brak logo

Lewiatan

Sosnowiec

Opinie o Lewiatan

mk 2010-12-04 12:36:22
Koniecznie dodaję opinię o tym miejscu pracy bo niema chyba żadnej. Szczególnie odradzam pracę na tym sklepie, gdzie kierowniczką jest na prawdę nielogiczna blondi, wiecznie mająca pretensje, traktująca swoich pracowników jak popychadła. Praca ciężka, mało płatna, również mało też wolnego jest, a jak już jest to głównie jest to urlop wypisany bez wiedzy i zgody pracownika. Próby negocjacji kończą się nierzadko awanturami, lub pomówieniami pracodawcy przy innych pracownikach.
Na prawdę jedna wielka porażka
2
maja 2012-12-17 20:41:55
pracuje tam nie długo ae jest to jedno wiekie bagno nie poecam tam pracy
szefowa to jedna wieka warjatka traktująca ludzi jak [usunięte przez moderatora]
kierownik sklepu 2013-05-29 17:31:36
Witam.Natknęłam sie na ogłoszenie do owego sklepu.Dzwoniąc pod wskazany numer telefonu pragnęłam się upewnić,czy praca na stanowisko kierownika jest nadal aktualna.Pani odbierająca telefon odburknęła...tak aktualna i rzuciła słuchawką....Hmm...Pomyslałam,pewnie zabiegana ...zalatana jak to w sklepie.Pojechałam osobiście z cv.....Już przy wejściu powitał mnie niemiły zapach(coś się psuje ziemniaki chyba gniją pomyślałam)Czekając na szefową rozgladnęłam się po sklepie,po półkach po podłogach,po ścianach itp....Boże cóż za bogactwo z czasów PRL-u brud i smród....Na stoisku monopolowym na ladzie stała tacka z kaszanką,gdzie każdy na nią kichał ....Ekspedientka niezadowolona mówiąca jedna do drugiej mam dość zaraz się [usunięte przez moderatora] i pójde do domu.....jarzyny i owoce .....już dawno starciły swoją świeżość.Jednym słowem tragedia.....Aż strach pomyśleć jak miałabym reprezentować taki sklep podczas wizyty sanepidu....Nie namyślajac się zbyt długo obróciłam sie na pięcie i wyszłam....







jacy 2015-01-02 20:42:57
szefowa to stara (usunięte przez administratora) wymaga duzoa malo placi (usunięte przez administratora) tam jest mobing jedzie ruwno po ludziach opinie sa na caly sosnowiec szkoda mi tylko tuch dziewczyn co tam pracuja jedmym slowem syf a ona to ma w dupie ale do czadu nara
perelka 2015-02-04 10:15:59
pracowałam w lewiatanie na ul kępa i bylam wstrząsnięta zostalam zwyzywana n srodku sklepu przez szefa zakladam sprawe cywilną o znieslawienie kto dolącza się do mnie???
trele 2015-02-04 15:31:49
ja mogę dolaczyc bo w zyciu nie widzialam takiego chamstwa wsrod wlascicieli sa to ludzie pozbawieni kultury osobistej
Kępa 2016-04-06 11:56:21
Pani pracująca na kasie ala "szefowa" stara purchawa nie powinna pracować wśród ludzi ponieważ nie ma za grosz kultury osobistej. Szkoda tych dziewczyn tam pracujących. Szefuncio stary ubek zjadł wszystkie rozumy te "żabie" :)
tom 2016-04-12 20:51:37
Kontakt zostawiam numer tel( usunięte przez administratora )zakladam sprawe o mobing dolanczasz sie
zszokowana 2016-05-08 19:59:41
praca w lewiatanie prowadzona przez małżeństwo pania D i pana M . kamery wszędzie ,praca od poniezialku do soboty i 2 nd i nikt cie nie pyta czy chcesz czy nie , praca b ciezka fizycznie , zwłaszcza na stoiskach gdzie jest mieso i wedlina , praca wykonywana przez ludzi z doświadczeniem i wyksztalceniem , problem w tym ze niestety w tym miescie ciężko o dobra prace nawet jak masz wyksztalcenie , kierowniczki sklepow to jakby nie kierownicy znam takie w tych miejscach co nie maja bladego pojęcia co się dzieje na sklepie , kierownictwo w polowie nawet nie wie jak ludzie którzy u nich pracują maja na imie co dopiero na nazwisko, kasa zwykla tyle ze pracujesz wszystkie soboty to dlatego zarabiasz więcej , praca po 8 godz 2 zmiany i tyle .
5
magazynier 2016-05-26 10:46:20
Dokładnie tak to wygląda jak opisuje Zszokowana. W każdym Lewiatanie tak jest. Na grafiku 7 godzin, ale na ogół i tak pracujesz po 8 przez 6 dni w tygodniu. Jeśli w sklepie pracuje facet, to dokłada na półki najcięższe rzeczy. Ale jeśli nie pracuje, to dziewczyny muszą nosić worki warzyw, skrzynki z piwem, zgrzewki napojów itd. Bardzo ciężka praca, ale atmosfera miła, a kierownictwo traktuje pracowników z należnym szacunkiem. Jeśli ktoś nie ma lepszych opcji, to może się zatrudnić, może mu się spodoba :-)
2
kłient 2016-09-04 11:51:54
w sklepie wiszą reklamy produktów wraz z cenami promocyjnymi natomiast wybrany produkt kosztuje znacznie więcej produkty nie jednokrotnie są sprzedawane po dacie przydatności do spożycia butelki z piwa są przyjmowane w każdej ilości bez paragonu jednak na każdej butelce klient traci 0,15 zł.
1
kasia 2016-10-18 00:20:31
OPINIE SOSNOWIEC LEWIATAN woj.pOL wie ktos cos??
1
Zostaw swoją opinię o Lewiatan - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lewiatan