brak logo

magnolia

Lubsko

Opinie o magnolia

Pierwszy raz. 2011-10-24 22:06:42
Drodzy pracownicy!!!
Pisząc różnego typu posty na tym forum miejcie świadomość tego, że obrażona osoba przy wielkiej uprzejmości może was wprowadzić na drogę sądową, za niszczenie mienia publicznego. Możemy wyrażać własne, zdanie bo po to jest to forum, ale bez imion i nazwisk pracowników, bądź wskazania jego osoby.

Art 288 mówi o niszczeniu mienia co w konsekwensji skutkuje pozbawieniem wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Zacznijcie więc myśleć i używać mózgu zanim coś napiszecie. Pozdrawiam
zmienniczka 2011-10-28 08:34:16
To ta co stoji przed masjtrówką pod koniec zmiany jak was zmieniamy?
Z innej zmiany 2011-10-28 13:40:52
Wszyscy wiemy jak jest znamy się długo bo zmieniamy sie przez kilka lat przed pracą albo po pracy oczywiscie ci którzy dugo pracują i niektóre soby juz sie zna pomimo ze sie z nimi nie pracuje ale nie musicie tutaj opisywać kogoś żeby inne osoby z zewnątrz to czytały.
anonim 2011-10-31 16:33:20
Do \"beztroska\".

Zacznij zajmować się własnym nosem, bo może to się dla Ciebie źle skończyć. Przyjmij to nie jako groźbę, ale jako puczenia. Sama się [usunięte przez moderatora] a obgadujesz każdego. Jestem ciekawy jak bardzo jesteś tchórzem że niepotrafisz powiedzieć komuś prosto w twarz. Dziecinada i tyle.
mis jogi 2011-11-22 15:05:58
dziwnia mnie rzeczy ktore tu sa wypisane.. pracowalam tam kilka lat i choc nie na pradukcji to widzialam wiele rzeczy. kiedy tylko by sie nie wyszlo na dwor polowa zmiany siedziala na laweczce palac papierosy ile razy byl wprowadzany zakaz palenia ?? i przez kogo.. ludzie pracujacy na produkcji nawet podczas audytu z tesco nie potrafili sie zachowac palili w ubikacjach na hali chodzili bez czepkow. ile razy byly rozwalane szafki na ubrania ?? drzwi polamane.. to sie nie dziwcie ze Was tak traktuja skoro sami dajecie o sobie takie swiadectwo..
aaaaa 2011-11-22 15:09:19
Lekka robota
[usunięte przez moderatora] pieniadze
wredni ludzie
nie lubie waflii
bo 2012-01-02 21:18:52
kto jest tam księgowym
ona 2012-01-04 18:56:31
A po co ci księgowy czy księgowa?
zewnetrzna 2012-01-11 07:52:18
Jak wam sie tak nie podoba to zapraszam do pralinek
byly PRACOWNIK 2012-02-07 15:03:40
DOSZŁY MNIE SŁUCHY ZE STRONA JEST BARDZO CZESTO ODWIEDZANA Z KOMPUTERA KTORY JEST W MAJSTROWCE :) JESLI PANIE MAJSTROWE SOBIE NIE RADZA I CHCA PORAD PROSZE NAPISAC SMIALO
Mongoł35 2012-02-07 15:21:39
a moze rotacji troche;) a nie panie piecowe tylko siedza przy piecu i machaja nogami. Jakby pozbieraly troche na piątej albo na tacki sie wybraly to by poczuly smak pracy. Pozdrawiam
Ze swoim zdaniem 2012-03-07 15:18:55
Moim zdaniem najlepszą majstrową jest pani marzena i nie pisze tu jako jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owłaz jakby ktoś miał zamiar tak pomyśleć. Zawsze podejdzie porozmawia czasami pożartuje i jak trzeba to oczywiście [usunięte przez moderatora] bo od tego jest i taka powinna być jako majstrowa, TAK TRZYMAĆ !!
gołąb 2012-04-08 21:46:49
Jaki nick taki pracownik ;)
pracownica 2012-05-05 16:39:52
hej pracuje na zmianie B do czasu gdy majstrowa byla tam p. Bozenka zmiana byla super, zero rygoru pracowalo sie w spokoju i normy sie wyrabialo. Od kad majstrowa zostala p. marzena od razu mowie ze odbila jej woda sodowa do glowy byla tam kiedys sama pracownikiem produkcji a jak zostala majstrowa zaczela pomiatac ludzmi jak jakimis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi. ma swoje dwie pupilki i mysli ze nikt tego nie widzi, im wolno stac i nic nie robic a inni musza [usunięte przez moderatora].... na ich pensje, stawki im tez zawyrza i obstawia na najlepszych stanowiskach... porazka ja juz dluzej tego nie zniose i sama osobiscie szukam innej pracy!!!!
młoda 2012-05-06 15:34:57
tych lizusów i niekture baby o uważają sie za coś i nie doceniają drugiego wypisywać tutaj z imienia i nazwiska!!!!! niech mają troche wstydu.
lllllllllllllllllllllllllllllll 2012-05-06 16:46:33
czy majstrowa byla pani jedna czy jest pani druga to po zmianie B zawsze jest mega bałagan delikatnie mówiac
iiiiiiiiiiiiii 2012-05-07 16:10:18
Całkowicie się z tym zgadzam, ZM. B to mega bałaganiarze
wakacyjna 2012-05-12 16:01:56
byłam na zmianie D podczas ubiegłorocznych wakacji, fajna zmiana fajni życzliwi ludzie *większość* ale pamiętam że były też kobiety nieznośne które za najwyższą norme by wydrapały oczy a jak sobie nie radzisz w czymś to sprowadziły by cie do parteru swoim krzykiem,pamiętam, ale to chyba na każdej zmianie zdarzają sie takie ale nie będe i nie mam zamiaru oczywiście wypisywać z imienia tychże pań.
Co do pań zarządzających zmianą to pamiętam że były Ok, panie dwie magazynierki wporządku i masjtrowa też bez zatsrzeżeń czasami sie pośmiała i pożartowała tak jak to ktoś napisał wyzej i sie z tym mogłabym zgodzić. Jakbym miała wrócić w tegoroczne wakacje to oczywiście zmiana \"D\"
Pozdrawiam
Pracownica 2012-05-15 15:00:50
chyba znana wszystkim jest najmądrzejsza [usunięte przez moderatora] ze zmiany D co stoi przed mistrzówką na środku z założonymi rękami pod koniec swojej pracy do tego z głupimi komentarzami do każdej osoby i chciałaby żeby wszyscy co wchodzą sie jej kłaniali.
pracownica 2012-05-17 20:50:33
slyszalam ze rozeszla sie moja wypowiedz na zakladzie, szkoda tylko jednej nie winnie oskarzonej dziewczyny! teraz sie na niej msci majstrowa. a nie spodziewa sie ze wypowiedz moze pisac kto inny, ktos kto pare dni temu sie zwolnil bo na szczescie znalazl lepsza prace.
ona255 2012-05-18 10:19:57
jak ktos stal na 5 lini na zbieraniu to wcale nie jest zemsta,a mi wcale tej osoby nie szkoda bo i tak ona stoi tam rzadko
byla pracownica zmiany b 2012-05-18 21:24:16
Na wstępie pozdrawiam calą zminę B pracowalam ponad 2 lata to moge sie wypowiedzieć wiec praca jest ciężka ale ja jestem nauczona pracy i pracowalo mi sie dobrze gdy mialam na linii również osoby ktore przyszly do pracy pracowac a nie sie obijac! nie ma miedzy pracownikami wspólpracy niestety wiec pracuje sie ciezko zamiast pomagac sobie to kazdy patrzy na siebie nie podobalo mi sie sprzatanie ponieważ duzo osob jest pokrzywdzonych panie z pieca lub smarówki koncza spratanie kolo 11 a reszta ledwo sie wyrabia a pomocy żadnej! Zrezygnowalam z pracy teraz tez pracuje ciężko za granicą ale chociaż wiem za co bo zarabiam na miesiac prawie 3 razy tyle co w MAGNOLII. I jeszcze jedno zdanie do pani majstrowej która rządzi teraz troszkę szacunku do ludzi ! nie ma co się mścić na pracownikach bo niestety ale tak jest tylko zacząć z nimi wspólpracować! wydaje mi się że odwdzięczyli by się rownież!
pr@cownik 2012-05-21 15:21:00
troche pytanie moje jest odbiegajace od hali produkcyjnej do czego sa niektore osoby w biurach dajmy na to w kadrach w magnoli siedzi chlopak ktory jak tam jestem nigdy nic nie robil w marketingu 4osoby a moze i 5 a efektow ich pracy nie widac po co sa mechanicy na warsztacie ? przeciez glowna dewiza tam ich jest spokojnie powoli (i tak nie naprawimy) zaklad szuka obciecia kosztow jest kryzys wiec moze niech poszuka ciec kosztów w biurach ??? bo na produkcji sie nie da bardziej 21dni pracy 1200zl niedziela sobota rano nocka popoludnie
2
ciekawa 2012-05-22 14:29:48
ludzie wy mnie rozbawiacie tak tu wchodze czasami poczytać wasze opinie i i u was wiecznie macie kryzys ile ten kryzys trwa? czy to był post dwa lata temu czy wczorajszy to zawsze kryzys albo wy sobie tak tłumaczycie i sie pocieszacie Jaki kryzys?kryzys to wy macie może w portfelu bo takie macie wypłaty a zapytajcie co drugą osobe gdzie pracują na 3 zmiany i zarabiają 1200 ?????- już mało gdzie jedynie może wzdłóż ulicy transportowej w sepie i korkach; może mamy faktycznie niskie pensje ale już nawet w takim lubsku ludzie zarabiają więcej jak 1200 zł. w głupiej biedronce gdzie coniektóre panie twierdzą że abo na kasie siedzieć za naniższą a wcale nie bo w biedronkach na dwie zmiany i mają wiele więcej jak 1200 i są też zakłady gdzie bynajmniej mężczyźni zarabiają bliżej około dwóch tysięcy a wy tylko sie pocieszacie że kryzys i cały czas u was kryzys to zmieńcie prace a jak chcecie to zapytajcie (kierownictwa ) pań majstrowych czy ONI też narzekają na kryzys.
taka jedna 2012-05-23 19:57:19
wiecie juz pewnie ze od czerwca robimy na 3 zmiany niewiem jak zniose tydzien nocek. zmiane C czyli [usunięte przez moderatora]rozwalaja ponoc maja byc zwolnienia bogresu co wy na to...>
2
Ona 2012-07-03 14:21:01
Witam wszystkich.
Właśnie skończyłam szkołę i przyjmuję się do pracy do magnolii tylko czekam na badania.
Jaką zmiane wybrać? Na której zmianie jest lepiej pod jakimś względem?możecie jakomś polecić?
pzdr
3
wakacyjna 2012-07-05 20:27:02
Zdecydowanie ,,C'' na innych nie byłam :xd
lonia 2012-07-06 19:27:32
bezwątpienia zmiana C.
[usunięte przez moderatora]
Gosc 2012-08-08 00:07:16
Dajcie spokój zmiana [usunięte przez moderatora] , najgorsza zmiana syf, brud. Najmniejsza wydajnosc , najwięcej łomu produkuje. Potem wrzucają go do wafli jak popadnie, Tak jak przyjeżdzają na audyty to wszystko super bo kombinują i [usunięte przez moderatora] a jak nikt nie widzi to walą łom do wszystkich wafli. Więcej łomu niż surowców. Jak kiedyś kogoś otrują to może ktoś sie tym zainteresuje ale już bedzie za późno.
była studentka 2012-08-12 16:35:49
na zmianie d tam was posieją i pani z lini przy ścianie co karze innym dziewczynom wywozić palety swojej [usunięte przez moderatora] co do niej należy żeby ją odciążyć karzdy to widzi żalllll.
polecam dorobić miesiąc dwa nie dłużej tak jak ja.
uczennica 2012-08-15 20:51:15
Pracowałam 3 lata temu na wakcje na zmianie pani [usunięte przez moderatora] i nie opowiadaj głupot że kogos posieją. Zmiana jak każda inna są lepsi i gorsi ludzie a do samej majstrowej nie mam zatrzeżeń konsekwentna, sprawiedliwa babka i to mi sie w niej podobało nie było żadnych kar czy coś podobnego miała kogoś [usunięte przez moderatora] i nie robiła żadnych wyjątków i dalej było okej. A co do pań kolezanek to ich mi jest żal jak ktoś tu wyżej napisał żeby sie pokazać przed [usunięte przez moderatora] upodlą człowieka żal i jeszcze raz żal.
xxx 2012-09-11 12:20:30
Ludzie ludziom zgotowali ten los, takie jest społeczeństwo i nic na to się nie poradzi. [usunięte przez moderatora] Jak by zależało im aby wzmocnić produkcję i podreperować maszyny było by całkiem inaczej. A tutaj jak wiadomo jest jak jest.
Zawsze pieniądze są najważniejsze nie dobro ludzi.
Zawsze można szukać innej pracy ,która zadowoli człowieka.
Pozdrawiam.
UroczaMłoda 2013-02-21 17:13:19
Ja jedynie mogę napisac tak : pracowałam tam od 04.09.2011 r do wczoraj. Nie da rady tam wytrzymać psychicznie. [usunięte przez moderatora]Pieniedzy nigdy nie bylo na czas... nawet na swięta nie było pieniedzy.. najgorszy czas w moim zyciu, Praca w magnoli ! ..
2
pracownik 2013-04-01 09:40:50
po co jest nasza "naj naj naj naj" magazynierka [usunięte przez moderatora] chodzi nic nie robi ciagle potrzebuje kogos do pomocy skoro nie radzi sobie sama to moze przenieść ja na produkcje .... bo ile mozna sluchac POMOZ MI ZROBIC TO ... ... ... TA PANI NIC NIE JEST WSTANIE SAMA ZROBIC I WYSŁUGUJE SIE INNYMI
a tak ponadto jestem ciekaw ile nasz marketing przez rok pozyskuje nowych odbiorców
1
xxx 2013-06-08 14:55:12
Jakie kierownictwo takie rezultaty czyli MARNE!!!!!!!!!!!!!!
2
pracownik 2013-07-09 02:14:27
anonim - 2013-07-08 14:05:05

mam pytanie do pracowników Magnolii czy coś w ogóle zmieniło się na przestrzeni 2-3 lat? jakaś rotacja większa czy może zaczęli zwiększać liczbe zatrudnionych jak wynagrodzenie polepszyło się coś?
Tak, polepszyło sie i wzrosło -tyle co najniższa wzrosła to tyle tam zarobisz :D
1
robert 2014-02-17 11:24:54
Zakład nie rzetelny.Nie można się doprosić o pieniądze.Nie polecam.Dostarczyliśmy do Zakładu cukier pomimo upływu już prawie 21 dni od wymagalności płatności za fakturę dalej nie mamy środków ani konkretnej decyzji kiedy ją otrzymamy.
4
Romeo 2014-04-15 21:27:52
ludzie takie są czasy żeby pracować (usunięte przez administratora)nam zapewnił demokracje po byku będzie druga Grecja i będzie raz w roku czystka ludzi których się nie lubi kałach i w tedy będzie ok a ci co nie chcą pracować i chodzą do majstrów na kapowanie to niech się sami do roboty weżną bo wielki brat patrzy
xyz 2014-12-03 17:11:08
temperatura w pracy 13stopni czy to jest normalne ???
ANARCHIA 2015-01-30 06:08:27
Magnolia to miejsce gorsze niż Piekło.A za odzywki "jak się nie podoba to proszę się zwolnić" powinno się taką osobę wrzucić między żelazka. A i tak to za mało.Ludzie opary z piecy to koszmar ja się pytam gdzie jest Sanepid!!!. WYZYSK,NIE IDŹ NA CHOROBOWE, NIECH ŻYJE MOBBING.
2
kammy 2015-03-05 17:44:43
Magnolia to nie tylko wafle, to także np. linia produktów bartek - wafle przekładane kremem, ciastka kornelki, pałeczki waflowe, wafelki mulatek, czy tez rurki waflowe. Jednakże ich produkty są raczej rzadko spotykane w wielkich sieciach handlowych, nie wiecie, gdzie można kupić ich produkty, ale nie hurtowo?
ja 2015-03-18 17:06:26
Trzeba przyznać, że utrzymują się już około 30 lat. Obawiam się jednak, że przy obecnych decydentach długo mogą nie utrzymać tego stanu rzeczy. Osoby są niesłowne, brak terminowości, wszędzie wydaje się panować chaos organizacyjny. Jak zobaczycie jak wygląda zakład oraz produkcja to będziecie przerażeni, osobiście już tych wafelków nie jadam, przed oczyma mam to co widziałem. Sam jestem ciekaw czy klienci wizytują miejsce produkcji i wiedzą co maja na półkach?
Oferty Pracy
2015-03-02
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Salon Valentini oferuje szeroki asortyment galanterii skórzanej, bagażu oraz akcesoriów podróżnych. Znajdziecie tu Państwo wiele różnorodnych kolekcji portfeli, teczek i torebek, wykonanych z wysokiej jakości włoskich skór w ciekawej kolorystyce, a także docenione przez podróżników na całym świecie, lekkie i wytrzymałe walizki Samsonite. Marka Samsonite jest niekwestionowanym, światowym liderem w p
Oferty Pracy
2015-04-05
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
DECATHLON Polska jest w fazie silnego rozwoju, dlatego potrzebujemy ludzi ambitnych, energicznych i pozytywnie nastawionych, którzy wspólnie z nami będą tworzyć przyszłość firmy.Twoje obowiązki w ramach oferowanego stanowiska:-obsługa klientów,- zapewnienie wysokiej jakości ekspozycji i dostępności produktów,-przyjmowanie i rozkładanie dostawy,- świadczenie usług serwisowych dotyczących rowerów.To jednak dopiero
waldek11 2015-05-13 22:06:38
Sprzedawca/Serwisant Decathlon Magnolia 2015-04-05 Żródło: Gowork.pl Wrocław (dolnośląskie) DECATHLON Polska jest w fazie silnego rozwoju, dlatego potrzebujemy ludzi ambitnych, energicznych i pozytywnie nastawionych, którzy wspólnie z nami[...]">@Oferty Pracy - 2015-05-13 22:06:37
Nie wiecie gdzie można kupić Magnolię?
Pakujemy nasze wafle w opakowaniach dla Biedronki, Tesco, Żabki, Auchon, Carfoura itd.
tvht 2015-08-04 16:11:17
po co ci informacje - do biur tylko po rodzinie można sie dostać , no chyba ze sie lubi "ciała obce". Ludzie z lubska i okolic juz nie chca pracowac w tym syfie i do pracy ściągneli ukrainców
ggg 2015-08-13 22:19:12
była studentko - Każdy pisze się przez "ż" , a nie przez "rz",musiałaś być marna z ortografii,a co do Magnolii to taki moloch kolczasty ,jak cię złapie w swoje szpony to wyciśnie tylko skórka z ciebie zostanie.Ale cóż jak się nie ma co się lubi to .....się lubi co się ma,a na lubskim rynku pracy już niewiele jest do polubienia.
Spedycja 2016-04-27 10:44:51
UWAGA! FIRMA NIE PŁACI PODWYKONAWCOM!
dorcia 2016-08-18 15:37:38
Witam.Po przeczytaniu komentarzy mam mieszane uczucia co do firmy.Mam tylko pytanie gdzie mozna dostac produkty firmy?Jestem z woj.pomorskiego i raz tylko trafilam na produkt firmy.Jednorazowo.Prosze o konkretna informacje.Dziekuje.
kkk 2016-08-18 21:46:42
chyba w każdym sklepie nflorystycznym czy ogrodniczym @ dorcia. Ja widuje ich pordukty w wielu meisjcach i m,arketach budowlano - ogrodniczych, typu OBI. Jestem co prawda z województwa mazowieckiego ale na pewno w twoich rejonach też znajdziesz :))))
Zostaw swoją opinię o magnolia - Lubsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie magnolia