Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
AAA - 2014-08-10 18:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2014-08-10 08:07:49]:
PEWNIE ZE NIE WSTYD PUSZKI ZBIERAC,ALE WSTYD ZE FIRMA DLA KTOREJ PRACUJESZ NIE ZAPEWNI CI WYSTARCZJACEGO UPOSARZENIA,I TO JEST WSTYD!!!
zdjecie uzytkownika
iwinka - 2014-08-10 18:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz wiesz dla kogo jest WSTYD?
zdjecie uzytkownika
paweł i gaweł - 2014-08-10 18:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja kiedys tez zbierałem złom i pracowałem w pewnej firmie,tez był wstyd ze pracowałem a jednak nie mogłem zwiazac konca z koncem,taka szara rzeczywistosc,pracujesz i nie masz na jedzenie,to jest wstyd i nie tylko dla firmy,lecz dla tego kraju
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-08-10 18:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie hańbi,ale jak patrzysz na najnowszy nabytek p.prezes to rzeczywiscie obciach









zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-08-10 21:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
Przydały by się podwyżki!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-10 21:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakim nabytku mowa
zdjecie uzytkownika
Obserw@tor - 2014-08-11 12:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dacia Logan z kratką
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-11 21:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jakiś żart?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-08-17 12:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie przedłużono ze mną umowy na okres próbny pomimo tego że w ciągu dwóch "pełnych miesięcy" na samodzielnym stanowisku miałem większą sprzedaż niż pracownica która jest tam od ponad roku. Poza tym kiedy tam przyszedłem zwiększyła się sprzedaż większości produktów. Miałem lepsze wyniki niż ona, ale jak oni to określają: "przyjazne stosunki" musza wygrać. Tam niestety tak jest że jak się wchodzi w tyłek kierownikowi/czce to się jest ulubieńcem nawet jak się nic nie robi. Kolesiostwo trzyma górę. Kierownik/czka nawet nie miał/a sensownych wytłumaczeń by nie przedłużyć, wolała posłuchać co gada ta druga. Zresztą tam same obgadywanie, przymilają się kierownikowi a za plecami potrafią tak pojechać że głowa boli;). Zresztą kierowniczka tez dobra, przychodzi na jeden dzień na zastępstwo i nie potrafi do porządku klienta załatwić i dostaje 2 kary jednego dnia, co o tym sądzicie?:D. Czasami trzeba się do czegoś przyznać. Pozdrawiam;)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-08-20 23:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śląsk ;)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-08-30 02:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyno skąd ty się urwałaś? Żal
zdjecie uzytkownika
karolek - 2014-09-05 16:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
weźcie znajdźcie inne forum żeby ludzi z alkomatami ścigać i do łóżek im zaglądać. opiszcie lepiej jak się dokładnie tam pracuje, jaka jest dyscyplina pracy i ile miesięcznie z prowizji ewentualnych można wyssać dodatkowo.jak macie takie ciekawe przygody to wrzucajcie na YT a tutaj dawajcie konkrety o pracy i nie róbcie bałaganu tutaj
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-05 20:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napisałem Ci jak się tam pracuje tak naprawdę;) A ty widocznie dalej nie rozumiesz. Prowizje są niewielkie, zależy za co. Nawet za ogromne kredyty jest niewiele. Szkoda gadać. Wszystko zgarnia regionalny/a
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-06 22:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się wciskaj wciskaj nawet to co nie możliwe tu da radę tyle tylko ze nic konkretnego za to nie dostaniesz hehe żal d.... ściska. Usłyszysz tylko od regionalnego że mało to ich ulubione słowo.
zdjecie uzytkownika
Święty - 2014-09-08 14:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego waszego forum to można tylko jeden wniosek wyciągnąć - sodoma i gomora.
Straszne dno.
zdjecie uzytkownika
cmok cmok w tłok - 2014-09-08 21:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolek - 2014-09-05 16:26:58]:
łoj z ksiezyca ja spadłam
zdjecie uzytkownika
cmok cmok w tłok - 2014-09-08 21:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolek - 2014-09-05 16:26:58]:
łoj z ksiezyca ja spadłam
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-09 22:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zarobki sa? doradca klienta
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-10 15:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najniższa krajowa plus grosze za to co sprzedasz.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-10 22:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z dwójka chociaz jest?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-11 11:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żartujesz? Tylko w najlepszych placówkach gdzie są ogromne obroty i bardzo duża sprzedaż
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-11 22:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto jest kierownikiem w Oświęcimiu
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-11 22:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe... dzieki za info gość, dobrze ze nie przyjalem tej pracy
zdjecie uzytkownika
obserwatorka - 2014-09-18 17:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chcesz zeby twoje malzenstwo sie rozpadlo,to wyslij zone tam do pracy,integracje to sama rozpusta.Bylam widzialam.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-20 23:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiepska sprawa te chwilówki... albo masz tam znajomości albo wchodzisz komuś w d... albo dajesz d... wtedy przetrwasz i masz fajne warunki pracy. smutne ale prawdziwe. ja tego nie robiłam i dlatego tak krótko pracowałam mimo że wyniki miałam naprawdę dobre. szkoda że w tak dużej firmie która naprawdę nieźle prosperuje nie doceniają ludzi tylko trzymają tych co się do niczego nie nadają. widać mają inne priorytety niż wyniki i zaangażowanie swoich pracowników.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x