STR ADVERTISING

Katowice

Opinie o STR ADVERTISING

dominik 2011-05-05 15:09:36
pracowałem w Cobrze w UK przez 10 miesięcy pobytu w kraju, więc mogę powiedzieć, że znam tą firmę dość dobrze. Nie narzekałem ani na zarobki, ani na formę kontaktu z klientami- bowiem jeśli ktoś posiada odrobinę wiedzy na temat marketingu, zrozumie iż robią to skutecznie i zgodnie z etyką pracy. Nie jest to firma MLM, ani nie działają na poziomie marketingu D2D jaki znany jest w PL. Polecam ludziom, którzy potrafią myśleć, a jeśli chodzi o mnie, to szkoda ze w regionie PL, gdzie teraz mieszkam nie mają jeszcze biur.
Mardzente 2013-02-20 12:31:09
Jeśli ktoś lubi pracować jako akwizytor, to jest to praca dla niego.
Wszystko byłoby ok, gdyby w ofercie pracy umieszczono taką informację.
Po przyjściu na rozmowę okazuje się, że na godzinę o której miała odbyć się moja rozmowa, jest umówionych jeszcze 4 kandydatów.
Po przejściu pierwszego etapu, zostaję poproszona o przyjście dnia kolejnego, w stroju : " ściśle biznesowym".
Do dziś nie wiem po co, ponieważ pozostali pracownicy są ubrani np w powyciągane swetry.
Praca polega na zbieraniu darczyńców, poprzez odwiedzanie ludzi z określonych osiedli.
Ludzie którzy tam pracują, są bardzo mili.
Jeśli chodzi o atmosferę, w biurze panuje bardzo miły nastrój, natomiast sama praca jest niewdzięczna
Dra 2013-02-24 14:23:22
wie ktoś może czy ten cały bond to tylko mit czy faktycznie mozna coś zarobić? bo kurde nistety pracowałam tam (szczeście w nieszcześciu tylko 2 tg) i po zwolnieniu sie nie dostałam żadnej kasy :/ tylko nawydawałam
Aneta 2013-09-15 17:00:55
Na stronie STR Advertising jest info, ze szukają specjalisty ds. marketingu - ktoś się orientuje co oferują na tym stanowisku? (zarobki, socjal, warunki pracy, płatne nadgodziny?)
1
magier 2015-09-16 09:20:24
a ja byłam w zeszłym tygodniu na rozmowie i było bardzo miło. Zaliczyłam też ten cały dzień otwarty. Ogólnie pozytywnie. Nikt nie obiecywał złotych gór tylko pokazał co i jak. Mnie się podobało i zaczęłam u nich.Szczerość i pozytywne nastawienie to coś , co mi odpowiada. Nie wiem jak było wcześniej, ale teraz jest fajnie. Może tak to jest,że tak jak każdy firmy też się zmieniają.Jest tu też chłopak, który pracuje jakoś ponad miesiąc i też mówi ,że jest wszystko ok.Jednym idzie lepiej, innym gorzej , ale to zależy od starań. W kazdym razie atmosfera super, a szkolenia mega przydatne w życiu codziennym.
lazania 2016-03-11 15:51:33
hmmm w firmach są rotacje to chyba normalne, zwłaszcza w marketingowych.Zawsze jest jakiś stały trzon pracowników i rotacja szczególnie w wakacje kiedy są projekty dla studentów, uczniów itp. U mnie w firmie też tak jest :)
kal 2016-08-09 15:20:44
czy ktoś ma aktualna opinie na temat pracy w tej firmie??
jiko 2016-08-09 16:56:19
Czy wie ktoś czy oferta z czerwca jest jeszcze aktualna? Dzięki
Zostaw swoją opinię o STR ADVERTISING - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STR ADVERTISING