Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
:) - 2011-10-10 19:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na reke 1000 zl albo 1100 juz nie pamietam bo moze sie cos pozmieniało a tak po prawdzie nie pachaj sie do tej firmy nie warta zachodu,chyba ze chcesz za jakies 6 miesiecy kurowac sie w psychiatryku
zdjecie uzytkownika
szukajaca pracy - 2011-10-14 01:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prosze pomóżcie dostalam propozycje pracy we wrocławiu jako pracownik reklamy nie wiem co robic bo troche sie naczytalam opinii o tym miescie chcialam tylko uslyszec uczciwa ocene co sadzicie bo mnie mowiono praca doborowym towarzystwie za 1600zl na miesiac telefon służbowy z limitem do 50zl samochód służbowy prawda to byla a i czy nie bede rzucona na gleboka wode odrazu czy ktos mi pomoze wszystko wytłumaczy prosze o O podpowiedzi
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-10-14 11:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukajaca pracy omijaj ta firme duzym łukiem jak nie chcesz miec skołatanych nerwów i chodzic codziennie do pracy z dusza na ramieniu 1600 hmm wczesniej bylo 1800, 1000 tyle masz normalnie reszta to premia wiec mozesz dostac gole 1000 zł bo moga ci zabrac całą premie za to ze auto masz brudne,za to ze gdzies za długo stalas lub tylko dlatego ze kierownictwo mialo taki kaprys, nie licz na wiecej niema szans ,umowy na czas nieokreslony nigdy nie zobaczysz na oczy tylko na czas okreslony, auto owszem daja ktore maja findery wiec jestes caly czas obserwowana nie mozesz auta uzywac w celach prywatnych bo za to mozesz wyleciac nawet w ciagu 5 min, bedziesz miala jakis problem to nie licz na szefostwo jak sie pozalisz ze ktos jest nie w porzadku tez mozesz wyleciec atmosfera w firmie szkoda słów,chyba ze lubisz nadawac na innych to napewno po jakims czasie dostaniesz awans oni lubia kabli,ja nie polecam wrecz odradzam ale wybor nalerzy do ciebie ,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Lopo - 2011-10-14 23:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ile w oddziale sprzedaje się średnio chwilówek na miesiąc????
zdjecie uzytkownika
do lupo - 2011-10-15 15:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
srednio na oddziale 4000 chwilowek po 800zl to oplacalny biznes
zdjecie uzytkownika
Lopo - 2011-10-16 13:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za informacje,ale chyba jedno zero za dużo Ci się wkradło.
Chciałeś napisać do 400 chwilówek w miesiącu na oddział.
Zgadza się?
zdjecie uzytkownika
do lopo - 2011-10-16 13:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic mi sie nie pomylilo dobrze napisalam w 5 biurach czyli jednym oddziale 4000 chwilowek na miesiac po 800zl
zdjecie uzytkownika
szczera prawda - 2011-10-20 00:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty tu piszesz to informacje wyssane z palca oblode i falsz to ty szerzysz na kazdym kroku praca w tej firmie to sama przyjemnosc a to co tu opisujesz to wierutne klamstwa. Moge sie tylko domyslac ze zapewne juz u nas nie pracujesz a nie pracujesz dlatego ze byles laikiem leserem i probowales leciec w kulki anizeli rzetelnie pracowac. Gdybys byl innym czlowiekiem pewnie do dzis bys w tej firmie pracowal i nie mial czasu wypisywac tych glupot na forum.
zdjecie uzytkownika
szczera prawda - 2011-10-20 00:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ta naprawde szanuje rzetelnych uczciwych pracownikow a przedewszystkim lojalnych w stosunku do przelozonych jak i innych pracownikow na kazdym kroku mozna liczyc na pomoc kogos z góry a jezeli o dzien pracy to przebiega on nastepujaco trzeba miec przygotowane materialy do pracy na dany dzien tj. tasma ulotki plakaty w ciagu dnia trzeba pracowac 8 godzin ale gdzie dzis nie trzeba za dojazd do pracy nigdzie nie placa co godzine przerwa 5minut na papierosa w ciagu dnia dluzsza przerwa na sniadanie gdzies okolo 25minut ale z zegarkiem w reku nikt nad toba nie stoi fakt trzeba napisac co danego dnia robisz cos w formie raportu ale to trwa gdzies kolo 1minuty w pracy na terenie nigdy sie nie spieszymy mamy byc dokladni grunt zeby docierac z ulotka do kazdego klienta aby plakat estetycznie byl umieszczony w danym miejscu fakt czyscimy stare ogloszenia ale to z troski o srodowisko zeby tez nie wygladalo ze smiecimy w koncu jak nas widza tak nas opisuja na koniec dnia tylko tankujesz samochod i jedziesz do domu chyba ze ci plakatu ulotki tasmy brakuje na biuro wjezdzasz i pobierasz to zajmuje 7minut. Z pelna odpowiedzialnosci moge zaprosic mlode rzetene uczciwe osoby do pracy w tej firmie bo naprawde warto gdzie indziej bedziesz czul mila rodzinna atmosfere dostaniesz auto sluzbowe gdzie na dojazd do pracy i do domu zlotowki nie wolaja wystarczy tylko dbac o porzadek telefon sluzbowy z 80zl na wygadanie na rozmowy prywatne i ponadto 2000 minut darmo we firmie na konto wyplata wplywa 1700zl(we wroclawiu nawet 1800) dostajesz bogaty program szkolen (dojazd na szkolenie pobyt na nim firma placi ) ubranie sluzbowe(polar kurtka polo czapka zimowa badz letnia) raz w roku impreza integracyjna rowniez na koszt firmy mowie same plusy gdzie moze byc lepiej takze serdecznie zapraszam!!!
zdjecie uzytkownika
Lopo - 2011-10-20 11:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto z was pracował w dziale reklamy???
Proszę o kontakt.
Daniel z konkurencji :)
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
szczera prawda - 2011-10-20 22:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty anonim skoncz juz negowac kazde moje slowo ktore wprzeciwienstwie do twoich sa szczera prawda jak widac z reszta po mnie ja ciagle z przyjemnoscia i ochota pracue a ty klepiesz biede w posredniaku bez prawa do zasilku a tak na marginesie finder sluzy do sprawdzania laikow i leserow a jak ktos jest uczciwy wcale sie nie musi bac mnie on wcale nie przeszkadza
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-10-20 23:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczera prawda zal mi ciebie z tego co piszesz wnioskuje ze jestes w firmie szara myszka i pewnie nie udalo ci sie znalesc nic innego ,a twoje umiejetnosci to wieszanie i sciaganie plakatow zal,ja pracowalem w tym (usunięte przez administratora) na wyzszym stanowisku i sam sie zwolnilem wiec jak nie umiesz czytac to nie pisz pierdół ,posredniak mi nie grozi bo mam prace ale uwazaj zebys ty nie wyladowala na bezrobotnym i nie chce mi sie juz do ciebie pisac , bo twoje wypowiedzi i argumenty ze firma jest super mnie poprostu smieszą ,wiec pracuj sobie dalej poki ja masz i nie namawiaj innych bo w nocy bedziesz miala koszmary ,zegnam koncze z toba dialog
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-21 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a, gdy nie wykorzystasz całego przysługującego Ci urlopu. Wiadomo, jestes niezatąpiony./kierowca pandy/ To firma zapłaci Ci po ok 30 zł za kazdy dzien. Czysty interes, tylko dla kogo?
a co? moze to nieprawda,? koledzy kierowcy.
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2011-10-21 19:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz co , pracuje już 4 lata w firmie i jak mam szczerze powiedzieć to za każdym razem mnie pytają czy chcę wolne czy wolę mieć płacone za urlop. Tak że jak potrzebujesz wykorzystać urlop to go po prostu weź i nie czekaj na te 30 zł
zdjecie uzytkownika
szczera prawda - 2011-10-22 04:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro masz jakies swoje prywatne nie porozumienia to zalatwiaj je sam a nie na forum bo nikogo to nie interesuje bo z tego co czytam duzo na tym forum jest pozytywnych okreslen czasem ktos o cos zapyta a ludzie twojego pokroju potrafia pisac tylko klamstwa moge tobie tylko powiedziec ze wiekszosc mowi dobrze czyli tak jak jest a ty do nich nie nalezysz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-22 18:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zejdzcie juz z tego tematu bo to co tutaj czytam to mnie przeraza... infantylizm w 100% (jezeli nie wiesz co to znaczy poszukaj w slowniku). Widac ze kogos ewidentnie boli to ze go zwolnili, i teraz musimy wyczytywac jego/jej zbulwersowanie... Skoro piszesz zeby inna osoba się przedstawila do dlaczego sam/a tego nie zrobisz ? widze chojrak z ciebie... jezeli chodzi o firme, ciagle się w niej cos zmienia, widac jak bardzo sie rozrosła w przeciągu roku i w dalszym ciagu rozrasta. Wg. mnie na poczatku kazdemu z was powiedziano na jakiej zasadzie polega praca na danym stanowisku, o pracach w weekendy, dojazdach ktore sie nie wliczaja - wiec jezeli jestescie osobami doroslymi (czyt. potrafiacymi podejmowac decyzje), to kto was tutaj trzyma? dlaczego na to stanowisko sie pchacie i tym samym zajmujecie miejsce innym, osobom ktorym być może bardziej zalezy na pracy- bo czasy "czy się stoi czy się leży to wypłata się należy" niestety ale już się skończyły. W firmie pracuje juz kilka dobrych lat i polecam je osobom szczegolnie młodym (studiującym zaocznie), jeżeli dostaliście możliwość pracy to nie czytajcie tego co tutaj wypisuja, wypytajcie sie wszystko na rozmowie kwalifikacyjnej albo przekonajcie się sami jak jest na okresie probnym. O awansach nie bede pisal, bo tutaj polowa osob piszacych NIBY wie lepiej jak sprawa wyglada choć nie zostali awansowani...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-23 12:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto z was pracował w firmie kredyty-chwilówki ???
Proszę o kontakt.
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-23 20:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam... praca dla ludzi myślących i juz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-24 02:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie trzeba myślec to podstawa jak jestes uczciwy i oddany dla firmy to cie docenią pozdrawiam wszystkich młodych chętnych do podjęcia pracy naprawde warto pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
komo - 2011-10-24 17:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto z was pracował w firmie kredyty-chwilówki ???
Proszę o kontakt.
Kolega z konkurencji :)
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-24 18:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam!
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK REKLAMY - 2011-10-24 21:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukająca pracy jeżeli chcesz robić w reklamie to znaczy ze umiesz rozmawiać wiec możesz sama wynegocjować warunki pracy, jeżeli szukasz to znaczy ze nie masz nic innego wiec pozostaje spróbować i samemu ocenić jak jest a nie czytać opisy osób które nie maja pojęcia o stanowisku. Pracy dużo ale płaca nie najgorsza.Da się żyć a niezadowoleni są wszędzie.Naprawdę są gorsze prace a w tej są ludzie co Ci pomogą i nikt nikogo nie rzuca na głęboką wodę.
zdjecie uzytkownika
R - 2011-10-27 07:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-10-24 02:50:18

Dokładnie trzeba myślec to podstawa jak jestes uczciwy i oddany dla firmy to cie docenią pozdrawiam wszystkich młodych chętnych do podjęcia pracy naprawde warto pozdrawiam

"anonim" co ty opowiadasz??? uczciwy i oddany??? a kto w ogóle kieruje się w tej pracy takimi cechami!!! pracuje już tu długo i chce mi się (usunięte przez administratora) Wszyscy w całej Polsce pracują tu na NIEUCZCIWOŚCI!, jeden drugiego okrada, jeden drugiego okłamuje itp. oszustwo i koło zamknięte. Kręcą na umowach, ludziach pracujących i biorących kredyty. Mówię wam ta firma długo na rynku nie pociągnie! Szybko zbankrutują.
zdjecie uzytkownika
Lopo - 2011-10-27 09:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto z was pracował w firmie kredyty-chwilówki ???
Proszę o kontakt.
Kolega :)[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Lopo - 2011-10-28 09:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje wszystkim za bezcenne informacje o firmie KREDYTY-CHWILÓWKI :)


KONKURENCJA :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x