Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.

anonim 2011-11-23 20:03
Bo mu prądu w kite (usunięte przez administratora). Mówiąc po żołniersku. Wszystko by było ok, gdyby sam był w porządku. Ale on daleki jest od ideału. Wszyscy znają jego grzeszki. Zeby przynajmniej donosił prawdę. Ale on karmi tych wyżej wyssanymi z palca bzdetami. Pewnie mówi im to co chcą usłyszeć, więc jest dobry. Lubi oczernić, obmówić, montować intrygi. A szacunek?. On sam do siebie go nie ma, wiec co wymagać?. Ciekawe czym kierowało się dowództwo robiąc go kierownikiem. Chyba tym, że na łeb sobie kładzie jakiś żel-brylantyne, czy jak sie tam (usunięte przez administratora) nazywa.
anonim 2011-11-23 20:53
Pani (usunięte przez administratora) ma pod sobą Poznań, ale pracuje na centrali w Tychach. Jeśli jesteś dyspozycyjna 24h na dobę, lubisz odpowiadać na maile o 22.00 lub o 5.00 nad ranem, jeśli na każde zawołanie lubisz pokonywać ponad 300km, jeśli lubisz, jak na Ciebie krzyczą, publicznie Cię poniżają, straszą - to polecam współpracę z Panią (usunięte przez administratora). Jeśli natomiast szanujesz siebie i innych - trzymaj się z daleka od tej firmy.
;/ 2011-11-24 22:03
[usunięte przez moderatora] wydawac polecenia ktorych sie nie rozumie a pozniej miec pretensje i jechac po kims bo w koncu po kims trzeba !!! zenada ... cos wiecej o dolnym slasku ???????
antonina 2011-11-25 20:45
WITAM, MAM PYANIE JAKA STAWKA JEST DLA ULOTKARZA W POLKOWICACH , MAM TAM ZNAJOMYCH I CHCE ICH TAM WKRĘCIĆ ?
anonim 2011-11-26 14:53
firma jest ok. dla ludzi co chcą pracować i wałków nie robią. Nierozumie ludzi co pracowali jakiś czs np. ponad 2 lata i piszą bzdury że to i tanto to szambo, gdzie byli wcześniej i się nie zwolnili.
anonim 2011-11-26 15:04
zawsze jakieś gadania śą przez zwolnionych nieudaczników co sami sa wini, ja pracuje ponad rok i znam zasady w tej firmie , i wiem co można a co nie, pewnie każdy narzeka jak coś nowego wprowadzają ale potem jest norma. więc niech karzdy robi swoje albo sie zwolni.
anonim 2011-11-26 21:23
pracownik - 2011-11-26 15:01:47

zawsze jakieś gadania śą przez zwolnionych nieudaczników co sami sa wini, ja pracuje ponad rok i znam zasady w tej firmie , i wiem co można a co nie, pewnie każdy narzeka jak coś nowego wprowadzają ale potem jest norma. więc niech karzdy robi swoje albo sie zwolni.

Zasady pracy w tej firmie może i znasz / choć śmie wątpić/, ale ortografii absolutnie nie. Słowo każdy pisze się przez ż a nie rz. I to właśnie świadczy o tym, że większość zadowolonych to nieuki, którym przypadkiem udało się dostać posadę w (usunięte przez administratora) . I świat poza nią, nie istnieje. Ludzie bez aspiracji. Dla których alternatywą jest: łopata lub (usunięte przez administratora) . Pozdrówko.
anonim 2011-11-26 21:50
równiez obecny - 2011-11-01 22:27:50

Kolego przepraszam cie bardzo równiez bylem z rodzina na cmentarzu pare dni przed swietem zmarlych i nie przypominam sobie sytuacji o ktorej piszesz fakt firma miala tam organizowana akcje ale w/g mojej oceny byla ona przeprowadzona w mily sympatyczny sposob nawet otrzymalem zapalniczke z ulotka od dziewczyn ubranych w biale koszulki z logo a razem z nimi byl tam mily pan ktory robil zdjecia i kiedy zapytalem go w jaki sposob mozna pieniadze otrzymac kulturalnie pokierowal mnie do biura.

anonim kępno:( Witam ja również byłem wtedy pod cmentarzem w kępnie i przeraził mnie fakt , iż kierowca tak strasznie przeklinał już nie mówiąc jak głośno rozmawiał przez tel w takim miejscu dodatkowo chciałem podkreślić, że dość duża ilość ulotek szła do kosza zastanawia mnie fakt dlaczego ci ludzie mają za to płacone czy firmie naprawdę nie szkoda pieniędzy dla osób które zamiast roznosić ulotki wywalają je.Nie wiem jak ma na imię ten Pan z tą okropną buzią ale nie pierwszy raz widziałem jak się zachowuje muszę przyznać , że nie jest on wizytówką firmy. Nie wiem również w którym miejscu znajduje się w biuro w kępnie bo nie chodzę po takich punktach ale słyszałem opinie od znajomego który był w tym roku w biurze i pani go strasznie potraktowała była arogancka naprawdę szkoda mi Właścicieli , że mają takich ludzi nie che tu nikogo obrażać . Jedno wiem , że jeśli miło jest w danym miejscu to ludzie będą przychodzić mam własną działalność więc znam się na tym i wiem , że atmosfera dużo daje . Serdecznie Pozdrawiam
anonim 2011-11-28 16:36
anonim - 2011-11-28 11:29:17

anonim - 2011-11-26 21:23:43

pracownik - 2011-11-26 15:01:47

zawsze jakieś gadania śą przez zwolnionych nieudaczników co sami sa wini, ja pracuje ponad rok i znam zasady w tej firmie , i wiem co można a co nie, pewnie każdy narzeka jak coś nowego wprowadzają ale potem jest norma. więc niech karzdy robi swoje albo sie zwolni.

Zasady pracy w tej firmie może i znasz / choć śmie wątpić/, ale ortografii absolutnie nie. Słowo każdy pisze się przez ż a nie rz. I to właśnie świadczy o tym, że większość zadowolonych to nieuki, którym przypadkiem udało się dostać posadę w (usunięte przez administratora) . I świat poza nią, nie istnieje. Ludzie bez aspiracji. Dla których alternatywą jest: łopata lub (usunięte przez administratora) . Pozdrówko.

w tej firmie zwalnia się ludzi potrafiących samodzielnie myśleć i głośno wyrażających swoje zdanie. Nieudacznicy mają się w KCH jak pączki w maśle;-). Zasady firmy: ściąganie haraczu z pracowników (kodeks pracy jasno określa możliwość kar finansowych i co więcej pracownik musi się na taką karę zgodzić, firma powinna wystawiś FV i potrącić karę z wypłaty). A tu wszystkim zarządza SYSTEM - w który wrzucają kary za co popadnie. Pracownicy płacą kary, których firma w żaden sposób nie księguje - a może ktoś z was dostaje potwierdzenie zapłaty za tel, paliwo, nie rozliczenie czegoś w terminie? Zastanówcie się ile dokładacie miesięcznie do budżetu firmy, która dodatkowo zmusza nas do charytatywnej pracy w dni wolne, każe Wam chodzić z ulotkami przed i po pracy itd. Takie oto zasady panują w tej firmie. Każdy kto ma odwagę (bo zastraszanie i szantaż to też tu norma) odejścia z KCH jest wielki i życzę mu powodzenia w życiu zawodowym;-))

Bo wszystko w tej firmie oparte jest na nieuczciwości. Warto poszukać sobie innej spokojniejszej pracy. I mieć tzw komfort psychiczny. Kasa w tej firmie wcale nie jest rewelacyjna. W przeliczeniu na przepracowane niepłatne nadgodziny jest mniej niz srednia.I te wszystkie nielegalne potrącenia za byle co. Ja juz mam inną prace, moze troche mniej wplywa mi na konto, ale w ogólnym przeliczeniu to wiecej. A najwazniejsze jest to, ze do domu wracam bez nerwów i stresu. Fakt. Nieudacznicy mają sie w Kch jak pączki w masle, to raj dla nich. Dla ludzi potrafiących samodzielnie myślec nie mam miejsca w Kch.
anonim 2011-11-28 17:38
kierowca - 2011-11-28 16:58:00

Fakty są takie. Nie wiem jak w innych regionach, ale w moim kierowca reklamy pracuje średnio 250 godzin w msc. Wiem bo prowadzę dokładny rejestr swojego czasu pracy.
Więc mamy:
1700zł : 250 godzin = 6.8 zł/ na godzinę.
A przy normalnym kodeksowym rozliczeniu było by tak.
1700 : 176 godzin = 9.6 zł/ na godzine.
Więc co, o co tu chodzi. Te 2 zł z kazdej godziny chyba na Caritas prawda?

rozumiem, że do czasu pracy doliczasz dojazd do miejsca pracy który pokrywasz z własnej kieszeni? czy może to firma płaci za Twój dojazd ? czyli liczysz 8 godzin pracy plus dojazd w jedną i powrót ? czy po prostu w pracy spędzasz po 12 godzin i do tego dojazd ?
też kierowca 2011-11-28 18:21
Dojazd do miejsca pracy połączony jest z dowozem tzw ulotkarzy na miejsce. Więc co. przewożąc kogoś i biorąc pełną odpowiedzialność za zycie i zdrowie drugiej osoby. To co może nie praca?. Pewnie wycieczka do cioci w niedziele. A te wszystkie otwarcia nowych placówek nieraz bardzo odległych. A może ktoś płaci nam dietę delegacyjną? Jakoś o tym nie słyszałem. A soboty? i czasem niedziele. A wyjazdy do centrali, zawsze min 12 godzin. Wiec niech nikt nie mówi ze pracuje sie norme godzin.
anonim 2011-11-28 21:12
anonim - 2011-11-28 21:00:07

czy ktoś was zmusza???
prawdziwy polski naród - narzekać, narzekać i narzekać
jak wam źle to poszukajcie innej pracy
a ty kierowniku z dalekiego terenu - wiedziałeś (wiedziałaś!!!) na co i za ile się decydujesz!
nie podoba Ci się to przyjedź jutro do swojego dyrektora i wręcz mu wypowiedzenie, nie zrobisz tego?? bo jesteś zakłamana! pięknie się uśmiechasz a za plecami ...ech, żal was

nie echuj tu bo to nudne
gall anonim 2011-11-29 17:16
Jestem nowym pracownikiem kierownik regionalny nigdy wcześniej nie zaglądałam na tą stronę i żałuję bo chyba bym się nie zdecydowała na tą posadkę. Wygląda na to że każdy w tej firmie to może być ktoś z rodziny znajomy kochany donosiciel tak. Złożyłam wypowiedzenie w mojej poprzedniej firmie bo wydawało mi się że jest tam bałagan ale byłąm w błędzie tam było wszystko poukładane.
Przeczytałam ciekawą opinię że jeśli..................
xxx 2011-11-29 18:09
a w jakim mieście?
anonim 2011-11-29 18:14
gall anonim - 2011-11-29 17:16:05

Jestem nowym pracownikiem kierownik regionalny nigdy wcześniej nie zaglądałam na tą stronę i żałuję bo chyba bym się nie zdecydowała na tą posadkę. Wygląda na to że każdy w tej firmie to może być ktoś z rodziny znajomy kochany donosiciel tak. Złożyłam wypowiedzenie w mojej poprzedniej firmie bo wydawało mi się że jest tam bałagan ale byłąm w błędzie tam było wszystko poukładane.
Przeczytałam ciekawą opinię że jeśli..................

Przykro mi. Ale porzuć wszelką nadzieje, ze bedzie dobrze, że będzie normalnie.
anonim 2011-11-29 19:00
w jakim mieście bedziesz kierownikiem?
lola 2011-11-30 18:04
Napisze wam szcera prawdę jesli chcesz zaczac prace w KCH to na samym poczatku nie mozesz dac sobą pomiatac.Trzeba stawiac na swoim.
anonim 2011-12-02 17:38
ulotkarz - 2011-11-30 17:40:58

Jak ktoś pracuje solidnie i stara się o dobro firmy to jest dobrze, a jeżeli się obijasz nie chce ci sie pracować to widać takie efekty jak powyżej. Pozdrawiam wszystkich.

Witam, ja pracowalam jako ulotkarka. Za poltora tygodnia miała byc wyplata za przepracowany tydzień czyli 5 dni - co sie okazalo? za trzy dni po 8 godzin pracy, a stawka( usunięte przez administratora ) pracy; mnie i koledze NIE ZAPLACILI PIENIEDZY!!!, Pracowaliśmy solidnie, dokladnie a jeszcze byliśmy pilnowani przez jakiegoś tam chlopaka z samochodem. Tlumacza sie bez powodu, że Na jakis tam system trzeba czekać, bo nie zarejestrowal nam te dni!?. Co to ma znaczyć? (usunięte przez administratora) Strasznie jestem zla na ta firmę!!! chcialam zarobić sobie na studia. Stracony czas, pieniadze. Moim zdaniem ( usunięte przez administratora )pracowników nowo zatrudnionych nawet bez( usunięte przez administratora ) KOSZMAR, NIE PRACUJCIE W TEJ FIRMIE!!!
Pracownik umowa zlecenie. 2011-12-03 09:10
Mam pytanie czy pracując na umowe zlecenie jako pracownik reklamy w tej wspaniałem firmie moge liczyc że otrzymam talony na swieta?jesli tak to w jakiej wysokosci??czekam na wasze odpowiedzi.
anonim 2011-12-03 10:59
pytanie skieruj do swojego koordynatora.
\\738 2011-12-03 12:59
anonim - 2011-12-03 10:59:46

pytanie skieruj do swojego koordynatora.

koordynator to( usunięte przez administratora ) on nic nie wie, nie wie co się dzieje i odsyła do( usunięte przez administratora ) którego nigdy nie ma, nigdy nie ma czasu albo jest mocno zajęty gdzieś tam na wyjeździe. Rozmowa na temat talonów była juz z (usunięte przez administratora) jest nie uchwytny. Ciekawe dlaczego tak się chowają? ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-12-03 17:16
talony na swieta dostają nawet ulotkarze którzy juz troche pracuja w taej firmie nie wiem jak teraz jest ale pewnie z pół roku albo rok trzeba miec przepracowane a nie ( usunięte przez administratora )kazdy dzien bedziecie miec wypłacony( usunięte przez administratora )mała ale jak ktos cche sobie troche dorobic to czemu nie nie polecam dla osob które potrzebuja stałej pracy bo duzo wolnego jakies przerwy wtedy sidzicie w domu i nie zarabiacie a kierowcy jezdza sobie w kolumnach i płacone maja
anonim 2011-12-05 10:36
czy będąc na umowie zleceniu jest płatne zwolnienie lekarskie w tej firmie? Proszę o info dzięki.
................... 2011-12-05 19:00
w zadnej firmie na umowe zlecenie nie jest chorobowe platne i lekarskie zwolnienie nie ma tu mocy choc jak zdazy ci sie zachorowac w KCH i trwa to 2-3 dni w skali miesiaca czy tam kwartalu to twoja wyplata nie ulega zmianie a jezeli caly miesiac chorujesz to poprostu nie masz kasy
anonim 2011-12-05 21:48
................... - 2011-12-05 19:00:36

w zadnej firmie na umowe zlecenie nie jest chorobowe platne i lekarskie zwolnienie nie ma tu mocy choc jak zdazy ci sie zachorowac w KCH i trwa to 2-3 dni w skali miesiaca czy tam kwartalu to twoja wyplata nie ulega zmianie a jezeli caly miesiac chorujesz to poprostu nie masz kasy

Jeżeli płacisz dobrowolne ubezpieczenie chorobowe to możesz pójść na PŁATNE (80%) zwolnienie lekarskie. Zapewne o chęć płacenia takiego ubezpieczenia byłeś pytany/pytana podczas zawierania umowy.
anonim 2011-12-05 23:07
Witam wszystkich. Od niedawna zacząłem pracować w tej firmie. Niedawno wróciłem ze szkolenia z Wrocławia. Naprawdę nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii o tamtejszych biurach??? Ja odniosłem bardzo pozytywne wrażenie, szkolenie odbyło się profesjonalnie, dziewczyny z biura ( usunięte przez administratora ) dołożyły wszelkich starań aby przekazać mi jak najszerszy zasób wiedzy i muszę nadmienić że dawno nie spotkałem tak życzliwych i zaangażowanych ludzi, za co im serdecznie dziękuje . Dlatego też nie zgodzę się z żadną negatywną opinią dotyczącą biur we Wrocławiu. A jeżeli chodzi o firmę uważam, że ma duży potencjał, gdyż wysokość zarobków, atmosfera i organizacja pracy zależy tylko i wyłącznie od samych pracowników.
anonim 2011-12-06 21:39
anonim - 2011-12-05 23:07:15

Witam wszystkich. Od niedawna zacząłem pracować w tej firmie. Niedawno wróciłem ze szkolenia z Wrocławia. Naprawdę nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii o tamtejszych biurach??? Ja odniosłem bardzo pozytywne wrażenie, szkolenie odbyło się profesjonalnie, dziewczyny z biura przy ul. Kołłątaja dołożyły wszelkich starań aby przekazać mi jak najszerszy zasób wiedzy i muszę nadmienić że dawno nie spotkałem tak życzliwych i zaangażowanych ludzi, za co im serdecznie dziękuje . Dlatego też nie zgodzę się z żadną negatywną opinią dotyczącą biur we Wrocławiu. A jeżeli chodzi o firmę uważam, że ma duży potencjał, gdyż wysokość zarobków, atmosfera i organizacja pracy zależy tylko i wyłącznie od samych pracowników.

bo oddzial kołłataja we Wroclawiu jest najlepszy pracuja tam superowe dziewczyny masz szczescie chlopie ze nie trafiles do biuro na Jednosci Narodowej bo bys zobaczyl zyczliwosc pani kierowniczki zajadła zmija a co do firmy nie zachwalaj dnia przed zachodem slonca dam sobie palec obciac ze niedlugo zmienisz zdanie o tej firmie na poczatku kazdy zachwalał dopuki sam nie zobaczyl w jakie (usunięte przez administratora) sie wpierniczył
zilwia 2011-12-12 16:47
( usunięte przez administratora )Kobieta z podstawowym wykształceniem, kierowniczką w Tychach? Piszecie, kto ma studia skończone, ona ma podstawówkę. Jest to upokarzające zwłaszcza dla osób , które pracują pod rządami takiej osoby z podstawowym wykształceniem. Szkoda co opowiadać, widać ( usunięte przez administratora ). Ida na ilość nie na jakość a to niestety nie jest najlepszy kierunek.
maryś 2011-12-12 18:13
To nie o to chodzi czy to żenada czy nie, taka kadra niewykształconych ignorantów. Tu chodzi o to, ze ludzie bez wykształcenia którym powierzono takie czy inne stanowisko będą slepo oddani. I bez zmruzenia oka wykonają najbardziej absurdalne i niedorzeczne polecenie. Bo dla nich nie ma innej alternatywy( usunięte przez administratora ) Wiec slepo trzymają sie wytycznych, niszcząc po drodze potencjalną konkurencję. A jak juz dostaną laptopa i samochód to juz pełen lans i szczyt marzen.
( usunięte przez administratora )
hej 2011-12-13 20:32
kierowniczka z Tychów skończyła coś więcej niz podstawówkę bo obecnie studiuje - żeby być studentem trzeba skończyć coś więcej niż podstawówę
Zbyszek Kieliszek. 2011-12-13 21:49
Tajne komplety trzeba chyba. Na przemysłowej.
zilwia 2011-12-14 14:21
A ile kierowniczek jest w Tychach, nie pisze o najwyższej Dyrekcji tylko o tzw. kierowniczce
anonim 2011-12-14 21:02
DOSTALISCIE JUZ BONY NA ŚWIĘTA ???
zilwia 2011-12-15 12:02
hej - 2011-12-13 20:32:28

kierowniczka z Tychów skończyła coś więcej niz podstawówkę bo obecnie studiuje - żeby być studentem trzeba skończyć coś więcej niż podstawówę
No ta( usunięte przez administratora )którą ja znam, nie studiuje napewno, a nie jednemu psu Burek i z tego co wiem to w tej Firmie co drugi to kierownik. ( usunięte przez administratora ) robia z siebie największych i najmadrzejszych Kierowników. Nie rozumiem wobec tego po co ta adwokatura i obrona jakiejś Kierowniczki, ja znam taką która podstawówkę skończyła i chwali się, że \\\\\\\\\\\\\\\"KIEROWNICZKĄ\\\\\\\\\\\\\\\" została, to o czym to świadczy? Mam rozumieć, że nagradza się i wynosi na stanowiska ludzi niedouczonych, czy może takich którzy oszukali w momencie składania dokumentów aplikacyjnych, bo poprostu im wstyd, że w dzisiejszych czasach można mieć skończoną tylko podstawówkę. Pewnie o tym nikt nie wie, bo nikt tego nawet nie sprawdził, a macie w swoich szeregach Panią Kierownik po podstawówce. Czy to jest taki wielki problem to zweryfikować. Tym bardziej, ze jest to osoba, która w ostatnim półroczu odbywała stosowne szkolenia, aby stanowisko Kierownika objąć i pracuje w Firmie od 2,5 roku.( usunięte przez administratora )
szofer 2011-12-15 23:30
Pracuje w tej firmie juz pare lat i tak milej i kopetetnej osoby jeszcze na kierowniczym stanowisku w Tychach nie bylo .Mozna byc po podstawowce i Czlowiekiem a i mozna miec przed nazwiskiem pare tytulow a byc szuja
aaa 2011-12-15 23:57
zilwia - 2011-12-15 12:02:59

hej - 2011-12-13 20:32:28

kierowniczka z Tychów skończyła coś więcej niz podstawówkę bo obecnie studiuje - żeby być studentem trzeba skończyć coś więcej niż podstawówę
No ta( usunięte przez administratora )którą ja znam, nie studiuje napewno, a nie jednemu psu Burek i z tego co wiem to w tej Firmie co drugi to kierownik. ( usunięte przez administratora ) robia z siebie największych i najmadrzejszych Kierowników. Nie rozumiem wobec tego po co ta adwokatura i obrona jakiejś Kierowniczki, ja znam taką która podstawówkę skończyła i chwali się, że \\\\\\\\\\\\\\\"KIEROWNICZKĄ\\\\\\\\\\\\\\\" została, to o czym to świadczy? Mam rozumieć, że nagradza się i wynosi na stanowiska ludzi niedouczonych, czy może takich którzy oszukali w momencie składania dokumentów aplikacyjnych, bo poprostu im wstyd, że w dzisiejszych czasach można mieć skończoną tylko podstawówkę. Pewnie o tym nikt nie wie, bo nikt tego nawet nie sprawdził, a macie w swoich szeregach Panią Kierownik po podstawówce. Czy to jest taki wielki problem to zweryfikować. Tym bardziej, ze jest to osoba, która w ostatnim półroczu odbywała stosowne szkolenia, aby stanowisko Kierownika objąć i pracuje w Firmie od 2,5 roku.( usunięte przez administratora )
A jakich ma się nagradzać i wynosić na stanowiska jak nagradzający i wynoszący niewiele mądrzejsi? Wyobrażasz sobie by np. fryzjer (jeden z kierowników) przyjął do roboty kogoś bardziej kompetentnego od siebie (a o to nie trudno)? A dlaczego w ogóle ktoś taki został kierownikiem? Zero przygotowania do tego! Przyjmuje się i nagradza miernoty by zminimalizować ryzyko że zabłysną. i tak sie to kręci.
scf 2011-12-16 10:29
aaa - 2011-12-15 23:57:48

zilwia - 2011-12-15 12:02:59

hej - 2011-12-13 20:32:28

kierowniczka z Tychów skończyła coś więcej niz podstawówkę bo obecnie studiuje - żeby być studentem trzeba skończyć coś więcej niż podstawówę
No ta( usunięte przez administratora )którą ja znam, nie studiuje napewno, a nie jednemu psu Burek i z tego co wiem to w tej Firmie co drugi to kierownik. ( usunięte przez administratora ) robia z siebie największych i najmadrzejszych Kierowników. Nie rozumiem wobec tego po co ta adwokatura i obrona jakiejś Kierowniczki, ja znam taką która podstawówkę skończyła i chwali się, że \\\\\\\\\\\\\\\"KIEROWNICZKĄ\\\\\\\\\\\\\\\" została, to o czym to świadczy? Mam rozumieć, że nagradza się i wynosi na stanowiska ludzi niedouczonych, czy może takich którzy oszukali w momencie składania dokumentów aplikacyjnych, bo poprostu im wstyd, że w dzisiejszych czasach można mieć skończoną tylko podstawówkę. Pewnie o tym nikt nie wie, bo nikt tego nawet nie sprawdził, a macie w swoich szeregach Panią Kierownik po podstawówce. Czy to jest taki wielki problem to zweryfikować. Tym bardziej, ze jest to osoba, która w ostatnim półroczu odbywała stosowne szkolenia, aby stanowisko Kierownika objąć i pracuje w Firmie od 2,5 roku.( usunięte przez administratora )
A jakich ma się nagradzać i wynosić na stanowiska jak nagradzający i wynoszący niewiele mądrzejsi? Wyobrażasz sobie by np. fryzjer (jeden z kierowników) przyjął do roboty kogoś bardziej kompetentnego od siebie (a o to nie trudno)? A dlaczego w ogóle ktoś taki został kierownikiem? Zero przygotowania do tego! Przyjmuje się i nagradza miernoty by zminimalizować ryzyko że zabłysną. i tak sie to kręci.
I to jest właśnie problem tej firmy. Tacy ludzie są ślepo oddani i gotowi wykonać każde najbardziej nawet absurdalne polecenie.
ona 2011-12-16 18:00
komo - 2011-10-24 17:51:14

Kto z was pracował w firmie kredyty-chwilówki ???

Proszę o kontakt.

Kolega z konkurencji :)





Pozdrawiam

GG-8215209
ja pracuję! i będę się zwalniała. Po jakimś czasie podpisujesz umowę i różne oświadczenia m.in. o dyskryminacji, ubezpieczenia itp. aby swoją firme chronić
a tak naprawdę JEST BARDZO DUŻA DYSKRYMINACJA pracowników pracujących na tych samych stanowiskach!!!.

Nie będę wymieniała miasta bo to bez sensu.
Może osoby tylko \"po znajomości\" dostają od kierowników cukiereczki w bonusach i talonach .... nie wiem jak dyrektorzy ale kierownicy tych dyskryminujących okradają z pieniędzy, kręcą na swoją korzyść!!!
pinokio 2011-12-16 18:20
anonim - 2011-12-05 21:48:00

................... - 2011-12-05 19:00:36

w zadnej firmie na umowe zlecenie nie jest chorobowe platne i lekarskie zwolnienie nie ma tu mocy choc jak zdazy ci sie zachorowac w KCH i trwa to 2-3 dni w skali miesiaca czy tam kwartalu to twoja wyplata nie ulega zmianie a jezeli caly miesiac chorujesz to poprostu nie masz kasy

Jeżeli płacisz dobrowolne ubezpieczenie chorobowe to możesz pójść na PŁATNE (80%) zwolnienie lekarskie. Zapewne o chęć płacenia takiego ubezpieczenia byłeś pytany/pytana podczas zawierania umowy.
i tu ja skrytykuje pana ostatni cytat kiedy mnie zatrudniano:

1. nikt przy podpisywaniu mnie o tym nie informował o dobrowolnych składkach
2. szkolenie, które powinno być nie było! - trzeba było samemu się szkolić
3. choroba niespodziewanie tez mi wypadła trwała tylko 2 dni - nie zapłacono mi, odjęli z wypłaty prawie 200 złotych i nie chcą mi powiedzieć szczegółów
4. okradają zasłużone bonusy (czyżby kierownictwo?)
5. dyskryminacja!!!
..................................................................................................
..................................................................................................
ona 2011-12-16 18:32
anonim - 2011-12-14 21:02:21

DOSTALISCIE JUZ BONY NA ŚWIĘTA ???
do 10 dnia m-ca, wszyscy dostają po 530 zł w talonach, na maluchach 430zł
anonim 2011-12-16 20:06
ja ulotkarz tez dostałem 430 zł
nick 2011-12-16 20:16
pinokio - 2011-12-16 18:20:38

anonim - 2011-12-05 21:48:00

................... - 2011-12-05 19:00:36

w zadnej firmie na umowe zlecenie nie jest chorobowe platne i lekarskie zwolnienie nie ma tu mocy choc jak zdazy ci sie zachorowac w KCH i trwa to 2-3 dni w skali miesiaca czy tam kwartalu to twoja wyplata nie ulega zmianie a jezeli caly miesiac chorujesz to poprostu nie masz kasy

Jeżeli płacisz dobrowolne ubezpieczenie chorobowe to możesz pójść na PŁATNE (80%) zwolnienie lekarskie. Zapewne o chęć płacenia takiego ubezpieczenia byłeś pytany/pytana podczas zawierania umowy.
i tu ja skrytykuje pana ostatni cytat kiedy mnie zatrudniano:



1. nikt przy podpisywaniu mnie o tym nie informował o dobrowolnych składkach

2. szkolenie, które powinno być nie było! - trzeba było samemu się szkolić

3. choroba niespodziewanie tez mi wypadła trwała tylko 2 dni - nie zapłacono mi, odjęli z wypłaty prawie 200 złotych i nie chcą mi powiedzieć szczegółów

4. okradają zasłużone bonusy (czyżby kierownictwo?)

5. dyskryminacja!!!

..................................................................................................

..................................................................................................
Nie no zgadzam się że w tej firmie raczej nikt nie wpadł na pomysł by poinformowac o takiej możliwości osobe zatrudnianą na umowe zlecenie. Ale generalnie takowa jest.
anonim 2011-12-17 21:12
Daj sobie spokój z ta firma szkoda czasu i nerwów.
ww 2011-12-17 22:24
adrian - 2011-12-17 18:49:22

Witam czy ktos z Was moze napisac o pani (usunięte przez administratora)? jaka jest? dostalem zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy (kierowca panda tychy) Czytajac tu o panu (usunięte przez administratora) to zastanawiam sie czy wszyscy sa tacy?
A co sie stało z poprzednim kierowcą, wiesz moze?.
adrian 2011-12-18 12:09
ww - 2011-12-17 22:24:30

adrian - 2011-12-17 18:49:22

Witam czy ktos z Was moze napisac o pani (usunięte przez administratora)? jaka jest? dostalem zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy (kierowca panda tychy) Czytajac tu (usunięte przez administratora) to zastanawiam sie czy wszyscy sa tacy?
A co sie stało z poprzednim kierowcą, wiesz moze?.
witam nie wiem co sie stalo z poprzednim kierowca Pare tygodni temu wyslalem podanie o prace i teraz dostalem na@ poczte zaproszenie na rozmowe. Nie znam nikogo dlatego pytam Was o (usunięte przez administratora)
kot. 2011-12-22 19:37
Nie opamięta, oj nie opamięta. Tu raczej by się przydał dobry ksiądz egzorcysta i odprawione nad nimi egzorcyzmy. Moze to by coś pomogło, choć śmiem wątpić. A tak na marginesie to, czym gorzej o ,,nich\'\' piszecie to dla nich lepiej. Lepiej wypadają w oczach dyrekcji, /która niewątpliwie czyta to forum/, że tacy grożni i wymagający są, że pracownicy się ich boją. A na terenie panuje dyscyplina i posłuszeństwo. Pozdrawiam wszystkich obecnych i byłych pracowników. Wesołych Swiąt.

Ps.
A impreza integracyjna?
Czasem wywierana jest presja, żeby brać w nich udział.
zadowolony pracownik 2011-12-23 20:21
Weszłam tutaj przypadkowo. Jestem pracownikiem tej firmy od 4 lat. Nigdy nikogo nie okradłam, nie okłamałam, wykonuję wszystkie czynności które do mnie należą ( przecież nikt mi nie zapłaci za siedzenie) i współczuję wszystkim nierobom, [usunięte przez moderatora] którzy wypisują takie rzeczy. Szczerze ubolewam i wyrażam współczucie ponieważ pozostało Wam tylko tyle...
smiechu warte te pochlebne opinie 2011-12-23 23:42
zadowolony pracownik - 2011-12-23 20:21:19

Weszłam tutaj przypadkowo. Jestem pracownikiem tej firmy od 4 lat. Nigdy nikogo nie okradłam, nie okłamałam, wykonuję wszystkie czynności które do mnie należą ( przecież nikt mi nie zapłaci za siedzenie) i współczuję wszystkim nierobom,złodziejom którzy wypisują takie rzeczy. Szczerze ubolewam i wyrażam współczucie ponieważ pozostało Wam tylko tyle...
zadowolony pracownik przypadkowo hmmm to ciekawe skoro jestes zadowolona z pracy to moze sie przedstawisz bo przeciesz mowisz prawde i nie masz nic do ukrycia a napewno przelozoni docenia twoja jak mowisz uczciwosc i nie obrazaj ludzi ktorych nie znasz bo to moze ci sie odbic czkawką pracujesz 4 lata wiec lojalny pracowniku pewnie masz umowe o prace na czas nieokreslony ? jesli nie to wyrazy ubolewania bo to znaczy ze zyjesz z dnia na dzien nie myslac o swojej przyszlosci jak bedziesz miala lat 50 to wtedy zobacze co ty bedziesz tutaj wypisywala jak dostaniesz tak przyslowiowego kopa w (usunięte przez administratora) i jeszcze jedno skoro pracujesz tyle lat w tym syfie to widocznie nie stac na nic innego bo jestes poprostu za tępa a ta firma ceni i zbiera wszystkich tepoli bo ma nad nimi niesamowitą wladze czyli tak pan kaze sługa musi oby tak dalej a potem bezrobocie zadowolony pracowniku śmiechu warte
kasia 2011-12-24 08:28
człowieku zastanów sie co piszesz! kim jestes skoro z taka łatwością przychodzi Ci wyzywanie ludzi???
zastanów się!
W tej firmie pracuje na prawde bardzo dużo ludzi i tylko garstka jest niezadowolona (najcześciej , tak jak w twoim przypadku to byli pracownicy)
A umowa?
Czym różni sie umowa na czas nieokreślony a na określony?
Poza długością okresu wypowiedzenia, NICZYM.
Więc twoje wywody na temat kopa w (usunięte przez administratora) po 50-tce sa bezsensowne.
obserwator 2011-12-25 00:43
kasia - 2011-12-24 08:28:27

człowieku zastanów sie co piszesz! kim jestes skoro z taka łatwością przychodzi Ci wyzywanie ludzi???

zastanów się!

W tej firmie pracuje na prawde bardzo dużo ludzi i tylko garstka jest niezadowolona (najcześciej , tak jak w twoim przypadku to byli pracownicy)

A umowa?

Czym różni sie umowa na czas nieokreślony a na określony?

Poza długością okresu wypowiedzenia, NICZYM.

Więc twoje wywody na temat kopa w (usunięte przez administratora)po 50-tce sa bezsensowne.
tez czytam wszystkie wpisy i mylisz sie ze pisza byli pracownicy widze tutaj bardzo duzo wpisow ludzi ktorzy pracuja dlaczego bo sytuacja ich to tego zmusza brak pracy na rynku a co do umowy to nie gadaj kaska glupot ze rozni sie tylko okresem wypowiedzenia widocznie to jest twoja pierwsza praca bo widac nie jestes w temacie umowa na czas nieokreslony firme do czegos zobowiazuje a mianowicie do tego ze musza dac jak zwalniaja pracownika odprawe ,i na umowe na czas nieokreslony niema durnowatej klauzury wypowiedzenie bez orzekania o winie to juz przegiecie na calej lini po tym widac ze firma jest gowno warta ja naszczescie nie pracuje w tym czyms i z tego powodu sie bardzo ciesze a ty naprawde zastanow sie nad swoja przyszloscia co bedzie potem a nie zyj z dnia na dzien
Zostaw swoją opinię o Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.