brak logo

Radosław Wrona

Buczkowice

Opinie o Radosław Wrona

Oszukany 2010-12-04 22:22:09
UWAGA!!
[usunięte przez moderatora] prowadzący firmę budowlaną[usunięte przez moderatora]Wiele obiecuje ale nie płaci. Usiłuje grozić tym, którzy upominają się o pieniądze. Nie ma pojęcia o budownictwie.
Obiecuje pracę w Norwegi - [usunięte przez moderatora]
[usunięte przez moderatora] Omijać szerokim łukiem.
Paweł Mogilnicki 2011-03-15 21:27:14
Moją opinię o [usunięte przez moderatora] potwierdził Sąd Rejonowy w Bielsku-Białej - sygn. akt V P 4/11. Jest wyrok z rygorem natychmiastowej wykonalności.
anonim 2011-05-03 13:29:00
Witam, mam zamiar podjąc pracę u ( usunięte przez administratora ) i poczytałem te opinie, troche sie wystraszyłem , ale jak poczytałem opinie o tym Panu co tu wypisuje te oskarżenia pod adresem ( usunięte przez administratora )y to sie uspokoiłem , a więc do rzeczy P( usunięte przez administratora )pełno ma takich spraw że ktoś go oszukał ktoś mu krzywdę zrobił, poprostu biedny człowiek, dziwi mnie to że znalazłem ogłoszenia( usunięte przez administratora )że różnych portalach że szuka pracy jako inspektor nadzoru a tu jest pomocnikiem coś jest z tym panem nie tak, a jak już znalazłem takie ogłoszenie z jego nr telefonu i gg to już wogóle nie ma o czym pisac , [usunięte przez moderatora] [usunięte przez moderatora] Ja u( usunięte przez administratora )prace podejmę napewno.
Paweł Mogilnicki 2011-07-15 22:44:32
[usunięte przez moderatora] jest mi winien ponad 5.000,00 PLN zgodnie z tytułem wykonawczym wydanym przez Sąd Rejonowy w Bielsku-Białej - sygn. akt V P 4/11. [usunięte przez moderatora]
Szzegóły na pawel.mogilnicki@plusnet.pl; tel.: 609 573 676.
Przestrzegam przed pracą dla tego pana.
Radosław Wrona 2012-01-14 00:02:42
Panie [usunięte przez moderatora] , przegrał Pan sprawe tak zdecydował sąd a Pan dalej wypisuje takie głupoty.
aaaa 2012-03-30 17:24:23
POTWIERDZAM,ŻE [usunięte przez moderatora], PODPISUJE UMOWY BUDOWLANE,POBIERA ZALICZKI I NIE WYWIĄZUJE SIĘ Z UMÓW.DZIAŁA BEZKARNIE!. JESTEM TEGO PRZYKŁADEM.PODPISAŁ ZE MNĄ UMOWĘ BUDOWLANĄ W LUTYM 2010 ROKU, ROZPOCZĄŁ BUDOWĘ, PO CZYM UCIEKŁ DO NORWEGII
Paweł Mogilnicki 2012-03-31 17:45:39
Jest [usunięte przez moderatora] i dopilnuję aby jak najwięcej ludzi dowiedziało się o tym.
[usunięte przez moderatora]
oszukany 2012-05-08 22:44:23
PROSZĘ PISZCIE OPINIE NA TEMAT [usunięte przez moderatora]..MUSIMY RAZEM GO ZNISZCZYĆ...RAZEM DAMY RADĘ!..NIE BÓJMY SIĘ GO I NIE BĄDŹMY OBOJĘTNI!!!!
WHO 2014-10-30 18:41:43
Firma najgorsza z jakich miałem do czynienia ,nie ma pojęcia o budowlance.Pan R.Wrona poza pięknym gadaniem,braniem kasy nie potrafi nic.Jak złapie zlecenie wtedy na szybko szuka ludzi(podobnych sobie) którym i tak nie płaci poprostu oszust i krętacz.OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM BO DŁUGO SIĘ ODBIJA PO NIM
WHO 2015-01-11 11:43:20
Witam,do Adama;z tego co się orientuję a jestem na ''bieżąco z tą firmą na moje nieszczęscie'' to jest bez jakichkolwiek zmian na lepsze.
WHO 2015-02-05 13:03:06
Nic nie trzyma mnie w tej''firmie'' czekam na moje pieniadze od tego''własciciela'' za wykonaną robotę dla niego, a w zasadzie za niego.Poszłem już nawet do właścicieli gdzie robiłem ale okazało się że on wzioł za to pieniadze.I tak czekam i czekam
Zainteresowany 2015-03-12 14:26:25
Wie ktoś może gdzie są ogłoszenia tej firmy że szukają pracowników,czy to tylko plotki ?
takk for hjelpe Radziu :D 2015-03-14 20:25:35
Witam.

poznałem Tego ptaszka w 2011 r. Dzięki niemu wylądowałem w Norwegii, i za to mu dziekuje. Niestety to co zastałem u niego w ekipie to porażka. Pracownicy od 3 miesiecy nie widzieli wypłat tylko jakieś zaliczki po 500 nok na tydzien, sam latał co 2 tyg do kraju wraz z tatuskiem (taki obozowy kapo z niego-tatusia)
Jesli ktoś liczy na to że zrobi u Radusia to powodzenia życzę.
buczkowianin 2015-04-01 12:13:50
Żadne plotki. Chłopak dyma na kasę ludzi aż się niedobrze robi, przecież go znam.
Nie dajcie się nabrać na jego gadane, jest bez grosza. ostrzegam!!!!
brom1972 2015-06-24 19:51:20
Wan Radosław Wrona jest po prostu złodziejem. Innych słów nie ma. Nie płaci pracownikom, a mało tego grozi im potem.. Przestępca!!!! Ktoś powinien zrobić z tym porządek!!!!!!!!!!!!!!!!
brom1972 2015-06-24 19:55:20
Może wspólnie uda się tego człowieka (złodzieja) usadzić????? Ja jestem za- zgłosiłem już sprawę w prokuraturze. Jak ktoś chce się przyłączyć- zapraszam do kontaktu!!!
brom72 2015-06-25 19:27:22
ha, ha podstawiony dupek, albo sam pan Wrona!. Nie ma ani jednej pozytywnej opinii, a nikt tylko ze złośliwości nie tracił by czasu żeby gnębić nieiwnnego Wronę!!!! Oszust jest i mam nadzieje ze kiedyś sie doigra!
pracownik 2015-07-25 07:25:10
nie polecam WRONY oszust który nie płaci każdy termin zawala po prostu facet bez jaj jeszcze raz nie polecam go ludzia którzy chca pracowac i zleceniodawca
ja 2015-10-30 18:10:36
Też mam problem z tym człowiekiem, jestem inwestorem a on moim wykonawcą który nie wywiązuje się z umowy. Jest ktoś chętny do założenia wspólnej sprawy w sądzie?
czekam na info. korszy86@gmail.com
eddy 2016-05-19 18:35:22
tak myślę, że może jeszcze się nie skończyło @vv, często takie sprawy ciągną się w nieskończoność i nie wiadomo kto zawinił a kto jest w tym poszkodowany.
Zostaw swoją opinię o Radosław Wrona - Buczkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radosław Wrona