brak logo

FORTIS - STARY BROWAR

Poznań

Opinie o FORTIS - STARY BROWAR

anonim 2010-12-05 12:44
PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT TEJ FIRMY!!!
iuj 2014-07-29 22:38
bagno
odradzam
tpl 2015-02-09 05:28
kasa od 5 lat bez zmian...ogólnie marne
brak jakichkolwiek szkoleń, robota uwsteczniająca
iut 2015-05-11 07:59
praca polega na kontrolowaniu cudzej pracy przy jednoczesnym NIC NIE ROBIENIU, brakiem kultury oraz "uprzejmym donoszeniu" .... no chyba że ktoś nazywa to pracą
misiek 2015-07-26 00:59
Nie polecam pracy jako technik obsługi, pensja 3000 brutto (dwie zmiany, weekendy)jest pensją nieadekwatną do zakresu obowiązków i umiejętności; do tego kierownictwo przekonane o swoje omnipotencji, słabe to wszystko :-(
llk 2016-07-27 11:52
Pensja nie zmieniła się od 6lat, brak jakichkolwiek dodatków i rozwoju, robota uwsteczniająca.
Odradzam
Gabi 2016-10-28 07:10
Obecnie firma zwie się Fortis Ardea.
Pomimo zmiany właścicela obiektu, głównym zarządcą nadal jest aspołeczny socjopata, przekonany o swej omnipotencji intelektualnej.
W ostatnim czasie zaobserwowano u w/w osobnika, objawy schizofrenii paranoidalnej.
W związku z powyższym, zaleca się zachowanie szczególnej ostrożności w jakichkolwiek kontaktach z tą firmą.
Apo 2016-11-30 15:13
Stanowczo odradzam. Było źle przed zmianą właściciela a po zmianie właściciela jest z miesiąca na miesią jeszcze gorzej.
dulo 2017-08-25 11:08
Czasy świetności Starego Browaru odeszły wraz z Panią Prezes GK, szacunek dla tej kobiety.
Obecny zarządca wraz z niemieckim właścicielem tylko doi przy zerowym nakładzie, obiekt obumiera.
MI897 2017-10-06 12:25
Dramat. Gdyby nie zmiana prawa co do najniższego wynagrodzenia, to z pewnością nic by się nie zmieniło. Wynagrodzenie nieadekwatne do wykonywanej pracy (nie ma znaczenia na jakim stanowisku). Dorzucanie obowiązków i debilne rozwiązania w firmie. Fortis wdraża w swoich działaniach rozwiązania, które wprowadzają zamęt nie tylko w biurze, ale także wśród klientów browaru. Niesamowite, że można działać tak chaotycznie jak ta firma. ODRADZAM. Wyzysk pracownika to tylko jeden z minusów!
1
Zostaw swoją opinię o FORTIS - STARY BROWAR - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORTIS - STARY BROWAR