Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.

Weronika 2017-03-02 08:27
@jaaa, zamierzasz aplikować na to stanowisko? Firma obecnie poszukuje Kierowca samochodu z reklamą :)
piter 2017-03-09 12:05
mógłby ktoś napisać na czym polega praca kierowcy w tej firmie? jakieś krótkie streszczenie dnia pracy?
byłbym wdzięczny ;)
Weronika 2017-03-09 13:32
@piter mam nadzieję, że znajdziesz tutaj odpowiedź. Warto też wysłać swoją aplikację, a z pewnością pracodawca na spotkaniu rekrutacyjnym wszystko Ci dokładnie opowie.
... 2017-03-21 01:25
Oj zgadzam się i niestety długoletni doświadczeni pracownicy traktowani jak śmieci. Liczą się te osoby, które noszą prezenty i ładnie się uśmiechają do dyrektorstwa. Nie ważne czy masz doświadczenie, wiedzę, pomysły i inteligencję. Osoby na stanowiskach często nie potrafią się nawet dobrze wyslowic. Matki to już wogole są dyskryminowane . Wszystko jest kryte na jakimś tam poziomie. Nie masz nawet szans jeśli jesteś źle potraktowany przez swojego dyrektora pójść porozmawiać z kimś wyżej bo ryzykujesz utrata pracy. Przykre
7
była_pracownica 2017-03-27 18:21
Pracowałam ponad 2 lata w tej firmie w jednym z biur na Dolnym Śląsku. Nie szanują ludzi, niedouczone regionalne traktują ludzi jak śmieci. Podałam ich do sądu, wygrałam odszkodowanie i nie polecam nikomu pracy w tej firmie.
4
Weronika 2017-03-29 08:48
@..., a zauważyłeś jakieś pozytywne strony?
1
Ania Anna 2017-04-06 15:20
Witam. Nie dawno odbyłam rozmowę w Chwilowkach w Kielcach
Czy mógłby mi ktoś udzielić informacji jak tam faktycznie się pracuje ?
Jakie jest dokładne wynagrodzenia ? czyli podstawa ile + premia mniej wiecej ile można wyciągnąć tam ?
Jak wygląda praca?
I jak to jest z tymi niby dofinanoswaniami na wycieczki, świeta, okulary itp jak to pisali na stronie ?
czy tylko tak piszą :) ? Proszę o szybką i szczerą odpowiedz
Pozdrawiam
Ania Anna 2017-04-06 17:01
WItam. Nie dawno byłam w Kielcach na rozmowie i w zwiazku z tym mam kilka pytan jesli chodzi o prace tam. Wiadomo, że na rozmowie zawsze wszystko pięknie jest :)
1.Ile tak na prawde podstawy mozna wyciagnac tam ?
ile prowizji ?
jak wygląda tam mniej wiecej praca ?
i jak wyglądaja sprawy z np dofinansowaniem do wycieczek, okularow świat itd ? czy faktycznie cos jest czy tylko tak mowia ? Proszę o szczera i szybka odpowiedz. Pozdrawiam
Neo 2017-04-07 20:47
Miałam sporo pomysłów i chęci , ale od doradców niewiele zależy, chęci musi mieć także kierownik. Ponoć teraz zmienił sie zarządzający , ale do tej samej rzeki dwa razy sie nie wchodzi . Ogólnie firma ok.
1
Ja 2017-04-08 20:30
Cześć
Weronika 2017-04-10 09:11
@Ania Anna, a możesz powiedzieć kilka słów więcej na temat przebiegu Twojej rozmowy kwalifikacyjnej? Jakie pytania usłyszałaś?
Ania Anna 2017-04-18 16:03
Witam Weronika :)
Ogólnie rekrutowały mnie 2 Panie. Podejrzewam, że jedna to była kierowniczka oddziału, a druga to jakaś Pani od rekrutacji ;)
Jesli chodzi o rozmowe to najpierw mnie zapytano dlaczego chce tu pracowac, od kiedy moge zaczac prace, równiez była scenka do odegrania, pytanie o zarobki, szkołe , jaki pracodawca ma byc, czego oczekuję mniej wiecej takie pytania były czyli to co zazwyczaj na każdej rozmowie jest. Odp miałam otrzymać tak czy tak meilowo czy się dostałam czy też nie. Rozmowę miałam 6 kwietnia dziś mamy 18 ponoć do 14 mieli dać znac tak czy tak, ale póki co nadal nic.... chociaz mogli poinformowac meilowo ze ktos się nie dostał tak jak obiecali, ale widze ze jak wiekszość firm chyba lecą sobie w kulki... A Pani tez by ła tam na rozmowie ? czy sie wybiera ?
Weronika 2017-04-20 09:16
@Ania Anna dziękujemy za Twoją opinię. A o jakie stanowisko się ubiegałaś? Pamiętajmy, że przebieg rozmowy kwalifikacyjnej jest różny w zależności od docelowego stanowiska. Jeżeli chodzi o brak odpowiedzi, może skontaktuj się z Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o. w tej sprawie?
Ania Anna 2017-04-25 15:39
Pani Weroniko, stanowisko było doradca/ sprzedawca w biurze Chwilówki. Panie, które przeprowadzały ze mną rozmowę poinformowały, że maxymalnie do 2 tyg powinna być odpowiedź niezależnie od przebiegu rozmowy. Odpowiedź miała być na meila nawet jeśli kogoś nie przyjeli. Niestety do tej pory żadnej nie otrzymałam. Szkoda, bo mimo wszystko można było pinformowac jak obiecali, że ktoś się tam nie nadaje czy coś :) Pozdrawiam
1
on 2017-05-11 16:08
Pracownicy z Żor... tragedia... szczególnie blondyna w krótkich włosach i otyła ciemna...
Byłam na rozmowie i drwiły ze mnie.... porażka!!! NIE POLECAM!! JESZCZEZ TEGO ZROBIĘ UŻYTEK ZAKOMPLEKSIONA BLONDYNO W BOBIE...
6
On 2017-05-11 21:40
Tragedia to jest w Zorach...
3
On 2017-05-12 07:50
Dlaczego opinii nie da rady zamieszczac???
1
Weronika 2017-05-12 08:48
@On dlaczego tak uważasz? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Czy coś wzbudziło Twój niepokój? Uargumentuj swoją wypowiedź.
on 2017-05-12 21:39
to co wyżej napisałam wzbudziło mój niepokój :(
2
Kacha 2017-05-19 23:11
Czy ktoś startował na kierownika regionu jak wygląda rekrutacja?jaka kasa?
zainteresowany 2017-05-23 15:15
A czy jest ktoś były/obecny ze Szczecina ? jak te placówki w Szczecinie pod względem pracy ?
Pracownica 2017-05-30 21:00
Super atmosfera, kierowniczka młoda, pomocna i uśmiechniętą ;) jak ktoś ogarnięty, fajne pieniądze wyciągnie bez problemu! Pracuje jako doradca klienta już 2 lata i nie spodziewałam się takich fajnych warunków... A jeszcze niedawno podwyżka była. Ludziska aplikujcie - lepsze warunki niż w niejednym banku. Wiem co mówię
1
kamil-85 2017-05-31 19:57
Chcesz wiedziec to zloz aplikacje to sie dowiesz jesli cie oczywiscie przyjma
Weronika 2017-06-01 09:38
@Pracownica dziękujemy za Twoją ocenę. To dobrze, że jesteś zadowolona z pracy w Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o. Co więcej możesz napisać o plusach pracy w tym miejscu na stanowisku Doradcy Klienta? Za co przede wszystkim cenisz sobie pracę?
tweety 2017-06-06 18:43
hej Weroniko!!! widzę że jesteś pracownikiem firmy to może ty poruszysz temat na centrali...pewnie że praca super...pensja rewelacja, bo uzależniona własnie od efektów pracy na biurze...super umowa...dodatki na święta.... wczasy pod gruszą... no wszystko rewelacja,,,firma dobrze traktuje pracownika...ale ktoś zapomniał, że kierownicy to też ludzie i jak dorwali trochę "władzy" to wydaje im się że już są bogami....są filiżanki i szklanki i tacy co stosują mobbing.... który ciężko udowodnić...bo jedna stronę się wysłuchuje....a teraz po roszadzie z terenami to już w ogóle dyrektorzy nie znają pracowników biur...liczą się tylko z regionalnymi a to oni własnie potrafią zgnębić :( chyba że się podstęp jakiś zainicjuje, ale czy to tak powinno wyglądać??!!! drodzy dyrektorzy z lustrujcie regionalnych, bo to tylko ludzie a niektórym niestety wydaje się , że być kierownikiem regionalnym to można dosłownie wszystko !!! ratujcie dobrych pracowników biur, ocena dla pracodawcy celująco, dla poszczególnych jednostek niestety nie ma tak niskich kryteriów oceniania
Kaja 2017-06-07 14:21
jak wygląda rekrutacja grupowa na kierownika regionu?
tweety 2017-06-07 18:00
hej Weroniko!!! widzę że jesteś pracownikiem firmy to może ty poruszysz temat na centrali...pewnie że praca super...pensja rewelacja, bo uzależniona własnie od efektów pracy na biurze...super umowa...dodatki na święta.... wczasy pod gruszą... no wszystko rewelacja,,,firma dobrze traktuje pracownika...ale ktoś zapomniał, że kierownicy to też ludzie i jak dorwali trochę "władzy" to wydaje im się że już są bogami....są filiżanki i szklanki i tacy co stosują mobbing.... który ciężko udowodnić...bo jedna stronę się wysłuchuje....a teraz po roszadzie z terenami to już w ogóle dyrektorzy nie znają pracowników biur...liczą się tylko z regionalnymi a to oni własnie potrafią zgnębić ???? chyba że się podstęp jakiś zainicjuje, ale czy to tak powinno wyglądać??!!! drodzy dyrektorzy z lustrujcie regionalnych, bo to tylko ludzie a niektórym niestety wydaje się , że być kierownikiem regionalnym to można dosłownie wszystko !!! ratujcie dobrych pracowników biur, ocena dla pracodawcy celująco, dla poszczególnych jednostek niestety nie ma tak niskich kryteriów oceniania
Weronika 2017-06-09 09:10
@tweety dziękujemy za Twoją opinię. Nie współpracuję jednak z Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o. Jestem pracownikiem Serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się po kliknięciu myszką w ikonę mikrofonu, obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tym miejscu.
Kasia 2017-06-21 20:23
Tweety z jakiego regionu jesteś? U mnie kierowniczka regionalna bardzo fajna...a jak nie ma wyników mniej fajna;p he he he oczywiscie zarcik nic nie moge zarzucić
tweety 2017-06-23 18:16
hej Kasiu jak napisze region to już wszyscy będą wiedzieć...a jak pracujesz to wiesz jak potężna potrafi być "plotka " w naszej firmie.... nie narzekam na sama pracę bo jest super ...firma też uczciwa...ale jednostki potrafią być i tutaj nic nie napiszę bo targają mną uczucia czy być miłym czy szczerym , więc lepiej nie nazywać rzeczy po imieniu hahahha ale karma wraca i czekam grzecznie :) pozdrawiam firmę
Hanna Maria Kołodziejczyk-Susła 2017-06-25 20:25
Dzień Dobry , mam nadzieje że Oddział który został otwarty w Pruszkowie zostanie zamknięty w trybie natychmiastowym ! Pracownicy i Kierownik tego Punktu jest zawsze Pijany. Ten Pan ma na Nazwisko (usunięte przez administratora) , nie wiem skąd ten człowiek znalazł sie na takim Stanowisku ale raczej dostał tą prace po znajomości , kompletny prostak , ubiór obleśny koszula poplamiona . Narzuca sie klientom poza tym biorąc tzw Chwilówkę jednego dnia po podpisaniu wniosku miałam w domu następnego dnia 3 osoby z tego działu z ulicy Kraszewskiego o oddaniu kwoty pożyczonej . Natomiast Kobieta która tam pracuje notorycznie rozmawia przez służbowy tel z e znajomymi na koszt firmy ... Co to za Ludzie Państwa reprezentują Wstyd ...Może lepiej ich zatrudnić w Agencji Towarzyskiej bo do kredytów i pożyczek niestety sie nie nadaja wogóle .... prosze o natychmiastowe zwolnienie tych Pracowników lub zamknięciu tego oddziału , bo mieszkańcy sie uskarżaja na ten punkt i pracowników nie od dzisiaj ! Ja pracuje jako (usunięte przez administratora) i nie życzę sobie aby Chamstwo i Prostactwo współpracowało ze mna Radna PO z Pruszkowa
3
Kasia 2017-07-03 19:02
Tweety odnośnie plotkowania w naszej firmie to osobna historia...ale to chyba wszedzie tak. Denerwujacy jest fakt ze firma dopiero teraz zaczyna wszystko robic tak jak jest w kodeksie pracy, po tylu latach!

Dawniej się pracowało za pół darmo .
Monika 2017-07-05 18:52
Czy ktoś mi powie jakie są w tej firmie zarobi ? Podstawa jaka ? i jak z premiamii ? Ile mozna wyciagnac czy w ogoel coś mozna :) ??
ktos-3536 2017-07-13 18:24
Witam was serdecznie jesli mam cos powiedziec cos o tej firmie to warunki pracy calkiem dobre socjal wczasy pod grusza i swieta okej wyplacalni co do zlotowki kasa co miesiac sie zgadza , jak w kazdej instytucji sa tez minusy a takie sa ze zle traktowanie dzialu reklamy ,ulotkarzy maja za nic robia po 3 godziny a co do kierowcy praca na 6 miast samemu jeszcze , dziewczyny z biur ukladaja plan reklamy a w ogole nie maja o tym pojecia kierownicy regionalni niedouczeni kontrola non stop a pracownicy z dzialu kontroli zenada nie maja pojecia o tym co robia tak wiec tak to wyglada aaa i teren lubelskie tam (usunięte przez administratora) totalna ludzie (usunięte przez administratora) chodzi o biura i kierownictwo
1
Kaja 2017-07-25 08:46
Była pani w tej placówce? Pracują dwie dziewczyny chyba się pani firmy pomyliły
3
nick 2017-08-01 15:10
Witam. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat pracy w placówce w Świdniku na stanowisku doradcy klienta?
Weronika 2017-08-09 14:40
„KREDYTY-Chwilówki” w swoich ofertach pracy @Ktoś3536 oferuje szkolenia, więc nie przygotowują one dostatecznie do pracy biurowej? Z jednej strony dobrze, że daje się takim osobom szansę na robienie nowych rzeczy, a z drugiej powinno się w takim razie je doszkalać. Może warto dać znać o forum komuś kompetentnemu kto mógłby wprowadzić jakieś zmiany w tym zakresie?
gość 2017-08-27 16:54
polecam stronę (usunięte przez administratora) nistratora)
Weronika 2017-08-28 17:11
Sporo oferty pracy wystawionych do sieci przez Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” jest w niej widoczna od początku lipca. Czy te rekrutacje nadal trwają i firma ciągle poszukuje takich pracowników?
Ktoś 2017-08-29 22:34
Czy ktoś może wie na temat reklamy w telewizji ??? Możliwe ze dział reklamy pójdzie w dostawke. ??
Katrin 2017-08-30 09:56
naucz się najpierw pisać, a potem aplikuj.... tam przyjmują ludzi na poziomie :D
Ktoś 2017-08-31 07:20
Odstawke *** sorry za błąd
Weronika 2017-09-05 11:36
@Ktoś, trudno dostać się w ogóle do działu reklamy? Na forum ten dział budzi dość spore emocje i wiele osób o niego pyta, więc na pewno dobrze byłoby dla innych wiedzieć, czy proces rekrutacyjny jest bardzo skomplikowany?
Ktoś 2017-09-09 14:58
Trzeba być odpornym psychicznie , mieć wywallne co ludzie mówią o kredytach , chwilowkach itp. Praca możliwa ale nie jest najłatwiejsza i dużych pieniędzy nie ma .
Weronika 2017-09-18 11:18
@Ktoś, dziękuję za informacje, na pewno, trzeba się uzbroić w cierpliwość to wiadome, ale odnośnie zarobków, wcześniej wiele osób pisało o dość sporej pensji, coś się w takim razie zmieniło? Jednak nie ukrywając to główny motywator naszej pracy, więc dobrze byłoby, żeby nas końcowo zadowalał.
ktos 2017-09-18 19:52
Na jakim forum jest napisane że jest spora pensja ? Na tym ?
Klata Sebata 2017-09-21 14:24
Uuu tyle lat mineło i nadal złe opinie:)
Cóż krotko i na temat.Z perspektywy lat:bardzo słaby pracodawca.....W ujęciu rozwoju zawodowego to nawet czasami lepiej go wykreślić z CV.Ciagnie się to za człowiekiem jak smród za tylkiem.Szkoda czasu i energii na marnowanie jej w tej firmie:)Kadra menadżerska to poracha z łapany, a atmosfera w pracy do luftu.Szczerze to lepiej na kasie w Biedronce tyrać:)To tyle.
Jeśli więc myślisz o tej pracy drogi aplikancie to radzę przemyśleć,kubeł zimnej wody i poszukac czegośc bardziej normalnego:)
2
Weronika 2017-10-04 10:00
@ktos, tak jeśli chodzi o premie, które można w Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” osiągnąć. Jeśli Ty masz inne doświadczenia i zdanie, to przecież możesz napisać innym, jak to wyglądało w Twoim przypadku. Liczy się każda uzasadniona opinia.
kaja_kajut 2017-10-05 22:41
Moim zdaniem kredyty chwilowki to bardzo porzadna firma i dobrze traktuja swoich klientow i pracownikow ???? jednym z takich zadowolonych jestem ja!
2
nick 2017-10-11 21:13
Wiele komplementów słyszałem ale, że jestem "porachą złapany" to coś nowego. A smród za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hmmm może wystarczy się umyć?
Zostaw swoją opinię o Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.