brak logo

TECH-MED Technika Medyczna B. Wójcik Sp. J

Warszawa

Opinie o TECH-MED Technika Medyczna B. Wójcik Sp. J

Pracujący 2010-12-03 15:03:31
Brak szacunku do pracownika, małe pieniądzę. Nie polecam
3
Leon 2011-06-01 16:37:51
Brak poszanowania dla pracowników. Choleryczny główny właściciel, oraz pozostający pod kontrolą alkoholu współwłaściciel. Prostackie traktowanie pracowników przez personel pozostający w układzie z właścicielami. Marne głodowe pensje - jeśli chesz coś zarobić a nie masz alernatywy - możesz spróbować i szukać pracy dalej. Nie licz na dobry stosunek pensji do Twojej pracy. Szukaj pracy dalej. Będziesz pracować więcej, dostaniesz mniej. Firma ma duże doświadczenie w pozbywaniu się najlepszych pracowników - im ktokolwiek jest bardziej fachowcem w tym co robi i jest bardziej zaangażowany, tym mniejsze są szanse że się w firmie zatrzyma. 100 razy odradzam tę firmę - w 100% za właścicieli i personel zarządczy. Nie ryzykuj.
4
mateusz 2011-06-01 18:34:06
lepszą kasę zarobisz w zajezdni tramwajowej myjąc wagony albo spawacz. I nie będąc traktowany jak bydło
4
Kris 2014-04-17 12:12:45
W 100% zgadzam się z moim przedmówcami same niekompetentne osoby na stanowiskach zarządczych, a w szczególności dyrektor handlowy, który potrafi liczyć tylko swoją premię i całymi dniami załatwia swoje prywatne sprawy, śpi lub je. Właściciel to pseudo prezes, który nie liczy się ze zdaniem pracowników i potrafi ich tylko wykorzystywać, natomiast dyrektor zarządzający to człowiek, który kompletnie nie radzi sobie z zarządzeniem firmą. Praca w tej firmie to stracony czas.
3
aa 2015-06-08 15:13:30
hahah! :) uśmiałam się :D :D
now 2015-07-12 07:15:09
To wszystko prawda. Na szczęście już tych osób nie ma w firmie:)
2
Lipa! 2016-03-07 13:21:56
Praca z początku była spokojna, obiecywano po msc podwyżkę a minął msc nikt nic ;) Wszyscy zadowoleni z pracy a po tygodniu inne nastawienie do pracownika, aby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na godzinówce jak na akord, i w dodatku na jakość. Ale jaki jest sens [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wtedy tej jakości nie ma. Tak jak było robione na początku było ok. Lecz później łazili nad Tobą, marudzili tylko na Ciebie bo nie mieli się już do kogo przypieprzyć.. krzyki, ciśnięcie pracownika, zero szacunku, zero zauważania pozytywnej strony, płaca bardzo marna jak na tą pracę. Wolą inwestować w maszyny niż w pracowników. Tragedia jednym słowem! I najlepsze że nie idealne wypłaty jak powinny być. O 100zł ucięte i nie wiesz czemu? Nikt Cię nawet nie poinformuje.. Jeżeli ktoś chce robić za 1500zł na stałą pensje i zapieprzać jak na akord to pozdrawiam ! ! ! Po latach nie macie co oczekiwać na jaką kolwieg podwyżkę, jeżeli na prawdę będziecie zapieprzać jak maszyny !
TECH-MED 2016-04-13 09:40:15
Czytając ten wpis odnosimy wrażenie, że opinia nie dotyczy firmy TECH-MED istniejącej od 66 lat a zlokalizowanej w Warszawie. Ponieważ pracujemy w firmie która z dużym szacunkiem odnosi się do pracowników a pisana opinia w żadnej mierze nie dotyczy stosowanych standardów. Ze względu, że na rynku polskim jest kilka firm posługujących się nazwą TECH-MED, odnosimy wrażenie że ten wpis dotyczył innej firmy. Opisane stanowisko pracy nie funkcjonuje w naszej firmie co jednoznacznie znaczy o pomyłce.
Z poważaniem pracownicy TECH-MED TECHNIKA MEDYCZNA.
Bołt 2016-06-24 16:38:47
A Pietja dalej rządzi czy się bawi ? Bo wiem, że przechodzi kryzys wieku średniego...
1
Zostaw swoją opinię o TECH-MED Technika Medyczna B. Wójcik Sp. J - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECH-MED Technika Medyczna B. Wójcik Sp. J