Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
ja też mam daleko na tychy i też bym poczytał - 2014-11-26 02:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antek - 2014-11-25 16:59:53]:
kazda opinia niepochlebna jest usuwana.
zdjecie uzytkownika
juzek - 2014-11-26 17:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja też mam daleko na tychy i też bym poczytał - 2014-11-26 02:35:54]:
Kazda informacja wazna jest usuwana. Ktos z "nieba" siedzi i sprawdza i boi sie prawdy...a ta zawsze wyplynie
zdjecie uzytkownika
warmia - 2014-11-26 17:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie nasza kochana (usunięte przez administratora) wszyscy ja kochali i wyparowala!
zdjecie uzytkownika
jgy - 2014-11-26 20:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [admin - 2014-11-25 19:40:49]:
A gdzie nasza kochana (usunięte przez administratora) wszyscy ja kochali i wyparowala!
zdjecie uzytkownika
moczymorda - 2014-11-27 03:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jgy - 2014-11-26 20:44:20]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-27 06:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam (usunięte przez administratora) na cala (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
emi - 2014-11-29 00:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka. pytanie: we Włocławku potrzebuja w chwilowkach na pracownika biurowego czy cos w tym stylu, dostalam zaproszenie na rozmowe w srode na godz 9 i pani od razu powiedziala ze mam sie przygotowac na 2 godziny, na moje pytanie odpowiedziala ze oferuja umowe o prace na pelny etat. czy moglby mi ktos udzielic opinii na ten temat? bo znajomy powiedzial ze to podpucha, ze nie dostane ani zadnej umowy, ani wyplaty i jeszcze dadzą mi jakis kredyt do podpisania bez mojej wiedzy... pomozcie
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-11-30 14:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam pracuje w tej firmie w dziale reklamy, ale kuzynka w biurze. Jest umowa o prace, wynagrodzenie zawsze w terminie!!!! są nawet bony lub kasa na święta jak również kasa na wakacje tak zwane wczasy pod gruszą. Jeśli tylko jesteś uczciwa i pracowita, to masz pewną prace!!!!
zdjecie uzytkownika
xxxxxxwłocławek - 2014-12-01 12:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam też dostałam na ta rozmowę do Włocławka na tą samą godzinę i na ten sam dzień. Ciekawe...
zdjecie uzytkownika
Obserw@tor - 2014-12-01 16:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, i jeszcze medale i nagrody jubileuszowe wręczają :)
Pewne to jest tylko, śmierć i płacenie podatków
zdjecie uzytkownika
ida - 2014-12-01 16:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak, pracuje już kilka lat w tej firmie. Bywało lepiej niż teraz (kasa coraz mniejsza)-ale mam u mowę o pracę, świadczenia socjalne, stałe godziny pracy-bez nadgodzin i zostawania po.. Każdy zna powiedzenie: wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Pracować trzeba,szukać nowych rozwiązań. Dużo zależy od zespołu i od "góry". Jak masz dobry zespół to nie jest źle, byle mieć wsparcie i trzymać się razem. Ja jestem ze śląska, nie wiem jak u innych, co kraj to obyczaj;)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-02 10:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emi - 2014-11-29 00:29:06]:
umowa o pracę na pełen etat jest, rozmowa trwa tak długo bo na początku masz 2 zadania grupowe, potem indywidualnie każdy
zdjecie uzytkownika
MARTA - 2014-12-03 12:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej i co robi sie te 2 h, i faktycznie jakie sa warunki pytam bo w piatek mam rozmowe .
zdjecie uzytkownika
MARTA - 2014-12-03 12:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-02 10:46:45]:
jakie byly zadania i o co pytali na rozmowie indywidulanej ? i faktycznie masz na swieta te bony dofinansowanie i zarobkowo jak????
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-03 17:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o warunki to (usunięte przez administratora) . bony na święta są (usunięte przez administratora) za każdym razem (usunięte przez administratora) . Sama praca jeśli nie przeszkadzają Ci idiotyczne polecenia z góry i chodzenie z ulotkami po mieście to nawet w porządku , ale pewnie też dużo zależy od oddziału.
zdjecie uzytkownika
uu - 2014-12-04 06:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MARTA - 2014-12-03 12:40:29]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adm - 2014-12-05 15:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ładnie znowu szukają do (usunięte przez administratora) tam to chyba (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
,,, - 2014-12-08 13:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adm - 2014-12-05 15:49:04]:
gdzie znów szukają?
zdjecie uzytkownika
kurt - 2014-12-09 20:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to tak że aplikujesz na jakies stanowisko biurowe a i tak musisz łazić z ulotkami czy to tylko do danego stanowiska te ulotki są przypisane? na czym to polega? i w jakim sensie idiotyczne polecenia? Bo nie cce się wpakować na mine i tylko tarcić czas tam gdzie nie ma przyszłości. Bede wdzieczny za info?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-10 12:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kurt - 2014-12-09 20:35:59]:
na co dzień jestem zatrudniony jako doradca klienta, siedzisz w biurze i obsługujesz klientów ale jak sprzedaż mała i mała premia to kierownik lub kierowniczka zachęcają aby uloteczki poroznosić bo po co masz siedzieć bezproduktywnie w biurze jak ludzi nie ma
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-12-10 12:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie dziewczyny/chłopacy którzy pracujecie jak u Was na rejonie jest po wprowadzeniu procedury Dress Code? Jakieś uwagi wam zwracali już albo nakładali kary?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-11 20:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kurt - 2014-12-09 20:35:59]:
Jeśli chodzi o ulotki to jesteś zobowiązany do dwóch dwugodzinnych akcji w miesiącu po pracy lub przed oczywiście jest to zajęcie nie odpłatne, oprócz tego jeśli nie ma kl w biurze mile widziane jest wyjście z ulotkami w godzinach pracy, oprócz tego akcje z ulotkami prze świętami najlepiej w galeriach. Co do poleceń czasami każą robić coś co jest kompletnie pozbawione sensu i nie ma szans żeby przyniosło efekty i w dodatku robiłeś to kilka dni wcześniej. przynajmniej u mnie tak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-12 09:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-12-11 20:35:43]:
ciekawe czy zależy to od kierownika regionalnego czy co, bo u nas nie ma czegoś takiego jak rozdawanie ulotek przed czy po pracy, jedynie w czasie pracy gdy nie ma klientów, natomiast wiem że na moim terenie w niektórych biurach koleżanki wyznaczają sobie cele (które szczerze mówiąc są odległe bardzo dla ich placówki) i jeśli ich nie zrealizują, same wyznaczają sobie jako kare rozdawanie ulotek albo przychodzenie do pracy charytatywnie godzinę wcześniej
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowe zaproszonych było 8 osób. Pierwsze zadanie grupowe polegało na wyznaczeniu zabójcy w historyjce, cechy miałyśmy na karteczkach, w zadaniu oceniana była niby praca w grupie i odwaga. Drugie zadanie - stworzenie kampanii reklamowej dla restauracji fast food która ma trafić do emerytów (ulotki, slogan, akcje reklamowe, rozdysponowanie budżetu). Następnie każdy indywidualnie wchodził na rozmowę, gdzie obecna była Pani z działu HR, kierownik regionalny i kierownik oddziału, na który prowadzona była rekrutacja.
Pytania: Co wiem o firmie, poprzednia praca, doświadczenie w kontakcie z klientem, moje oczekiwania finansowe, jak wyobrażam sobie dzień w pracy, następnie musiałam wcielić się w rolę sprzedawcy w sklepie komputerowym i Pani z działu HR która przyniosła laptop na gwarancje ma wyjść ode mnie z nowym komputerem stacjonarnym
zdjecie uzytkownika
takata - 2014-12-17 18:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla zorientowanych po co jest stanowisko na biurach Kierownik Placówki przecież ten ktoś nie robi nic więcej co normalny doradca klienta do niczego nie służy... nikt w firmie nie słyszał że grupa jest silniejsza w dążeniu do celu ? Jakby zlikwidować to bezużyteczne i nie produktywne stanowisko firma jak dobrze się orientuje mogła by nieźle zaoszczędzić !?
zdjecie uzytkownika
observe - 2014-12-18 10:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że w firmie jest multum takich bezsensownych dziwnych, 'sztucznych' etatów. Sama ilość dyrektorów, kierowników, kierowników placówek itd itd mówi sama przed się. Jeśli ktoś z zewnątrz zająłby się poddziałem obowiązków, i ile w rzeczywistości potrzebnych jest pracowników, firma miałaby pieniądze na premie, nagrody, a nie kary za byle co. Systemy motywacyjne są kiepskie, a grom pracowników nie ma zupełnie nic prócz podstawy. Zaznaczam przy tym, iż są działy, gdzie aż się prosi o więcej ludzi, bo nie wiadomo do czego ręce włozyć, ale takich rzeczy sie nie widzi...niestety.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kredyty-chwilowki?
Zadaj pytanie
x