brak logo

Woodward Poland

Niepołomice

Opinie o Woodward Poland

tttuuu 2015-07-24 15:42:26
Przedszkole! Organizacyjnie lezymy. Przelozeni niczym sie nie interesuja. Sprawdzaja tylko nagrania z kamer i szukaja haka do MAPA byle miec argument by nie dac podwyzki. Tak wyglada etyka po Hamerykansku. Najpierw zablokowane podwyzki, teraz 48zł podwyzki brutto (zmiana nazwy stanowiska). Kpina. HR zatrudnia ludzi bez jakiejkolwiek wiedzy by moc z czystym sumieniem zaoferowac 1800 zl brutto. Bo to etyczne Nie ma mowy o super jakosci gdy ludzie przchodza i odchodza. Klienci Woodward powinni sie o tym dowiedziec. Ile kasy kosztuje raport firmy zewnetrznej przez ktory Woodward placi tak malo. W Kempen na start placa 2200 eur netto i oplaca sie robic biznes. Mozesz byc elektrykiem z duzym doswiadczeniem a Addeco na pierwszej rozmowie przekonuje Cie ze to niewystarczajace do pracy w organizacji woodward i proponuje 2400 brutto i mowia ze wiecej woodward nie zaplaci. Na koniec masz wiedze i umiejetnosci a zarzadzajacy wysylaja Cie na obróbkę reczna. Nie polecam wszystkim mlodym pracy. Praca nie ciezka ale bez sxans na lepsze zycie. Po przejeciu przez Woodward dostaniecie max. 2150zl brutto. Teraz zaczeli dawac umowy, bo ludzie zaczeli masowo odchodzic. kilka osob tygodniowo.
4
Ja 2015-07-24 21:51:01
A werbunek cały czas trwa. Tytuł "Pracodawca roku" zobowiązuje do tego żeby przyjąć jak najwięcej pracowników i drugie tyle zwolnić. Żenada i obłuda.
2
szuja 2015-07-27 14:32:28
Jak masz doświadczenie w obsługe frytownicy w KFC i jesteś po LO to przejmą Cię z adecco po pół roku:) ktoś z doświadczeniem w zawodzie po 18ms odpada.
3
Zbyszek 2015-07-28 07:57:27
Wkrotce pojawia sie oferty pracy. Kilka osob zwolnilo sie ostatnio. Duzo ludzi planuje pozegnac sie z woodward. Ta firma nie zrobi nic by ich zatrzymac. Piekna hala, sprzet tylko atmosfera taka podła. Jesli pojawi sie ogloszenie aplikuj to dostaniesz robote. Im mniejsze masz doswiadczenie zawodowe tym lepiej. W Adeeco powiedza Ci ze z powodu braku doswiadczenia dadza ci 2000 bruto bez mozliwosci negocjacji przez nastepne 18 miesiecy. jak bedziesz mial szczescie to po 6 miesiacach przejmie cie woodward. przygotuja Ci umowe a na niej 2150 brutto. Po pieciu latach bedziesz zarabial max 2500 brutto. 3% podwyzki co rok. Robota dobra do szukania innego zajecia. Jesli jestes ambitny to zdziadziejesz w tej pracy. Zdziadziejesz w pieknej otoczce.
8
Produkcja. 2015-07-29 00:16:15
Gość dobrze myśli. A myślałem, że tylko ja jestem jakiś inny. Firma OK. tylko ta atmosfera... Popieram 100 %
3
Majster 2015-07-29 10:50:55
Odnoszę wrażenie że co drugi w firmie to taki Dyzma. Tylko udaje że zna się na robocie i powtarza co tam kiedyœ usłyszał. Przez kilka lat pracy widziałem już kucharza, grabarza, piekarza, stolarza, taksówkarza i ucznia w przerwie wakacyjnej. Na poczštku wpatrywali się w schemat elektryczny jak w klocki lego. Dwa dni szkolenia i już sš (specjalistami) od schematów elektrycznych. Zwarcia + -. Brak cišgłoœci kolorów przewodów czynnych. Tego nie wyłapiš. Przepalone zabezpieczenia, uszkodzone komponenty. (najgorzej że nowy pracownik nie przyzna się że coœ uszkodził) Niech jakaœ tęga głowa policzy roboczogodziny przeznaczone na reworki, pienišdze wydane na nowe komponenty. Jakoœć spada. # What kind of people work in # Woodward Niepolomice # Woodward Krakow # Skilled workers in Woodward Krakow - #baker #wood maker #woodward # low quality woodward krakow
2
Produkcja. 2015-08-01 23:02:10
Przekażcie pozostałym pracownikom info o " Go Work pl" Niech się też wypowiadają.
Wąsaty sprzedawca dywanów 2015-08-09 12:39:22
Ani mi głupio nie godoj!
2
Ja 2015-08-25 19:39:55
Kto tam w firmie pracuje? Same lemingi? Bez własnego zdania i opinii?
potraficie tylko narzekać między sobą???
"Taki kraj, jaki młodzieży wychowanie"
1
może-nowy 2016-01-15 15:36:03
Witam, mam pytanie, bo prześledziłem Wasze wypowiedzi i mam mieszane uczucia, ponieważ również pracuje w amerykańskiej korporacji i znam realia pracy w takich "zakładach" mimo to szukam nowej pracy, natknąłem się na ofertę pracy na produkcje oczywiście przez Adeeco byłem na wstępnej rozmowie i zapewniali że kwota 2700 brutto jest realna i zatrudnienie u pracodawcy po 18 miesiącach również - czy to ściema ???? Proszę powiedzcie żebym nie wtopił !!! Dzięki
1
Milenium 2016-01-21 17:43:11
Staże tylko dla studentów!!!
paw 2016-02-12 22:30:06
Czy w tej firmie jest duża rotacja pracowników, bo widzę dużo ogłoszeń na produkcja(przez adeeco) i nie tylko. I trochę mnie to ciekawi czy naprawdę potrzebują pracowników czy tylko na chwilę i zwalniają skoro od dłuszego czasu są ogłoszenia takie same to tej firmy.

Jeśli ma ktoś jakieś informacje na ten temat to proszę o info
1
paw 2016-02-14 11:02:34
Na liczyłem coś 70 ofert pracy w tej firmie jak niewięcej. Rekrutują dwie firmy i wydaje mi się że coś jest nie tak jak jest ponad 70 ofert. A wynagrodzenia są różne nawet 4000 tys(brutto) .

2 pytanie czy kadra kierownicza się dam zmieniła na czele z dyr.produkcji ?
paw 2016-02-15 17:53:34
Zach - pracujesz tam ?
husarz 2016-02-17 10:50:49
A kto rekrutuje oprócz Adecco?
px 2016-02-17 16:16:27
Czy dalej są zwalaniu pracownicy po np kilku dniach pracy ? Kto jest dam teraz dyr, produkcji ?
Nowy 2016-03-04 20:12:17
Witam, są jakieś przyjęcia w firmie?
Stonka 2016-03-13 22:40:29
Witajcie, w znanej sieciówce są przyjęcia- pakiet medyczny, pakiet sportowy, zarobki identyczne.-:), więc gdzie są te konkurencyjne zarobki które ponoć firma płaci?, proponuję się otrząsnąć zanim odejdą ludzie z doświadczeniem. Wg wielu serwisów zarobki sugerowane są dużo wyższe. Nie wciskajcie nam kitu amerykańskiej firmy badającej rynek.
Smart 2016-03-17 19:16:12
Dla mnie : elastyczny czas pracy = wynik/efekty
sztywny czas pracy = bawimy się w policjantów-:)
Masakra 2016-03-17 19:24:31
Ludzie pracują chętniej wiedząc ze mogą bezproblemowo załatwić swoje sprawy, nie stresują się spóźnieniami. Wtedy głównym kryterium jest wykonanie pracy. Lecz nasza kadra kierownicza tego nie rozumie.
Smart 2016-03-17 19:40:50
@Robercie, ja rozumiem sztywny czas pracy, jednak firma aby zachęcić potencjalnych kandydatów do podjęcia współpracy z nią we wszystkich etapach rekrutacji szczyci się tym, jakie super warunki pracy zapewnia swoim pracownikom począwszy właśnie od elastycznego czasu pracy a skończywszy na przyjaznej atmosferze. Rzeczywistość jednak bardzo wiele rzeczy weryfikuje. Szkoda również, że sztywny czas pracy obowiązuje tylko część kadry pracowniczej, przez wielu uważanej za tą niższą (przecież wszyscy w różnym stopniu zajmujemy się projektowaniem rozwiązań dla lotnictwa). Jako główny argument podnosi się brak miejsc parkingowych... Firma podobno kieruje się zasadą One Woodward obowiązującą w całej korporacji, jednak jak już wszyscy wiemy taka zasada w rzeczywistości nie ma żadnego zastosowania.
Ahmed 2016-03-17 19:49:50
Gazela biznesu- firma przyjazna pracownikowi - buhaaahhh, ale się uśmiałem.
3
acluk 2016-03-25 13:05:01
Był ktoś z was na stażu w tej firmie? Jesli tak to jakie sa warunki, czy można sie czegoś nauczyć?
Czy jest szansa na zatrudnienie po stażu /praktykach?
Wielkie dzieki za jakiekolwiek info
zxcvbnmkiuytgfdcvbhjk 2016-05-06 17:45:19
Z ktorej lini supervisor sie zwalnia?
Xxx 2016-05-31 11:26:29
Witam, jak wygląda praca na produkcji? Widzę, że adecco rzuciło ofertę
Xxx 2016-06-13 17:07:33
Czy jest ktos z was co robi na produkcji? Jak tam jest?
abc 2016-06-15 17:47:42
Tak się chwalą że należą do grupy firm z przyjazną rekrutacją ale wcale ta rekrutacja przyjazna nie jest trzeba wypełniać formularz na ich stronie nie można wysłać bezpośrednio cv.
Optymista 2016-06-17 21:49:01
Kiedyś pracowałem,wiązałem nadzieje z tą firmą.Etyka,prawa pracownika etc. Nic bardziej mylnego. Fikcja i obłuda. Układ i lizanie d..y. Od początku mówiłem,że zasady USA, w realiach "polaczkowa" się nie sprawdzi. Jeśli jesteś ambitny i co gorsza uczciwy, nie masz szans. Jesteś sprzedajny, umiesz się podlizywać, a przy tym kamuflujesz się, powodzenia - masz szansę. Praca dla ciebie.
4
abc 2016-06-18 10:38:41
a jak się mieszka w mieście karateków w tej nowej hucie czasów współczesnych?
tom 2016-06-23 16:57:30
działy inż mają prawie elastyczny czas pracy tj muszą być na 9 chyba że załatwią ze swoim szefem inne godziny pracy. Czas pracy rozliczny jest co do minuty, ilość godzin musi się zgadzać. W innych firmach jest tak że pracujesz niby osiem a jak trzeba to zostajesz po godzinach i nie masz za to dodatkowej kasy.
W woodwardzie odbierasz godziny lub płacą za nadgodziny. Kilka miesięcy temu płacili za dodatkowe soboty przez co były dodatkowe pieniądze, teraz odbiór dnia wolnego.
Red 2016-06-24 14:32:49
Jak wyglada praca na produkcji, jest (usunięte przez administratora) ?
adam 2016-06-29 09:47:19
Na światowe dni młodzieży mamy wziąć sobie wolne: urlop nadgodziny itp.
Nie będą obcinać nadgodzin za ten kwartał, abyś sobie wybrał na te dni.
Ludzie się pytali w PIP-ie (państwowej inspekcji pracy) i dostali odpowiedź
ze pracodawca ma ci zapewnić prace jak nie może - ma dać PRZESTÓJ i nie może zmusić do urlopu lub wybierania nadgodzin - chodzi o piątek i poniedziałek gdzie zakład zamknięty.
A jak jest w wspaniałym woodwardzie (Hodwardzie) masz sobie wziąć urlop i tyle.
Co trzeba zrobić wysłać do przełożonego lub HR email ze w danym dniu zgłaszam gotowość do pracy i nie wystawiać urlopu. A woodward może dochodzić odszkodowana za przestój od organizatorów.
1
R.M. 2016-06-29 09:52:10
Unas na powerstack wprowadzają 3 zmianę na razie na 5 miesięcy pewnie potem zostanie na stałe. 25zł dodatku za nockę i nie wiadomo czy będzie ten za popołudnie i nic więcej.
Na szafach ma być to samo ruszyć od sierpnia. Bo od lipca zmiana regulaminu.
Po 5 miesiącach chcą spróbować 4 brygadówki.
Woodward jak cos jest na chwilę to zostaje na stałe. Parking miał być budowany! to bhp-owiec mówi ze czekamy na pozwolenie na parking - już 3 mc. Widome ze nie będzie bo zrobią 3 zmianę lub wywalą adeco. Tylko mydlą oczy. Miało być na chwile 5.50-13.50 14.10-.22.10 już zostaje na stałe.
Teraz są nadgodziny płacone 100procet dodatkowo od lipca zmiana regulaminu i będą 50procent.
Już jest oszczędność a niewolnicy już się przyzwyczaili a potem nocki. Szafy są produkowane aż zalegają na innych halach i magazynach przygotowują się - jakby ludzie się buntowali.
Nadgodziny według kodeksu pracodawca ma wypłacić lub oddać 1 do 1.5 czyli za 10 nadgodzin ma ci oddać 15. HR nawet o tym nie wspomina myśli ze ludzie to debile i nie sprawdzą.
6
Kris 2016-06-29 10:03:40
Ja studiuje BHP i porównując go z istniejącym w WW to jest jakaś masakra.
Ścieżki przejezdne min 1.2m oznaczone wyklejone linie itp. A szatniach co? Przestaje to obowiązywać.
Jeden na drugim się przebiera brak jakichkolwiek ścieżek ewakuacyjnych 1 wc i 1 umywalka na 20 osób a tu jest inaczej. Chcą wyburzać ubikacje aby dokładać szafki, chcą przypisywać 2 osoby do jednej szafki. Chłopacy mówili kiedyś tak było. Jak się pyta BHP – Andrzeja to udaje ze nie słyszy. Udaje tak jak wspomniałeś o parkingu ze nic nie wie. I o wielu innych rzeczach.
Wszystko ma być tylko na pokaz…
1
robotnik ze wsii 2016-06-29 10:18:15
Tak sobie siedze i motuje te druciki w tej safce.
Napisac pismo do inspekcii pracy o kontrole w tej firmie
Zrobić wloski strajk
Na nocce robic strasnie powoli aby mniej schodzilo spalic jakiś komponent lub urządzenie z stackow
Albo normalnie tak pracowac razem
Pracownicy musza się zjednoczyć – tylko ze kierownicy i inny specjalenie sklocaja ekipe aby tak nie bylo
1
Optymista 2016-07-03 12:29:43
Chcecie mieć lepiej? Zgrajcie się i załóżcie Związek Zawodowy. Kiedyś już były ku temu przymiarki, lecz firma wyszła "na przeciw" i pozbyła się głównego problemu wywalając go, czyli "Lechu" (patrz opinie w tył). Jeśli już, to zróbcie to po cichu. Powodzenia !
2
Simply 2016-07-07 10:31:06
Zastanawiam się czy aplikować na pracownika produkcji przez adecco. Jak wygląda praca na produkcji? Jeśli jest ktoś z Was kto tam pracuje, proszę o opinie.
mix 2016-07-07 10:33:39
Warunki musisz mieć zapewnione @Simply ale takich rzeczy szczegółowych to raczej dowiesz się na forum już tej konkretnej firmy bo tutaj bd ciężko raczej
Pepi 2016-11-15 17:19:57
Czyżby szykowały się zwolnienia? Wiecie coś o tym?
bobik 2016-11-16 18:35:26
nie nie wiem, ale to moze dlatego ze juz od jakiegos roku nie pracuje w wodward

dlaczego mieliby zwalniac? chyba ze koncza sie umowy z adeko w grudniu i zgodnie z umowa nie moga ich przedluzac w nieskonczonosc

wogle co w wodward na produkcji jestem ciekaw jak to po moim odejsciu chula

pozdro777
j 2016-12-23 16:16:50
Później jest inna i tak się kręci kto chce mieć więcej pieniędzy
Optymista. 2016-12-24 13:17:00
Taką mamy zasadę w naszym kraju, podążać za pieniądzem, co się z tym wiąże zmieniać pracę, jak zajdzie taka potrzeba. Wam młodym, unika jedna zasadnicza wartość, otóż skacząc z "kwiatka na kwiatek" nigdy się nie rozwiniesz. Nigdy nie osiągniesz renomy i szacunku w swoim fachu. Przykre jest to, ze firmy, korporacje, także TA, idzie na ilość, nie na jakość. A ludzie nie zastanawiają się nad swoja wartością, chcą mieć po prostu "pełną michę". Ale i doba korporacji się kiedyś skończy, jak wszystko. Szkoda ludzi, bo większość zostanie z ręką w nocniku. Życzę wszystkim ciągłego, stałego zatrudnienia.
1
byly 2017-01-02 10:45:46
A co ludzie maja robic za 1700 zl jak wyzywic rodzine. O czym ty gadasz bardzo dobrze ze zmieniaja prace na ty polega rynek pracownika. Moze zrozumieja ze ludzie nie beda pracowac za miche ryzu i zacza szanowac swoich pracownikow a nie wciskac kity o konstytucji gdzie tak to g... o kogo obchodzi. Bo po to przychodzisz do pracy zeby zarobiic na zycie swoje i rodziny a nie dla chwaly korporacji.
2
j 2017-01-02 23:19:32
Do Optymista

Nie znam firmy w której rozwiniesz się pracując od stażu do emerytury czyli 40 do 45 lat (47) te czasy skończyły się.
Każda firma to nowe doświadczenia, nowe zadania, inne technologie. Pracując nad tym samym ograniczasz się. Dlatego są rotacje. Zmiana pracy to zwykle większą pensja.
Zobacz CV ludzi z doświadczeniem że świecą szukać takich którzy siedzą w jednej firmie.

Tracisz szacunek zmieniając pracę hahaha, dowcip dekady.

Na pewno zdają sobie sprawę że trzeba płacić ale nie będą wychodzić przed szereg z pensjami jeśli są nowi pracownicy którzy chcą pracować za proponowane stawki. Proste.
Jeśli będzie duża rotacja, brak chętnych aby pracować będą zmuszeni zwiększyć pensje. Tak jest w każdej firmie.

Ps.
Nie ukrywamy też że praca na produkcji wymaga bardzo dużego doświadczenia i magicznej wiedzy.
1
byly 2017-01-04 10:07:32
Dokladnie i wszystko w temacie
Zozola 2017-01-15 17:54:34
Czy można liczyć na jakieś nowe przyjęcia? Szukam informacji
qqqq 2017-01-20 22:38:34
Raczej nie dziś popłynęło 40 osób.
Xww 2017-01-21 15:18:24
Dokładnie 40 osób zwolnili od strzała
klopsik 2017-01-22 18:57:51
Pewno byli z agencji? Moze juz osiagneli staz jaki jest maksymalnie dozwolony przez przepisy pracy ile mozna robic przez agencje.

Ze wzgledu na charakter produkcji zawsze okolo 10% musi robic przez agencje, nie ma zmiluj bo co jak spadna zamowienia.

Ale, ale, nosy w gore bezrobocie jest male takze te 40 chlopa pewno cos znajdzie.
Mentor 2017-01-23 19:33:55
Szukam pracy w Woodward i nie mogę namierzyć żadnej nowej oferty. Jak przebiega rozmowa. Może ktoś podpowie czy są nowe etaty? Ile można zarobić ? Czy są jakieś dodatki do zasadniczej? a może jakieś socjalne?
Zostaw swoją opinię o Woodward Poland - Niepołomice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woodward Poland