Kredyty-chwilowki

Tychy

Opinie o Kredyty-chwilowki

anonim 2012-01-07 14:15:14
Mam pytanie czy kierowcy w dziale reklamy myją samochód na swój koszt?czy firma płaci za to?
//// 2012-01-08 17:59:22
myją na swoj koszt od firmy nie dostaniesz na ten cel ani grosza
anonim 2012-01-08 19:37:15
//// - 2012-01-08 17:59:22

myją na swoj koszt od firmy nie dostaniesz na ten cel ani grosza
jest to rzecz jasna i oczywista,ponieważ każdy posiadacz samochodu służbowego czy prywatnego winien go sprzątać i myć
anonim 2012-01-08 20:51:42
Oczywiscie ale słuzbowy samochód jest nie moja własnoscia wiec dlaczego mam go myc za swoja kase?Inne osoby w uczciwych firmach nie złodzejskich jak ta firma cudowna myja na koszt firmy.A czy kierowcy ztm maja oczywiście służbowe wozy tez myją na swój koszt autobusy???
polak 2012-01-08 21:19:58
anonim - 2012-01-08 20:51:42

Oczywiscie ale słuzbowy samochód jest nie moja własnoscia wiec dlaczego mam go myc za swoja kase?Inne osoby w uczciwych firmach nie złodzejskich jak ta firma cudowna myja na koszt firmy.A czy kierowcy ztm maja oczywiście służbowe wozy tez myją na swój koszt autobusy???
ale zauwaz ze np. kierowca autobusu nie moze podjechac nim pod swoj dom - tylko codziennie na SWOJ KOSZT musi dojezdzac do pracy.
pitalec. 2012-01-08 21:51:23
Ale gdy ,, kierowca parkuje auto po domem\'\' , to bierze odpowiedzialnosc materialna za, tzw szkody parkingowe. Czyli ,, firma problem garazowania ma z głowy\'\'. Z głowy ma tez koszty z tym związane. Gdy wykopią Ci lusterko, wytłuką szybe, zrobią Ci graffiti gwozdziem. To piękny i mądry (usunięte przez administratora) obciazy Cie kosztami. Więc co ?
anonim 2012-01-09 07:05:15
pitalec. - 2012-01-08 21:51:23

Ale gdy ,, kierowca parkuje auto po domem\'\' , to bierze odpowiedzialnosc materialna za, tzw szkody parkingowe. Czyli ,, firma problem garazowania ma z głowy\'\'. Z głowy ma tez koszty z tym związane. Gdy wykopią Ci lusterko, wytłuką szybe, zrobią Ci graffiti gwozdziem. To piękny i mądry (usunięte przez administratora) obciazy Cie kosztami. Więc co ?
absolutnie tak nie jest!!! dla takich narzekających pracowników istnieje wspaniałe rozwiązanie-ZWOLNIJCIE SIĘ!!! i problem się rozwiąże,nie będziecie myć auta,nikt Was nie będzie poniżał itd.,po co pracować i narzekać,skoro można siedzieć w domu i być szczęśliwym. I każdemu polecam,aby swoje problemy rozwiązywał sam,w końcu jesteśmy dorosłymi ludzmi,a nie dzieciakami,którzy wypłakują się na forum.....
ON 2012-01-09 16:31:58
Śmieszny jesteś :). Ja do swojej placówki mam 5 minut pieszo !! auto mogę zostawiać pod biurem i iść do domu. Pojazd brudzę w celach służbowych śmigając po wioskach, błocie i innych (usunięte przez administratora), ale co następna "MONDRA" osoba musi powiedzieć, że mogę jeździć do domu hahahahah. Moje autko jest tak samo brudne jak brudy tej firmy nawet reklamy nie widać :) !! !! Pozdrawiam.
abc 2012-01-12 19:16:46
Pracowałem kiedyś w tej firmie. Była to jedyna firma w której musiałem płacić za mycie auta z własnej kieszeni. Normalnie załatwiała to za mnie karta rutex. To samo z płaceniem za kilometry. Wszędzie indziej był to miesięczny ryczałt. 100-150 zł odciągane z wypłaty bez limitu kilometrów. I o ile płacenie za przejechanie prywatne kilometry nie jest czymś dziwnym o tyle utrzymywanie czystości w aucie za własną kasę wydaje mi sie być dziwna rzeczą. To w końcu narzędzie pracy ciągle pozostające własnością firmy. A jeżeli ktoś używa argumentu że moge go uzywac prywatnie to prywatnie moge sobie jeździć brudnym! Sęk w tym że w K-CH firma wymaga jazd służbowych czystym autem.
anonim 2012-01-12 20:50:24
a jak wygląda temat z dopłatami za telefon służbowy?
Nie ma bilingów ani rachunków są tylko jakieś wyliczenia systemu firmy oczywiście wszystko jest bez udokumentowania.czy to jest normalne??Bo wydaje mi sie ze to wielkie oszustwo i ściąganie z pracowników haraczu.
anonim 2012-01-13 20:48:36
karolina - 2012-01-12 21:41:56

nie dzwoń prywatnie to nie będziesz dopłacał
Prywatnie a kontakt z ulotkowiczami to prywatna rozmowa?Może ma ze swojego telefonu dzwonić ???/To poco ten służbowy telefon?
... 2012-01-14 15:23:31
poproś o biling to dostaniesz - zawsze
d 2012-01-14 19:05:09
Czemu ci Wasi pracownicy rozdający ulotki na ulicach, tacy smutni są. Te pospuszczane głowy i brak uśmiechu. Okropnie to wygląda. Nie dostają pieniedzy za swoją prace czy co?.
A te parady ze znakiem stop i banerem. Zenada, zenada i jeszcze raz żenada.
Biedni ludzie.
ulotkarz 2012-01-14 22:44:09
akcje w chwilówkach wcale nie są smutne może nie zawsze lubimy akcje ale atmosfera jest fajna i nikt nie jest smutny i raczej każdy ma głowę podniesioną a co do wypłat to kasa jest zawsze na czas pracuje tu dośc długo więc pisze to z czystym sumieniem -nie wiem może na innych biurach jest inaczej z wypłatami a co do banerów i znaków stop które trzeba nosic no cóż to jest mój i każdego ulotkarza wybór że tu pracujemy nikt nikogo nie zmusza
mnb 2012-01-15 15:48:22
Taaaa..... .
W Kamiennej G. widziałam ten festiwal usmiechu i radości. Prawie jak w Rio, tylko, ze deszcz padał.
Zenada.
anonim 2012-01-17 20:07:01
Bo w tej firmie liczy się kasa, a nie człowiek. Czystość auta jak nie to po premii, a w której normalnej firmie ktoś sprawdza bagażnik czy jest porządek? W żadnej bo auto służbowe służy do pracy a nikt nie jeździ ani nie widzi z zewnątrz bagażnika. Bo jak utrzymać porządek jak masz nawalone ulotek i innych pierdół. Ale nie w tej firmie. A szkoda bo by było o jeden temat (usunięte przez administratora) mniej.A człowiek stara się jak może i tak zostanie zmieszany z błotem. I tak się kierownictwo Ci powie że to twoja wina, albo że to wymóg firmy. A moim zdanie powinni pozwalniać paru kierowników i koordynatorów i opinia o tej firmie zmieniłaby się diametralnie.
edyta 2012-01-19 23:08:27
pracuje w bielsku i gorzawska jest spoko tylko mamy malo umow i chyba ten biznes sie konczy. splacalnosc jest strasznie slaba
Adam 2012-01-20 02:41:04
edyta - 2012-01-19 23:08:27

pracuje w bielsku i gorzawska jest spoko tylko mamy malo umow i chyba ten biznes sie konczy. splacalnosc jest strasznie slaba
dlatego skończyłem z tym bałaganem i zapisałem się przez stronę do sms365, za każdego klienta płacili 20 zł OBOJĘTNIE CZY DOSTAŁ POŻYCZKĘ CZY NIE DOSTAŁ ale promocja się skończyła!
Zapisałem się bezpośrednio do KREDYTUM PL, nie obchodzi mnie wcale, czy klient spłaca czy nie spłaca a za jedną chwilówkę SMS365 dostaję 30 zł.. za chwilówkę ekspreskasę trochę mniej ale jak jeden klient nie dostanie tu to czasami dostanie gdzie indziej albo za SMS KREDYT na 12 rat dostaję 100 zł prowizji. Ulotki dostaje od kredytum ile chcę za darmo! Wystarczy wysłać zamówienie i raz w miesiącu dostaję banknoty albo plakaty, foldery i jak chce, kiedy chce to sobie rozklejam i roznoszę. Nie ma co tak narzekać, bo wiem jak przydały mi się doświadczenia w K-CH. Bez tego nie trafiłbym do Kredytum PL. Pracuję teraz z Bratem po kilka godzin dziennie, z klientami na podpisanie umowy umawiam się u mnie w domu albo do niektórych dojeżdzam jak inaczej się nie da.
Dzięki doświadczeniom z K-CH, bo ta szkoła życia mi jednak sporo dała i nie ma co się oszukiwać ale to jest niezła szkoła! jestem dużo lepszy niż konkurencja w okolicy, która też ma Kredytum pożyczki, bo to moje naklejki i plakaty widać a nie konkurencji :)
Pozdrawiam tych co wiedzą kim jestem, nauczycieli też :)))
policzcie ile wychodzę na pożyczkach w Kredytum.
Nikt mnie nie ściga, robię ile chcę a w dodatku dostaję klientów z internetu do finalizacji albo zdobytych przez innych współpracowników kredytum, jeśli są zameldowani bliżej mnie. Jest oddzielna prowizja za zdobycie klienta i za finalizację umowy (podpisanie z klientem) Czyli mogę zdobyć klienta przez ogłoszenie czy internet z Warszawy a dostanę prowizję za zdobycie a sfinalizuje go ktoś kto ma najbliżej z Kredytum. Dodatkowa prowizja za powracających klientów i inne produkty. Polecam poszukanie firmy w której nikt na głowie nie siedzi, a z doświadczeniami i bazą swoich klientów możecie zarobić dużo więcej niż w K-Ch. W ofercie pożyczki prywatne Wierzyciel, SMS Kredyt, SMS Kredytum Chwilówka, Ekspres kasa, SMS 365, Optima a w tym roku mają wprowadzić kilka firm z zachodu oferujących niby jeszcze lepsze pożyczki i prowizje. Obsługa w centrali na infolinii wsparcia sprzedaży to wzór do naśladowania, sprawdźcie sami albo zapytajcie kogoś kto współpracuje z nimi. Pozdrawiam
Adam 2012-01-20 03:28:57
Żeby nie być gołosłowny mogę pokazać screen z systemu Kredytum za grudzień jak ktoś chce. Grudzień 2011 to mój rekordowy miesiąc wypłaciłem 4261 zł... Dodatkowo wypłacać zarobione pieniądze można nawet 5 razy dziennie... wystarczy, że zarobisz 50 zł i klikasz zatwierdź do wypłaty, zarobisz kolejne 100 zł (a to tylko jedna pożyczka sms kredyt, tylko na akceptację jej się czeka kilka godzin), klikasz wypłatę itd. bez czekania na wypłatę ochłapów jak w K-Ch i bez konieczności pożyczania na przeżycie jak miałem w K-Ch.
Czuję, że to dopiero początek mojej prawdziwej pracy z przyjemnością za godziwe pieniądze. Od pierwszego marca otwieram biuro i dopiero się zacznie. Spróbujcie sami bo to nic nie kosztuje, Pracując w domu mogłem zarobić prawdziwe pieniądze to i wy dacie radę!
zola mozola 2012-01-21 00:02:44
Bzdury piszecie, prawda jest taka że w tym naszym pięknym kraju nie ma 100 ofert do wyboru i dlatego praca jaka jest, taka jest. Pracowałam 6 miesięcy w biurze i nie najgorzej oceniam ten okres. Pieniądze są małe ale przecież każdy jakby mógł to by poszedł do lepszej pracy a że nie było to wybraliśmy z tego co można było tak?
Wyjechałam w lutym do Irlandii i z chłopakiem pracujemy na taśmie przy surówkach. Teraz niestety wiem, że za miesiąc kończę i jak nie znajdziemy nic innego to wracam do domu i bym wróciła do starej pracy jak by się dało. Zobaczę też to kredytum, ale nie bardzo wiem jak to jest z pracą na własny rachunek bez doświadczenia i o co dokładnie chodzi czy mam założyć własną firmę czy na pewno nie muszę żeby tam pracować?
Adam 2012-01-21 13:07:28
zola, jak podpisałem umowę z kredytum to byłem w szoku, że taka firma w Polsce istnieje. Trzeba samemu się przekonać bo jak ja napiszę to nie uwierzysz.
Na początek podpisałem na miesiąc umowę o dzieło i to najlepszy sposób żeby spawdzić jak będzie to dla mnie opłacalne, ale są mniejsze prowizje i od razu odliczany jest podatek ok.20%. Można wcale nie zakł35lć firmy, tylko cały czas mieć później podpisaną umowę zlecenie. W pierwszym miesiącu (przed chwilą sprawdziłem) miałem ponad 900zł wypłacone na rękę i dopiero wziąłem się do prawdziwej roboty bo zobaczyłem że to ma sens i nie szukałem już nic innego. Założyłem firmę w urzędzie gminy i sam płacę niestety ZUS (ulgowy 400 zł miesięcznie dla nowych firm przez 2 lata). Dostałem na początek od kredytum ulotki (trzeba zamówić na Twojej stronie po zalogowaniu) 2 kartony plakatów i karton naklejek, ulotek banknotów i awizo. Na szczęście brat mógł mi pomóc w roznoszeniu i efekty są natychmiastowe bo materiały są świetne, rzucają się w oczy i dobrze działają na klienta. Teraz hit!! Czasem dzwonią do Ciebie z dyrekcji w Kołobrzegu i jak im powiesz, że pracowałaś w Kredytach Chwilówkach.. a najlepiej powiedz że teraz pracowałaś i się zwolniłaś, tak ze 2 lata to zobaczysz co się będzie działo!!!!! Mnie zaprosili natychmiast do hotelu SPA w Kołobrzegu na weekend. I nie jest to hotel przez małe H tylko najlepszy hotel w Kołobrzegu. W pakiecie masz masaże, kąpiele i inne cuda o których mi się nie śniło!!! Do tego podnieśli mi prowizje i teraz mam trochę więcej, nie będę pisać dokładniej, najwyżej na priv. W każdym razie jak pracowałaś to wiesz, że nie jest problem podpisać z 5 nowych umów dziennie i to już nie licząc powracających bo za nich jest mniejsza prowizja ale stale powracają i ładnie rośnie:))) to z 5 umów dziennie licząc 2 umowy po 25 zł, 2 po 30 zł i jedna 50 zł daje przez policzmy 25 dni 4000 wypłaty!!! To nie jest problem podpisać 5 umów bo ja to już po 5 miesiącach robię nie mając jeszcze biura tylko w domu albo jadę do klienta! Otwieram biuro i mam nadzieję, że dopiero się zacznie. Minusem jest też to, ze teraz pracuję nawet w niedzielę jak klient zadzwoni bo widzę, że warto i że za konkretne pieniądze to robię. Dużym plusem jest to, że codziennie możesz sobie wypłaty zatwierdzać to co zarobiłaś... nie musisz czekać na żadną datę albo że się coś tam uzbiera itd. klikasz zatwierdź do wypłaty i generujesz fakturę! koniec... nic nie wysyłasz nawet nigdzie. Po prostu w systemie masz moduł księgowy i odrazu się wystawia Twoja faktura do zapłaty dla kredytum PL a oni sobie ją sami u siebie drukują, więc tylko sobie drukujesz automatycznie swoją kopię faktury a u nich automatycznie się drukuje oryginał, że im wystawiłeś. Nic nie wysyłasz, tylko wypłacają pieniądze z na konto i już. Sam jestem w szoku, że to tak genialnie jest zrobione z myślą o pracowniku a nie żeby go wydoić i wykorzystać!!!
siwaaa 2012-01-21 18:40:58
ile zarabia doradca klienta na biurze? Chodzi mi ogólnie czy jest podstawa+premia słyszałam że zarobki niezłe
anonim 2012-01-21 21:00:07
no i widzisz Adam... tylko potwierdziłeś że pracownicy K-CH są cennymi pracownikami i firma ma dobrą renomę... więc nic mnie nie skusi na zmianę pracy :)
sławek 2012-01-21 21:22:05
totalna lipna praca, harowałem jak wół w k-ch i tylko co się dorobiłem to garba na plecach, prawdziwy wyzysk za marne pieniądze, jak już zrobi się dużą sprzedaż to się do czepią i tak do czegoś i nie dadzą premii.
Jak widać po wpisach nie tylko ja tak byłem wykorzystywany
Adam 2012-01-21 21:48:34
anonimie napisałem, że to dobra szkoła... przecież tak jak w szkole nie zarabiasz, ale czegoś się nauczysz. Nawet więcej niż szkoła bo to prawdziwa praktyka życiowa, tyle że zarabiasz jak na praktykach w porównaniu do tego co robisz. Miałem w trakcie pracy trochę problemów chorobowych i przez to wyleciałem. Można powiedzieć, że "nie sprostałem", bo po co komu chory pracownik. Kto mnie zna a są tu tacy, to wie o czym piszę i kim jestem.

Jednak obudźcie się! Tylko ktoś z dyrekcji może brednie pisać, że ta praca się opłaca.... ja po kilku miesiącach w grudniu na swój własny rachunek zarobiłem 4000 zł! W K-Ch to zarobić może ale raczej całe biuro!!!
Po tej szkole życia, przecież każdy wartościowszy pracownik znajdzie lepszą pracę. Pokazuję wam lepsze rozwiązanie i tyle. Kto chce ten skorzysta, kto nie, dalej może w tej atmosferze i za takie pieniądze jakie ma sobie siedzieć w K-CH. Tylko jak ktoś nie jest zupełnym idiotom, to policzy ile może zarobić i że pracuje ile chce dla siebie za konkretne pieniądze a nie jak idiota na innych za niemalże Bóg zapłać.

O jakim sprostaniu oczekiwań piszesz za takie pieniądze? Człowieku, wiesz jaka jest średnia pensja statystycznie w Polsce? W Biedronce tu poruszanej na kasie dostają 1800 na rękę bez lewych umów i kar bo te czasy to już przeszłość nawet w Jeronimo Martins DP. Wiem, bo osoby z mojej rodziny pracują i aktualnie to lepsza praca jest w Biedronce niż w K-CH za frajer.
Myślę, że przeciętna osoba z kilkumiesięcznym doświadczeniem sobie bardzo dobrze może poradzić w KREDYTUM PL i zrobi 2-3 umowy dziennie a przy tylu umowach już wyjdzie 2000 zł na rękę!! Czy to nie jest istotna różnica? Przy ok. 5 umowach jak wcześniej pisałem wyciągasz ok. 4000 zł. Jak ktoś nie widzi różnicy to jest fałszywy albo zaślepiony pracownik centrali kłamiący tutaj i piszący brednie. Dla zainteresowanych mogę przedstawić FAKTY! Wyciąg, screeny z zalogowania na stronie KREDYTUM i inne informacje, bo to jest prawda i szczerze pokazuję możliwość jaką mamy z tym właśnie cennym doświadczeniem zdobytym w K-CH. Nic więcej.
Oczywiście, ze ktoś z ulicy bez takiej praktyki nie poradzi sobie tak dobrze i pewnie znalazłby 1 klienta dziennie i zarobił licząc po 30 zł za umowe przez 25 dni ze 750 zł... ale ja mam i wy macie doświadczenie a PISZĘ GŁÓWNIE DO OSÓB KTÓRE JUZ NIE PRACUJĄ W K-CH!!! Bo te co pracują, to będą się bali i błędnie zakładają ze lepsza ciepła posadka niż praca na własny rachunek. Ci co już nie pracują mogą zarobić prawdziwe pieniądze i ostatenicze podziękują K-CH za praktykę jaką dała ta nieopłacalna praca. Pozdrawiam
Adam 2012-01-21 22:18:36
Doradca - 2012-01-21 19:59:49

Jestem pewna, ze o super propozycjach innej pracy pisze osoba, która nie sprostala oczekiwaniom w chwlowkach
Jeśli masz trochę oleju w głowie to zastanów się nad tym co wypisujesz za brednie. Jeśli ja jestem taki zły i nie nadawałem się do pracy w K-CH. A w KREDYTUM PL zarabiam już 4000, to ktoś lepszy ode mnie i sprostający oczekiwaniom K-CH zarobi jeszcze więcej i będzie pracować lepiej. To oczywiste i się zgadzam. W dodatku nie będzie stresu, nikt nad Tobą nie stoi. Nie obchodzi Cię czy klient spłaci czy nie. A raczej obchodzi bo jak klient spłacił to klient dostaje SMSa z KREDYTUM, że może otrzymać kolejną i wystarczy, że zadzwoni pod numer xxxxx i tu TWÓJ Numer telefonu. Klient dzwoni po kolejną pożyczkę masz kolejną prowizję już łatwiej bez podpisywania papierów - umowę wyślą mu z centrali. KREDYTUM robi wszystko, żeby promować CIEBIE jako partnera w interesach a nie gnębić jako pracownika i wymienić na innego.
Przypomnę:
1. Dostajesz za darmo materiały reklamowe, plakaty, ulotki itp itd.
2. dostajesz prowizję za każdą pożyczkę i tu w zależności od tego ile ich sprzedasz i ile się dogadasz na premię od każdej pożyczki. Za każdą ale to każdą chwilówkę dostajesz 25, 30, 50 zł (mniejszych kwot oczywiście nie udzielają, dzwonią do klienta i do Ciebie żeby namawiać go na większą jak ktoś by chciał 100zł).. Ja mam np. za chwilówkę Ekspres Kasa 33 zł - a pierwsza pożyczka to głównie 200zł w tym produkcie i za to że klient pożyczył 200 zł (oddaje 250) KREDYTUM mi płaci 33 zł!!!! Czy to rozumiecie? Praktycznie cały zysk dostaje za tego klienta i nie obchodzi mnie nawet czy on spłaci tą pożyczkę. Pytałem czy zwracać uwagę na szkodowość, co z klientami co nie oddają itd... odpowiedź przemiłej Pani (usunięte przez administratora) z KREDYTUM "PROSZĘ SIĘ TYM NIE INTERESOWAĆ, TO NASZA SPRAWA A PANA SPRAWA TO SPRZEDAWAĆ"... TO JEST UCZCIWE I PARTNERSKIE PODEJŚCIE. Żeby było ciekawiej ostatnio rozmawiałem na temat windykacji, że mógłbym woich klientów spróbować windykować i mają się ze mną skontaktować i już wiem jaka stawka za udaną windykację ma być dla mnie!! Możliwości są na prawdę ogromne a że tylko wspomnę, że ma być sporo ciekawych produktów w tym roku jak ubezpieczenia oc, ac, leczenie, zdrowotne itd. Jakiś europejski sklep RTV AGD w którym większość zysku za sprzedany towar z katalogu lub przez stronę będzie dla mnie. Tłumaczenia przysięgłe, że mam zbierać tylko zlecenia i w max 48h ma być kurierem u mnie gotowe z większości języków świata. Dostanę reklamę, już zresztą zamówiłem taki szyld ZA DARMO "TŁUMACZENIA PRZYSIĘGŁE" i masa innych rzeczy, które chyba są opłacalne. Dlatego zdecydowałem się otworzyć biuro i nie pracować już z domu bo nie dam rady tego wszystkiego w domowych warunkach pociągnąć. Oferta biuro podróży.. dostanę katalogi i przez komputer ma być sprzedaż wycieczek, wczasów na całym świecie i inne... Nie wiem dokładnie bo to z rozmów z centralą się dowiedziałem. Poza tym kredyty bankowe na specjalnych warunkach i do końca lutego jeszcze 2 lub 3 firmy z chwilówkami. Zresztą jak się chwalą że mają już 5000 umów z pośrednikami to jest to poważna firma i w dodatku polski kapitał a nie jakieś wyciąganie od ludzi pieniędzy na niby lokaty a co będzie jak zaczną te pieniądze wycofywać??? Zastanawialiśmy się jeszcze w biurze K-CH czy tu się nie okaże niedługo że firmy nie ma....
anonim 2012-01-21 22:20:11
Wszyscy pisza, ze w k-ch sa beznadziejne zarobki, ale jeszcze nikt nie podal jakie.Moglby w koncu ktos napisac ile wynosi podstawa w biurze, zeby pozostali mogli sobie przekalkulowac, czy faktycznie jest tak zle?
inka 2012-01-22 01:02:28
anonim - 2012-01-21 22:20:11

Wszyscy pisza, ze w k-ch sa beznadziejne zarobki, ale jeszcze nikt nie podal jakie.Moglby w koncu ktos napisac ile wynosi podstawa w biurze, zeby pozostali mogli sobie przekalkulowac, czy faktycznie jest tak zle?
Dostajesz 1100 zł + premia, tylko premię będziesz widzieć jak świnia niebo! W sobotę musisz odrobić za darmo, liczy się tylko premia za chwilówki, przedłużenia. Jak porozmawiasz z kierownikiem to na początek naobiecuje 1500, dodatki i inne kłamstwa. Zapytaj kogoś kto pracuje w oddziale w którym masz pracować bo warunki mogą się trochę różnić.
anonim 2012-01-22 01:23:51
A z premiami, gdy te już się pojawią, ile średnio wychodzi?
anonim 2012-01-22 10:08:59
Adam a skąd masz kasę żeby udzielić chwilówki? Oni Ci dają jak jedziesz do klienta? kto Ci płaci za benzynę? Warto pracować w niedzielę? Tu ludzie mają problem z myciem służbowego auta - a Tobie kto myje? A poza tym praca na własną działalność nie wlicza się chyba do emerytury więc nie warto i nie pociskaj tu bajek
aa 2012-01-22 13:00:52
inka - 2012-01-22 01:02:28

anonim - 2012-01-21 22:20:11

Wszyscy pisza, ze w k-ch sa beznadziejne zarobki, ale jeszcze nikt nie podal jakie.Moglby w koncu ktos napisac ile wynosi podstawa w biurze, zeby pozostali mogli sobie przekalkulowac, czy faktycznie jest tak zle?
Dostajesz 1100 zł + premia, tylko premię będziesz widzieć jak świnia niebo! W sobotę musisz odrobić za darmo, liczy się tylko premia za chwilówki, przedłużenia. Jak porozmawiasz z kierownikiem to na początek naobiecuje 1500, dodatki i inne kłamstwa. Zapytaj kogoś kto pracuje w oddziale w którym masz pracować bo warunki mogą się trochę różnić.
widac ktos juz dawno nie pracuje w k-ch, bo troche sie pozmienialo
Beata 2012-01-22 21:52:20
WITAM

Poszukuję jakichkolwiek osób które pracowały w firmie KREDYTY-CHWILÓWKI.

JEST TEMAT DO OMÓWIENIA I EWENTUALNY ZYSK Z TEGO.
[usunięte przez moderatora] Pozdrawiam i do usłyszenia!
inwestor 2012-01-23 15:22:36
edyta - 2012-01-19 23:08:27

pracuje w bielsku i gorzawska jest spoko tylko mamy malo umow i chyba ten biznes sie konczy. splacalnosc jest strasznie slaba
Proszę was powiedzcie szczerze jak jest ze spłacaniem kredytów, czy nie jest jakiś problem i czy to prawda że jest problem z odzyskaniem wpłaconych pieniędzy na kredyty chwilówki - zarabiaj z nami????
Nie chodzi mi o odsetki tylko o wypłatę całości bo z odsetkami nie było problemów. Zainwestowałem dużą dla mnie kwotę i dochodzą mnie kolejne plotki że coś nie tak się dzieje. Proszę powiedzcie jak to wygląda od środka ale osoby pracujące jeśli można a nie zwolnieni plotkarze!!!
Czy mam się już martwić?? jak wygląda spłacanie kredytu czy jest coraz gorzej na prawdę?
aaa 2012-01-23 16:55:28
Ze spłacaniem jest różnie ale nie najgorzej chyba jak firma otwiera nowe oddziały i kupuje nowe samochody. Trzeba pamiętać, że tu jest duży zysk na jednej pożyczce ale z drugiej strony jak jest jedna nie spłacona, to potrzeba udzielić 4-5 kolejnych, żeby firma wyszła na "zero".
Proporcjonalnie 2 niespłacone chwilówki - trzeba udzielić 8-10 które klienci spłacą, żeby firma dopiero wyszła na zero a na zysk kolejne...
Faktycznie z obliczeń wychodzi, że jak trochę klientów nie spłaci to firma może paść albo szukać następnych "inwestorów" bo z czegoś trzeba opłacić 200 biur i pracowników.
inwestor 2012-01-24 10:20:48
kris - 2012-01-23 21:48:33

a ja mam wrażenie że te zarabiaj razem z nami to jakaś piramida finansowa w stylu Madoffa i tylko patrzeć jak będzie głośno o tym nie długo.
Czy jesteś pracownikiem kredytów? Proszę nie dobijajcie mnie bo cała rodzina mi to powtarza a czekam na pieniądze!!
Chciwość może doprowadzić do szaleństwa i szaleństwem jest zaufanie firmie, która płaci 5 razy więcej odsetek niż Madoff! Na początku inwestycji już miałem wrażenie że to musi kiedyś upaść ale chciwość robi swoje.
Proszę błagam, powiedzcie na prawdę jak wygląda sytuacja, czy są jakieś problemy? Czy spłacalność kredytów się pogorszyła czy o co chodzi?
Wiem, że czytają to pracownicy, co dziennie prawie coś piszecie, napiszcie cokolwiek co się dzieje z pieniędzmi wpłaconymi i czy oddają je czy trzeba czekać ruski rok? Czy może już zgłosić na prokuraturę? Czy może ktoś miał problem i zgłosił to na policję albo prokuraturę? Ja oszaleję chyba jak czegoś się nie dowiem!
boki 2012-01-24 14:41:04
pracowałem w firmie kredyty-chwilówki w reklamie i jeszcze rok temu pisałbym że to fantastyczna firma, ale tak jak wobec mnie się zachowali to jest najgorsze świństwo. Zrezygnowano ze mnie tak jak z paczki papierosów bo ktoś stwierdził że po co mu druga paczka. Pisałem do prezesów nic nie pomogło mam żal że zostawiałem w tej robocie serce. kierownicy czy dyrektorzy mogą w tej firmie wszystko zrobić, podano powód mojego zwolnienia to UZDROWIENIE SYTUACJI NA TERENIE. (usunięte przez administratora)
kobra 2012-01-24 14:55:09
zarobki w kredytach chwilówkach kierowca 1700,00 netto, koordynator 2100,00 netto doradca klienta zależy od miesiąca od 2500 do 3800 netto
kierownicy 3500 do 5000 netto dyrektorzy od 6000 wzwyż netto
assssss 2012-01-24 16:34:37
mam pytanie co można zrobić z tą firmą aby poniosła kare za to co robi z pracownikami? ściąganiem haraczu z pracowników? Proszę o pomoc pracownik.
kobra 2012-01-24 19:59:57
kierownicy i dyrektorzy kredytów chwilówek nie są obciążani za prywatne kilometry nikt nie jest w stanie im udowodnić jeśli mają rozległy teren a jadą w sprawach prywatnych, a jeśli chcą cię zwolnić to nie muszą podawać przyczyny bo np. miałeś inne zdanie niż batkowska najlepiej lawiruje bednarek który jako kierownik nic nie robi z własnej inicjatywy tylko wykonuje rozkazy właśnie batkowskiej i kasę bierze i pewnie w tej firmie o to chodzi ha ha ha ha jak żyję to nie widziałem większego lesera
anonim 2012-01-25 14:01:56
kobra - 2012-01-24 14:55:09

zarobki w kredytach chwilówkach kierowca 1700,00 netto, koordynator 2100,00 netto doradca klienta zależy od miesiąca od 2500 do 3800 netto

kierownicy 3500 do 5000 netto dyrektorzy od 6000 wzwyż netto
Piszac doradca klienta masz na mysli pracownika stacjonarnego oddzialu? Podajesz pewnie kwoty z premiami, a jak wyglada sama podstawa?
eko 2012-01-25 16:09:24
JAK WYGLĄDA TA SPŁACALNOŚĆ?
ILE JEST FRAUDÓW, NIESPŁACANYCH POŻYCZEK?
ORIENTACYJNIE 10% CZY MNIEJ ALBO WIĘCEJ NIŻ 10%
kobra 2012-01-25 20:00:16
doradca klienta pracownik biura inaczej one miały podstawy 1100 chyba że podlizuchy miały 1300 reszta to nowi klienci za którego miały płacone 5 zł jeśli chodzi o chwilówki za wypłacone kredyty nie mam pojęcia.
kobra 2012-01-25 20:04:48
kiedyś rozmawiałem z kolegą windykatorem a oni na tym terenie co byłem mieli pełne ręce roboty statystyki były powalające przykład na 80 chwilówek do 40 klientów jechali koledzy z windykacji
karolcia 2012-01-25 20:58:47
kobra, chrzanisz że na 80 chwilowek 40 jest na windykacji - wystarczy spojrzeć w system \\\"zarabiaj z nami\\\" - ja na kilkadziesiąt udzielonych chwilowek mam 8 na czerwono - to na pewno nie jest 50%
inka 2012-01-25 21:16:22
karolcia - 2012-01-25 20:58:47

kobra, chrzanisz że na 80 chwilowek 40 jest na windykacji - wystarczy spojrzeć w system \\\"zarabiaj z nami\\\" - ja na kilkadziesiąt udzielonych chwilowek mam 8 na czerwono - to na pewno nie jest 50%
Zastanów się czy gdybyś miała na czerwono 30 chwilówek na 80 to byś szybko nie wycofała pieniędzy a firma jak by wszyscy wycofywali pieniądze to z czego by się utrzymywała?

Bernard Madoff przez dziesiątki lat w systemie miał wszystko piękne i ludzie dostawali wyciągi z zyskami 12% rocznie aż się skończyło i okazało się, że zmarnował w sumie 20 mld dolarów... na tyle ludzie popłynęli!!!!

na ile chwilówek masz te 8 na czerwono? policz sobie już poza kosztami całej firmy, że jeśli masz na 40 chwilówek 8 nie spłaconych to firma ma straty!
Żeby jedną nie spłaconą chwilówkę odrobić to musi udzielić 5 (licząc tylko twój zarobek w zarabiaj z nami) żeby wyjść na zero z tą jedną chwilówką!
Czyli żeby wyjść na zero z 8 nie spłacanymi chwilówkami, 40 musi zostać spłaconych na samo pokrycie straty tych 8!!! Nie licząc innych kosztów, które ponosi przy tych w sumie 48 chwilówkach. W rzeczywistości, żeby uwzględnić stałe i ogólnie wszystkie koszty, to dużo więcej musi udzielić spłaconych chwilówek żeby wyjść dopiero na zero.

A co jak kolejni inwestorzy zaczną wypłacać pieniądze?
karolcia 2012-01-25 21:28:22
inka, nie masz racji! jak policzyłaś że jedna chwilówkę trzeba spłacić pięcioma innymi? to że one swieca się na czerwono nie znaczy że przepadły, to znaczy że nie zostały w terminie spłacone. A windykacja działa i to chyba dość skutecznie bo cesję podpisuję najwyżej jedną w miesiącu (a mam dość dużą sumę zainwestowaną). Jestem doradcą w jednym z biur i widze jak ta firma wygląda "od środka" i póki co nie boję się
anonim 2012-01-25 21:37:41
kobra - 2012-01-25 20:00:16

doradca klienta pracownik biura inaczej one miały podstawy 1100 chyba że podlizuchy miały 1300 reszta to nowi klienci za którego miały płacone 5 zł jeśli chodzi o chwilówki za wypłacone kredyty nie mam pojęcia.
To aby wyszlo 2500 doradca musi udzielic w miesiacu 280 chwilowek.
Wydaje mi sie to nierealne, zwlaszcza, ze w oddzialach pracuje wiecej niz jedna osoba.
była pracownica K-CH 2012-01-25 21:46:41
w tym momencie jestem szczęśliwa, że już nie pracuję w takiej firmie, w której awansowane są osoby niedostosowane do funkcji kierowniczych, nie posiadających nawet takich predyspozycji. U nowego pracodawcy raptem po kilku miesiącach udało mi się więcej osiągnąć niż w ,,chwilówkach\". Widocznie ktoś inny potrafi właściwie określić potencjał swoich pracowników i pomagać im realizować się, I najważniejsze moje wynagrodzenie i sama podstawa jest o wiele większa niż to, które osiągałam w K-Ch. Ogólnie nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło:) W moim przypadku na o wiele lepsze.
doda 2012-01-25 22:05:34
Nikogo nie oceniam,ja bardzo się cieszę,że jest takie miejsce .......bo w chwilówkach was nie chcieli
inka 2012-01-25 22:20:30
karolcia - 2012-01-25 21:28:22

inka, nie masz racji! jak policzyłaś że jedna chwilówkę trzeba spłacić pięcioma innymi? to że one swieca się na czerwono nie znaczy że przepadły, to znaczy że nie zostały w terminie spłacone. A windykacja działa i to chyba dość skutecznie bo cesję podpisuję najwyżej jedną w miesiącu (a mam dość dużą sumę zainwestowaną). Jestem doradcą w jednym z biur i widze jak ta firma wygląda "od środka" i póki co nie boję się
Matematyka z podstawówki.

obliczenia zaokrąglone dla ułatwienia zrozumienia, bo jak widzę masz problem z matematyką na poziomie szkoły podstawowej.

przyjmujemy stałe:
kwota pożyczki: 1 000 zł.
doliczane do pożyczki: 250 zł
odejmujemy od tego 50 zł, które otrzymujesz za zainwestowanie w zarabiaj z nami.
Czyli w uproszczeniu nasz klient pożycza 1000 a oddaje 1250zł. Z tego 50 zł trafia do Ciebie za zainwestowanie pieniędzy czyli w firmie zostaje 200 (20%)

jak pożyczasz komuś np. 1000 zł i nie odda to co?
FIRMA MA STRATĘ 1000 ZŁ KAPITAŁU.

żeby odzyskać ten 1000zł musi udzielić 5 chwilówek, na której każdej zostanie po 200 zł zysku i uzbiera się dopiero 1000 stracony na jednej nie spłaconej pożyczce.
1 klient pożyczka 1000 -> oddaje 1250 -> (do inwestora idzie 50) -> w firmie 200 zysku
2 klient pożyczka 1000 -> oddaje 1250 -> (do inwestora idzie 50) -> w firmie 200 zysku (w sumie już 400)
3 klient pożyczka 1000 -> oddaje 1250 -> (do inwestora idzie 50) -> w firmie 200 zysku (w sumie już 600)
4 klient pożyczka 1000 -> oddaje 1250 -> (do inwestora idzie 50) -> w firmie 200 zysku (w sumie już 800)
5 klient pożyczka 1000 -> oddaje 1250 -> (do inwestora idzie 50) -> w firmie 200 zysku (w sumie już 1000)

czyli żeby zwróciła się strata 1000 zł na jednej nie spłaconej pożyczce to firma musi ZAANGAŻOWAĆ - ZAINWESTOWAĆ kolejne 5000zł w pożyczki, które muszą być spłacone a co jak któryś z tych klientów też nie spłaci.... to droga jest jeszcze dłuższa!!!

oczywiście to uproszczone obliczenia a firma musi udzielić jeszcze więcej pożyczek, bo nie uwzględnione są koszty pracowników, premii, lokali, reklamy itd które obciążają przecież w jakimś stopniu każdą pożyczkę. W rezultacie do czasu jak kolejni inwestorzy wpłacają pieniądze w "zarabiaj z nami" to wszystko gra ale jak zaczną wypłacać to.....
Zostaw swoją opinię o Kredyty-chwilowki - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki