Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Kredyty-chwilowki


Oceniono 1559 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 105 osób
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-03-22 08:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co bedzie na szkoleniu w kwietniu?
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-03-25 15:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nauka malowania pisanek świątecznych ;))
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-03-26 22:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, co z tymi ograniczeniami kosztów chwilówek nad którymi pracują w sejmie? czy koszty się zmniejszą? co z naszą firmą? czy wszyscy pójdziemy do pośredniaka????
zdjecie uzytkownika
fred - 2014-03-27 05:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2014-03-26 22:16:09]:
znając tempo pracy sejmu,nie masz sie czego obawiać,he he he.
zdjecie uzytkownika
ADAM - 2014-03-27 05:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA WESOŁO
Pewien facio prowadzi życie brutalne i jest psychopatycznym , seryjnym mordercą.
W końcu zdycha i idzie do piekła, a tam diabeł pokazuje mu pokoje:
- pokój numer 1 brzydko brudno, pokój numer 2 brzydziej brudniej itd. itp.
W końcu pokój numer 14326 pewna kobieta stawia loda jakiemuś faciowi.
Myśli sobie "Może i mi się tak dostanie" - biorę ten pokój
Diabeł mówi:
- Kasiu przyszedł Twój zmiennik.
zdjecie uzytkownika
azsxdc - 2014-04-02 05:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
werdykt
zdjecie uzytkownika
zostaw swoją żone - 2014-04-04 14:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żona w ostatnim miesiącu ciąży. Mąż sypia na kanapie. Widząc, jak mąż się męczy, żona mu mówi:
- Słuchaj, znakomicie rozumiem, co się z tobą dzieje jako mężczyzną.
Idź ten jeden, jedyny raz do sąsiadki. Rozmawiałam już z nią, bo bardzo cię kocham i nie chcę, żebyś się męczył. Weźmie 60 złotych, no, ale sam rozumiesz.
Facet, nie wierząc swoim uszom, bierze pieniądze i pędzi do sąsiadki. Jednak po chwili wraca:
- Do 60 nie zejdzie, chce 100.
(usunięte przez administratora)Jak ona w zeszłym roku była w ciąży, to ja obsłużyłam jej męża za 45!
zdjecie uzytkownika
jak wyżej - 2014-04-04 14:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Małżeństwo kłóci się na ulicy. W pewnej chwili mąż krzyczy:
- Cicho bądź! Ty się wcale nie liczysz!
- Co?!
Mąż zatrzymuje taksówkę i pyta kierowcę:
- Ile zapłacę za kurs na dworzec?
- 10 złotych.
- A jeśli pojadę z żoną?
- Tyle samo.
Mąż odwraca się do żony i mówi:
- Sama widzisz!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-04-04 15:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam nadzieje że przeczyta to ktoś odpowiedzialny i na odp. stsnowisku-mianowicie ,wasi tak zwani windykatorzy działający w Warszawie są bardzo nie przyjemni,wulgarni i chamscy,to że człowiek stracił pracę i nie ma na urególowanie zaległości,to nie oznacza że trzeba go traktować jak szmatę,straszyć i poniżać,ja poproszę by moją sprawę oddać do komornika-bynajmniej nie będę poniżana.A wam życzę jak najmniej odzyskiwania swych należności,skoro macie tak przykrych!pracowników.
zdjecie uzytkownika
zaiks - 2014-04-05 13:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [azsxdc - 2014-04-02 05:56:11]:
Co masz na myśli jaki werdykt ?
zdjecie uzytkownika
azsxdc - 2014-04-05 15:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam to gdzieś!!!
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-04-11 11:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jaja :)))
zdjecie uzytkownika
obserwator 2 - 2014-04-11 15:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2014-04-11 11:48:01]:
Przeca wielkanoc się zbliża-muszą być jaja,pisanki,barany(ki) i kiełbaska w koszyczku wraz z uloteczką o kredyciczku.?>..
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2014-04-14 16:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można zarobić jako windykator bo od dłuższego czasu szukam jakiejś roboty a u mnie w mieście jest oferta dla windykatora? Dzwonię do ludzi jak sie spózniają ze spłatą to na pewno ale każą mi też jezdzić?
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2014-04-14 16:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i czy jest umowa o pracę czy zlecenie ?
zdjecie uzytkownika
onaa - 2014-04-14 18:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pawlo praca od 11 do 18 ale często wychodzi też dłużej. Cały czas jestes w terenie- masz swój samochód i jeździsz od domku do domku. Pensja zależy od tego jak działasz
zdjecie uzytkownika
były windykator - 2014-04-16 10:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pawlo nie pchaj się na windykatora dobrze ci radzę bo dużo nie zarobisz a na mieście się nie pokażesz no chyba że z własną ochroną.Świat jest mały i wielu windykatorów boleśnie się przekonało że jednak nie warto zajmować się tym fachem zwłaszcza w małych ośrodkach miejskich.Zresztą każdy będzie znał twoje imię i nazwisko które jest napisane na wezwaniu do zapłaty i wysłane dłużnikom :-)
zdjecie uzytkownika
linda - 2014-04-16 10:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były windykator - 2014-04-16 10:15:33]:
PAWLO były ma racje i prawde pisze,no chyba że chcesz pracować-i tu przytoczę sławny cytat z filmu:psy: ,,w imie zasad sk.....nu"
zdjecie uzytkownika
dodacodupyda - 2014-04-16 12:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Że niby gdzie tak słodko jest?-w dziale sprzedaży?Muszę Cię szybko wyprowadzić z tych jakże błędnych rozprawek myślowych,a mianowicie moja droga forumowiczko ,dział sprzedaży w tej firmie jest najbardziej zapracowanym działem,podatnym na szereg kolizjogennych sytuacji , za które to odpowiadasz ciałem i duchem,praca tylko dla ambitnych i wytrwałych,mocnych psychicznie pracowników.
zdjecie uzytkownika
tak - 2014-04-16 12:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak,zeby nie sprzedaz to firma poszła by z torbami,tylko ze jak wejde na biuro to kamerki pozasłaniane-ze niby to taki error systemu,a laski piłóją paznokcie rozprawiając gdzie to i w jakiej galeri jest promocja na ciuchy,a w rogu siedzi klient i czyta ulotę o odpowiedzialnosci jaka go to czeka jak zaciagnie kredyt,o zapleczu juz nie wspomne,taka to jest zapracowana sprzedaz i taka jest to szara prawda o tym dziale.
zdjecie uzytkownika
126P - 2014-04-16 12:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferujemy umowę zlecenia na pół etatu (80 godz miesiecznie). Obowiązki: jazda samochodem 126p z reklamą, realizacja planu reklamy. Oczekujemy czynnego prawa jazdy i znajomości topografii miasta,oraz mycie i czyszczenie auta we własnym zakresie i za własne pieniadze i jak sie maluszek popsuje to siedzisz w domu i nie masz pracy a co za tym idzie nie płatne.---na maluch szukają jakiegos desperata he he he.---Jak juz dajecie takie ogłoszenia to chociaz piszcie realistycznie a nie ogulnikowo.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-04-16 16:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie boją się windykatorów no chyba że dziadki bo myślą że to to samo co komornik i może im zabrać 20 letni telewizor ale jak przyjdzie ci pojechać na jakieś parszywe osiedle gdzie 50% mieszkanców to kryminalisci to dopiero bywa ciekawie i nikt ci nie pomoże
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2014-04-17 13:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile można zarobić jako doradca klienta ?




zdjecie uzytkownika
WROCLOV - 2014-04-17 23:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciek - 2014-04-16 16:42:14]:
weź chwilowke i jej nie sPLAC TO CIE ZNAJDA NAWET JAK IM ZLY LUB STARY ADRRSS PODASZ I W TEN CZAS ZOBACZYSZ:)
zdjecie uzytkownika
zezek - 2014-04-19 06:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Joanna - 2014-04-17 13:41:03]:
myslisz ze ci odpiszą?
ja ci nie powiem bo ja w tej firmie odkurzam,myje szyby,sprzątam bagażniki samochodów naszych prezesów,czasami dadzą posiedzieć za kierownicą i nacisnąć klakson-niesamowite przeżycie !!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x