Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-04-14 10:37:22 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o TESCO - wrocław. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2010-07-13 21:32:10 odpowiedz | cytuj
ja pracowa���am jako kasierka w tesco marino i powiem tyle ���¼e senior Dorian to cham w postaci lalusia kt���³ry nie umie odp dzie���dobry i zastrasza pracownice
yuki - 2010-07-13 21:35:40 odpowiedz | cytuj
dlamnie to porazkom jest kierownik zachert chodzący balon co nic nie robi a jesli chodzi o doriana to iest to lalus
anonim - 2010-07-15 21:18:00 odpowiedz | cytuj
Dorian to jeszcze ujdzie ale jesli chodzi o d. zacherta to racia to zwyk�y cham prosiak i buc co nic nie robi az dziw że derektorka pozwala takim pracowac szok i porazka
roxy - 2010-07-24 21:06:15 odpowiedz | cytuj
oooooooooooo widze opinie o naszych kierownikach hehehe no o zahercie to sie niedziwie moim zdaniem najlebszym kiero to był piotrek litwincki to byl dobry chlopak tylko go derektorka niedoceniala no jeszcze bartek iest ok i jasia
onix - 2010-08-12 16:03:49 odpowiedz | cytuj
Jasia jest ok ;] ale kasia z PT jest lebsza ;] no piotrek tez był spoko
baton - 2010-08-12 16:06:10 odpowiedz | cytuj
żahert no nie cham to chodzący baton i prosiak
że derektorka pozwala takim ludziom pracować to wstyd
lopo - 2010-09-29 15:43:40 odpowiedz | cytuj
witam ;] ja pracui w tesco marino 1 rok i powiem że są zmiany sylwek wrucił na mięso a lidzia poszła na wazywa i widac zmiany na lebse ;] pozdro
gibek - 2010-09-29 15:52:02 odpowiedz | cytuj
oooo widze że sa opinie n nasym Tesco tak zgadzam sie z opinia o lidzi i sylwku a jesli chodzi o Doriana bo tez widze opinie onim to sie zgadzam z tym ale musze jeszcze dodac że tak naprawde to on iest fałszywy i musze przyznac ze za jego kadenci jako kierownika kas i dok to sa cały czas koleiki na kasach to szok zeby np w sobote były otwarte 4 kasy ten człowiek wogule nienadaje sie na te stanowisko no ale jak sie ma stanowisko poznajomosci z derektorka to takie sa skutki
abba - 2010-10-01 14:25:37 odpowiedz | cytuj
Pozdrawiam kierowniczke delikatesów ;] super kierownik a kierownik nabiału K klacz... NIECH SIE ZMIENI BO ŁAZI I ZACHOWUJE SIE JAK fRANCUSKIPIESEK i szydzi z pracowników
jhjhj - 2010-10-01 14:28:05 odpowiedz | cytuj
SENIOR DOK powinien odejsc bo jest niemiły i fałszywy niestety wszyscy musza go lubiec bo to znajomy derektorki
emi - 2010-10-14 19:53:08 odpowiedz | cytuj
hehe ale opinie ale niektóre prawda ale ogulnie spoko miejsce miła atmosfera tylko słyszy sie jak ludzie gadaja że kierownicy zwykłych pracowników traktuja jak szmaciazy szczegulnie pani kasia .k wielka paniusia
klijęt - 2010-10-16 18:57:26 odpowiedz | cytuj
mnie najbardziej denerwója koleiki przy kasach szok żeby w sobote było tak mało kasierów
anonim - 2010-12-17 16:06:46 odpowiedz | cytuj
ja tu wracam z urlopu c dowiaduje sie że najwi�kszy �pun i alkocholik wylecia z ważywek pan Adrianek ;] aż normalnie szok że tak d�ógo sie ukrywa�
klij 22 - 2010-12-17 16:13:57 odpowiedz | cytuj
Witam ja tak przypadkiem zerklem na ta strone ale musze tez powiedziec ze ta osoba co zadzi kasami to jakies nieporozumienie niewiem jak w soboty moze byc tak malo kas otwartych 1 godz stalam w kolejce . ;[ ja napana miejscu to bym odeszla bo sam pan robi dla siebie i tesco posmiewisko bo ogulnie sklep jest ok wporuwnaniu np do dlugiej osobiscie tam juz niechodze bo tam jakos jest brudno .towar niepoukładany i wogule ale chociaz w kolejkach sie niestoi pozdrawiam
mądry - 2011-01-04 23:17:26 odpowiedz | cytuj
a ja się nikomu z tego waszego kierownictwa nie dziwię bo jak się ma analfabetów za podwładnych to można się zaj.... a i tak nic matoły nie pojmą. Wszystkich zapraszam do szkoły po dalszą edukację w zakresie ortografii a potem dopiero do tesco wykładać towar i szorować podłogi.
anonim - 2011-02-03 14:24:39 odpowiedz | cytuj
Te Mądry, widać, że Pan w TESCO kierownikuje. Zero szacunku dla ludzi!
A swoją drogą to szorowanie podłóg, układanie towaru, a ostatnio i krojenie serów to również obowiązek wielkich kierowników TESCO.
Więcej pokory!
mks - 2011-02-18 17:13:11 odpowiedz | cytuj
Zgadzam sie z przedmówcą mądry to pewnie jakis kierownik urazony ;] ia osobiscie pracuję na Długiej ale unas jest to samo zero szacunku
marino - 2011-02-24 17:22:37 odpowiedz | cytuj
witam na tesco marino są zmiany ( usunięte przez administratora ) sie nudzi mianowicie ( usunięte przez administratora ) dwie największe( usunięte przez administratora )i w tasco wylatuja z nabiału chyba na suchą ;] heheh ciekawe czy sie( usunięte przez administratora ) z a robotye wezmie ; . pozdro
kierownik - 2011-02-24 17:28:43 odpowiedz | cytuj
oj nudzi nudzi tylko ciekawe czemu tak niesprawiedliwie te zamiany robi ciekawe czemu z personalnego nie pozmieniała albo tego swojego pupilka( usunięte przez administratora ) nie zmieniła na inna posade co ? widocznie inni sa wywyszeni od reszty ;[ porazka dla Szefowej
tesco marino - 2011-02-24 19:03:23 odpowiedz | cytuj
Ja jestem szeregowym pracownikiem Tesco Marino i uważam,że faktycznie niektórzy kierownicy powinni wykazać więcej pokory.Niektórym niewiele brakuje do pracowników tzw "fizycznych". Zarówno pod względem wykształcenia, kultury osobistej oraz znajomości ortografii. Praca fizyczna nie jest wstydem, a bycie kierownikiem to nie tylko rozkazywanie podwładnym. Wszystkim jednak polecam na przyszłość zajrzeć do słownika ortograficznego zanim zechcą wyrazić swoje opinie na forum internetowym. P.S. bardzo dobrze pracuje się z kierownikiem działu PT, seniorem Hard oraz z kierownikiem działu DKZ(wcześniej zmiany nocnej). Ci ludzie mają pojęcie o swojej pracy i nie boją się pracy fizycznej. Co do obecnego kierownika nocki, mogę powiedzieć,że naprawdę pracuje i opinie o nim nie do końca są sprawiedliwe.
kierownik 2 - 2011-02-25 15:20:36 odpowiedz | cytuj
hehe dobre żarty Doriano na innym stanowisku przecież on z kasami niemoze sobie poradzić dokonca a ty piszesz o inym stanowisku hehe ja bym go chciał zobaczyć na ważywkach ;] no ale tak jak jest napisane niema sprawiedliwego podziału przez szefową ;[
Rozbawiony ochroniarz - 2011-02-25 17:34:24 odpowiedz | cytuj
Taka mała rada... zanim coś nabazgrzecie i potwierdzicie przyciskiem "wyślij" przeczytajcie to co stworzyliście ;] nie dziwię się że nikt nie bierze tego pseudo forum poważnie skoro taka tu panuje kultura wypowiedzi :P o ortografii nie wspominając... pozdrawiam ^^
pracownik nocny - 2011-02-26 14:36:09 odpowiedz | cytuj
Tu niechodzi o ortografie a jesli ludzie pisza takie żeczy to pewnie jakas prawda w tym jest ;]
info - 2011-02-26 21:00:55 odpowiedz | cytuj
Zapraszam wszystkich czytających o sklepach Tesco we Wrocławiu na stronę www.tescowroclaw.fora.pl Zakładajcie nowe tematy! Komentujcie ważne wydarzenia w Tesco Wrocław Do wyboru macie wszystkie sklepy we Wrocławiu!
x