logo Belma Accesoriess Systems

Belma Accesoriess Systems

Bydgoszcz

Opinie o Belma Accesoriess Systems

krystian 2015-01-08 08:28:14
W internecie na znanym portalu ogłoszeniowym dotyczącego ofert pracy ukazało się ogłoszenie na stanowisko Pracownika Transportu. Jakie są warunki pracy na tym stanowisku i na co mozna liczyć względem wynagrodzenia? czy opłaca się aplikować na to stanowisko? proszę o info, z góry dziękuje.
1
Nabytek 2015-01-20 20:03:08
najpierw badź zaproszony na spotkanie a dopiero wtedy sie zstanawiaj czy brać robotę
amero 2015-01-23 01:06:44
@Nabytek, bez przesady, czasem lepiej się zastanowić, czy w ogóle tracić czas na aplikacje i rozmowy rekrutacyjne, jak ma się nagle okazac, że firma nie spełnia moich wymagań, proponuje śmieciówki, czy minimalną krajową. Tak można oszczędzić i mój czas, jak i firmy. Także możesz napisac jak tu jest z pracą?
Staff 2015-02-04 20:10:53
Panie/Panowie a jak jest z Menedżerami sprzedaży? da się coś ugrać?Jak to wygląda?
Max 2015-02-16 15:13:30
Ja tez bym wolał wiedzieć cos więcej na temat pracy przed podjęciem jakichś kroków, przecież w końcu po to jest ten portal. Przyszli/potencjalni pracownicy chcą wiedziec jakie firma oferuje warunki zatrudnienia, jaką umowę proponują itp. Mnie zastanawia jeszcze jakie mają wymagania dokładnie i jakie wynagrodzenie proponują.
1
wiktor 2015-03-04 17:56:58
no ok, ale to zajmijmy się w takim razie jakimiś konkretnymi ofertami pracymi jak na przykład na Inzyniera Elektryka, bo widziałem , że taką obecnie Belma ma dla kandydatów dostępną. Ciekawi mnie czy szukają osoby z Bydgoszczy skąd pochodzą czy szanse mają również osoby z bardziej odległych zakątków kraju
tadek 2015-03-21 14:15:56
Hej, ja na stronie internetowej Belma Accesoriess Systems znalazłem za to ogłoszenie, że poszukują obecnie malarza proszkowego. Ktoś może wie coś więcej tu o warunkach pracy? Niby napisali, że jest umowa o pracę i system III zmianowy, ale to tyle z konkretów. Jak jest jeśli chodzi o sprawy socjalne, atmosferę na zakładzie?
1
fika 2015-10-07 17:44:50
wiem ze to portal pracy, ale wiadomo ze czasem wiele osob moze sie wypowiadac negatywnie, tak niestety dziala w tych czasach internet. a z tego co wiem firma Belma Accesoriess Systems specjalizuje sie w kompleksowej obrobce blach, i dziala dla wielu branz. jak widac jest to oplacalne przez co firma sie moze rozwinac.
Jacek 2015-10-07 20:38:02
daj już spokój Ala ;)
anka4don 2015-10-11 20:43:47
Szukam pracy czy warto składać u was papiery,czy kobiety też przyjmują i jaką stawkę na początek dają i jak jest z zmianami.Dzięki za informacje.
Henryk 2015-11-12 15:03:25
@anka4don sporo pytań zadajesz i zastanawiam się, czy ktoś na tym forum może Ci takich informacji udzielić. Sądzę, że jeśli masz doświadczenie i znasz się na branży, to nie ma przeciwskazań by Cię zatrudnili. Kobieta też człowiek i pracy się nie boi. Fajnie, że chcesz się tam zatrudnić, to podobno dobra firma.
klucz 2016-01-25 11:50:43
co raz częściej podobno spotyka się kobiety na takich stanowiskach, a ania, kto nie ryzykuje nie ma nic, więc śmiało :) mnie też zaciekawiła ta oferta na operatora maszyn CNC, ale ewidentnie trzeba mieć uprawnienia na to stanowisko - to wymóg
pracownik 2016-01-26 18:18:33
na montazu 11 brutto, pozniej 12 brutto. mozna troche nastukac wiecej dzieki nadgodzinom ale komu chce sie ciagle tyrac po 12h.
Anonim 2016-01-30 21:36:25
Chłopów daruj sobie niewarto
graczyk 2016-02-01 08:08:47
anonim, a możesz chociaż jakoś rozwinąć swoją opinię ... Widziałem że w styczniu teraz potrzebowali montera. Zastanawiam się czy aby na pewno każdy dostaje od razu umowę o pracę.
xxcx 2016-02-03 19:54:36
każdy pracownik od razu dostaje umowę a jest tu około 700 osób
pracownik 2016-02-05 23:59:09
na montażu od 12 brutto (najniższa krajowa)-pedał jak nic. Cnc - od 15zł (nie na tłoczni ba tam po 10 latach tyle nie mają), transport 13-14zł - zajedziesz się na śmierć. Wszystko brutto czyli najniższa plus jakieś grosze. Nie warto, są lepsze firmy. W biurze też nie urywa bo przeciętne stanowisko "myślące" to 2000zł na łapę - śmiech na sali!
pracownik 2016-02-06 00:04:25
Gdyby lepiej płacili i wymagali tego co możliwe to mógłbym powiedzieć, że firma jest ok. Jednak prawda jest taka, iż większość ludzi tam "myśli" i to błędnie :D
Więcej do pracy - mniej do myślenia i będzie łatwiej wszystkim......
przemek 2016-02-06 11:44:02
Skoro zarobki są od 12zł to całkiem niezłe zarobki z tego mogą wyjść, a skoro dają jeszcze umowy, to widać, że opłaca się zatrudnienie u nich. A wiadomo czy są jeszcze jakieś benefity? Dzięki
Jajok 2016-02-10 16:15:13
Jeśli chodzi ci @przemek o ofertę na stanowisko montera to z tego co widziałem jest system motywacyjny a także możliwość rozwoju zawodowego :) Jak coś jest też oferta na mistrza obszaru produkcyjnego.
Malarz 2016-02-10 21:57:47
Firma kwas. Kto może ten ucieka. Zarobki na montażu 12zl/h+plus premia 200-400(zależy czy lider cię polubi)a żeby dostać 2,5 tys trzeba spędzić w pracy wszystkie soboty i w tygodniu po 12h. CNC 15,- w górę i brak wolnego dnia w miesiącu jeśli pracuje się na krawędzi. Biura 2 tys i najlepiej jak siedzi się 24h/dobę. W całej firmie problem z urlopami, bo przecież musi ktoś pracować, na chorobowe krzywo patrzą. Na karierę w BASie nie warto liczyć, chyba, że się dużo szczeka na innych. Nie ważne czy ktoś ma rację, ważne ile błędów komuś wytknie. Atmosfera byłaby ok, gdyby nie mobbing Szefa Produkcji- krzyczy i obraża ludzi. Poza kulturą brakuje mu bata w ręku. Fakt- płacą przed 10tym, ale firma ukrywa dużą ilość nadgodzin.
Szerszeń 2016-02-10 23:22:26
Tak po krotce , wydział 586 omijajcie z kilometrową rezerwą , panuje tam reżim kierasa , 200% normy i ciągle mu mało
kamuns 2016-02-12 16:30:21
Oferta o której pisałeś @Jajok jest już chyba niedostępna, aczkolwiek, no ciekawie się zapowiadała. Zarobki na poziomie 2000 złotych miesięcznie na rękę to nie jest źle.
1
Alf 2016-03-06 09:07:28
Witam wszystkich czy ktoś jest zorientowany jakie zarobki maja spawacze matoda mag ,tig warto składać papiery ?bardzo dziekuje za idp
Obibi 2016-03-06 16:17:02
Z tego co mi wiadomo @Alf to spawacze zarabiają tak 3-4 tysiące u nich. Więc warto się zatrudnić :) Do tego jeszcze dostaniesz ubezpieczenie i prywatną opiekę medyczną.
spawacz 2016-03-06 19:50:56
19 brutto
alf 2016-03-07 10:28:19
dzięki chłopaki za odp a jak praca w nadgodzinach często i jak płatne ? czy na zasadzie bedziesz konfidęcił to będą premie bo z tym się już spotkałem czy coś? interesuje mnie głownie aspekt finansowy albo zrobienie dodatkowych uprawnień (gr materiałowe dozór ) napisał (obibi 3-4tyś i spawacz 19brutto [13,49 netto] ) to duża rozbieżność dlaczego takie różnice w stawkach?
xxxx 2016-03-07 20:20:24
szukaj cos innego
Praca 2016-03-09 16:31:21
Dostałem oferte pracy na dział ślusarz narzędziowy wie ktoś jak tam jest ?
bożek 2016-03-11 08:06:33
czemu duża rozbieżność @alf to tylko kwestia godziny wychodzi z tego, że nadgodziny też są i może wtedy ekstra płatne, a wie ktoś jak to wygląda na stanowisku planisty? jak atmosfera itp.
1
pracujący od 4 lat 2016-03-11 11:40:16
To może napiszę w skrócie jak jest na prawdę w Belmie:) Ludzie narzekają na ciągłe kontrole itp, ale jeśli ktoś przychodzi posiedzieć przez 8 godzin a nie uczciwie pracować to czego taka osoba może się spodziewać.
Zapewniam, że jeśli ktoś przychodzi uczciwie przepracować to jest w stanie zarobić naprawdę satysfakcjonujące pieniądze.
Wypłata zawsze na czas, nadgodziny też (weekendy i nocki płatne 100% dodatku, a w tygodniu 50% dodatku). Z tym,że przez ostatnie pół roki płacili ciągle nawet w tygodniu same 100%.
Średnio jeśli ktoś się stara to może dostać mniej więcej co pół roku po około 1-2 zł na godzine.
bożek 2016-03-13 10:00:51
dzięki za info @pracujący od 4 lat, wiedzę, że często ludzie wypisują bzdury żeby zaszkodzić firmie a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej..teraz bez wątpliwości mogę wysłać cv
pak 2016-05-05 20:26:46
hm, nie wiem czy jedna opinia by mnie przekonała, ale wiem, że firma jest godna zainteresowania :)
GA 2016-06-14 16:09:31
Czy ktoś może wie, czy oferty na stronie BAS są aktualne? Wiszą od dawna, a na maile i tel. nikt nie odpowiada :( Będę wdzięczny za informacje.
komer 2016-06-14 17:36:21
z tego co w internecie widze to są jak najbardziej akualne np. stanowisko do wzięcia Pracownik działu obsługi Klienta, chociaż pewnie robota nie łatwa bo wyroby z blach trudno sprzedać chyba na szerszą skalę
pracownik 2016-07-05 18:34:19
przyjdz prosto do kadr i moze cos dostaniesz. oni ludzi ciagle potrzebuja bo rotacja jest olbrzymia i nadal bedzie jak sie placi guzikami i oczekuje cudow
Witek Kielak 2016-07-05 19:21:04
Mi się wydaje, że pójście do kadr to najważniejsze co można zrobić jesli chodzi o przyjęcia do Belma Accesoriess Systems, ludzie wysyłają CV ale to mało kto cxzyta własnie najlepiej jest po prostu zanieść, pogadać
Blilblliblip 2016-08-08 16:52:12
Szukałem jakichś konkretnych wypowiedzi typu , stanowisko , jaka atmoswera , jakie godziny pracy umowy i co nakwazniejsze wynagrodzenie , a tu większiść to same pytania i jakieś nic nie znaczące bzdety i zbędne dyskusje
wee 2016-08-08 20:39:18
no właśnie może ktoś napisać jakie godziny pracy i jak jest z weeekendami w tej firmie? z góry dzięx
pracownik 2016-08-12 17:42:53
montaz 6-14 i jak sa nadgodziny to musisz je robic
produkcja 3 zmiany po 8h plus czesto obowiazkowe nadgodziny
atmosfera roznie ... zalezy jaki dział ale wiekszosc kadry zarzadzajacej to dupki ktorzy mysla ze sa wielcy i wszystkoim wolno
bożek 2016-08-12 17:57:49
Te nadgodziny to zawsze są przymusowe @pracownik? A co jeśli odmawiam? W sumie może i trochę pytanie retoryczne ale mam chociaż nadzieje, że ten czas jest lepiej płatny
pracownik 2016-08-17 18:52:11
zalezy od działu ale są takie ze jak Ci powiedza ze sa nadgodziny to je robisz bo jak nie to do widzenia.
gtuiioj 2016-08-17 19:37:40
@ pracownik i takiego stawiania na ostrzu noża nie lubie. No chyba że andgodziny sa płatne i to całkiem dobrze to powiem szczerze nie widze przeciwskazań. Ale jeśli kaza zostawac po godzinach za ta samą pensje no to absolutnie nie widze tego zupłenie.
spaw. 2016-08-24 20:16:08
czy ktoś wie jak jest na spawalni jaka atmosfera stawka na początek itp., mam mało doświadczenia i próbuję gdzieś się zahaczyć bo jest ogłoszenie i zamierzam złożyć cv
ve 2016-08-24 21:19:32
gdyby ktoś był zainteresowany aktualnymi ogłoszeniami o prace o d tej firmy i info dobrym o rekrutacjach to zapraszam na stronę internetową firmy, wszystko jest
ByłyOświecony 2016-08-25 18:10:48
Składaj na pewno cię przyjmą gdyż BAS to Bydgoska Akademia Szkoleniowa.Tu każdego biorą,poduczą się i uciekają do innych firm gdzie są spawacze doceniani.Przeczytaj ten wątek od początku to będziesz wiedział ,że ten zakład spawaczy nie szanuje i dlatego jest ciągła rekrutacja w tym zawodzie .Dla tej firmy liczy się to, że zawsze kilku zostanie i popracuje kilka miesięcy zanim się zorientują w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trafili.Jeszcze jedno,tu spawa się 10-20% a reszta to obróbka,ryranie szlifierką lub oscylacją także po 8h ręce opadają.Można powiedzieć, że to jest pseudo spawanie, a raczej idziesz jako szlifierz.Powodzenia
ByłyOświecony 2016-08-25 18:11:21
Składaj na pewno cię przyjmą gdyż BAS to Bydgoska Akademia Szkoleniowa.Tu każdego biorą,poduczą się i uciekają do innych firm gdzie są spawacze doceniani.Przeczytaj ten wątek od początku to będziesz wiedział ,że ten zakład spawaczy nie szanuje i dlatego jest ciągła rekrutacja w tym zawodzie .Dla tej firmy liczy się to, że zawsze kilku zostanie i popracuje kilka miesięcy zanim się zorientują w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trafili.Jeszcze jedno,tu spawa się 10-20% a reszta to obróbka,ryranie szlifierką lub oscylacją także po 8h ręce opadają.Można powiedzieć, że to jest pseudo spawanie, a raczej idziesz jako szlifierz.Powodzenia
oman 2016-08-25 18:28:10
@ Były O świecony - tylko widzisz na chwil.e obecną nie ma rekrutacji na stanowisko o którym mówisz, wiec nie wiem o co cały krzyk. Bynajmniej na gowork nie ma
spaw. 2016-08-25 22:02:30
jest wakat na ich stronie
rt5ghynj 2016-08-26 17:02:50
n o nie ma nie ma..ale przeciez jezeli nawet teraz nie ma to nie wyk;uczone ze moze sie cos pojawi w niedalekiej przyszlosci prawda? zawsze przeciez jest szansa ze jakies stanowkso sie zwolni no i praca wtedy murowana trzeba czekac chyba po prost u..
Zostaw swoją opinię o Belma Accesoriess Systems - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems