WRZESZCZ-PROSZE PISAC PRAWDE-ILE DO REKI?MALO DUZO?JA NIKOGO NIE TRZYMAM NA SILE-PROSZE NATYCHMIAST SIE ZWOLNIC BEZ WZGLEDU NA FUNKCJIE-JA NIE KRZYWDZE LUDZI-POZDRAWIAM
toemikeo 2016-05-20 14:59
Tomar Sp. z o.o. jest młodą firmą działającą w branży rolniczej zajmującą dystrybucją środków ochrony roślin i nawozów, ale teraz chyba mieli jakieś nowości wprowadzane na stronkę i to dlatego nie działała właśnie, wiec to wiele wyjaśni kolego jednak.
Obserwator 2016-12-08 15:24
Kasa ok , auta ok , ale teraz zaczyna się psuc w firmie. Zaczynają zmuszać , nie liczą się z ludzmi. Jeszcze trochę , będzie kolchoz, kierowcy zaczną odchodzić . Będzie rotacja duża to nikt nie będzie chciał jeździć. Jak p. Tomasz dalej będzie tak ślepo zapatrzony w niektórych podwładnych to się źle skończy dla firmy.
17
pomidorowa8 2016-12-30 23:35
poszukuję pracy jako kierowca c+e bez doświadczenia , mam 38 lat jakie mam szanse na pracę w tomarze
taki tam 2016-12-31 16:05
jedź, spytaj, może akurat Cie przyjmą. Od nowego roku mają nowi przyjść.
On 2017-01-30 11:51
Koledzy chyba troszke zbyt rozpieszczeni. Zanim przyszedlem do Tomaru pracowalem w kilku firmach. Problem to czasami z platnosciami to czasami z terminami platnosci to jakies wymyslone potracenia a to auto juz dosc wiekowe. Ja dostalem praktycznie fabrycznie nowa skanie i pensja zawsze w terminie a mlode chlopaki sie wyrobia w biurze w koncu haha. Nie moge narzekac tak uczciwie piszac. Jak wszedzie sa jakie perypetie wieksze lub mniejsze ale mi pasuje. Jak nie bedzie mi odpowiadac to po prostu poszukam innej pracy.
3
Zostaw swoją opinię o Tomar Sp. z o.o. - Lotyń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tomar Sp. z o.o.