Kredyty-chwilowki

Tychy

Opinie o Kredyty-chwilowki

były pracownik 2015-04-13 21:29:03
podobno się poprawia lepsze stawki prowizji i prywatna opieka medyczna
krzycho 2015-04-14 19:07:21
no tak, ale "podobno" z "prawda" to czesto mylone pojęcie, bo waolałbym miec pewność, że tutaj dostanę opiekę i pakiet ubezpieczeń wszystkich tak naprawde.
2
Ja 2015-04-14 20:24:59
Tak,poprawia się,więcej dla nas kasiorki za sprzedaż;-) a doradca kl pracuje po 8 h dziennie,cały eteat. Zadzwonią bez względu na decyzje. Ja z pracy jestem zadowolona już ponad 2 lata! Pozdrawiam;-)
jaki 2015-04-15 22:19:35
A co sądzicie o pacy jako kierowca w tej firmie
1
hugo 2015-04-17 09:22:11
nic nie sadzimy obywatelu,my ty zap....alamy
Zaradny 2015-04-20 23:36:06
Wy ludzie na serio nie macie zadnych ambicji. Praca w pozyczkach jest dobra dla studentów/ Osoba, która chce w życiu wiele osiagnąć oleje tę prace. (usunięte przez administratora) Nie bójcie się życia i zacznijcie szukac lepszej pracy!
2
gość 2015-04-22 13:36:46
No może tak
działowa 2015-04-22 20:43:19
Pan kiero myśli sobie jakby wszystkie rozumy pozjadał! Zero kompetencji!! Dzieciarniaa!!
5
janusz 2015-05-15 12:19:42
zawsze zastnawiało mnie to czy praca doradcy klienta jest naprawde taka wymagająca, a patrząc po ogłoszeniu wydaje mi się, że trzeba po prostu znać dobrze branże i mieć dużo umiejętnosci "miekkich", żeby dać radę z klientami tak naprawde. Oprócz tego stanowiska pojawiły się jeszcze na prace biurową tylko, że o w Szczecinie a nie Krzeszowicach.
polks 2015-05-19 20:47:57
Szczerze mówiąc nie polecam pracy w tej firmie, pracowałem pół roku jako doradca klienta w jednym z wrocławskich oddziałów i moje odczucia są mieszane. To co najbardziej boli to to, że wbrew sobie musisz biednym, starszym i nie do końca świadomym ludziom wciskać kredyty (kredyty, nie chwilówki), bo to na to kładzie sie największy nacisk w tej firmie. Kredyt który klient miałby dużo tańszy w oddziale banku, Ty musisz mu sprzedać i czasem robiąc z siebie idiotę, gdyż nikt o zdrowych zmysłach nie wziąłby takiej pożyczki, bo za pośrednictwo z bankiem firma K-Ch każe sobie płacić horrendalne pieniądze. Co do pożyczek- jeden wielki stres, codzienne meldunki ile, kto i jakie kredyty wcisnął ludziom. Jak sprzedasz w pierwszym tygodniu n (usunięte przez administratora) o 30 tys to masz spokój przez resztę miesiąca, jeśli zaś nie to regionalny co chwile wydzwania i każe sie tłu (usunięte przez administratora) owizje. Co do minusów to nie można pominąć braku personelu sprzątającego. To kuriozalne że po skończeniu pracy trzeba jeszcze iść do kibla i wymachiwać szczotką czy wyciskać szmatę do mycia podłogi ubranym w koszulę bo firma oszczędza na firmie sprzątającej. Przejdźmy do plusów- niezła pensja, jeśli się wyrabia cele kredytowe. Można spokojnie wy (usunięte przez administratora) ,5 tys. Dość przyjemna atmosfera w pracy też jest niewątpliwie plusem (oczywiscie zależy z kim się pracuje), często zdarzają się klienci którzy tylko wpadają pogadać. Nikomu nie polecam pracy za to pracy jako ulotkarz czy kierowca w tej firmie. Trakto (usunięte przez administratora) k śmieci, ciągle kontrolowani a dostaja za pracę grosze. Podsumowując- jeśli nie masz problemów z gryzącymi sumieniami przy wciskaniu pożyczek ludziom w dużo gorszej sytuacji od Ciebie, jesteś odporny na stres i wszystko spływa po Tobie jak po kaczce to będziesz modelowym doradcą klienta w K-Ch.
3
ku 2015-05-20 21:37:05
Zapomina się że gdyby nie te śmiecie to nie było by tak kolorowo z klientami .
1
dziekan 2015-06-14 16:20:11
pracowałem przy kredytach już wiele lat, ale przy chwilówkach jakoś straciłem całą wenę. Wcześniej w poprzednich firmach ta robota miała sens, czułem się rzeczywiście jak specjalista w tym temacie. Pracując przy chwilówkach czuję, że wszyscy znają się na tym najlepiej na świecie. nie polecam szczerze mówiąc
maja 2015-07-14 20:41:39
co racja to racja praca z klientami nigdy nie nalezała do łatwych, trzeba na prawde umiec sprzedac produkt. ktory jak np kredyty nei jest wsrod spoleczenstwa zaufany. Przeraza mhie tylko ze w firmie krefyty chwilowki jest tak bardzo spr co kto ile sprzedal, musi to byc bardzo stresujace . ale jest tam jakas podstawa, czy wszystko uzaleznione jest od samej sprzedazy?
lula 2015-07-22 22:05:23
aaaaaa co Ana z pomorza urodziła zdrowe? Pani S na pewno nas miło wspomina, Silwiunie Drombek i reszte...........
1
yyy 2015-08-08 17:00:42
Witam
Czy znowu się coś dzieje niepokojącego w dziale reklamy?
reklama 2015-08-10 08:18:34
Dużo pracy
slask 2015-08-11 15:26:11
Za dużo ...
maja 2015-08-14 00:26:20
to ze duzo pracy to jakos mnie nie dziwi.w tej branzy niestety trzeba sie naharowac zeby zarobic cos wiem gdyz mam w tym dosiwdczneie a aktualnie chce zmienic pracowdawc i sporobowac jako doradca klienta w Pośrednictwo Finansowe "Kredyty-Chwilówki" Sp. z o.o. tylko chcialam sie dowidziec co to jest ta nagroda zamiast premii?
były pracownik 2015-08-26 19:48:52
w kch to jest przede wszystkim nudno na nadmiar pracy i obowiązków w tej firmie narzekać nie można bo w porównaniu z konkurencja nie ma ich dużo robisz swoje to nikt się nie czepia a kasa na koniec miesiąca się zgadza. Co do nagrody to premia tylko inaczej nazwana.
1
Gość 2015-08-28 17:23:59
Witam
odbywają się szkolenia? ;)
Janusz 2015-09-10 12:33:54
Niejasne zasady przydzielania opinii o przyznanym kredycie
kleo 2015-09-13 03:34:06
widzę, ze u nich całkiem sporo jest obowiązków jako windykator, bo i jako prace jest terenowa windykacja należności, monitorowanie nieterminowych płatności,budowanie długotrwałych relacji z Klientem,terminowe realizowanie procesów windykacyjnych, wiec naprawde sporo, może ktoś z Was miał jakieś doświadczenia na tym stanowisku..
Michał 2015-09-15 19:25:17
Ja pracuję w Nobilonie i bardzo sobie chwalę jako pracodawcę ale i sposób pracy. Lubię kontakt z ludźmi więc dla mnie to bardzo fajna sprawa. Wiem, ze pomagam innym ale i sam zarabiam robiąc to co lubię.
1
Pan 2015-09-30 19:01:36
co tam w reklamie pany ?
1
basia90 2015-10-13 12:22:00
mam doświadczenie w sprzedaży, zarówno telefonicznej i bezpośredniej, więc myślę że poradziłabym sobie bez problemu u nich jako doradca klienta. z tego co się orientuję to jeszcze niedawno poszukiwali sporo takich pracowników w wielu miastach ale nie wiem dlaczego teraz nie widzę ofert pracy, dajcie proiszę znać co i jak z tą firmą obecnie
Melka 2015-11-05 15:32:16
Jak wygląda sprawa w Oświęcimiu? Chodzi o zespół i atmosferę....
kleo 2015-11-05 22:04:39
Szukają widze od kilku dni szukają osoby na stanowisko pracownika biurowego. Sprawdzałem czy jest trudno się do nich dostać, ale wymagają obsługi sprzetu biurowego, uzupełeniania korespondencji i segregowania pac zek, listów i wszystkich dokumentów, wiec nie jest tak źle jak to wygląda moim zdaniem.
marta 2015-11-06 17:48:00
też jestem ciekawa jak wygląda sprawa w Oświęcimiu. Byłam dziś na rozmowie
maja 2015-11-07 07:19:31
też jestem ciekawa jak wygląda praca w Oświęcimiu. Czy zespół jest ok?
Melka 2015-11-07 14:06:20
spoko dzięki ale pytałam o atmosferę czy ktoś może coś powiedzieć na ten temat? :)
makayla 2015-11-08 11:08:53
@kleo - dla mnie idealnie jest, że zapewniają stabilne warunki zatrudnienia oraz pakiet socjalny pod postacią dopłaty do wypoczynku i dofinansowanie do świąt
sucharka 2015-11-10 15:23:07
@makayla proszę cię napisz coś więcej o dopłacie do wypoczynku proponowanej przez tego pracodawcę, nie mogę tego znaleźć
neo 2015-11-11 15:44:32
jak dostać się do działu kontroli ???
Ktoś podpowie ?
3er 2015-11-12 18:27:34
@kleo ja widziałem tez ogłoszenie na doradcy klienta w Olsztynie, ciekawe jakie tam są warunki pracy
gfvcd 2015-12-02 17:03:26
no właśnie ciekawe jakie tam oferują wynagrodzenie w firmie "Kredyty-Chwilówki" Sp. z o.o., pewnie to też zależy od stanowiska na jakim się u nich pracuje
Jyt 2015-12-21 06:49:12
A jak dziewuszki w bydgoszczy?
Fluryt 2015-12-22 12:45:41
Słuchajcie bo tak czytam i czytam i nie kumam tego kompletnie. Muszę szybko zorganizować kasę bo mi piec wywaliło i pół mieszkania mam w rozsypce. Wolałbym to w miarę szybko zrobić bo inaczej żyć się nie da i dla tego zastanawiam się nad jakąś chwilówką... Możecie mi polecić coś konkretnego?
nick 2015-12-28 11:08:45
zapytam a jak tam elwirka
Asia 2016-03-12 13:05:06
Do końca marca pożyczka do 1000 zl 0%.ile bietzesz tyle oddajesz. Ja ta pracę uwielbiam pod każdym względem
1
specjalista 2016-04-11 03:53:06
Firma ogółem ok względem płacy, socjalu ,warunków pracy ale kompletnie niedouczone kierowniczki dyrektorki po rodzinie i zmowa milczenia szczebel wyżej niz my murzyni brak doświadczenia zarządzania działami i ludzmi i dużo prywatnych życzeń dyrekto ważniaków ,mobing oraz pogarda tyle .Nie polecam mimo złotych gór które obiecują aha i full kontroll uszy ,camering hd gps i szefu liczy kto ile do kibla chodzi i na co tez w hd. załuje straciłem tam czas nic nowego nie zyskując a kilka lat tam pracowałem uboga wiedza techniczna
1
Gościówa 2016-05-03 13:48:24
Zapomniałam dodać że nie polecam
1
Gość 2016-05-03 16:32:11
Dlaczego moja opinia się nie dodaje?
1
Gościówa 2016-05-03 16:42:48
Firma jest tragiczna. (usunięte przez administratora)Nie polecam
2
gość 2016-05-04 14:43:52
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Kierownictwo bez wiedzy, umiejętności i doświadczenia. Zwykłe kumoterstwo. Też pracowałam tam kilka lat i dużo wiem na ten temat.
1
Pracująca 2016-05-13 21:29:17
Na naszym terenie wszystko jest naprawdę spoko. Wiadomo, jak każda praca ma swoje plusy i minusy. Ale nie ma co narzekać tylko trzeba pracować. Jeśli ktoś kiedyś tak jak ja pracował za mniejszą kasę, w weekendy i na różne zmiany to doceni to co daje nam obecny Pracodawca. Kilka latek minęło i mam nadzieje, że jeszcze trochę przede mną. Pozdrawiam :)
Kujawiak 2016-05-28 00:11:13
A co sie stalo z patrycja w bydgoszczy? Bardzo sympatyczna pani a juz jej nie widac. Bardzo prosze o szczera odpowiedz.
Chwilowek 2016-05-28 00:16:17
Jak chcesz pace...to dostaniesz. A jezeli chodzi ci o prace. To firma (usunięte przez administratora) Duzo by pisac o bledach ktore sa dlatego napisze podstawowe i moze kierownictwo w centrali zwtoci na to uwage. A mianowicie firma ma duzy potencial gdyby nie kierownictwo..ktorego srednia wieku 23 lata brak doswiadczenia tylko sie ciesza ze pana boga za nogi chwycili. Chodzi mi oregionalnych co sie w sprasowane garniutury ubiora i udaja waznych..
2
Ala 2016-06-03 09:04:14
A ja mam pytanie:Dlaczego doradcy tej formy są tak bezczelni że nachodzą ludzi po domach w celu wciskania im pożyczki???Dla mnie to skandal.Jeśli nie odpowiadam na sms-ach ,nie chce się z doradcą kontaktować,to chyba oznacza iz nie jestem zainteresowana "współpracą".To proste i średnio inteligentna osoba to zrozumie.I nie będzie kilka razy nachodził kogoś w domu,ani dalej wydzwaniał.Czy to taka praktyka tej firmy nękać ludzi ???
ts 2016-06-04 15:33:44
praca w( usunięte przez administratora ) jako kierowca to koszmar kary kontrole ,masa godzin do przepracowania a traktuja cie jak ( usunięte przez administratora )Wiem z wlasnego doswiadczenia
1
Korwin 2016-07-20 09:35:46
Wszystko na -0 szkoda słów!!!
Zostaw swoją opinię o Kredyty-chwilowki - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki