Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
szczera prawda - 2011-10-20 00:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ta naprawde szanuje rzetelnych uczciwych pracownikow a przedewszystkim lojalnych w stosunku do przelozonych jak i innych pracownikow na kazdym kroku mozna liczyc na pomoc kogos z góry a jezeli o dzien pracy to przebiega on nastepujaco trzeba miec przygotowane materialy do pracy na dany dzien tj. tasma ulotki plakaty w ciagu dnia trzeba pracowac 8 godzin ale gdzie dzis nie trzeba za dojazd do pracy nigdzie nie placa co godzine przerwa 5minut na papierosa w ciagu dnia dluzsza przerwa na sniadanie gdzies okolo 25minut ale z zegarkiem w reku nikt nad toba nie stoi fakt trzeba napisac co danego dnia robisz cos w formie raportu ale to trwa gdzies kolo 1minuty w pracy na terenie nigdy sie nie spieszymy mamy byc dokladni grunt zeby docierac z ulotka do kazdego klienta aby plakat estetycznie byl umieszczony w danym miejscu fakt czyscimy stare ogloszenia ale to z troski o srodowisko zeby tez nie wygladalo ze smiecimy w koncu jak nas widza tak nas opisuja na koniec dnia tylko tankujesz samochod i jedziesz do domu chyba ze ci plakatu ulotki tasmy brakuje na biuro wjezdzasz i pobierasz to zajmuje 7minut. Z pelna odpowiedzialnosci moge zaprosic mlode rzetene uczciwe osoby do pracy w tej firmie bo naprawde warto gdzie indziej bedziesz czul mila rodzinna atmosfere dostaniesz auto sluzbowe gdzie na dojazd do pracy i do domu zlotowki nie wolaja wystarczy tylko dbac o porzadek telefon sluzbowy z 80zl na wygadanie na rozmowy prywatne i ponadto 2000 minut darmo we firmie na konto wyplata wplywa 1700zl(we wroclawiu nawet 1800) dostajesz bogaty program szkolen (dojazd na szkolenie pobyt na nim firma placi ) ubranie sluzbowe(polar kurtka polo czapka zimowa badz letnia) raz w roku impreza integracyjna rowniez na koszt firmy mowie same plusy gdzie moze byc lepiej takze serdecznie zapraszam!!!
zdjecie uzytkownika
Lopo - 2011-10-20 11:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto z was pracował w dziale reklamy???
Proszę o kontakt.
Daniel z konkurencji :)
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
szczera prawda - 2011-10-20 22:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty anonim skoncz juz negowac kazde moje slowo ktore wprzeciwienstwie do twoich sa szczera prawda jak widac z reszta po mnie ja ciagle z przyjemnoscia i ochota pracue a ty klepiesz biede w posredniaku bez prawa do zasilku a tak na marginesie finder sluzy do sprawdzania laikow i leserow a jak ktos jest uczciwy wcale sie nie musi bac mnie on wcale nie przeszkadza
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-10-20 23:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczera prawda zal mi ciebie z tego co piszesz wnioskuje ze jestes w firmie szara myszka i pewnie nie udalo ci sie znalesc nic innego ,a twoje umiejetnosci to wieszanie i sciaganie plakatow zal,ja pracowalem w tym (usunięte przez administratora) na wyzszym stanowisku i sam sie zwolnilem wiec jak nie umiesz czytac to nie pisz pierdół ,posredniak mi nie grozi bo mam prace ale uwazaj zebys ty nie wyladowala na bezrobotnym i nie chce mi sie juz do ciebie pisac , bo twoje wypowiedzi i argumenty ze firma jest super mnie poprostu smieszą ,wiec pracuj sobie dalej poki ja masz i nie namawiaj innych bo w nocy bedziesz miala koszmary ,zegnam koncze z toba dialog
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-21 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a, gdy nie wykorzystasz całego przysługującego Ci urlopu. Wiadomo, jestes niezatąpiony./kierowca pandy/ To firma zapłaci Ci po ok 30 zł za kazdy dzien. Czysty interes, tylko dla kogo?
a co? moze to nieprawda,? koledzy kierowcy.
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2011-10-21 19:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz co , pracuje już 4 lata w firmie i jak mam szczerze powiedzieć to za każdym razem mnie pytają czy chcę wolne czy wolę mieć płacone za urlop. Tak że jak potrzebujesz wykorzystać urlop to go po prostu weź i nie czekaj na te 30 zł
zdjecie uzytkownika
szczera prawda - 2011-10-22 04:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro masz jakies swoje prywatne nie porozumienia to zalatwiaj je sam a nie na forum bo nikogo to nie interesuje bo z tego co czytam duzo na tym forum jest pozytywnych okreslen czasem ktos o cos zapyta a ludzie twojego pokroju potrafia pisac tylko klamstwa moge tobie tylko powiedziec ze wiekszosc mowi dobrze czyli tak jak jest a ty do nich nie nalezysz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-22 18:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zejdzcie juz z tego tematu bo to co tutaj czytam to mnie przeraza... infantylizm w 100% (jezeli nie wiesz co to znaczy poszukaj w slowniku). Widac ze kogos ewidentnie boli to ze go zwolnili, i teraz musimy wyczytywac jego/jej zbulwersowanie... Skoro piszesz zeby inna osoba się przedstawila do dlaczego sam/a tego nie zrobisz ? widze chojrak z ciebie... jezeli chodzi o firme, ciagle się w niej cos zmienia, widac jak bardzo sie rozrosła w przeciągu roku i w dalszym ciagu rozrasta. Wg. mnie na poczatku kazdemu z was powiedziano na jakiej zasadzie polega praca na danym stanowisku, o pracach w weekendy, dojazdach ktore sie nie wliczaja - wiec jezeli jestescie osobami doroslymi (czyt. potrafiacymi podejmowac decyzje), to kto was tutaj trzyma? dlaczego na to stanowisko sie pchacie i tym samym zajmujecie miejsce innym, osobom ktorym być może bardziej zalezy na pracy- bo czasy "czy się stoi czy się leży to wypłata się należy" niestety ale już się skończyły. W firmie pracuje juz kilka dobrych lat i polecam je osobom szczegolnie młodym (studiującym zaocznie), jeżeli dostaliście możliwość pracy to nie czytajcie tego co tutaj wypisuja, wypytajcie sie wszystko na rozmowie kwalifikacyjnej albo przekonajcie się sami jak jest na okresie probnym. O awansach nie bede pisal, bo tutaj polowa osob piszacych NIBY wie lepiej jak sprawa wyglada choć nie zostali awansowani...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-23 12:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto z was pracował w firmie kredyty-chwilówki ???
Proszę o kontakt.
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-23 20:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam... praca dla ludzi myślących i juz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-24 02:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie trzeba myślec to podstawa jak jestes uczciwy i oddany dla firmy to cie docenią pozdrawiam wszystkich młodych chętnych do podjęcia pracy naprawde warto pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
komo - 2011-10-24 17:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto z was pracował w firmie kredyty-chwilówki ???
Proszę o kontakt.
Kolega z konkurencji :)
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-24 18:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam!
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK REKLAMY - 2011-10-24 21:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukająca pracy jeżeli chcesz robić w reklamie to znaczy ze umiesz rozmawiać wiec możesz sama wynegocjować warunki pracy, jeżeli szukasz to znaczy ze nie masz nic innego wiec pozostaje spróbować i samemu ocenić jak jest a nie czytać opisy osób które nie maja pojęcia o stanowisku. Pracy dużo ale płaca nie najgorsza.Da się żyć a niezadowoleni są wszędzie.Naprawdę są gorsze prace a w tej są ludzie co Ci pomogą i nikt nikogo nie rzuca na głęboką wodę.
zdjecie uzytkownika
R - 2011-10-27 07:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-10-24 02:50:18

Dokładnie trzeba myślec to podstawa jak jestes uczciwy i oddany dla firmy to cie docenią pozdrawiam wszystkich młodych chętnych do podjęcia pracy naprawde warto pozdrawiam

"anonim" co ty opowiadasz??? uczciwy i oddany??? a kto w ogóle kieruje się w tej pracy takimi cechami!!! pracuje już tu długo i chce mi się (usunięte przez administratora) Wszyscy w całej Polsce pracują tu na NIEUCZCIWOŚCI!, jeden drugiego okrada, jeden drugiego okłamuje itp. oszustwo i koło zamknięte. Kręcą na umowach, ludziach pracujących i biorących kredyty. Mówię wam ta firma długo na rynku nie pociągnie! Szybko zbankrutują.
zdjecie uzytkownika
Lopo - 2011-10-27 09:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto z was pracował w firmie kredyty-chwilówki ???
Proszę o kontakt.
Kolega :)[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Lopo - 2011-10-28 09:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje wszystkim za bezcenne informacje o firmie KREDYTY-CHWILÓWKI :)


KONKURENCJA :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-30 14:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w tej firmie jest możliwość uczciwej pracy?czy zawsze pracownik będzie gnębiony i oszukiwany?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-31 18:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze raz ponawiam:
zejdzcie juz z tego tematu bo to co tutaj czytam to mnie przeraza... infantylizm w 100% (jezeli nie wiesz co to znaczy poszukaj w slowniku). Widac ze kogos ewidentnie boli to ze go zwolnili, i teraz musimy wyczytywac jego/jej zbulwersowanie... Skoro piszesz zeby inna osoba się przedstawila do dlaczego sam/a tego nie zrobisz ? widze chojrak z ciebie... jezeli chodzi o firme, ciagle się w niej cos zmienia, widac jak bardzo sie rozrosła w przeciągu roku i w dalszym ciagu rozrasta. Wg. mnie na poczatku kazdemu z was powiedziano na jakiej zasadzie polega praca na danym stanowisku, o pracach w weekendy, dojazdach ktore sie nie wliczaja - wiec jezeli jestescie osobami doroslymi (czyt. potrafiacymi podejmowac decyzje), to kto was tutaj trzyma? dlaczego na to stanowisko sie pchacie i tym samym zajmujecie miejsce innym, osobom ktorym być może bardziej zalezy na pracy- bo czasy \"czy się stoi czy się leży to wypłata się należy\" niestety ale już się skończyły. W firmie pracuje juz kilka dobrych lat i polecam je osobom szczegolnie młodym (studiującym zaocznie), jeżeli dostaliście możliwość pracy to nie czytajcie tego co tutaj wypisuja, wypytajcie sie wszystko na rozmowie kwalifikacyjnej albo przekonajcie się sami jak jest na okresie probnym. O awansach nie bede pisal, bo tutaj polowa osob piszacych NIBY wie lepiej jak sprawa wyglada choć nie zostali awansowani...

JEŻELI WAM SIĘ COŚ NIEPODOBA TO KTO WAS TUTAJ TRZYMA?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-01 20:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro wiesz jak jest, i cos Ci sie nie podoba to czemu jeszcze tutaj pracujesz ? nie lepiej znalezc "lepsza" prace ?
zdjecie uzytkownika
miśka - 2011-11-01 20:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
infantylizm akurat się nie mierzy w % no ale jeżeli chciałaś błysnąc to użyłaś odpowiedniego słowa choc może nie do końca rozumiesz jego znaczenie -mniejsza o to na pewno się zgodze z wypowiedziami że tu nie ma tak cudownie jak ty piszesz a co tu ludzi trzyma?-bo chyba pojawiło się w twojej wypowiedzi takie zdanie sama sobie odpowiedz chyba wiesz jaki jest rynek pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-01 21:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CZY KTOŚ PODCZAS SWEJ PRACY W K-CH MIAŁ STYCZNOŚĆ Z NAGŁYM BRAKIEM PIENIĘDZY W KASIE??? BO NA MOIM TERENIE OSTATNIO NA 3 BIURACH W NIEWIELKICH ODSTĘPACH BRAKŁO PIENIĘDZY. A CO NAJCIEKAWSZE W OPERACJACH KASOWYCH NI WIDU NI SŁYCHU O TYM. A KAŻDE Z NAS DA SOBIE POOBCINAĆ WSZYSTKIE KOŃCZYNY ŻE ANI NIE ZOSTAŁY TE PIENIĄDZE WYDANE ANI PRZESIANE (TYM BARDZIEJ JAK RÓŻNICA W CZASIE MIĘDZY JEDNYM LICZENIEM A DRUGIM JEST 15 MINUTOWA I W TYM TEŻ CZASIE NIE NASTĄPIŁA OBSŁUGA KLIENTA). HMM CZYŻBY JAKIEŚ UKRYTE OPERACJE KASOWE??? ZAPEWNE TAK! NIE DOŚĆ ŻE KOLEJNE (usunięte przez administratora) WYMYŚLILI (DZIAŁ SORTOWNIA - TOTALNA GŁUPOTA) TO I JESZCZE KARY ZA NOBILESA. KTO CHĘTNY JEST NA TO ABY IŚĆ BEZ PREMII ZA KREDYTY W RAMACH ODMOWY UDZIELENIA NOBILESA PRZEZ DZIAŁ ANALIZ (PAMIĘTAJCIE WBREW ZASAD - GDZIE ZASADY TE NIE SĄ PRECYZYJNIE OKREŚLONE \"WIEDZĄ CO ROBIĄ\") ??? WSZYSTKICH CHĘTNYCH ZAPRASZAM SYSTEM KARANIA JEST LEPSZY OD SYSTEMU PREMIOWANIA W TEJ FIRMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-04 19:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka mogłabyś wyjaśnić o co chodzi z tym nobilesem dokładniej np na przykładzie? bo z tego co wiem jak np da sie nobilesa wbrew zasadom np komus z komornikiem to faktycznie leca po premii przez miesiac ale moze o cos innego chodzi? jesli moglabys to odpisz
zdjecie uzytkownika
Lopo - 2011-11-05 20:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZĘ O KONTAKT OSOBY KTÓRE PRACOWAŁY PRZY OBSŁUDZE KLIENTA-SPRZEDAŻ ZZA BIURKA CHWILÓWEK.
CHCIAŁBYM SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ O TEJ [usunięte przez moderatora] FIRMIE :) [usunięte przez moderatora] ZAPRASZAM DO KONTAKTU :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-07 22:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widzę niczego złego w rozdawaniu zaPałek czy zapalniczek przed cmentarzem. Mi w Katowicach bardzo sie przydały, natomiast irytują mnie do bólu stoiska ze słodyczami ( żelkami) przed cmentarzem- zupełnie jak na festynie. Dlaczego nikt z was nie chce zrobić z t porządku????? Myśle ze to jest wyraz braku szacunku...
Pozdrawiam wszystkich pracownikow, dla których firma KCh jest tak ważna , ze dziennie musza wchodzić na stronę i pisać( obojętnie co, ale pisać i firmie KCH)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x