brak logo

Lana

Namysłów

Opinie o Lana

Osoba 2010-12-05 13:00:17
Czy ktoś pracował w tej firmie i może coś o niej powiedziec?
były pracownik 2010-12-09 16:42:52
Pracowałem i ciesze sie ze mam to już za sobą, DRAMAT i [usunięte przez moderatora]
ja 2011-03-12 21:20:25
PRACOWALEM W TRZECH FIRMACH Z WELNA W TEJ ROWNIEZ,ZADNA FIRMA NIE POZOSTAWILA WE MNIE TAKIEGO NIESMAKU,BEZNADZIEJNE ZARZADZANIE,ZERO KLASY,ZERO PROFESJONALIZMU A MNIEMANIE OOOO,ZE NIE WSPOMNE O CIAGLYM PLACENIU ZA"COS"TAK,ZE OBIECANYCH KOKOSOW PENSJA TO W PORYWACH 500ZL OGOLNA OCENA DNO MUL I WODOROSTY.....
byla 2011-03-13 19:01:56
wstydze sie przyznac ze tam pracowalam,to chyba wiele tlumaczy....
1
koras 2011-04-05 10:38:00
Praca do kitu, siedzenie po godzinach - nie zapłacone. Musiałem umawiać klientów z domu, jeśli nie zdążyłem w robocie. Za marne 1000 zł [usunięte przez moderatora] takie coś!
świetliki 2011-05-09 00:13:27
Prawda ze firma dramatyczna w porównaniu z innymi firmami wełnianymi.
I szefostwo - słoma z butów wystaje i tyle, brak szacunku ale.... ślizgną sie na tym swoim niepohamowanym pędzie do pieniądza kosztem ludzi - wyjdzie im to bokiem czego z całego serca życzę ;-))))
tak 2013-05-29 21:51:49
awans chyba na starszego woła..... katastrofa wycisną z Ciebie soki i wy..... bez skrupułów - powodzenia
hern 2013-06-04 21:51:03
Pracowałem w tej firmie i nigdy więcej bym tam nie poszedł, po prostu tragedia. Za wszystko musisz płacić. Uszkodzisz samochód płacisz z własnej kieszeni. Pensja najniższa krajowa, ale jak nie przekraczasz progów co w dzisiejszej dobie jest bardzo trudne to odliczą Ci telemarketing czyli zostanie Ci jakieś 600 zł i całe dnie masz zajęte. Potem będą Cię namawiali żebyś pracował w weekendy i masakra. Pracujesz 7 dni w tygodniu za 600 zł. Szczerze odradzam, wiem co piszę bo tam pracowałem przez 2 lata.
1
www 2013-06-07 23:06:38
smieszni jestescie...600zł? Ja tam pracowalem ok 2 lat. pensji ponizej 3k nie mialem...pierw trzeba nauczyc sie handlu a pozniej narzekac...obecnie tam nie pracuje jak by ktos mial watpliwosci
jaa 2013-09-03 14:29:22
To czemu tam dalej nie pracujesz skoro tak dobrze?Poznalama ten syf i wroga bym tam nie wyslala.Profesjonalizm jak [usunięte przez moderatora] akordeon najpierw jakis icek robil szkolenie w swoim mieszkaniu.ktoremu po prezentacjach trzeba bylo sie spowiadac przez tel.i pamietac kazde slowo ktore nie dosc ze sie samemu wypowiedzialo to jeszcze wszystkich obecnych na spotkaniu.Prawdziwa'klase"zobaczylam na wyjezdzie firmowym.wieczny wyraz twarzy wlascicielki wskazujacy na deficyt intelektualny,kolezaneczki przy tylku i objezdzanie innych(no coz z takim wygladem trzeba rekompensowac kompleksy).zabawy szefostwa z [usunięte przez moderatora] jak z pokaazu prawie peep show.Zenada,a i faktem jest ze najlepiej wychodzi im naprawianie ubezpieczonych samochodow na koszt pracownikow.Wszyscy od ktorych wyludzali na to pieniadze powinni zglosic to do prokuratury.Zwykle haziajskie dziadostwo z siedziba w garazu,a jak ktos napisal mniemanie ze hoho.Kazdy kto ma zamiar tam pracowac niech ucieka gdzie pieprz rosnie od tej firmy jak nie chce dokladac do tego schaisu i niepotrzebnie sie denerwowac biorac pod uwage poziom niedorozwoju intelektualnego [usunięte przez moderatora] :)
ona 2013-11-07 09:30:26
Beznadzieja
Markos 2014-03-05 01:38:47
Widać znajdą się zawsze osoby, którym nie pasuje dosłownie wszystko - no ale cóż. A Lana wydaje się być całkiem ogarniętą firmą, więc warto próbować aplikować.
jaa 2014-03-15 00:54:31
Ja powiem tylko tyle z tylu osób co tam pracowało na początku tj. ponad 20 pracuje podobno 8 czy 9 i to na umowę zlecenie więc wszystko samo mówi za siebie
To tyle w tym temacie
JAA 2014-04-08 14:21:45
do fakro@ badz spokojny nie mam z soba problemow.jesli uwazasz ze opisane przezemnie sytuacje sa ok to faktycznie nie ma o czym gadac.gdyz dowodzi to jednego zapewne pryncypaly tego dna to Twoi znajomi lub tam pracujesz i nie pozostaje Ci nic innego.Pozatym wystarczy poczytac zamieszczone kom.jeden pozytyw pracownika.No coz prawda boli :)
helena 2014-06-16 11:20:57
Oni jeszcze istnieją? Niesamowite:-)))) Firma katastrofa, wykorzystuje i pracowników i klientów ma za głupich. Nie polecam
kuku 2014-08-25 10:34:03
Normalnie funkcjonuja??? wszystko zalezy co kto nazywa normalnym funkcjokowaniem
romek 2015-01-29 16:53:48
no też prawda, ale wychodząc z takiego założenia to nawet są ludzie, którzy kupią nowe garnki od domokrążców, wiec sami widzicie, nie o to chodzi. Jestem ciekaw jaką teraz firma ma politykę, bo nie słyszy się już tyle o nich obecnie tak naprawdę, wiec zastanawiam się czy coś zmieniło się w temacie, ktoś ma aktualne info?
daster 2015-03-30 20:54:38
Jak się teraz zmieniło życie z praca dla Lana, bo z tego co orientuje od pierwszego stycznia tego roku obowiązują zupełnie inne prawa dla konsumentów i takie firmy ja Lana nie mogą już stosowac tylu niedomówień, musza np. informować jasno o prawie odejścia od umowy i tak dalej. Nadal stabilnie działają i interes się kręci?
jaa 2015-04-10 22:01:57
zapewne jestes jednym ze strazy przybocznej obranca ,no coz jak ci pasuje takie dno to juz twoj problem :)
jusss 2016-05-14 23:23:44
Jeśli komuś nie pasuje to że praca jest ciężka, to po co się zatrudniać do pracy, na zasiłku można siedzieć, jak ktoś jest ambitny to przynajmniej spróbuje ponieważ zatrudnienie jest na umowę o pracę. Nie wszędzie można trafić na takie udogodnienia dla pracownika
Zostaw swoją opinię o Lana - Namysłów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lana