Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kredyty-chwilowki

Pracowałeś w firmie Kredyty-chwilowki i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-10-18 14:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A (usunięte przez administratora) już nie ma he he he
zdjecie uzytkownika
Hugh Hefner - 2014-10-18 15:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ludzie paranoja (usunięte przez administratora) ma pozować do playboya
zdjecie uzytkownika
piarna - 2014-10-18 15:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jaja ja pierdziele ja słyszałem ze ma być wydanie razem dodatkiem wędkarskim pod tytułem "wieloryby świata"
zdjecie uzytkownika
urszulka - 2014-10-18 15:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta to jak tak to niech z Płocka wezma na sesje zdjeciową pontona (usunięte przez administratora) -ONA JAK WALEŃ W BIKINI WYGLĄDA!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
sun rise - 2014-10-18 17:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co prawda to prawda ale elwire to zawsze chciałem (usunięte przez administratora) , nie wiem czemu ale miała coś w sobie.
zdjecie uzytkownika
miranda - 2014-10-18 17:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty piszesz na długopis firmowy to nawet rolnik buraczany by się nie połaszczył,ale na traktor wartości 400000 tys już tak-i to masz przykład pazerności na wyssokim szczeblu,także zamknij morde i nie pisz bzdur-elwirka to taki rolnik...

zdjecie uzytkownika
BIAŁYSTOK - 2014-10-18 23:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na te wasze długopisy,smyczki i inne pierdalansy to każdy ma (usunięte przez administratora)łącznie z ta waszą była dyrektorką.
A ty nie cukruj tu na worku,bo i tak nikt kto tam pracował nigdy w te bzdety nie uwierzy.
A jak jesteś taka rozwinięta w tym kierunku to znaczy że tez maczałaś w tym swe paluchy..................
zdjecie uzytkownika
jaka praca - 2014-10-20 09:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś jest ciekawy czy warto w tej firmie pracować proponuje przeczytać wypowiedzi z tego forum ! Masakra ! co za ciemnogród ! Ludzie z Biedronek i innych dyskontów mają barwniejsze słownictwo . Ja rezygnuję bo mówią że " z jakim przystajesz takim się stajesz"
zdjecie uzytkownika
kaczor - 2014-10-20 13:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki więc dział wg Was działa najsprawniej? Z kim się najlepiej współpracuje??? Nie wierzę, że wszyscy są tacy daremni.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-10-21 16:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beznadziejna firma z okropną kadrą "menadżerską" nastawiona wyłącznie na skubanie emerytów i wciskanie im że nigdzie nie dostaną "lepszej" oferty a wszystko to za niewiele więcej niż najniższa krajowa.
zdjecie uzytkownika
Tyszanka - 2014-10-21 22:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam od czasu do czasu wypowiedzi na tym forum i muszę przyznać,że jesli wszystkie wypowiedzi są tak prawdziwe jak opis wyglądu Pani Elwiry to gratuluję Wam fantazji. Spotkałam ja wczoraj i uważam ,że wygląda wspaniale. Jest ładną , zadbana kobietą, może nie widać jej kości ale.....powyższe Wasze opisy też są niezgodne z prawdą. Nie znam jej od strony "przełożonego", "koleżanki z pracy" ale z opisem wyglądu nie zgadzam się z Wami w 100%. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Moszanin - 2014-10-22 05:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tyszanka - 2014-10-21 22:10:40]:
Ja też ostatnio widziałem Elvisa,ma się dobrze,nie miał gitary,ale grał na organkach.
zdjecie uzytkownika
Tyszanka - 2014-10-22 12:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Moszanin - 2014-10-22 05:54:46]:
na pewno miała to być cięta riposta...a wyszło jak zwykle, szkoda ;)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-24 00:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuje kierownika który pracowal na terenie Wrocławia chodził w takim zielonym pulowerku proszę o informację z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
basta - 2014-10-25 15:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pamietliwy - 2014-07-26 19:12:55]:
hahahaha ktoś sobie przypomniała o kobrze przecież on już dawno tu nie pisze, także najlepiej mówić o nieobecnych. kobra był wporzo gość, a że wam to trochę błota zrobiła to do tej pory go pamiętacie. ten tekst pamiętam był tutaj ale 2-3 lata temu karolcia go wkleiła bo sobie przypomniała bądź kto inny w tej chwili też mam inną prace i z kobrą utrzymuję kontakt
zdjecie uzytkownika
cobra - 2014-10-26 16:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tam takie pierdzielenie farmazonów-cobra ma na was wszystkich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a szczególnie na goske z płocka
zdjecie uzytkownika
wujek lucek iciociajadzia - 2014-10-27 01:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
zdjecie uzytkownika
magiczny waldemar - 2014-10-27 17:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszelka forma sprzedaży i oferowania produktów finansowych klientom mnie interesuje. mam doświadczenie? co jako pracodawca może zaoferowac mi firma i na jakich warunkach?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-27 21:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie może jak się skontaktować z Piotrem kierownikiem chodzi o Wrocław nie reklamy tylko dzialu sprzedaży ?
zdjecie uzytkownika
raven - 2014-10-28 03:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam kiepska organizacja
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-10-29 18:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś wie dlaczego przyjmują nowych a tak naprawdę szykują zwolnienia i redukcję i degradacje koordynatorów reklamy chciał bym wiedzieć bo chce się zatrudnić a od pracowników takiego czegoś się dowiedziałem czym to jest spowodowane ?
zdjecie uzytkownika
Ziuta ;-) - 2014-10-30 15:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos moze sie ustosunkowac to dzialu kontroli bo dla mnie to sa debile i pociotki skad te ananasy sie wziely ich raporty sa lepsze niz w kabarecie Beny-Hila.Co im w tych glowach siedzi to dopiero musza byc pajace kto to zatrudnia.Czy kierownicy i dyrektorzy nie widza jak te glaby nie znajac terenuw danych biur siedzac na tych opsranych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oczerniaja ich pracownikow glupimi raportami.
zdjecie uzytkownika
Ziuta ;-) - 2014-10-30 15:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciala bym znac opinie o dziale kontroli,bo wydaje mi sie ze w ich muzgach nie ma ani jednej faldki tylko same wyprostowane linie. Bo to co te fizdzipoly pisza w raportach na ludzi to nie jeden psychiatra wyslal by ich do zakladu zamknietego a nie do pracy w tej firmie.Jak dlugo beda jeszcze pracowac te ciemne paly :-)
zdjecie uzytkownika
hihg - 2014-10-30 21:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie o regionalnych - sprzedaz? to dopiero jakas totalna pomylka
zdjecie uzytkownika
wyga - 2014-10-30 22:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do reklama ,koordynatorzy są nie potrzebni bo jest bardzo mało ludzi i nie ma czym kierować dowodzić no i tu jest zagwozdka ponieważ jak dobrze widzę małopolska dolnośląskie i śląskie ledwo zipie z reklamą.Jest za mało ludzi wszyscy są przepracowani i zestresowani ciągłymi kontrolami,konkurencji pełno no ale przyszły nowe miotły co niestety prowadzą ten okręt na dno ale nikt tego nie wytłumaczy prezesom .Tak samo dział kontroli który jest potrzebny jak w każdej firmie ale bez przesady żeby wyliczać pracownikowi 3 minuty na papierosa a miesiąc czy pół roku wcześniej zrobił w miesiącu 60 nadgodzin nieodebranych do tego jak się ma poczuć stary wyga jak mu taki świeżak do tego bucowaty uczy kultury, trochę pokory.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x