Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Belma Accesoriess Systems

Opinie o Belma Accesoriess Systems

Pracowałeś w firmie Belma Accesoriess Systems i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-20 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wiele nie licz 12zł brutto max.O kiepskich płacach,a wymaganiach wysokich nie adekwatnych do płacy świadczy tylko wysoka rotacja pracowników.Przychodzą i odchodzą sami.Jak nie masz rodziny i innych zobowiązań finansowych to możesz tam tyrać i jednego co się dorobisz to garba;-)
zdjecie uzytkownika
Upa - 2014-02-23 22:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 zł/ brutto.. Kolego malysz, zaproponuj im, że możesz pracować za jakieś 15 zł brutto i zacznij ich bajerować, że wiesz jak sytuacja w firmie wygląda i jaka jest rotacja, a Ty poszukujesz pracy na dłużej. ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-24 15:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jaka stawke moze liczyć operator wózka widłowego? dostałem telefon ze mam sie do nich zglosić na rozmowe.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-03-13 10:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany jak wyglada praca na stanowisku kierowniczym i jak wygladaja zarobki. Prosze o info osoby bedace w temacie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-03-25 00:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam , pracowałem w tej firmie kilka lat raz było lepiej raz było gorzej. W poprzednim roku firma zatrudniła coś blisko 100 osób było bardzo dużo pracy za nadgodziny od czerwca do sierpnia były płacone nawet setki , soboty zawsze były setki ... W Świeta dostaliśmy pierwszy raz nawet socjalne i nagrode roczną ...W styczniu dostałem podwyżke zatrudnili znowu dosyć duzo ludzi obiecywali jeszcze przed nowym rokiem 2014 ze firma dobrze stoi , że zapowiada sie duzo pracy a teraz na dzień dzisiejszy ?! Szkoda gadac zwolnili około 80 osób ja pracowalem kilka lat w firmie chodziłem nadgodziny jak było trzeba i soboty , nawet sie niedziele zdarzały a firma i tak potraktowała mnie i te zwolnione osoby jak śmieci , słyszałem nawet że nie przedłuzyli umowy w marcu Panu który pracował tam 7 lat i miał 3,5 roku do konca emerytury. W samym tym roku wykorzystalem okolo 10 dni urlopu bo zaklad wysylal z powodu braku pracy na urlopy . A Wiecie dlaczego Bas tak zwolnił ludzi bo jedna z niemieckich firm ..... nie przedłuzyli z nimi kontraktu bo Bas działał za ich plecami ;/ .... Firma mogła sie spodziewac ze tak sie nie robi , że mozna przez to ponieść konsekwencje !!! Tylko dlaczego my ludzie musimy na tym cierpieć !!! ..... Jest mi przykro jak firma potraktowała ludzi a co wcześniej obiecywała zże ile to jest pracy itd !!! a W styczniu zatrudnialiście i w lutym ludzi a w marcu były juz zwolnione tyle osób !!!! Prosze ludzi szczerych którzy tam pracowali a zostali zwolnieni niech sie wypowiedzą na ten temat ... Niech powiedzą jak było z alkomatami w pracy min . pozdrawiam i mam nadzieje że wrócą jeszcze dobre czasy
zdjecie uzytkownika
KJ - 2014-04-24 21:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
WITAM, CZY KTOŚ WIE KTO JEST KIEROWNIKIEM KONTROLI JAKOŚCI , I ILE PRACOWNICY KONTROLI ZARABIAJA , POZDRAWIAM DZIĘKI ZA SZCZERE WPISY
zdjecie uzytkownika
Belize - 2014-05-08 04:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Trochę to przykre to co pisze pracownik, także ciężko powiedzieć jak wygląda obecnie sytuacja w BASie. Jeśli da się tam pracować - to Bogu chwała.
zdjecie uzytkownika
Smerf - 2014-05-08 22:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KIEROWNIKIEM KONTROLI JEST PAN KIJAK A CO DO ZAROBKÓW TO KIEPSKO PŁACA I NIEMA ROBOTY NA CHWILE OBECNA NON STOP WYSYŁAJĄ NA URLOPY LUDZI
zdjecie uzytkownika
Bellisimo - 2014-05-09 01:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co gdy ktoś się nie godzi na wysyłkę na urlop? Bo domyślam się, że urlop idzie z wypoczynkowego???
zdjecie uzytkownika
obecny pracowanik - 2014-05-12 16:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kontroli jakości zarobki ok 15 zł na godzinę, więc szału nie ma. Do tego premia ewentualnie, chociaż ostatnio to kiepsko bardzo z premią
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-06-19 09:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam pytanie wzgledem pracy na magazynie? jakie warunki panuja? czy da sie pracowac? i na jakie zarobki mozna liczyc?
zdjecie uzytkownika
Mikron - 2014-06-20 01:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli na kontroli jakości około 15 za godz. to na magazynie nie może być wiele mniej. a praca zmianowa wchodzi w grę?
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-06-20 12:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak praca na zmiany mi odpowiada wazne zeby placili wzglednie i na czas , a ile tak wyciagaja na magazynie?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-07-09 13:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dostałem propozycje pracy na pracownika transportu wewnętrznego (operator wózków widłowych) Wiem tylko tyle ze praca na 3 zmiany . Jakiej stawki można sie spodziewać?
zdjecie uzytkownika
name 342 - 2014-09-11 21:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie chce sie zatrudnic na stanowisko szlifierza na dział inox prosze o opinie i jaka stawke mi zapropunuja na poczatek chce sie dowiedziec czy warto składac papiery >
zdjecie uzytkownika
-maY-er - 2014-09-24 11:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jestem doswiadczonym pracownikiem, bardzo podoba mi sie atmosfera w zakladzie i te place jak na zachodzie.Mamy wiele czasu na wdrazanie wlasnych ideii, szczegolnie w piatki jest luzniejszy dzien. Pozdrawiam cale szefostwo.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-09-25 19:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [-maY-er - 2014-09-24 11:54:16]:
NIE WARTO O ILE CENISZ WŁASNE ZDROWIE PSYCHICZNE
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-09-25 19:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2014-09-25 19:24:01]:
WIDZĘ ŻE HUMOR DOPISUJE, MAM NADZIEJE ŻE TO IRONIA JEŻELI NIE TO WSPÓŁCZUJE....
zdjecie uzytkownika
Turta - 2014-09-26 09:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, może takie zasady panują na innym stanowisku niż ty pracowniku drogi pracowałeś. Przecież Belma zajmując się obróbką CNC zatrudnia na pewno pracowników na więcej niż jedno stanowisko. Wydaje się być dobrze zorganizowaną firmą, chociaż niektóre opinie przeczą całemu obrazowi - myślę, że szefostwo powinno podziałać na polu relacji, aby w jakiś sposób przywrócić je do normalnych.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-10-03 16:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jakis cza w firmie - 2014-02-05 19:02:21]:
chyba tyle wyciagales jak sprzedales urlop i nadgodzin troszke miales
zdjecie uzytkownika
Bazol - 2014-10-11 13:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze nie chce mi się myśleć ile trzeba byłoby pracować, żeby móc liczyć na dobrą wypłatę. Urlop jest nieodjętym prawem każdego pracownika i powinien być do wykorzystania mimo wszystko. Belma jest dużym zakładem więc powinni zadawać sobie sprawę, że ważne jest odpowiednie motywowanie pracownika dla podniesienia jakości i wielkości wyrobów.
zdjecie uzytkownika
spawacz1 - 2014-10-13 23:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest taki system w całej firmie
zdjecie uzytkownika
belmowiec - 2014-10-22 13:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie pod uwagę, że Belma Accesoriess Systems i Belma to dwa całkiem różne zakłady, choć za tą samą bramą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-22 21:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [belmowiec - 2014-10-22 13:04:35]:
Belma Accesoriess Systems - BAS ul. Łochowska 69.

Bydgoskie Zakłady Elektromechaniczne - Belma S.A. ul. Łochowska 69.

to dwa całkiem różne zakłady
zdjecie uzytkownika
Gaaryk - 2014-10-31 12:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba o dobrej firmie mam informacje bo byłem na ich stronie. Tak właściwie to nie wiem o co się kłócicie, ale co do tematu - ja potrzebuje pracy widizałem ogłoszenie dla malarza proszkowego z 2 letnim doświaczenie,. Tylko zastanawia mnie czy trzeba mieć na tym stanowisku koniecnzie wykształcenie zawdowe, bo ja nawet studia skończyłem i nie wiem czy to nie za dużo?
zdjecie uzytkownika
przemo malarnia - 2014-11-27 22:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za duzo, na pewno wezma cie do gory i awansuja... uciekaj poki mozesz
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-12-09 14:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ciekawe ze tak chetnie od razu jak ktos ma wyzsze wyksztalcenie to go biora do tak zwanej gory albo inaczej to nazywaja przeciez wyzszymi sferami. ja to bym nie prostestowal jakby mnie teraz na jakies wysokie stanowisko wzielii w koncu trzeba sie starac o to zeby miec dobra fuche i dora kase.
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-01-08 08:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W internecie na znanym portalu ogłoszeniowym dotyczącego ofert pracy ukazało się ogłoszenie na stanowisko Pracownika Transportu. Jakie są warunki pracy na tym stanowisku i na co mozna liczyć względem wynagrodzenia? czy opłaca się aplikować na to stanowisko? proszę o info, z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
Nabytek - 2015-01-20 20:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krystian - 2015-01-08 08:28:14]:
najpierw badź zaproszony na spotkanie a dopiero wtedy sie zstanawiaj czy brać robotę
zdjecie uzytkownika
amero - 2015-01-23 01:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nabytek, bez przesady, czasem lepiej się zastanowić, czy w ogóle tracić czas na aplikacje i rozmowy rekrutacyjne, jak ma się nagle okazac, że firma nie spełnia moich wymagań, proponuje śmieciówki, czy minimalną krajową. Tak można oszczędzić i mój czas, jak i firmy. Także możesz napisac jak tu jest z pracą?
zdjecie uzytkownika
Staff - 2015-02-04 20:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie/Panowie a jak jest z Menedżerami sprzedaży? da się coś ugrać?Jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
Max - 2015-02-16 15:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez bym wolał wiedzieć cos więcej na temat pracy przed podjęciem jakichś kroków, przecież w końcu po to jest ten portal. Przyszli/potencjalni pracownicy chcą wiedziec jakie firma oferuje warunki zatrudnienia, jaką umowę proponują itp. Mnie zastanawia jeszcze jakie mają wymagania dokładnie i jakie wynagrodzenie proponują.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2015-03-04 17:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Max - 2015-02-16 15:13:30]:
no ok, ale to zajmijmy się w takim razie jakimiś konkretnymi ofertami pracymi jak na przykład na Inzyniera Elektryka, bo widziałem , że taką obecnie Belma ma dla kandydatów dostępną. Ciekawi mnie czy szukają osoby z Bydgoszczy skąd pochodzą czy szanse mają również osoby z bardziej odległych zakątków kraju
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-03-21 14:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, ja na stronie internetowej Belma Accesoriess Systems znalazłem za to ogłoszenie, że poszukują obecnie malarza proszkowego. Ktoś może wie coś więcej tu o warunkach pracy? Niby napisali, że jest umowa o pracę i system III zmianowy, ale to tyle z konkretów. Jak jest jeśli chodzi o sprawy socjalne, atmosferę na zakładzie?
zdjecie uzytkownika
fika - 2015-10-07 17:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem ze to portal pracy, ale wiadomo ze czasem wiele osob moze sie wypowiadac negatywnie, tak niestety dziala w tych czasach internet. a z tego co wiem firma Belma Accesoriess Systems specjalizuje sie w kompleksowej obrobce blach, i dziala dla wielu branz. jak widac jest to oplacalne przez co firma sie moze rozwinac.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-10-07 20:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daj już spokój Ala ;)
zdjecie uzytkownika
anka4don - 2015-10-11 20:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy czy warto składać u was papiery,czy kobiety też przyjmują i jaką stawkę na początek dają i jak jest z zmianami.Dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
Henryk - 2015-11-12 15:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anka4don sporo pytań zadajesz i zastanawiam się, czy ktoś na tym forum może Ci takich informacji udzielić. Sądzę, że jeśli masz doświadczenie i znasz się na branży, to nie ma przeciwskazań by Cię zatrudnili. Kobieta też człowiek i pracy się nie boi. Fajnie, że chcesz się tam zatrudnić, to podobno dobra firma.
zdjecie uzytkownika
klucz - 2016-01-25 11:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co raz częściej podobno spotyka się kobiety na takich stanowiskach, a ania, kto nie ryzykuje nie ma nic, więc śmiało :) mnie też zaciekawiła ta oferta na operatora maszyn CNC, ale ewidentnie trzeba mieć uprawnienia na to stanowisko - to wymóg
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-26 18:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na montazu 11 brutto, pozniej 12 brutto. mozna troche nastukac wiecej dzieki nadgodzinom ale komu chce sie ciagle tyrac po 12h.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-01-30 21:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [-maY-er - 2014-09-24 11:54:16]:
Chłopów daruj sobie niewarto
zdjecie uzytkownika
graczyk - 2016-02-01 08:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim, a możesz chociaż jakoś rozwinąć swoją opinię ... Widziałem że w styczniu teraz potrzebowali montera. Zastanawiam się czy aby na pewno każdy dostaje od razu umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
xxcx - 2016-02-03 19:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [graczyk - 2016-02-01 08:08:47]:
każdy pracownik od razu dostaje umowę a jest tu około 700 osób
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-05 23:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na montażu od 12 brutto (najniższa krajowa)-pedał jak nic. Cnc - od 15zł (nie na tłoczni ba tam po 10 latach tyle nie mają), transport 13-14zł - zajedziesz się na śmierć. Wszystko brutto czyli najniższa plus jakieś grosze. Nie warto, są lepsze firmy. W biurze też nie urywa bo przeciętne stanowisko "myślące" to 2000zł na łapę - śmiech na sali!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-06 00:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby lepiej płacili i wymagali tego co możliwe to mógłbym powiedzieć, że firma jest ok. Jednak prawda jest taka, iż większość ludzi tam "myśli" i to błędnie :D
Więcej do pracy - mniej do myślenia i będzie łatwiej wszystkim......
zdjecie uzytkownika
przemek - 2016-02-06 11:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro zarobki są od 12zł to całkiem niezłe zarobki z tego mogą wyjść, a skoro dają jeszcze umowy, to widać, że opłaca się zatrudnienie u nich. A wiadomo czy są jeszcze jakieś benefity? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Jajok - 2016-02-10 16:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi ci @przemek o ofertę na stanowisko montera to z tego co widziałem jest system motywacyjny a także możliwość rozwoju zawodowego :) Jak coś jest też oferta na mistrza obszaru produkcyjnego.
zdjecie uzytkownika
Malarz - 2016-02-10 21:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma kwas. Kto może ten ucieka. Zarobki na montażu 12zl/h+plus premia 200-400(zależy czy lider cię polubi)a żeby dostać 2,5 tys trzeba spędzić w pracy wszystkie soboty i w tygodniu po 12h. CNC 15,- w górę i brak wolnego dnia w miesiącu jeśli pracuje się na krawędzi. Biura 2 tys i najlepiej jak siedzi się 24h/dobę. W całej firmie problem z urlopami, bo przecież musi ktoś pracować, na chorobowe krzywo patrzą. Na karierę w BASie nie warto liczyć, chyba, że się dużo szczeka na innych. Nie ważne czy ktoś ma rację, ważne ile błędów komuś wytknie. Atmosfera byłaby ok, gdyby nie mobbing Szefa Produkcji- krzyczy i obraża ludzi. Poza kulturą brakuje mu bata w ręku. Fakt- płacą przed 10tym, ale firma ukrywa dużą ilość nadgodzin.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie na poziomie, bez stresu.
Pytania: co robiłeś, gdzie, co możesz u nas robić... bla bla typowe ze szkoleń.
zdjecie uzytkownika
Szerszeń - 2016-02-10 23:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak po krotce , wydział 586 omijajcie z kilometrową rezerwą , panuje tam reżim kierasa , 200% normy i ciągle mu mało
zdjecie uzytkownika
kamuns - 2016-02-12 16:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta o której pisałeś @Jajok jest już chyba niedostępna, aczkolwiek, no ciekawie się zapowiadała. Zarobki na poziomie 2000 złotych miesięcznie na rękę to nie jest źle.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Belma Accesoriess Systems!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert