brak logo

Timing

Hengelo

Opinie o Timing

irek1975 2014-10-07 08:00
Pracuje przez Timing na lotnisku od ponad roku i mysle ze jest ok.Wiadomo ze nie jest idealnie,sa rzeczy które wkurzaja i irytują,zarobki tez mogłybybyc lepsze,no ale coż...jak sie niema co sie lubi....zastanawiaja mnie te nwgatywne wpisy.I mysle że jak komuś nie chce sie pracowac i mysli ze mu manna z nieba spadnie to mu wszedzie bedzie źle...A nasłuchałem sie o agencjach pracy(to moja pierwsza przez agencje)i można trafic dużo,ale to duuuuużo gorzej.....
2
czesio 2014-10-23 14:43
te panie z polskiego timinga to po prostu zwykle odpady komunalne i ich miejsce to wysypisko smieci ludzie nie bojcie sie zglaszac tego co one wyprawiaja do prawnikow policji pracy inspekcji pracy sncu itd wszedzie sa formularze po polsku prawnie nie moga pobierac za mieszkania wiecej niz to kosztuje w kazdej gminie macie prawnika za darmo i on to sprawdzi
2
xxx 2014-11-13 09:20
Tolerują narkomanie na domkach jak i w pracy. Może Jenny zrobi z cpunami porządek??
Ona 2014-11-15 15:50
Watpie ,bo na Deli XL uczy maly (usunięte przez administratora) ,ktoremu sie wydaje ze jak gada po holendersku to zjadl rozumy wszystkie i wywala jednego polaka za drugim , pod jego dyktando jest wszystko .
ONA 2014-11-22 11:28
No wlasnie nie chca wywalac takich osob ,to raz a dwa warunki mieszkane tez nie sa ciekawe .Dysponuje foto z tych campingow , w dodatku kordynatorka"Jenny uwaza ze wszystko jest ekstra ,super" .
1
system 2014-12-04 15:24
Na Ede pracują sami cpuni,bydło, a nie ludzie.
1
LIPi 2014-12-10 11:55
czy to prawda ze na Deli nie maja teraz pracy?
LIPI 2014-12-23 16:48
kto tam zostal ze strej ekipy???
HeadHunter 2015-01-05 21:29
to zadzwoncie po belasting by się nimi zajęli a zaraz będą mieli kłopoty i po problemie.
korbas 2015-01-09 13:48
Oni wiedzą, że zatrudniają narkomanów. Koordynatorki dokładnie wiedzą kto ćpa w pracy, przed i po
5
czesio 2015-01-20 13:11
a teraz do kasacji panstwo hammerowie z ekro
1
Oferty Pracy
2015-01-11
Żródło: Gowork.pl
Heilbronn
( )
Trwa nabór pracowników do pracy w Niemczech do Kaufland w Heilbronn PAKOWACZ. Umowa i ubezpieczenie na warunkach niemieckich,wynagrodzenie 9€ na godzine,zakwaterowanie 300€ na miesiac. CV prosze przesylac na adres mailowy Lidia.stych@ontime-personel.pl
monika 2015-01-22 11:32
Witam pilnie poszukuje jakiejkolwiek pracy ( usunięte przez administratora )
1
Piotr 2015-01-28 18:58
Proponuje Ci jechać i zobczyć "prawdziwe Auschwitz" w Polsce, a nie wypisywać bzdury. Nie bronie agencji, ale takie porównania są nie na miejscu.
krush 2015-03-07 13:18
chciałbyś z zaćpańcem pracować który rozwala współpracę w robocie , a w domu nie da się z nimwytrzymać ?
NIE DLA ĆPUNÓW
2
młody wyjadacz 2015-03-25 10:23
... a ja tam pracuję nadal i wszyscy są zadowoleni, że was wyelminowali, wreszcie jest cisza, spokój,ład i porządek, nikt nikomu nie robi pod górkę w pracy. Przeca pewnie narzekałeś jak to jest źle,jak ch...owo , więc ja się pytam co robiłeś tam 5 długich lat?? Przecież mogłeś szukać szczęścia gdzie indziej.?? Widocznie ci pasowało , a teraz plujesz jadem jak wściekły grzechotnik.

Zleceniodawca i zleceniobiorca mieli już was dość i przy pierwszej nadarzającej się okazji zrobili wreszcie porządek.
Oddzielili od ziaren plewy, krótko i na temat !
2
mary 2015-03-27 11:27
buahahahahahahhahaah
Lala :) 2015-03-27 16:19
zalosne to co piszesz ,wymienili pewnie na imbecyli i takie pomioty jak ty :)Polaczynko :)
MIstrz 2015-03-27 23:30
3xM pokazano drzwi :) Bardzo dobra decyzja , ććz , weg :) Nikt po nich nie placze :P Cieszymy sie z podwyzek hahahhah i z dodatkow :P
1
Lala :) 2015-03-28 14:39
to ze rotacja jest to jest norma,dla mnie osobisciejako kobiety to jest zenujace to co sie tam wyprawia .Sadze iz V&D bylo w moim przypadku rewelacyjna opcja :)Swietnia Firma polecam :)
:) 2015-03-30 21:03
pewnie piszą o VDH
MiMI 2015-03-31 14:56
Przepraszam bardzo, ale o ktora firme chodzi. Jest to VDH, czy V&D<znak zapytania>
MiMI 2015-03-31 14:58
Przepraszam bardzo, ale o ktora firme chodzi. Jest to VDH, czy V&D<znak zapytania>
Lala :) 2015-03-31 18:01
no raczej o V&D w nieuwegein :)Nie ma czegos takiego jak VDH!!!
:) 2015-04-01 22:03
VDH w Geldermalsen .
Lala :) 2015-04-02 18:03
a WCZESNIEJ PISALAM O DELI XL,czym zajmuje sie ta firma VDH??mam nadzieje ze tez fajna jak moja V&D bo jak na DELI XL w Ede pracowlam to bylo auschwitz dla kobiet.
Kruszynka 2015-04-21 14:33
Kruszyłem , kruszyłem i się skruch-szyłem :P
vera 2015-06-01 22:16
Witam, chciałabym się dowiedzieć o pracy w pralni i kwaterach jakie gwarantuje firma Timing. Jeśli ktoś ma informacje na ten temat proszę o podzielenie się swoją opinią.
4
Oferty Pracy
2015-06-11
Żródło: Gowork.pl
Całe Niemcy
( )
Niemiecka firma zatrudni  pilnie fachowców! Work InTime GmbH jest działającym od wielu lat na niemieckim rynku pracy  przedsiebiorstwem. Zatrudniamy ponad 1500 fachowców i posiadamy liczne oddziały na terenie całych Niemiec. Wszyscy nasi  pracownicy zatrudnieni są na umowę o prace i mają dostęp do  świadczeń socjalnych. Elektryk, Hydraulik, Spawacz Zatrudnimy
Janus 2015-06-12 14:00
Spawacz MIG MAG z długoletnim doświadczeniem poszukuje pracy . Mieszkam w Holandii.
1
zlotka 2015-06-18 18:18
Czy ktos udzieli informacji o pracy w pralni przez firme Timing? Mieszkaniach?
Becia 2015-07-13 16:25
hej, znalazłam twój wpis na forum. Czy mógłbyś mi napisać pare słow o tej firmie? Lub też może wiesz przez jaką najlepiej wyjechać do Holandii?
Za wszelkie informacje z góry dziękuje
Pozdrawiam
ona 2015-08-04 14:19
Pytanie do pracowników Timing Eu Services. W jaki sposób sprawdzają język?
MIKO 2015-10-26 09:47
firma TIMING EU SERVICES ;pracuję ponad rok, jest ok, mieszkania w porządku, nie tolerują ćpunow, pijaków, firma dla ludzi jadących do Holandii zarobić a nie posiedzieć, wypłaty na czas, co tydzień zgodne z holenderską umową o pracę, w porównaniu z innymi znanymi mi firmami(agencjami pracy) jest dobrze
aneczka 2015-11-30 15:15
ja pracowałam na pralni przez TIMING 2 lata warunki zajebiste domek ladny nie kurnik panie miłe i mówiące po polsku dobra wypłata a sie nir narobisz
matt 2015-12-17 13:29
co u tego drania co odkurzacz na odchodne ukradł
2
Irek1975 2015-12-18 07:58
I jeszcze polroczny karnet do burdelu na czerwonej....litosci
1
hades 2016-01-04 21:00
Zlodzieje i tyle ! nie wyplacili mi za tydzien pracy ! mam wszystkie godziny na stronie a i tak zlodziejska firma nie wyplacila mi ani grosza - do likwidacji z nimi ;p
ostrzegacz 2016-07-11 10:56
Niech nie zmyli nikogo wysoka stawka jaką oferują za pracę, dla mnie kompletnie niekompetentni ludzie. Gdy pytam się o miejsce zakwaterowania to dostaje odpowiedz że nie mogę go poznać ponieważ taka jest filozofia firmy, tzn że mają do ukrycia coś skoro nie chcą udzielić odpowiedzi odnośnie zakwaterowania. Zapewne jak i miejsce pracy jak i zakwaterowania to dno. Przemyślcie zanim się zdecydujecie !
Marcin 2016-07-24 15:58
Sortowanie butelek , Tilburg.Ktoś coś?
greg89 2016-10-18 12:19
Proszę powiedzieć ktoś wie o pracy przy odzieży prawdopodobnie magazyny "BLack Man" ?
1
Szymek 2016-10-24 01:40
Ktoś pytał o pracę na butelkach
.Dwa oddziały firmy KUhne&Nagel w Tilburgu.Jeden oddział szklane butelki,w kratach po piwie,drugie w workach po napojach-plastikowe.Timming wysyła tutaj i tutaj.Miałem okazje pracować-praca na plastikowych mega ciężka,szklane lżejsza lecz także ciężka.Jest dużo więcej lepszych prac,za dużo lepsze stawki,a mianowicie wypłacalnośc biura Timing Hengelo-tzw.euroservices timing Hengelo-gdzie koordynatorki polki,jest katastrofalna,pomimo niskich stawek,nawet nie jest wypłacane to co się zarobiło według godzin-podpisało na umowie,straszne oszustwa na ilościach przepracowanych godzin,i wypłatach.Warunki pracy dno,szybko,ciężko i bez szacunku-uwaga mówię to z perspektywy człowieka,który pracował w HOlandii i na polu,na szklarni i na produkcji metali,co z samych słów może wydawać się cięższe,lecz to tylko słowa.

Zakwaterowanie katastrof,park pod Tilburgiem,brak internetu,20 osobowy domek,średnia ludzi 12-14,pozostałe pokoje zamknięte ażebyś nie pomyślał że możesz w komforcie pożyć,na większej powierzchni,grzyb,w 90% dni brak nawet zasięgu w telefonie,w końcu park w lesie.

Rotacje mega ogromne-co wiąże się z kradżieżami .Duża liczba ćpunów ,alkoholizm obecny każdego dnia.
Koordynatorki-brak jakiejkolwiek słowności,zastraszone przez swoją holenderską szefowa-baronkę,robią z nas Polaków śmieci,w każdym tego słowa znaczeniu.

Wakacyjne niby wliczone w wypłate-hahaha nie odczujesz,oszustwo.Naprawdę przestrzegam,nie ma słowności -polki koordynatorki ,nie ma zarobku obiecanego,nie ma szacunku,nie ma nawet wypłacania urlopowego,obiecują wypłacenie po max 6 tygodniach od zakończenia współpracy,wypłacają kiedy chca-żadne 6 tyg,i kroją również na tym

ps.wytrzymałem 7 tygodni,aby zebrać cokolwiek i ruszyć dalej.


Nie polecam!!!!!!!!!!!nie wiem jak w innych pracach oferowanych prze to biuro,ale butelki,sortowanie krat,czy jak kolwiek to nazwą -praca w KUHNe-Nagel Tilburg ,omijać szerokim łukiem.

Nie wierzysz??Sprawdź ile ogłoszeń na tą prace pojawiło się w ostatnim półroczu,po kilka razy w tygodniu.
Powtarzam omijać!!!!!!!!!!!!!!
3
Monia 2016-11-09 21:40
Czesc,
czy wie ktos moze jak skontaktowac sie z koordynatorem polakiem z Timing ?? Czy Timing pomaga w zaøatwianiu pracy na lotnisku schiphol? Jak wyglada test jezykowy ?

Pozdrawiam,
Monika
karoolaaa 2016-12-14 12:07
potwierdzam, a gdy zadasz im pytanie odnośnie podatku mało oczu nie wydrapią. Na początku mało w tyłek nie wejdą!
Karol 2017-01-07 18:52
Wszystko u nich spoko , wypłaty na czas , praca jak praca... pracować musisz. Pozostało jedno ważne małe ALE. Osoby na domku z którymi mieszkasz - kapusie... dzwonią do biura o byle co , byle tylko sie podlizać Jenny i Timingowi. DLatego kochani, uważajcie co i do kogo mówicie ponieważ , nawet najmniejsza drobnostka może przerodzić sie w poważny problem ;) Pozdrawiaaam wszystkich dzwoniących z byle gównem do Timingu ;)
1
xxy 2017-02-09 12:48
OSZUŚCI !!! Nie polecam tego biura. Oferują pracę , zapewniają , że do niej pójdziesz , zwodzą przez dwa tygodnie , żeby łaskawie po dwóch tygodniach czekania powiedzieć , że jednak Cię nie przyjmą .
kordian 2017-02-13 19:17
z byle gównem-niezłe
1
Czarna 2017-06-07 16:50
Dostałam ofertę w Bergen op zoom Orderpick czy ktoś ma jakieś informacje
Marta 2017-07-12 19:47
Czy ktos orieientuje sie jak wyglada praca w magazynie z odzieza w Velno?? Jak wygladaja zarobki, zakwaterowanie itd?
4
Edyta 2017-07-22 22:12
@Czarna i skorzystałaś z oferty? Jak wrażenia? Opowiedz coś więcej forumowiczom na temat współpracy z Timing. Każda bardziej rozbudowana opinia jest nieoceniona dla osób poszukujących pracy.
Zostaw swoją opinię o Timing - Hengelo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Timing