Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kredyty-chwilowki


Oceniono 1614 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Kredyty-chwilowki
Fabryczna 12
43-100 Tychy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Anex - 2011-09-26 09:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie co sądzicie o Wiktorze sierżancie?
Proponują mi prace jako koordynator opłaca się podejmować te stanowisko?
Bo widzę ze oceny firmy sa nie najlepsze i boje się trochę że wpadnę w jakieś gówno?
Czekam na info pozdrawiam cieplutko.
zdjecie uzytkownika
``````````~~~~~~~~``````````` - 2011-09-26 21:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie rozumiem jak można być szkoleniowcem handlowców jeśli samemu nie potrafiło się być handlowcem ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-28 00:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a we wrocławiu kto jest badz bedzie kordynatorem
zdjecie uzytkownika
lala - 2011-10-02 11:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaszokowalo mnie to co pisaliscie o wrocku dalej tak jest???jesli chodzi o ulotkarzy???.Bo moim zdaniem nie wazne z jakiego regionu jest ulotkarz kazdy powinnien miec tyle samo placone.
zdjecie uzytkownika
maryś - 2011-10-02 20:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Góra dobrze wie co sie dzieje na dole, wiec nie myśl chłopaku, ze cos sie zmieni. To znany schemat. Szukaj spokojnej roboty, bo tu tego nie znajdziesz. Przykład idzie z gory niestety.
zdjecie uzytkownika
axel - 2011-10-05 18:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie jak wygląda szkolenie w Tychach na koordynatora???
Ile trwa?Gdzie się mieszka?Jakie koszta muszę ponieść?Jestem z innego miasta.
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2011-10-05 20:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie twoje koszty firma za wszystko placi za darmo ci przywioza odwioza daja diete dzienna hotel dosc wysokiej klasy specjalistyczne szkolenie u wykwalifikowanej zgranej grupy ludzi itp
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-05 22:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
axel omijaj ta firme duzym łukiem bo atmosfera w tej firmie to porazka jeden gada na drugiego a szefostwo zaciera rece i cieszy sie jak kogos wywali na zbity pysk,oprucz darmowych szkolen nie licz na szacunek bo tego nigdy tam nie uswiadczysz .wiec jesli chcesz spokojna prace to nie chwilówki,szefostwo to byli gornicy ktorzy nadaja sie tylko do kopania węgla i z tym prawdopodobnie mieli by problemy wiec zycze powodzenia i nie pchaj sie w to (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dobra rada - 2011-10-06 18:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
axel nie sluchaj pierdol ktore tu wypisuja firma jest bardzo przychylnie nastawiona do pracownika daje ogromne mozliwosci rozwoju nikogo nie blokuje daje pelny pakiet szkolen wysoki socjal konkretne wynagrodzenie samochod sluzbowy telefon laptop nawigacje same plusy tylko musisz sprobowac a to co pisza inni to sa ich prywatne falszywe opinie przedstawiane z zemsty ze niestety juz z nami nie pracuja z mojej strony sukcesow w pracy zycze
zdjecie uzytkownika
k... - 2011-10-07 13:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a...... - 2011-10-06 20:34:57

pierdu pierdu koleżko, a my Ci wierzymy ,, oddany pracowniku\\\'\\\'

dobra rada to ty niestety wypisujesz pierdoly ze az zal patrzec ,piszesz co oferuja pakiet szkolen,samochod,laptop,wysoki socjal,telefon, zgadza sie ale nic poza a samochod jest ciagle obserwowany na finderze gdzie sie jezdzi,jak dlugo sie stoi w danym miejscu a atmosfera gorsza niz w obozie koncentracyjnym ,dyrekcja to katastrofa ciagle jakies pretensje ,pracowalem w tym syfie jako windykator i to ja sie zwolnilem bo juz mialem dosc i wcale nie tesknie a wrecz przeciwnie jestem dumny ze uwolnilem sie od tego bagna ,teraz dopiero wiem co to znaczy pracowac z normalnymi ludzmi i wspanialym szefostwem,a wszystkie tutaj negatywne opinie to jest szczera prawda i podejrzewam ze opinie pochlebne pisze sama dyrekcja albo dupolize ktorzy nic nie robia tylko mieszaja miedzy innymi gratulejszon oby tak dalej a napewno daleko zajdziesz w tej firmie tylko obawiam sie ze z wysokiego szczebla spadniesz pod sama rynne czyli po polsku na bruk,wiec przestrzegam wszystkich normalnych ludzi omijajcie chwilowki duzym łukiem jak ktos napisal wczesniej to praca ktora wykancza ludzi psychicznie,a umowy stalej nigdy sie nie dostanie jak bedziesz juz nie potrzebny lub zachorujesz to fora ze dwora ,w tej firmie czlowiek nic nie znaczy liczy sie tylko kasa,kasa,kasa pozdrawiam ludzi ktorzy juz nie pracuja w tym bagnie
zdjecie uzytkownika
Dex - 2011-10-07 16:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w maluchach jeżdżących z reklama są założone jakieś systemy sprawdzające gdzie jesteś?Ile czasu stoisz?
zdjecie uzytkownika
szczera prwada - 2011-10-09 14:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd ty masz siły wypisywac takie brednie i tak nie ładnie obrazac naszych przelozonych ktorzy sa naprawde bardzo ciepli zyczliwi potrafia zrozumiec potrzeby drugiego czlowieka potrafia docenic swoich lojalnych i oddanych pracownikow . Zarzad firmy dyrektorzy kierownicy i pozostali pracownicy sa osobami wyksztalconymi na wyzszym badz srednim poziomie nauki.Kolejna sprawa to taka ze to co sie dzieje na imprezach integracyjnych zostaje miedzy bawiacymi sie na niej i nie opowiadamy obcym osoba gdyz ten czas jest tylko i wylacznie okazja do pelnego wypoczynku a po nim wracamy do przyjemnej pracy .Wiem przynajmniej dlaczego juz nie pracujesz\"byly pracowniku windykacji\"po prostu nie wypelniales swoich obowiazkow i byles zwyklym leserem i nie robem bo gdybys byl inny napewno bys pracowal dalej a teraz te wszystkie brednie wypisujesz z zemsty za to ze rozwiazano z toba umowe o prace bo zauwazono twoja scieme zamiast uczciwej i lojalnej pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-09 17:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w maluchach jeżdżących z reklama sa zainstalowane systemy GPS?sprawdzające pracownika?
zdjecie uzytkownika
szczera prawda - 2011-10-09 18:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak w maluchach tez sa montowane nadajniki gps ale jak bedziesz uczciwie postepowal wogole ci on nie bedzie przeszkadzal
zdjecie uzytkownika
byly windykator - 2011-10-09 22:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczera prwada - 2011-10-09 14:33:25

Skąd ty masz siły wypisywac takie brednie i tak nie ładnie obrazac naszych przelozonych ktorzy sa naprawde bardzo ciepli zyczliwi potrafia zrozumiec potrzeby drugiego czlowieka potrafia docenic swoich lojalnych i oddanych pracownikow . Zarzad firmy dyrektorzy kierownicy i pozostali pracownicy sa osobami wyksztalconymi na wyzszym badz srednim poziomie nauki.Kolejna sprawa to taka ze to co sie dzieje na imprezach integracyjnych zostaje miedzy bawiacymi sie na niej i nie opowiadamy obcym osoba gdyz ten czas jest tylko i wylacznie okazja do pelnego wypoczynku a po nim wracamy do przyjemnej pracy .Wiem przynajmniej dlaczego juz nie pracujesz\\\
szczera prawda ty nie czytasz co sie pisze nie oni mnie zwolnili tylko ja sie zwolnilem bo pracujac w takim syfie na dluzsza mete mozna dostac brzika,i nie osmieszaj sie twierdzac ze dyrekcja ciepla i zyczliwa zwlaszcza szalik ten to naprawde ma potencjal tylko do wyzywania ludzi pozjadal glupek wszystkie rozumy ciekawe czy orpucz ciebie ktos jeszcze szala uwaza za cieplego czlowieka ,zwlaszcza jego,i powiedz mi droga pracownico skoro ty tak dobrze pracujesz to napewno masz juz umowe na czas nieokreslony prawda?jesli ktos jest osoba wykształcona i ma troche kultury potrafi sie wszedzie zachowac i nawet po alkocholu trzymac fason zwlaszcza jak jest sie dyrektorem a jak ktos jest prymitywem to wlasnie bedzie sie zachowywal dokladnie jak szal czy to po alkocholu czy po trzezwemu jest poprostu prostakiem
zdjecie uzytkownika
szczera prawda - 2011-10-09 23:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posluchaj "byly windykator" czy jak bylo tu napisane wczesniej leserze i nierobie przestan wypisywac te klamliwe oszczerstwa na dyrektora (usunięte przez administratora) bo to naprawde równy gośc ktory potrafii sie zachowac w kazdej sytuacji i dokonuje dobrych decyzji w swojej pracy ma pewne zasady i nie trawi leserow i darmozjadów takich jak ty natomiast lojalnych pracownikow potrafii docenic.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2011-10-10 16:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie ile dostaje do ręki kierowca malucha reklamowego?
mam możliwość podjęcia takiej pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-10-10 19:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na reke 1000 zl albo 1100 juz nie pamietam bo moze sie cos pozmieniało a tak po prawdzie nie pachaj sie do tej firmy nie warta zachodu,chyba ze chcesz za jakies 6 miesiecy kurowac sie w psychiatryku
zdjecie uzytkownika
szukajaca pracy - 2011-10-14 01:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prosze pomóżcie dostalam propozycje pracy we wrocławiu jako pracownik reklamy nie wiem co robic bo troche sie naczytalam opinii o tym miescie chcialam tylko uslyszec uczciwa ocene co sadzicie bo mnie mowiono praca doborowym towarzystwie za 1600zl na miesiac telefon służbowy z limitem do 50zl samochód służbowy prawda to byla a i czy nie bede rzucona na gleboka wode odrazu czy ktos mi pomoze wszystko wytłumaczy prosze o O podpowiedzi
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-10-14 11:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukajaca pracy omijaj ta firme duzym łukiem jak nie chcesz miec skołatanych nerwów i chodzic codziennie do pracy z dusza na ramieniu 1600 hmm wczesniej bylo 1800, 1000 tyle masz normalnie reszta to premia wiec mozesz dostac gole 1000 zł bo moga ci zabrac całą premie za to ze auto masz brudne,za to ze gdzies za długo stalas lub tylko dlatego ze kierownictwo mialo taki kaprys, nie licz na wiecej niema szans ,umowy na czas nieokreslony nigdy nie zobaczysz na oczy tylko na czas okreslony, auto owszem daja ktore maja findery wiec jestes caly czas obserwowana nie mozesz auta uzywac w celach prywatnych bo za to mozesz wyleciac nawet w ciagu 5 min, bedziesz miala jakis problem to nie licz na szefostwo jak sie pozalisz ze ktos jest nie w porzadku tez mozesz wyleciec atmosfera w firmie szkoda słów,chyba ze lubisz nadawac na innych to napewno po jakims czasie dostaniesz awans oni lubia kabli,ja nie polecam wrecz odradzam ale wybor nalerzy do ciebie ,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Lopo - 2011-10-14 23:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ile w oddziale sprzedaje się średnio chwilówek na miesiąc????
zdjecie uzytkownika
do lupo - 2011-10-15 15:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
srednio na oddziale 4000 chwilowek po 800zl to oplacalny biznes
zdjecie uzytkownika
Lopo - 2011-10-16 13:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za informacje,ale chyba jedno zero za dużo Ci się wkradło.
Chciałeś napisać do 400 chwilówek w miesiącu na oddział.
Zgadza się?
zdjecie uzytkownika
do lopo - 2011-10-16 13:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic mi sie nie pomylilo dobrze napisalam w 5 biurach czyli jednym oddziale 4000 chwilowek na miesiac po 800zl
zdjecie uzytkownika
szczera prawda - 2011-10-20 00:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty tu piszesz to informacje wyssane z palca oblode i falsz to ty szerzysz na kazdym kroku praca w tej firmie to sama przyjemnosc a to co tu opisujesz to wierutne klamstwa. Moge sie tylko domyslac ze zapewne juz u nas nie pracujesz a nie pracujesz dlatego ze byles laikiem leserem i probowales leciec w kulki anizeli rzetelnie pracowac. Gdybys byl innym czlowiekiem pewnie do dzis bys w tej firmie pracowal i nie mial czasu wypisywac tych glupot na forum.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x