brak logo

CES Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o CES Sp. z o.o.

anonim 2011-03-17 14:13:43
Witam. Nie polecam tej Firmy jako pracodawcy. Totalny wyzysk na pracownikach. Starasz się , robisz nadgodziny a co do czego przychodzi, to płacą za 8 godzin. Jak się upomnisz o swoje to cię zwalniają z Twojej winy.
1
Gall Anonim 2011-12-15 18:48:58
Witam

Również nie polecam. Każą pracować w weekendy za marne grosze.

[usunięte przez administratora] i ciągły opierdol za byle gówno jest na porządku dziennym.

Wypłaty opóźnione, jak masz Swoje zdanie to Cię zwalniają.

Masz być tam białym murzynem wykonującym szybko i sprawnie

bezsensowne rozkazy. Z mózgiem możesz się pożegnać bo tam nie

będzie Ci potrzebny. Szczerze nie polecam i odradzam !!!!

bartek 2012-02-01 23:24:58
Pracowałem w ces 2 lata. Zwolniłem się, ale nie ze względu na zarobki, ani z powodu tzw [usunięte przez administratora]. Doszło do konfliktu między mną, a pewnym dżentelmenem (podwykonawcą - niech sczeźnie:). Atmosfera dobra, szczególnie w dziale sanitarnym. Szkoda, że upada. Mam do CES pewien sentyment i sporo kolegów, parę koleżanek. Bzdury wypisują chłoptasie do pomocy, nie mający wiele wspólnego z branżą cesu
Wyzyskany 2012-04-11 16:35:23
Sam bzdury wypisujesz pajacu, zwolniłeś się bo nie mogłeś tam wytrzymać !!! Sentyment ? ? Ja jebię, do czego ? Jesteś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .
sivy 2013-03-30 07:24:59
Bardzo dobra firma była,żadnego wyzysku,przyzwoite pensje(3200 na rękę) jak na montera urządzeń sanitarnych i wod-kan.Bardzo miła atmosfera.Płacili za nadgodziny,pracowało się 8-16.30 za to w piątek do 14-tej,prawie wszystkie weekendy wolne,W związku z narodzinami dziecka dostałem od firmy 1200zł.Bardzo dobry socjal.Szkoda że firma upadła
były pracownik 2013-03-31 11:47:21
Ciekawe, może w Gdańsku jest inna firma o tej nazwie, w której tak się pracowało.
młody 2013-08-24 21:39:44
miałem przyjemność tam pracować przez 8 miesięcy do samemego końca az wszyscy dostali wypowiedzenie. Nie moge powiedziec złego słowa o Ces ie. Wypłata była na czas a to że nie płacili wam za soboty extra i nadgodziny to tylko wasz winna. Trzeba było bardziej siedziec cicho i słuchac pastucha i trześć portkami na jego widok. Ja złego słowa nie moge powiedzieć. Dynamicznie rozwijająca sie firma tylko projektanci słabi. Pozdrowienia dla ekipy od monterów sanitarnych.
CES= Nieporozumienie 2013-08-25 12:32:54
No i co Ty człowieku tu[usunięte przez administratora]? Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie.
Dobrze, że już jej nie ma bo aż żal dupę ściskało jak się na to patrzyło.
[usunięte przez administratora].
Tragedia z katastrofą.
Tak upadli,bo [usunięte przez administratora] się w stadion i Imtech ich oszukał. Swoją drogą,
wchodzić w biznes z [usunięte przez administratora] ( Wiadomo, że Imtech nie płaci podwykonawcom, wystarczy poczytać opinie) to trzeba nie mieć mózgu.
Pozdrawiam
Atmosfera 2013-09-20 15:17:56
Zarabia się tysiaka brutto a atmosfera jest mega stresująca. Pasuje ? ;)
tomek 2015-01-05 18:48:24
noo, to coś dla mnie w końcu Specjalista ds. prefabrykacji urządzeń energoelektrycznych, tylko ciekawe jest własnie jakie mają konkretnie wymagania, mam nadzieje, ze nie są jakieś z kosmosu, tylko człowiek z normalnym stażem pracy podoła tym zadaniom.. no mam nadzieje jeszcze, że tak naparwde coś dla mnie się znajdzie.
Marketing 2015-01-16 14:58:42
Wszystkie opinie od 2011 do 2013 dotyczą firmy CES Sp. z o.o. z Gdańska

Opinie nie dotyczą Centrum Elektroniki Stosowanej CES Sp. z o.o. z Krakowa,
są to dwa różne podmioty.
Błąd lokalizacji został zgłoszony adminom z gowork.pl

pozdrawiamy
Marketing
Pomyłka 2015-03-07 15:38:50
Kurna, a to się pomyliłem. Myślałem, że chodzi o Centrum Edukacji Seksualnej.
A tu jednak nie. Szkoda, szukam dalej.
staszek 2016-05-12 14:42:59
hej! jak wygląda u nich teraz praca jeśli chodzi o oferte jako Specjalista ds. Sprzedaży Urządzeń Napędowych?
Zostaw swoją opinię o CES Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CES Sp. z o.o.