Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kredyty-chwilowki

Pracowałeś w firmie Kredyty-chwilowki i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zguttttka - 2014-11-23 04:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-11-22 12:56:10]:
bedziecie robic (usunięte przez administratora) poczytaj wcześniejsze posty!
zdjecie uzytkownika
zguttttka - 2014-11-23 04:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zapomniałem o (usunięte przez administratora) -to też jest godne uwagi -przecież to tak poważne szkolenie he he he................~?
zdjecie uzytkownika
jajeczko - 2014-11-23 04:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkolenie-temat główny- (usunięte przez administratora) niech na nową,bo to biznes złotko jest i (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dekarek - 2014-11-23 04:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chwilowki maja (usunięte przez administratora) u greenpeace-wiecie dla czego?,wykorzystują PANDU do niecnych celów,a to gatunek zagrożony
zdjecie uzytkownika
mariolka prawde ci powie - 2014-11-23 04:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kijh - 2014-11-23 04:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TE ADMINISTRATOR ! WEZ NO TO WYKASUJ,BO PIERDOŁY PISZA,PRZECA CHWILÓWKI TO POWAZNA FIRMA SĄ A NIE JAKOSIK HASIOK!
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-11-23 21:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to jest HASIOK?
zdjecie uzytkownika
kijh - 2014-11-23 21:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HASIOK-ŚMIETNIK
zdjecie uzytkownika
vvvvvvvvvvvv - 2014-11-23 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest porazka co tu wypisują,ale niestety prawda~~
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2014-11-23 22:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczestniczyłam kiedys na takim szkoleniu jak tam pracowałam,i rzeczywiscie kołczer wyłożył na stół (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) i kazał wypisywac jakies brednie,ja po prostu poczułam sie jak w toalecie,te szkolenia to porażka,mało tego to (usunięte przez administratora) nie wierzcie w to,po takim szkoleniu moja kolezanka (usunięte przez administratora) ,bo powiedziała ze nie podoba sie jej polityka firmy,tak ze uważajcie na takich szkoleniach.
zdjecie uzytkownika
waldemarrrrrrrrrrrrrrr - 2014-11-23 23:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co prawda to prawda o tych szkoleniach i (usunięte przez administratora) i o kiju (usunięte przez administratora) ,robią z człowieka (usunięte przez administratora) ,mi kazali na tablicy wypisywać jakie lubie (usunięte przez administratora) -ludzie to w przedszkolu się robi a nie w firmie która udziela kredyty-poracha poracha i jeszcze raz poracha,unikajcie tej firmy
zdjecie uzytkownika
lachobij - 2014-11-23 23:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jutro znowu kogoś zwolnią bo (usunięte przez administratora) z nieodp człowiekiem
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-25 14:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najwięcej postów pisze tu administrator-usunięte przez admini...itd.
Na tym forum dowiesz sie tylko że administrator usuwa niecenzuralne słowo
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-25 16:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio jest tak nieciekawie? Bowiem jak patrze na poziom komentarzy, ilość wulgaryzmów ocenzurowanych przez administratora, to nie wiem, czy na tak "rzetelnych" opiniach, pisanych pod wpływem zapewne silnych emocji można wyciągnąć jakiekolwiek wskazówki. Może jest ktoś na forum kredytów-chwilówek, kto napisze normalnie opinię?
zdjecie uzytkownika
admin - 2014-11-25 19:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skasowali (usunięte przez administratora) ... czy nadal tnie...
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-11-25 19:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o..nie ma a ciekawe było boją się jej
zdjecie uzytkownika
ja też mam daleko na tychy i też bym poczytał - 2014-11-26 02:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antek - 2014-11-25 16:59:53]:
kazda opinia niepochlebna jest usuwana.
zdjecie uzytkownika
juzek - 2014-11-26 17:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja też mam daleko na tychy i też bym poczytał - 2014-11-26 02:35:54]:
Kazda informacja wazna jest usuwana. Ktos z "nieba" siedzi i sprawdza i boi sie prawdy...a ta zawsze wyplynie
zdjecie uzytkownika
warmia - 2014-11-26 17:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie nasza kochana (usunięte przez administratora) wszyscy ja kochali i wyparowala!
zdjecie uzytkownika
jgy - 2014-11-26 20:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [admin - 2014-11-25 19:40:49]:
A gdzie nasza kochana (usunięte przez administratora) wszyscy ja kochali i wyparowala!
zdjecie uzytkownika
moczymorda - 2014-11-27 03:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jgy - 2014-11-26 20:44:20]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-27 06:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam (usunięte przez administratora) na cala (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
USUNIETE PRZEZ ADMINISTRATORA - 2014-11-27 19:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
USUNIETE PRZEZ ADMINISTRATORA
zdjecie uzytkownika
USUNIETE PRZEZ ADMINISTRATORA - 2014-11-27 19:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
USUNIETE PRZEZ ADMINISTRATORA
zdjecie uzytkownika
walikoniczekpl - 2014-11-27 19:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

A ja mam pytanie tak przy okazji. Ten OLX to jest w ogóle bezpieczny? Tzn. czy działa tam podobna ochrona kupującego/sprzedającego jak na Allegro?

20.09.201409:54
5
raziel88ck [ 84 ] - Reaver is the Key!

To jest co innego. OLX jest dobre gry masz się spotkać ze sprzedawcą/kupującym. W przeciwnym razie istnieje ogromne ryzyko.

Gigabyte GA-EP35-DS3L||Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz||Gigabyte AMD Radeon HD6770/1GB||KINGSTON 4GB/800MHz DDR2||Western Digital Caviar Blue 1TB||Zasilacz Corsair 550W||Raidmax Sagitta||
20.09.201409:54
6
EnX [ 70 ] - White Dragon

Tam nie ma żadnej ochrony, tam kupuje się tylko z odbiorem osobistym.

Xbox Live GT: EnixPL
20.09.201410:03
7
Bac02 [ 63 ] - StreetRider

Powinni napisać powód usunięcia, przynajmniej mi zawsze pisali co jest nie tak, albo sami poprawiali

Ludzie nie są więźniami losu, a więźniami własnych umysłów
Intel i5 4670K 4.0GHz | MSI Z87-G45 Gaming | Crucial Ballistix 2x4GB DDR3 1600MHz | Zotac GeForce GTX 770 2GB | WD Caviar Blue 1TB | Corsair CS550M modular 80 PLUS Gold | Gladius X60 Pure Black
20.09.201410:04
8
mer1992 [ 11 ] - Pretorianin
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x