Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kredyty-chwilowki

Pracowałeś w firmie Kredyty-chwilowki i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Solidarnosc - 2014-11-15 00:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wegetarianka - 2014-11-15 04:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
miesozerca - 2014-11-15 11:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wegetarianka czy ty przypadkiem nie cierpisz na bezsenność albo jesteś na imprezce firmowej hm?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-11-16 01:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zxcdfvghjk./ - 2014-11-16 01:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czego jasiu nie umie ,tego jan nie bedzie umiałi=he,he,he-czy jakos tak.
zdjecie uzytkownika
';lkjhgf - 2014-11-16 02:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxcdfvghjk./ - 2014-11-16 01:57:44]:
szukasz studni?
zdjecie uzytkownika
gh - 2014-11-16 02:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra i studnia,aby białko przyswoiła.
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-11-16 20:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za (usunięte przez administratora) co bedzie sie tam robić?
zdjecie uzytkownika
/;loiu - 2014-11-16 21:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-11-16 22:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsze jak ktoś nie ma pojęcia i pisze głupoty żeby zwrócić na siebie uwage, prosze o normalne jak ktoś wie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-22 12:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez sie wybieram na to szkolenie i nie mamzielonego pojecia co bedziemy tam robic
zdjecie uzytkownika
zguttttka - 2014-11-23 04:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-11-22 12:56:10]:
bedziecie robic (usunięte przez administratora) poczytaj wcześniejsze posty!
zdjecie uzytkownika
zguttttka - 2014-11-23 04:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zapomniałem o (usunięte przez administratora) -to też jest godne uwagi -przecież to tak poważne szkolenie he he he................~?
zdjecie uzytkownika
jajeczko - 2014-11-23 04:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkolenie-temat główny- (usunięte przez administratora) niech na nową,bo to biznes złotko jest i (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dekarek - 2014-11-23 04:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chwilowki maja (usunięte przez administratora) u greenpeace-wiecie dla czego?,wykorzystują PANDU do niecnych celów,a to gatunek zagrożony
zdjecie uzytkownika
mariolka prawde ci powie - 2014-11-23 04:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kijh - 2014-11-23 04:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TE ADMINISTRATOR ! WEZ NO TO WYKASUJ,BO PIERDOŁY PISZA,PRZECA CHWILÓWKI TO POWAZNA FIRMA SĄ A NIE JAKOSIK HASIOK!
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-11-23 21:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to jest HASIOK?
zdjecie uzytkownika
kijh - 2014-11-23 21:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HASIOK-ŚMIETNIK
zdjecie uzytkownika
vvvvvvvvvvvv - 2014-11-23 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest porazka co tu wypisują,ale niestety prawda~~
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2014-11-23 22:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczestniczyłam kiedys na takim szkoleniu jak tam pracowałam,i rzeczywiscie kołczer wyłożył na stół (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) i kazał wypisywac jakies brednie,ja po prostu poczułam sie jak w toalecie,te szkolenia to porażka,mało tego to (usunięte przez administratora) nie wierzcie w to,po takim szkoleniu moja kolezanka (usunięte przez administratora) ,bo powiedziała ze nie podoba sie jej polityka firmy,tak ze uważajcie na takich szkoleniach.
zdjecie uzytkownika
waldemarrrrrrrrrrrrrrr - 2014-11-23 23:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co prawda to prawda o tych szkoleniach i (usunięte przez administratora) i o kiju (usunięte przez administratora) ,robią z człowieka (usunięte przez administratora) ,mi kazali na tablicy wypisywać jakie lubie (usunięte przez administratora) -ludzie to w przedszkolu się robi a nie w firmie która udziela kredyty-poracha poracha i jeszcze raz poracha,unikajcie tej firmy
zdjecie uzytkownika
lachobij - 2014-11-23 23:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jutro znowu kogoś zwolnią bo (usunięte przez administratora) z nieodp człowiekiem
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-11-23 23:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jak kto ale na tym forum administrator ma naprawdę dużo pracy-pozdrawiam he he he
zdjecie uzytkownika
weolfgirkgjrjgk - 2014-11-23 23:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
placą to ma i jvkfcmv jkmvxcniech usówa hi hi herkfcjvgififiirfviv jknio
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x