Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Kredyty-chwilowki

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-03 10:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie skieruj do swojego koordynatora.
zdjecie uzytkownika
\\738 - 2011-12-03 12:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-12-03 10:59:46

pytanie skieruj do swojego koordynatora.

koordynator to( usunięte przez administratora ) on nic nie wie, nie wie co się dzieje i odsyła do( usunięte przez administratora ) którego nigdy nie ma, nigdy nie ma czasu albo jest mocno zajęty gdzieś tam na wyjeździe. Rozmowa na temat talonów była juz z (usunięte przez administratora) jest nie uchwytny. Ciekawe dlaczego tak się chowają? ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-03 17:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
talony na swieta dostają nawet ulotkarze którzy juz troche pracuja w taej firmie nie wiem jak teraz jest ale pewnie z pół roku albo rok trzeba miec przepracowane a nie ( usunięte przez administratora )kazdy dzien bedziecie miec wypłacony( usunięte przez administratora )mała ale jak ktos cche sobie troche dorobic to czemu nie nie polecam dla osob które potrzebuja stałej pracy bo duzo wolnego jakies przerwy wtedy sidzicie w domu i nie zarabiacie a kierowcy jezdza sobie w kolumnach i płacone maja
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-05 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy będąc na umowie zleceniu jest płatne zwolnienie lekarskie w tej firmie? Proszę o info dzięki.
zdjecie uzytkownika
................... - 2011-12-05 19:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zadnej firmie na umowe zlecenie nie jest chorobowe platne i lekarskie zwolnienie nie ma tu mocy choc jak zdazy ci sie zachorowac w KCH i trwa to 2-3 dni w skali miesiaca czy tam kwartalu to twoja wyplata nie ulega zmianie a jezeli caly miesiac chorujesz to poprostu nie masz kasy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-05 21:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
................... - 2011-12-05 19:00:36

w zadnej firmie na umowe zlecenie nie jest chorobowe platne i lekarskie zwolnienie nie ma tu mocy choc jak zdazy ci sie zachorowac w KCH i trwa to 2-3 dni w skali miesiaca czy tam kwartalu to twoja wyplata nie ulega zmianie a jezeli caly miesiac chorujesz to poprostu nie masz kasy

Jeżeli płacisz dobrowolne ubezpieczenie chorobowe to możesz pójść na PŁATNE (80%) zwolnienie lekarskie. Zapewne o chęć płacenia takiego ubezpieczenia byłeś pytany/pytana podczas zawierania umowy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-05 23:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Od niedawna zacząłem pracować w tej firmie. Niedawno wróciłem ze szkolenia z Wrocławia. Naprawdę nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii o tamtejszych biurach??? Ja odniosłem bardzo pozytywne wrażenie, szkolenie odbyło się profesjonalnie, dziewczyny z biura ( usunięte przez administratora ) dołożyły wszelkich starań aby przekazać mi jak najszerszy zasób wiedzy i muszę nadmienić że dawno nie spotkałem tak życzliwych i zaangażowanych ludzi, za co im serdecznie dziękuje . Dlatego też nie zgodzę się z żadną negatywną opinią dotyczącą biur we Wrocławiu. A jeżeli chodzi o firmę uważam, że ma duży potencjał, gdyż wysokość zarobków, atmosfera i organizacja pracy zależy tylko i wyłącznie od samych pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-06 21:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-12-05 23:07:15

Witam wszystkich. Od niedawna zacząłem pracować w tej firmie. Niedawno wróciłem ze szkolenia z Wrocławia. Naprawdę nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii o tamtejszych biurach??? Ja odniosłem bardzo pozytywne wrażenie, szkolenie odbyło się profesjonalnie, dziewczyny z biura przy ul. Kołłątaja dołożyły wszelkich starań aby przekazać mi jak najszerszy zasób wiedzy i muszę nadmienić że dawno nie spotkałem tak życzliwych i zaangażowanych ludzi, za co im serdecznie dziękuje . Dlatego też nie zgodzę się z żadną negatywną opinią dotyczącą biur we Wrocławiu. A jeżeli chodzi o firmę uważam, że ma duży potencjał, gdyż wysokość zarobków, atmosfera i organizacja pracy zależy tylko i wyłącznie od samych pracowników.

bo oddzial kołłataja we Wroclawiu jest najlepszy pracuja tam superowe dziewczyny masz szczescie chlopie ze nie trafiles do biuro na Jednosci Narodowej bo bys zobaczyl zyczliwosc pani kierowniczki zajadła zmija a co do firmy nie zachwalaj dnia przed zachodem slonca dam sobie palec obciac ze niedlugo zmienisz zdanie o tej firmie na poczatku kazdy zachwalał dopuki sam nie zobaczyl w jakie (usunięte przez administratora) sie wpierniczył
zdjecie uzytkownika
zilwia - 2011-12-12 16:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )Kobieta z podstawowym wykształceniem, kierowniczką w Tychach? Piszecie, kto ma studia skończone, ona ma podstawówkę. Jest to upokarzające zwłaszcza dla osób , które pracują pod rządami takiej osoby z podstawowym wykształceniem. Szkoda co opowiadać, widać ( usunięte przez administratora ). Ida na ilość nie na jakość a to niestety nie jest najlepszy kierunek.
zdjecie uzytkownika
maryś - 2011-12-12 18:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie o to chodzi czy to żenada czy nie, taka kadra niewykształconych ignorantów. Tu chodzi o to, ze ludzie bez wykształcenia którym powierzono takie czy inne stanowisko będą slepo oddani. I bez zmruzenia oka wykonają najbardziej absurdalne i niedorzeczne polecenie. Bo dla nich nie ma innej alternatywy( usunięte przez administratora ) Wiec slepo trzymają sie wytycznych, niszcząc po drodze potencjalną konkurencję. A jak juz dostaną laptopa i samochód to juz pełen lans i szczyt marzen.
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
hej - 2011-12-13 20:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowniczka z Tychów skończyła coś więcej niz podstawówkę bo obecnie studiuje - żeby być studentem trzeba skończyć coś więcej niż podstawówę
zdjecie uzytkownika
Zbyszek Kieliszek. - 2011-12-13 21:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tajne komplety trzeba chyba. Na przemysłowej.
zdjecie uzytkownika
zilwia - 2011-12-14 14:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile kierowniczek jest w Tychach, nie pisze o najwyższej Dyrekcji tylko o tzw. kierowniczce
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-14 21:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOSTALISCIE JUZ BONY NA ŚWIĘTA ???
zdjecie uzytkownika
zilwia - 2011-12-15 12:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej - 2011-12-13 20:32:28

kierowniczka z Tychów skończyła coś więcej niz podstawówkę bo obecnie studiuje - żeby być studentem trzeba skończyć coś więcej niż podstawówę
No ta( usunięte przez administratora )którą ja znam, nie studiuje napewno, a nie jednemu psu Burek i z tego co wiem to w tej Firmie co drugi to kierownik. ( usunięte przez administratora ) robia z siebie największych i najmadrzejszych Kierowników. Nie rozumiem wobec tego po co ta adwokatura i obrona jakiejś Kierowniczki, ja znam taką która podstawówkę skończyła i chwali się, że \\\\\\\"KIEROWNICZKĄ\\\\\\\" została, to o czym to świadczy? Mam rozumieć, że nagradza się i wynosi na stanowiska ludzi niedouczonych, czy może takich którzy oszukali w momencie składania dokumentów aplikacyjnych, bo poprostu im wstyd, że w dzisiejszych czasach można mieć skończoną tylko podstawówkę. Pewnie o tym nikt nie wie, bo nikt tego nawet nie sprawdził, a macie w swoich szeregach Panią Kierownik po podstawówce. Czy to jest taki wielki problem to zweryfikować. Tym bardziej, ze jest to osoba, która w ostatnim półroczu odbywała stosowne szkolenia, aby stanowisko Kierownika objąć i pracuje w Firmie od 2,5 roku.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
szofer - 2011-12-15 23:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie juz pare lat i tak milej i kopetetnej osoby jeszcze na kierowniczym stanowisku w Tychach nie bylo .Mozna byc po podstawowce i Czlowiekiem a i mozna miec przed nazwiskiem pare tytulow a byc szuja
zdjecie uzytkownika
aaa - 2011-12-15 23:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zilwia - 2011-12-15 12:02:59

hej - 2011-12-13 20:32:28

kierowniczka z Tychów skończyła coś więcej niz podstawówkę bo obecnie studiuje - żeby być studentem trzeba skończyć coś więcej niż podstawówę
No ta( usunięte przez administratora )którą ja znam, nie studiuje napewno, a nie jednemu psu Burek i z tego co wiem to w tej Firmie co drugi to kierownik. ( usunięte przez administratora ) robia z siebie największych i najmadrzejszych Kierowników. Nie rozumiem wobec tego po co ta adwokatura i obrona jakiejś Kierowniczki, ja znam taką która podstawówkę skończyła i chwali się, że \\\\\\\"KIEROWNICZKĄ\\\\\\\" została, to o czym to świadczy? Mam rozumieć, że nagradza się i wynosi na stanowiska ludzi niedouczonych, czy może takich którzy oszukali w momencie składania dokumentów aplikacyjnych, bo poprostu im wstyd, że w dzisiejszych czasach można mieć skończoną tylko podstawówkę. Pewnie o tym nikt nie wie, bo nikt tego nawet nie sprawdził, a macie w swoich szeregach Panią Kierownik po podstawówce. Czy to jest taki wielki problem to zweryfikować. Tym bardziej, ze jest to osoba, która w ostatnim półroczu odbywała stosowne szkolenia, aby stanowisko Kierownika objąć i pracuje w Firmie od 2,5 roku.( usunięte przez administratora )
A jakich ma się nagradzać i wynosić na stanowiska jak nagradzający i wynoszący niewiele mądrzejsi? Wyobrażasz sobie by np. fryzjer (jeden z kierowników) przyjął do roboty kogoś bardziej kompetentnego od siebie (a o to nie trudno)? A dlaczego w ogóle ktoś taki został kierownikiem? Zero przygotowania do tego! Przyjmuje się i nagradza miernoty by zminimalizować ryzyko że zabłysną. i tak sie to kręci.
zdjecie uzytkownika
scf - 2011-12-16 10:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaa - 2011-12-15 23:57:48

zilwia - 2011-12-15 12:02:59

hej - 2011-12-13 20:32:28

kierowniczka z Tychów skończyła coś więcej niz podstawówkę bo obecnie studiuje - żeby być studentem trzeba skończyć coś więcej niż podstawówę
No ta( usunięte przez administratora )którą ja znam, nie studiuje napewno, a nie jednemu psu Burek i z tego co wiem to w tej Firmie co drugi to kierownik. ( usunięte przez administratora ) robia z siebie największych i najmadrzejszych Kierowników. Nie rozumiem wobec tego po co ta adwokatura i obrona jakiejś Kierowniczki, ja znam taką która podstawówkę skończyła i chwali się, że \\\\\\\"KIEROWNICZKĄ\\\\\\\" została, to o czym to świadczy? Mam rozumieć, że nagradza się i wynosi na stanowiska ludzi niedouczonych, czy może takich którzy oszukali w momencie składania dokumentów aplikacyjnych, bo poprostu im wstyd, że w dzisiejszych czasach można mieć skończoną tylko podstawówkę. Pewnie o tym nikt nie wie, bo nikt tego nawet nie sprawdził, a macie w swoich szeregach Panią Kierownik po podstawówce. Czy to jest taki wielki problem to zweryfikować. Tym bardziej, ze jest to osoba, która w ostatnim półroczu odbywała stosowne szkolenia, aby stanowisko Kierownika objąć i pracuje w Firmie od 2,5 roku.( usunięte przez administratora )
A jakich ma się nagradzać i wynosić na stanowiska jak nagradzający i wynoszący niewiele mądrzejsi? Wyobrażasz sobie by np. fryzjer (jeden z kierowników) przyjął do roboty kogoś bardziej kompetentnego od siebie (a o to nie trudno)? A dlaczego w ogóle ktoś taki został kierownikiem? Zero przygotowania do tego! Przyjmuje się i nagradza miernoty by zminimalizować ryzyko że zabłysną. i tak sie to kręci.
I to jest właśnie problem tej firmy. Tacy ludzie są ślepo oddani i gotowi wykonać każde najbardziej nawet absurdalne polecenie.
zdjecie uzytkownika
ona - 2011-12-16 18:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
komo - 2011-10-24 17:51:14

Kto z was pracował w firmie kredyty-chwilówki ???

Proszę o kontakt.

Kolega z konkurencji :)





Pozdrawiam

GG-8215209
ja pracuję! i będę się zwalniała. Po jakimś czasie podpisujesz umowę i różne oświadczenia m.in. o dyskryminacji, ubezpieczenia itp. aby swoją firme chronić
a tak naprawdę JEST BARDZO DUŻA DYSKRYMINACJA pracowników pracujących na tych samych stanowiskach!!!.

Nie będę wymieniała miasta bo to bez sensu.
Może osoby tylko "po znajomości" dostają od kierowników cukiereczki w bonusach i talonach .... nie wiem jak dyrektorzy ale kierownicy tych dyskryminujących okradają z pieniędzy, kręcą na swoją korzyść!!!
zdjecie uzytkownika
pinokio - 2011-12-16 18:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-12-05 21:48:00

................... - 2011-12-05 19:00:36

w zadnej firmie na umowe zlecenie nie jest chorobowe platne i lekarskie zwolnienie nie ma tu mocy choc jak zdazy ci sie zachorowac w KCH i trwa to 2-3 dni w skali miesiaca czy tam kwartalu to twoja wyplata nie ulega zmianie a jezeli caly miesiac chorujesz to poprostu nie masz kasy

Jeżeli płacisz dobrowolne ubezpieczenie chorobowe to możesz pójść na PŁATNE (80%) zwolnienie lekarskie. Zapewne o chęć płacenia takiego ubezpieczenia byłeś pytany/pytana podczas zawierania umowy.
i tu ja skrytykuje pana ostatni cytat kiedy mnie zatrudniano:

1. nikt przy podpisywaniu mnie o tym nie informował o dobrowolnych składkach
2. szkolenie, które powinno być nie było! - trzeba było samemu się szkolić
3. choroba niespodziewanie tez mi wypadła trwała tylko 2 dni - nie zapłacono mi, odjęli z wypłaty prawie 200 złotych i nie chcą mi powiedzieć szczegółów
4. okradają zasłużone bonusy (czyżby kierownictwo?)
5. dyskryminacja!!!
..................................................................................................
..................................................................................................
zdjecie uzytkownika
ona - 2011-12-16 18:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-12-14 21:02:21

DOSTALISCIE JUZ BONY NA ŚWIĘTA ???
do 10 dnia m-ca, wszyscy dostają po 530 zł w talonach, na maluchach 430zł
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-16 20:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja ulotkarz tez dostałem 430 zł
zdjecie uzytkownika
nick - 2011-12-16 20:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pinokio - 2011-12-16 18:20:38

anonim - 2011-12-05 21:48:00

................... - 2011-12-05 19:00:36

w zadnej firmie na umowe zlecenie nie jest chorobowe platne i lekarskie zwolnienie nie ma tu mocy choc jak zdazy ci sie zachorowac w KCH i trwa to 2-3 dni w skali miesiaca czy tam kwartalu to twoja wyplata nie ulega zmianie a jezeli caly miesiac chorujesz to poprostu nie masz kasy

Jeżeli płacisz dobrowolne ubezpieczenie chorobowe to możesz pójść na PŁATNE (80%) zwolnienie lekarskie. Zapewne o chęć płacenia takiego ubezpieczenia byłeś pytany/pytana podczas zawierania umowy.
i tu ja skrytykuje pana ostatni cytat kiedy mnie zatrudniano:



1. nikt przy podpisywaniu mnie o tym nie informował o dobrowolnych składkach

2. szkolenie, które powinno być nie było! - trzeba było samemu się szkolić

3. choroba niespodziewanie tez mi wypadła trwała tylko 2 dni - nie zapłacono mi, odjęli z wypłaty prawie 200 złotych i nie chcą mi powiedzieć szczegółów

4. okradają zasłużone bonusy (czyżby kierownictwo?)

5. dyskryminacja!!!

..................................................................................................

..................................................................................................
Nie no zgadzam się że w tej firmie raczej nikt nie wpadł na pomysł by poinformowac o takiej możliwości osobe zatrudnianą na umowe zlecenie. Ale generalnie takowa jest.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-17 21:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokój z ta firma szkoda czasu i nerwów.
zdjecie uzytkownika
ww - 2011-12-17 22:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adrian - 2011-12-17 18:49:22

Witam czy ktos z Was moze napisac o pani (usunięte przez administratora)? jaka jest? dostalem zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy (kierowca panda tychy) Czytajac tu o panu (usunięte przez administratora) to zastanawiam sie czy wszyscy sa tacy?
A co sie stało z poprzednim kierowcą, wiesz moze?.
zdjecie uzytkownika
adrian - 2011-12-18 12:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ww - 2011-12-17 22:24:30

adrian - 2011-12-17 18:49:22

Witam czy ktos z Was moze napisac o pani (usunięte przez administratora)? jaka jest? dostalem zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy (kierowca panda tychy) Czytajac tu (usunięte przez administratora) to zastanawiam sie czy wszyscy sa tacy?
A co sie stało z poprzednim kierowcą, wiesz moze?.
witam nie wiem co sie stalo z poprzednim kierowca Pare tygodni temu wyslalem podanie o prace i teraz dostalem na@ poczte zaproszenie na rozmowe. Nie znam nikogo dlatego pytam Was o (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kot. - 2011-12-22 19:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie opamięta, oj nie opamięta. Tu raczej by się przydał dobry ksiądz egzorcysta i odprawione nad nimi egzorcyzmy. Moze to by coś pomogło, choć śmiem wątpić. A tak na marginesie to, czym gorzej o ,,nich'' piszecie to dla nich lepiej. Lepiej wypadają w oczach dyrekcji, /która niewątpliwie czyta to forum/, że tacy grożni i wymagający są, że pracownicy się ich boją. A na terenie panuje dyscyplina i posłuszeństwo. Pozdrawiam wszystkich obecnych i byłych pracowników. Wesołych Swiąt.

Ps.
A impreza integracyjna?
Czasem wywierana jest presja, żeby brać w nich udział.
zdjecie uzytkownika
zadowolony pracownik - 2011-12-23 20:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weszłam tutaj przypadkowo. Jestem pracownikiem tej firmy od 4 lat. Nigdy nikogo nie okradłam, nie okłamałam, wykonuję wszystkie czynności które do mnie należą ( przecież nikt mi nie zapłaci za siedzenie) i współczuję wszystkim nierobom, [usunięte przez moderatora] którzy wypisują takie rzeczy. Szczerze ubolewam i wyrażam współczucie ponieważ pozostało Wam tylko tyle...
zdjecie uzytkownika
smiechu warte te pochlebne opinie - 2011-12-23 23:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadowolony pracownik - 2011-12-23 20:21:19

Weszłam tutaj przypadkowo. Jestem pracownikiem tej firmy od 4 lat. Nigdy nikogo nie okradłam, nie okłamałam, wykonuję wszystkie czynności które do mnie należą ( przecież nikt mi nie zapłaci za siedzenie) i współczuję wszystkim nierobom,złodziejom którzy wypisują takie rzeczy. Szczerze ubolewam i wyrażam współczucie ponieważ pozostało Wam tylko tyle...
zadowolony pracownik przypadkowo hmmm to ciekawe skoro jestes zadowolona z pracy to moze sie przedstawisz bo przeciesz mowisz prawde i nie masz nic do ukrycia a napewno przelozoni docenia twoja jak mowisz uczciwosc i nie obrazaj ludzi ktorych nie znasz bo to moze ci sie odbic czkawką pracujesz 4 lata wiec lojalny pracowniku pewnie masz umowe o prace na czas nieokreslony ? jesli nie to wyrazy ubolewania bo to znaczy ze zyjesz z dnia na dzien nie myslac o swojej przyszlosci jak bedziesz miala lat 50 to wtedy zobacze co ty bedziesz tutaj wypisywala jak dostaniesz tak przyslowiowego kopa w (usunięte przez administratora) i jeszcze jedno skoro pracujesz tyle lat w tym syfie to widocznie nie stac na nic innego bo jestes poprostu za tępa a ta firma ceni i zbiera wszystkich tepoli bo ma nad nimi niesamowitą wladze czyli tak pan kaze sługa musi oby tak dalej a potem bezrobocie zadowolony pracowniku śmiechu warte
zdjecie uzytkownika
kasia - 2011-12-24 08:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku zastanów sie co piszesz! kim jestes skoro z taka łatwością przychodzi Ci wyzywanie ludzi???
zastanów się!
W tej firmie pracuje na prawde bardzo dużo ludzi i tylko garstka jest niezadowolona (najcześciej , tak jak w twoim przypadku to byli pracownicy)
A umowa?
Czym różni sie umowa na czas nieokreślony a na określony?
Poza długością okresu wypowiedzenia, NICZYM.
Więc twoje wywody na temat kopa w (usunięte przez administratora) po 50-tce sa bezsensowne.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2011-12-25 00:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia - 2011-12-24 08:28:27

człowieku zastanów sie co piszesz! kim jestes skoro z taka łatwością przychodzi Ci wyzywanie ludzi???

zastanów się!

W tej firmie pracuje na prawde bardzo dużo ludzi i tylko garstka jest niezadowolona (najcześciej , tak jak w twoim przypadku to byli pracownicy)

A umowa?

Czym różni sie umowa na czas nieokreślony a na określony?

Poza długością okresu wypowiedzenia, NICZYM.

Więc twoje wywody na temat kopa w (usunięte przez administratora)po 50-tce sa bezsensowne.
tez czytam wszystkie wpisy i mylisz sie ze pisza byli pracownicy widze tutaj bardzo duzo wpisow ludzi ktorzy pracuja dlaczego bo sytuacja ich to tego zmusza brak pracy na rynku a co do umowy to nie gadaj kaska glupot ze rozni sie tylko okresem wypowiedzenia widocznie to jest twoja pierwsza praca bo widac nie jestes w temacie umowa na czas nieokreslony firme do czegos zobowiazuje a mianowicie do tego ze musza dac jak zwalniaja pracownika odprawe ,i na umowe na czas nieokreslony niema durnowatej klauzury wypowiedzenie bez orzekania o winie to juz przegiecie na calej lini po tym widac ze firma jest gowno warta ja naszczescie nie pracuje w tym czyms i z tego powodu sie bardzo ciesze a ty naprawde zastanow sie nad swoja przyszloscia co bedzie potem a nie zyj z dnia na dzien
zdjecie uzytkownika
polak - 2011-12-25 13:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obserwator - 2011-12-25 00:43:02

kasia - 2011-12-24 08:28:27

człowieku zastanów sie co piszesz! kim jestes skoro z taka łatwością przychodzi Ci wyzywanie ludzi???


zastanów się!


W tej firmie pracuje na prawde bardzo dużo ludzi i tylko garstka jest niezadowolona (najcześciej , tak jak w twoim przypadku to byli pracownicy)


A umowa?


Czym różni sie umowa na czas nieokreślony a na określony?


Poza długością okresu wypowiedzenia, NICZYM.


Więc twoje wywody na temat kopa w (usunięte przez administratora) po 50-tce sa bezsensowne.
tez czytam wszystkie wpisy i mylisz sie ze pisza byli pracownicy widze tutaj bardzo duzo wpisow ludzi ktorzy pracuja dlaczego bo sytuacja ich to tego zmusza brak pracy na rynku a co do umowy to nie gadaj kaska glupot ze rozni sie tylko okresem wypowiedzenia widocznie to jest twoja pierwsza praca bo widac nie jestes w temacie umowa na czas nieokreslony firme do czegos zobowiazuje a mianowicie do tego ze musza dac jak zwalniaja pracownika odprawe ,i na umowe na czas nieokreslony niema durnowatej klauzury wypowiedzenie bez orzekania o winie to juz przegiecie na calej lini po tym widac ze firma jest gowno warta ja naszczescie nie pracuje w tym czyms i z tego powodu sie bardzo ciesze a ty naprawde zastanow sie nad swoja przyszloscia co bedzie potem a nie zyj z dnia na dzien
widac duzo osob z was nie ma pojecia na temat wlasnej dzialalnosci w naszym kraju. Myslicie ze firma nie daje umow na czas nieokreslony tylko dlatego, ze nie chce dawac odprawy ? Ta firma ma duzo pieniedzy sam kazdy widzi jak bardzo sie rozwija, ilu pracownikow zatrudnia, oraz prawie kazdy i nowy i stary pracownik dostal bony, a to jest tylko jedna z form motywacji w tej firmie. Gdyby ktos z Was mial swoj wlasny biznes w polsce to zobaczylby ile to wszystko tak naprawdę kosztuje (podatki itp), i jak szybko polskie prawo potrafi się zmieniac, bo jacys politycy musza latac dziure budzetowa. Sam osobiscie gdybym byl prezesem takiej firmy nie dawalbym umow na czas nieokreslony bo kryzys gospodarczy do tej pory odczuwamy, a kazdy nawet najwiekszy bank jest w stanie zbankrutowac.
Zobaczcie (osoby majace umowy o prace) ile brutto zarabiacie a ile tak naprawde dostajecie pieniedzy "na reke" - tak to wlasnie panstwo was okrada a firma za to musi placic.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-27 11:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co w sytuacji kiedy jesteś zatrudniony na czas określony, a zajdziesz np. w ciążę?Jak firma podchodzi do tej kwestii???
zdjecie uzytkownika
maniek* - 2011-12-27 12:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej (usunięte przez administratora)!!!! jad długo nad tym myślałeś?, piszesz że okrada nas państwo, a sam napewno na taki rząd głosowałeś, i nie spychaj teraz na nich, okrada nas firma z każdej strony, a państwo swoją drogą, a jak tego nie widzisz to faktycznie jesteś ciemniakiem jakich mało i nie wypisuj głupot, bo zapewne po tym wpisie każy już ma o tobie zdanie wyrobione
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik szukajacy innej pracy - 2011-12-27 19:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-12-27 11:18:02

A co w sytuacji kiedy jesteś zatrudniony na czas określony, a zajdziesz np. w ciążę?Jak firma podchodzi do tej kwestii???
juz ci pisze co firma zrobi jak zajdziesz w ciaze dostaniesz kopa a skad moje przypuszczenia bo znam taki przypadek byla w tej firmie jedna fajna pani dyrektor ktora wlasnie zaszła w ciąze i kochana pani prezes tak sie wsciekla ze wywalila ja od razu na bruk a zatrudniła na jej miejsce pierwsza lepsza osobe ktora sie jej nawineła pod rekę i niestety jej wybor padl na niedouczonego pana szala ktory powinnien isc na nauke dobrego wychowania i zachowania
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-07 14:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy kierowcy w dziale reklamy myją samochód na swój koszt?czy firma płaci za to?
zdjecie uzytkownika
//// - 2012-01-08 17:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myją na swoj koszt od firmy nie dostaniesz na ten cel ani grosza
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-08 19:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
//// - 2012-01-08 17:59:22

myją na swoj koszt od firmy nie dostaniesz na ten cel ani grosza
jest to rzecz jasna i oczywista,ponieważ każdy posiadacz samochodu służbowego czy prywatnego winien go sprzątać i myć
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-08 20:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ale słuzbowy samochód jest nie moja własnoscia wiec dlaczego mam go myc za swoja kase?Inne osoby w uczciwych firmach nie złodzejskich jak ta firma cudowna myja na koszt firmy.A czy kierowcy ztm maja oczywiście służbowe wozy tez myją na swój koszt autobusy???
zdjecie uzytkownika
polak - 2012-01-08 21:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2012-01-08 20:51:42

Oczywiscie ale słuzbowy samochód jest nie moja własnoscia wiec dlaczego mam go myc za swoja kase?Inne osoby w uczciwych firmach nie złodzejskich jak ta firma cudowna myja na koszt firmy.A czy kierowcy ztm maja oczywiście służbowe wozy tez myją na swój koszt autobusy???
ale zauwaz ze np. kierowca autobusu nie moze podjechac nim pod swoj dom - tylko codziennie na SWOJ KOSZT musi dojezdzac do pracy.
zdjecie uzytkownika
pitalec. - 2012-01-08 21:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale gdy ,, kierowca parkuje auto po domem\'\' , to bierze odpowiedzialnosc materialna za, tzw szkody parkingowe. Czyli ,, firma problem garazowania ma z głowy\'\'. Z głowy ma tez koszty z tym związane. Gdy wykopią Ci lusterko, wytłuką szybe, zrobią Ci graffiti gwozdziem. To piękny i mądry (usunięte przez administratora) obciazy Cie kosztami. Więc co ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-09 07:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pitalec. - 2012-01-08 21:51:23

Ale gdy ,, kierowca parkuje auto po domem\'\' , to bierze odpowiedzialnosc materialna za, tzw szkody parkingowe. Czyli ,, firma problem garazowania ma z głowy\'\'. Z głowy ma tez koszty z tym związane. Gdy wykopią Ci lusterko, wytłuką szybe, zrobią Ci graffiti gwozdziem. To piękny i mądry (usunięte przez administratora) obciazy Cie kosztami. Więc co ?
absolutnie tak nie jest!!! dla takich narzekających pracowników istnieje wspaniałe rozwiązanie-ZWOLNIJCIE SIĘ!!! i problem się rozwiąże,nie będziecie myć auta,nikt Was nie będzie poniżał itd.,po co pracować i narzekać,skoro można siedzieć w domu i być szczęśliwym. I każdemu polecam,aby swoje problemy rozwiązywał sam,w końcu jesteśmy dorosłymi ludzmi,a nie dzieciakami,którzy wypłakują się na forum.....
zdjecie uzytkownika
ON - 2012-01-09 16:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszny jesteś :). Ja do swojej placówki mam 5 minut pieszo !! auto mogę zostawiać pod biurem i iść do domu. Pojazd brudzę w celach służbowych śmigając po wioskach, błocie i innych (usunięte przez administratora), ale co następna "MONDRA" osoba musi powiedzieć, że mogę jeździć do domu hahahahah. Moje autko jest tak samo brudne jak brudy tej firmy nawet reklamy nie widać :) !! !! Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
abc - 2012-01-12 19:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kiedyś w tej firmie. Była to jedyna firma w której musiałem płacić za mycie auta z własnej kieszeni. Normalnie załatwiała to za mnie karta rutex. To samo z płaceniem za kilometry. Wszędzie indziej był to miesięczny ryczałt. 100-150 zł odciągane z wypłaty bez limitu kilometrów. I o ile płacenie za przejechanie prywatne kilometry nie jest czymś dziwnym o tyle utrzymywanie czystości w aucie za własną kasę wydaje mi sie być dziwna rzeczą. To w końcu narzędzie pracy ciągle pozostające własnością firmy. A jeżeli ktoś używa argumentu że moge go uzywac prywatnie to prywatnie moge sobie jeździć brudnym! Sęk w tym że w K-CH firma wymaga jazd służbowych czystym autem.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-12 20:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda temat z dopłatami za telefon służbowy?
Nie ma bilingów ani rachunków są tylko jakieś wyliczenia systemu firmy oczywiście wszystko jest bez udokumentowania.czy to jest normalne??Bo wydaje mi sie ze to wielkie oszustwo i ściąganie z pracowników haraczu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-13 20:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karolina - 2012-01-12 21:41:56

nie dzwoń prywatnie to nie będziesz dopłacał
Prywatnie a kontakt z ulotkowiczami to prywatna rozmowa?Może ma ze swojego telefonu dzwonić ???/To poco ten służbowy telefon?
zdjecie uzytkownika
... - 2012-01-14 15:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poproś o biling to dostaniesz - zawsze
zdjecie uzytkownika
d - 2012-01-14 19:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu ci Wasi pracownicy rozdający ulotki na ulicach, tacy smutni są. Te pospuszczane głowy i brak uśmiechu. Okropnie to wygląda. Nie dostają pieniedzy za swoją prace czy co?.
A te parady ze znakiem stop i banerem. Zenada, zenada i jeszcze raz żenada.
Biedni ludzie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowe zaproszonych było 8 osób. Pierwsze zadanie grupowe polegało na wyznaczeniu zabójcy w historyjce, cechy miałyśmy na karteczkach, w zadaniu oceniana była niby praca w grupie i odwaga. Drugie zadanie - stworzenie kampanii reklamowej dla restauracji fast food która ma trafić do emerytów (ulotki, slogan, akcje reklamowe, rozdysponowanie budżetu). Następnie każdy indywidualnie wchodził na rozmowę, gdzie obecna była Pani z działu HR, kierownik regionalny i kierownik oddziału, na który prowadzona była rekrutacja.
Pytania: Co wiem o firmie, poprzednia praca, doświadczenie w kontakcie z klientem, moje oczekiwania finansowe, jak wyobrażam sobie dzień w pracy, następnie musiałam wcielić się w rolę sprzedawcy w sklepie komputerowym i Pani z działu HR która przyniosła laptop na gwarancje ma wyjść ode mnie z nowym komputerem stacjonarnym
zdjecie uzytkownika
ulotkarz - 2012-01-14 22:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akcje w chwilówkach wcale nie są smutne może nie zawsze lubimy akcje ale atmosfera jest fajna i nikt nie jest smutny i raczej każdy ma głowę podniesioną a co do wypłat to kasa jest zawsze na czas pracuje tu dośc długo więc pisze to z czystym sumieniem -nie wiem może na innych biurach jest inaczej z wypłatami a co do banerów i znaków stop które trzeba nosic no cóż to jest mój i każdego ulotkarza wybór że tu pracujemy nikt nikogo nie zmusza
zdjecie uzytkownika
mnb - 2012-01-15 15:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaaa..... .
W Kamiennej G. widziałam ten festiwal usmiechu i radości. Prawie jak w Rio, tylko, ze deszcz padał.
Zenada.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kredyty-chwilowki!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert