Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kredyty-chwilowki


Oceniono 1627 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Kredyty-chwilowki
Fabryczna 12
43-100 Tychy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
trybuna ludu - 2014-07-16 17:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczekaj niedługo i cała reklama pujdzie z dymem,a po niej kadra sprzedazy
zdjecie uzytkownika
vcvc - 2014-07-16 19:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aaaaa czy cos jaramy?poczułam dym!aaaaa pójdzie pisze sie przez o z kreską trybuno ludu.A REKLAMA ZAWSZE BYŁA TRAKTOWANA Z BUTA,przeciez ten dział zawsze był szpilką pod paznokciem rządzących-taka podrasa wielkich.
zdjecie uzytkownika
nonews - 2014-07-17 07:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic się nie dzieje, nikogo nie likwidują
zdjecie uzytkownika
news - 2014-07-17 09:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzieje sie dzieje!!! Na 100% :/ zwalniają kierowników, w koncu muszą mieć na wypłatę dla nowego "generalnego" co za chamstwo :/ tylu ludzi !!!
zdjecie uzytkownika
starynews - 2014-07-17 13:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nonews - 2014-07-17 07:37:10]:
I co piszesz ze nic sie nie dzieje!!! SIEJESZ KŁAMSTWO I PISZESZ NIE PRAWDEnie powinienes(aś)wypowiadac sie na tym forum kłamczuchu,osobiscie znam 2 kierowników reklamy z którymi firma rozwiazoje umowy-powód likwidacja stanowiska kierownika reklamy.Przyjeli cie chyba do siania pozytywnej propagandy,
zdjecie uzytkownika
wer - 2014-07-17 20:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie wzieli sie za najwiekszych nierobów i cwaniaków w firmie-kierowników reklamy,a tacy PEwni byli nietykalnosci,popieram ten pomysł poniewaz i tak nic niwe robili a pensyjke brali,a robote za nich robili koordynatorzy.
zdjecie uzytkownika
oj :) - 2014-07-17 22:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto poleciał już ?
zdjecie uzytkownika
n - 2014-07-17 22:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyzszy czas na tych nierobow. Najwyzszy czas.
zdjecie uzytkownika
news - 2014-07-18 09:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wer - 2014-07-17 20:15:50]:
Widze ze malo wiesz mieli co robic roboty po rękawy, a od tego jest koordynator popatrz obiektywnie koordynatorzy pójdą pod kierowników sprzedaży i nadal beda robic to co robili i kierowników sprzedaży też wyzwiesz od "nierobów" :) dopiero koordynatorzy odczuja zmiany a sprzedaż bedzie latać z językiem bo nie ogarniesz wszystkiego na raz i w tym efekcie nic nie bedzie załatwione jak trzeba haha dopiero beda jaja makabra co sie dzieje :/
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-07-18 14:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos pracuje w chwilowkach? Bo bylam na rozmowie kwalifikacyjnej i czekam na odpowiedz i na co zwracaja uwage i pod jakim kontem wybieraja kansydaya?
zdjecie uzytkownika
ogarnij sie - 2014-07-18 17:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-07-18 14:23:06]:
Złotko tu wszyscy pracóją w chwilówkach-mama,tata,brat,siostra teść teściowa szwagier,kuzyn itp,itd.
zdjecie uzytkownika
oj:) - 2014-07-19 21:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto został generalnym ? :) Czy ktoś ze starych,czy nową ofiarę wybrali ? :)
zdjecie uzytkownika
barabara - 2014-07-21 15:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o widze ze juzka od banerow juz zdegradowali z generalnego-a takie fajne pomysły miał.
zdjecie uzytkownika
ex - 2014-07-22 00:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co słychać w chwilówkach we wrocku? :)
zdjecie uzytkownika
v - 2014-07-23 11:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie wzieli sie za najwiekszych nierobów i cwaniaków w firmie-kierowników reklamy,a tacy PEwni byli nietykalnosci,popieram ten pomysł poniewaz i tak nic niwe robili a pensyjke brali,a robote za nich robili koordynatorzy.
zdjecie uzytkownika
Miodek - 2014-07-24 19:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się dziwię, że w ogóle pracujecie. Wasza pisownia to masakra. Pokończyła większość z Was chociaż podstawówkę?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-25 18:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miodek - 2014-07-24 19:09:24]:
Po podstawówce zna się ortografię i pisownie Polską,no chyba że zatrudnia się osoby bz trzeciego świata.
zdjecie uzytkownika
karolcia - 2014-07-26 10:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobra, wiem kim jesteś, wiem za co wyleciałeś, wiem jak pracowałeś. Nie rób już z siebie błazna, poszukaj sobie innej pracy, przecież jesteś taki wszechstronny, masz tyle zawodów, więc raczej nie będzie trudno? i skończ już z opluwaniem, bo to Ci wychodzi najlepiej, zarówno gdy pracowałeś to wiecznie mieszałeś i teraz też nie możesz przestać.
zdjecie uzytkownika
pamietliwy - 2014-07-26 19:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co pamiętam to Kobra tez awansował. Do kogo się podpisywał? Kogo podarował?
zdjecie uzytkownika
pamietliwy - 2014-07-26 19:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podllizywal, podkapowal miało być :)
zdjecie uzytkownika
ulotkarz - 2014-07-26 20:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez roznosze ulotki i jest dobrze
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-07-27 15:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem nowa w tej firmie, dostalam prace jako doradca klienta i obecnie jestem na okresie próbnym, jedyne co moge powiedziec to to że ludzie na moim regionie tzn, kierownicy, dyrektor i pozostali doradcy są w porzadku. Ale prosze inhych o opinie na stanowisku doradcy,
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-07-27 16:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-07-27 15:56:33]:
To tylko złudzenie Ewo,uciekaj gdzie pieprz rosnie z tej firmy-obudzisz sie po paru miesiacach lub latach i dojdziesz do wniosku ze zmarnowałas czas w tej firmie.poczytaj opinie a wnioski sama wyciągniesz,no chyba ze jestes zpowinowacona z panią prezes-wtedy lub lubisz chodzić do łóżka-wtedy czeka cię WIELKA kariera
zdjecie uzytkownika
oj:) - 2014-07-28 12:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak,tak,to prawda,wszystko pięknie jest na początku,a później wychodzi szydło z worka i czar pryska :) Niestety :)
zdjecie uzytkownika
driuk - 2014-07-31 09:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ide na rozmowe o prace do tej firmy czy moze mi ktos powiedziec ile sie zarabia netto?w kaliszu?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski