logo NGK Ceramics

NGK Ceramics

Gliwice

Opinie o NGK Ceramics

Zainteresowany 2017-09-17 03:18
Witam,
Czy jest mi w stanie ktoś powiedzieć natomiast jak wygląda sytuacja w biurach? Czy jest w ogóle jakiś nabór/zapotrzebowanie? Interesują mnie konkretnie stanowiska związane z projektowaniem. Na jakie zarobki można orientacyjnie liczyć? Pakiety socjalne?
Aleczek 2017-09-19 11:01
Moje dwie ostatnie wypłaty to 3569 zł z groszami oraz 3478 zł z groszami mając 3 tzw setki. Jedna 5 godz a dwie po 8 godz
Edyta 2017-09-19 11:37
@MAGDA zajrzyj na stronę agencji pracy. Jest aktywna oferta pracy od NGK, jednak tylko do Dąbrowy Górniczej. Ktoś wcześniej pisał o tym, że warto opinie o tym oddziale firmy zamieszczać w osobnym wątku. Udało mi się go znaleźć. Tutaj link do niego: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1039972
speed3711 2017-09-21 15:01
Witam. Bylem 13 tego teraz wrzesnia na rozmowie kwalifikacyjnej w work express. Wszystko przeszedlem pozytywnie rozmowe itp. Zlozylem kilka podpisow zgody itp i Pani mi powiedziala ,ze do 2 tyg bd sie odzywac ,ze nie mam sie o co martwic. Czekac az sie odezwa czy dzwonic do nich i sie pytac bo nie chce tracic czasu i zaczalbym szukac innej pracy. Dodam ,ze pracuje do 27 wrzesnia w oplu ale nie przedluzaja umowy i chcialem uderzyc do ngk.
Zainteresowany 2017-09-22 07:15
Najlepiej gdyby ktoś mógł opisać swoją dniowke od rozpoczęcia pracy do jej zakończenia. Jest tam magazyn? Wysoki skład?. Jak wyglądają przerwy? Czy jest duży poziom hałasu? Zimno,gorąco? 12 godzin na nogach przy maszynie? Czy praca na linii produkcyjnej?
Btm 2017-09-22 07:29
Witam, mam pytanie beda jeszcze przyjecia do gliwic lub dg?
Marcin 2017-09-23 15:21
dalej pracownicy maja 3200 brutto + 10% premii? bo słyszałem ze podwyzszyli
Soniaaa 2017-09-23 17:16
Czy są jeszcze przyjęcia kobiet w Dąbrowie?
Operator 2017-09-23 23:19
MANPOWER pytaj u źródła :)
MM 2017-09-24 09:27
Na razie wstrzymane, ale będą.
Nowy 2017-09-24 22:53
A ile juz tam pracujesz?
MM 2017-09-25 09:04
Ja tam pracuje 6 m-cy i potwierdzam słowa @Aleczka można zarobić. Ja też ostatnie wypłaty na poziomie 3400. Fajna atmosfera, fizycznie się człowiek nie narobi.
2
mihu 2017-09-25 19:50
Zaprosili mnie do DG na rozmowe. Jako elektryk utrzymania ruchu. Pytanie czy warto. Jakie warunki?
Halina 2017-09-25 23:08
CZy macie może jakieś namiary jak się z nimi skontaktować zapytać czy potrzebują
Piotr 2017-09-26 03:34
Warto.
Iksy 2017-09-26 11:08
NGK CERAMICS DĄBROWA GÓRNICZA

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1039972

sony_btm 2017-09-26 14:10
Mam zaliczony pierwszy etap do ngk gliwice w work express. Na temat drugiego etapu nic poki co nie wiedza. Do dabrowy tez mi w manpower powiedzieli ze narazie nie przyjmuja a ogloszenie na ich stronie wisi - cv tez wysylalem. Jest wgl opcja ze z poczatkiem pazdziernika bd przyjmowac? Np do Gliwic po wejsciu 2 zmian w zycie czy tam do Dabrowy nawet?Ktos cos wie jakies konkrety?
1
Aleczek 2017-09-26 15:16
2 lata zaczynając od stawki 2100 bruttto
Edyta 2017-09-28 14:13
@speed3711 właśnie minęły 2 tygodnie od 13 września. Czy usłyszałeś już od firmy? A może udało Ci się już nawet rozpocząć nową pracę? Daj znać jak poszło.
speed3711 2017-09-28 16:53
Edyta mieli sie odzywac do 2 tyg ale sam do nich przedzwonilem i sie pytalem w poniedzialek co i jak to powiedzieli ,ze drugie etapy narazie wstrzymane itp ,ze maja nadwyzke ludzi w Gliwicach. Dzisiaj z ciekawosci sb zadzwonilem upewnic sie czy cos sie nie zmienilo ale dalej ta sama informacja ,ze maja za duzo ludzi nadwyzke. Mozliwe ,ze w pazdzierniku cos sie pozmienia w tej kwestii. :)
Szalony Mineciarz 2017-09-30 23:41
W październiku ponoć ma coś ruszyć z następnym naborem do DG.
1
antoni 2017-10-01 11:10
brak negatywnych opinii? czy najlepsza firma na świecie? albo osoby pozbawione własnego zdania jak i rozumu boją się cokolowiek napisać czy tak?
3
Tirititi 2017-10-03 11:05
Siema poszukuje wraz z kolega ludzi z samochodem do wspólnego dojazdu do pracy( z Knurowa). Zmiana B
Bombek 2017-10-03 15:55
Witam. Dojeżdża ktoś z okolic Łaz lub Ogrodzienca ? Zmiana D
Chatssss 2017-10-04 11:12
Jeszcze napisz dokładny adres skąd miałby cię zabierać..

Na tablicy ogłoszeń koło szatni wisi info kto szuka dojazdu i na jakiej trasie, nawet jest opisane co trzeba zrobić żeby dać ogłoszenie.
nick 2017-10-05 08:00
widziałem dziś autobus który rozwozi ludzi średnia wieku z tego co widziałem 17 - 23 hahahahahaha bez komentarza wszystko jasne.
3
Zerg 2017-10-05 10:21
Bo starzy desperaci są w electrolux
2
nowy 2017-10-05 10:47
Czesc jezdza tez ludzie z rudy slaskiej do ngk?
1
Aleczek 2017-10-05 18:57
Raczej 17 latek nie jeździ do NGK
1
kraft 2017-10-06 13:23
witam jak wyglada praca na magazynie? czy jest lepiej niz na produkcji??
Raw 2017-10-08 15:59
Bardzo się mylisz jest też sporo osób doświadczonych i wielu po 30 a jak nie wierzysz to przyjdz przepytam Cię z boksu.
bardziejznudzony 2017-10-08 19:02
Co nie zmienia faktu, ze w firmie panuje p.#@*&y kult młodości.
Gorszym jednak faktem jest to, ze nie nabywa się tam zadnych twardych umiejetnosci przydatnych pózniej na rynku pracy.No bo niby co? Prawidłowe układanie segmentów do pojemnika czy foliowanie palet, czy tym wywrzemy wrażenie na przyszłym pracodawcy, śmiechłem
A ta produkcja nie bedzie trwala wiecznie, to produkt sezonowy jak kasety VHS. Produkcja silników diesla ma sie zakończyc w Europie do 2040 roku, po tej dacie juz tylko samochody elektr. Niby odległy termin.............
2
Prs 2017-10-09 08:56
Produkują również filtry do benzyniakow pozatym firma wie o tym w jakim kierunku idzie motoryzacja pozniej wystarczy tylko że zmienia profil trochę i będą dalej produkować także spokojnie tak bogata firma da sobie radę
1
jan 2017-10-09 19:39
masz rację ciesz się firmą bądż szczęśliwy.
1
bolojank 2017-10-09 20:04
Jaki wysyp frustratów, których nie przyjęli :))))

Tirititi na zmianie B jest gościu co jeździ z Knurowa. Dział P0
gosc_z_knurowa 2017-10-09 20:29
Sam nie jestem z Knurowa.... :)
Antek 2017-10-10 14:40
Witam
Kiedy jakies przyjecia w Gliwicach?
Kobietka 2017-10-11 11:42
Dzwoniłam bodajże mc temu do agencji work express i babeczka mi powiedziała, że kobiet nie przyjmowali i nie będą przyjmować.

To jak to jest?
aaa 2017-10-11 20:26
jak jest na magazynie? jaka kasa na początek che tam męża zagonić do pracy obecnie pracuje na magazynie też
Red 2017-10-11 20:38
Taka jak na produkcji .Odpowiadając na pytanie ile na produkcji to poszukaj na poprzednich stronach.
xDRDW 2017-10-11 21:11
To fajny mąż,jak musisz go do pracy gonić
1
Tomi 2017-10-12 19:15
Kiedy jakieś przyjęcia będą ??
Dziki 2017-10-14 09:38
Witam, czy dojeżdża ktoś do tucznawy z okolic łaz, ciągowic, turzy, chętnie się dołożę do dojazdu do pracy, zmiana A
PROROK 2017-10-14 16:52
wiesz co to włókna ceramiczne to samo co azbest rakotwórczy zabija zabijał i zabijał będzie dlaczego Japończycy tego nie produkują u siebie nie stać ich ? Zobacz co to robi ze zdrowiem ? Niszczy organizm uszkadza wzrok skóre prowadzi do nowotworów dlaczego Ci ludzie tyle zarabiają ? bo ryzykują swoim życiem a z czasem zapłacą najwyższą cenę tego nie świadomi przykre ale prawdziwe ...demokracja i kapitalizm ...pozdrów TUSKA .
3
PROROK 2017-10-14 18:30
Azbest rozkłada się i utylizuje w temperaturze 1000 stopni Celcjusza włókna ceramiczne wytrzymują 1600 cały syf idzie do wody ludzie to wchłaniają i zostaje w glebie kto to zneutralizuje ? JAPOŃCZYCY zarobią pieniądze i zwiną interes płacą bo się opłaca nie płacą cła bo to NGK CERAMICS POLSKA Jesteśmy w Uni strefa bezcłowa czysta kasa produkty na całą UNIE za darmo to polityka i czysty zysk ale tylko dla kogo ? tępy Polaczku jak zachorujesz dostaniesz z ZUSU 500zł i nic więcej
3
bolojank 2017-10-14 18:56
PROROK aleś Ty głupi.
Zerg 2017-10-15 12:40
Ciekawe ile zarobi ktoś ze stażem pracy w NGK 12 lat :D
1
takija 2017-10-16 08:06
Oprócz tego, co napisał bolojank, to jesteś jeszcze niedoinformowany. Japończycy produkują filtry również w Japonii, choć skala jest oczywiście inna.
Więc nie pisz bzdur.
tadeusz 2017-10-16 08:39
tu i tak nie ma do kogo pisać, tym bardziej by to przeczytał i zrozumiał -tyle.
1
Marcin 2017-10-16 20:35
Witam
Z jakies agencji przyjmuja do NGK?? Work, Manpower,Randstadt...??
Dzieki za info
Zostaw swoją opinię o NGK Ceramics - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NGK Ceramics