brak logo

Mago Chociszewo

Chociszewo

Opinie o Mago Chociszewo

anonim 2010-12-03 11:42:22
zla atmosfera i organizacja pracy ogólnie nie polecam
stingray 2011-02-07 14:36:50
zgadzam się w pełni...familiada, beznadziejne zarobki i wymagania absolutnie do nich nieadekwatne....do tego wszystkiego dochodzi niedoświadczony kierownik produkcji z manią wielkości+kilka kompleksów.
zadowolony 2011-02-09 16:52:20
stingray - 2011-02-07 14:36:50

zgadzam się w pełni...familiada, beznadziejne zarobki i wymagania absolutnie do nich nieadekwatne....do tego wszystkiego dochodzi niedoświadczony kierownik produkcji z manią wielkości+kilka kompleksów.

człowieku co Ty wypisujesz? jeśli uważasz, że wymagania są za wysokie to dlaczego tam się marnujesz? po prostu zastąp kierownika :) a tak poważnie - pracuje w tej firmie fizycznie ponad 5 lat, szczerze polecam każdemu tak "familijnej" atmosfery w firmie! PS. wiadomo, że płaca zawsze mogłaby być większa ;)
anonim 2011-02-11 20:58:48
ten kierownik z mago to jest dla was za dobry.
mega 2011-02-11 21:00:27
ten kierownik z mago to jest dla was za dobry.
ashampoo 2011-02-16 14:16:33
fajna kasa i ludzie, wszystko idzie załatwić - nie ma problemu z urlopem czy płacą na czas! pracowałem wcześniej w Szwedzie, tragedia. tutaj człowiek nie czuje się jak wół roboczy. sympatyczne kierownictwo i załoga :)
wielki 30 2011-02-17 17:16:48
Kierownik z mago jest nie odpowiedni na tym stanowisku jeżeli stracił by tą posade to napewno nie był by już nigdzie kierownikiem w żadnym zakładzie nie nadaje się i tyle pracowałem w mago i wiem jaki on jest.
2
anonimka 2011-02-18 14:58:49
Tak.. zarobki beznadziejne, kierownik z przerostem ambicji i zero kultury osobistej- przekleństwa i wyzwiska są na porządku dziennym, a poza tym chyba nie znają w mago kodeksu pracy, bo jest wiele zarządzeń niezgodnych z KP oczywiście na niekorzyść pracownika.A kolega, który takie peany sle na temat mago to chyba przy korytku siedzi- ludzie, owszem są w większości w porządku, instruktorzy i kierownik zmiany [usuniete przez moderatora] jest bardzo ok- zawsze pomogą, wysłuchają... ale reszta pozostawia bardzo wiele do życzenia.
1
xxx 2011-02-18 15:00:50
jesli uważasz, że kierownik jest dla nas za dobry to zapraszam do mago, jako pracownika fizycznego- najlepeij na tapicerkę albo szwalnię
~qwertty 2011-02-20 23:50:03
Ludzie jeśli wam tak kierownik dokucza to po jaką cholere pracujecie w mago? Ja jestem tam już ładne kilka lat (obecnie tapicer) i mam nadzieje ze jeszcze troche tu popracuje. Kierownik zna te firme i biznes od podszewki. Czlowiek ambitny i na wlasciwym miejscu. A prawda jest taka ze tylko żałosne płaczki zawsze mają jakies ALE. Nie podoba sie? Droga wolna szanowni współpracownicy :)
zwyczajny 2011-02-25 17:25:48
firma jak firma nie ma czym tu sie podniecać, wszedzie jest raz lepiej raz gorzej, kierownika sie czepiacie a tam ponad 300 osób pracuje
anonim 2011-04-09 00:24:30
Też tam pracowałem atmosfera do pracy kiepska, ludzie spoko ale wymagania straszne a płaca fatalna... nie polecam
oki 2011-06-10 10:58:33
Kierownik Czlowiek ambitny i na wlasciwym miejscu.
Bardzo polecam prace w firmie mago pracuje tam już 6 lat i wszystko jest ok nie podoba sie nie pisz nic
anonimmmmmm 2011-08-31 00:02:46
Ja pracuje w tej firmie rok. Ogolnie jest ok. Ludzie spoko. Co do kierwonika,... hmmm osobiscie problemu z nim nie mialem, ale jest czlowiekiem niezbyt sympatycznym. wiecznie jest malo malo malooooo. mozesz wypruc zyly a i tak bedzie zle. i nie powie jak do czlowieka tylko wydrze sie... instruktoszy ok, oprocz pani [usuniete przez moderatora], ktora wiecej chodzi, gada, kreci tylkiem niz robi cokolwiek... ale pozostali w porzadku. poki nic innego mi sie nie trafi bede tam pracowac, zle wspominac nie bede ale polecac innym tez nie mam zamiaru.
anonim 2011-09-22 21:57:50
Praca jak praca raz lepiej raz gorzej , ale najgorzej jest jak człowiek widzi tych nierobów którzy przez pół dnia nic nie robią tylko kawki pogaduchy spacerki w te i we wte zdjęcia itp, ale ludziom każde 10 minut potrafią rozliczyć ..
robol 2011-12-08 12:12:04
ogolnie to z roku na rok jest coraz gorzej. niektorym stanowisko za bardzo uderzylo do glowy . ciagle pretensje, ale jak sie prosi o wytlumaczenie czegos to nie ma na co liczyc, pomacha rekoma, odwroci sie i tyle sie dowiesz. wymaga sie szacunku do przelozonego, ale dla pracownika juz sie go nie ma. bo to zwykly robol, ktory [usuniete przez moderatora] na premie przelozonych. co to za kierownik, ktory mowi do pracownikow : "mozecie sie wszyscy zwolnic, juz dzis zlozyc wypowiedzenia..." ??? Hmmm chcial bym zobaczyc jego mine jakby tak naprawde, ludzie w koncu znalezli w sobie odwage i powiedzieli STOP- nie pozwolimy sobie na takie traktowanie. ale niestety, kazdy sie boi o prace, bo jest ciezko, kazdy grosz sie liczy, a pojedyncze jednostki nic nie zdzialaja... ale przyjdzie kryska na matyska ! dziekuje :)
1
Pracownik 2012-11-01 23:50:00
Firma jak firma byle jak najwiecej robic najtanszym kosztem, typowy pracownik produkcji zarobi najnizsza krajowa, robota nudna i monotonna ale za to duzo sie w firmie dzieje to jakis romans z podwladną to ktos kogos pobił i zaraz czas w pracy weselej płynie pozdrawiam pracowników.
pracownik 2013-03-10 11:12:08
Już nie "Mago" a "SCS" ale nie znalazłem forum na temat "SCS". To co się dzieje w tej firmie od pewnego czasu to są normalne jaja oszukuje się ludzi na każdym kroku przykład pokrywania postojowego starym urlopem gdy ktoś ma ( bo oczywiście ci co nie mają bo woleli ściemniać niż pracować mają płacone postojowe) kierownictwo firmy najdelikatniej mówiąc jest nie na właściwym miejscu nie mają pojęcia o rządzeniu takim zakładem i pracą z ludźmi jedyne co potrafią to drzeć się i straszyć zwolnieniami :/ wiadomo nikt się nie odezwie bo niema innej pracy dobrze by było gdyby jakaś inspekcja pracy zainteresowała się tym co się dzieje. W tym zakładzie nie będzie dobrze dopóki nie zmieni się kierownictwo a najlepiej całe te biuro bo chyba niema tam ludzi którzy są na właściwym miejscu
wielki30 2013-03-11 23:53:51
firma chyba leci na pysk co chwile jakieś postoje a jak jest troche pracy to zaraz po 10 godzin a brygadzistki na szwalni to porażka pani [usuniete przez moderatora] np ludzi trzeba troche wspierać i zachęcać do pracy a nie wiecznie straszyć bo to na pewno nie pomaga
zadowolona 2013-03-20 18:22:53
Mam propozycję dla niezadowolonych ,pracujących w Mago. Praca w innych firmach czeka. Czemu się męczycie w obozie pracy.
zzzzzzz 2013-03-20 18:35:43
Czytam opinie tych niezadowolonych i mam dla nich propozycję ,by zmienili pracę np. na Swedwood lub inny zakład tam nie ma postoju,urlop pracownik ma pozostawiony do 31.12.,nie wymagają by w w pracy pracować można poleżeć, a oni zapłacą duże pieniądze.Kierownik nie drze mordy, kierownicy działów głaskają,Czemu się męczycie.
wielki 30 2013-03-21 15:04:38
kiedyś pracowałem w mago i cieszę się że już nie pracuje ale znam kilka osób które pracują tam i z roku na rok jest coraz gorzej generalnie ''padaka''
wielki 30 2013-03-21 15:11:15
Aktualnie pracuje w swedwoodzie i nie jest tak żle a na pewno zarobki są dużo lepsze niż w mago więc jeżeli nie wiesz to nie pisz człowieku to czego nie wiesz do końca.
kropka 2013-03-22 11:18:24
A największa porażka to stolarnia !!! ten kto wymyślił pracę grupową to ładnie go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo chyba nigdy nie robił w grupie.
Pracownik 2013-03-23 15:52:53
To co tam sie dzieje to jest smiechu warte!!! połowe ludzi którzy pracuja w biurze to wogule nie powinni sie tam znalesc bo nie maja pojecia nawet co tam robią!!
pracownik 2013-03-27 12:59:02
o prosze znalazł sie jakiś mądry pracujemy bo musimy tylko dlatego ale każdy jak idzie do pracy zamiast z uśmiechem i chęcią to mysli tylko o tym kiedy minie te 8 godzin bo atmosfera jest tragiczna zwykłego pracownika traktuje sie gorzej jak śmiecia :/
2
kropka 2013-03-30 17:17:57
masz racje kolego
abcd 2013-04-30 10:31:37
ci co piszą że spoko to ludzie którzy robią na lepszych stanowiskach na których znaleźli się nie wiadomo dlaczego :/ dostają premie i mają wysokie stawki a ogólnie nic nie robią zwykły pracownik za dużo nie zarobi a nadgodziny pewnie ale nie za pieniądze tylko wymiana na dzień wolny jak płacili za nadgodziny jeszcze jakieś wypłaty były w tej chwili to szkoda gadać :/
1
rom 2014-05-27 21:21:27
Mago działa na rynku od 1990 roku, także chyba nie jest tam tak najgorzej, skoro utrzymują się 24 lata.
1
tygtys 2015-01-31 06:28:04
no mi też tak jak koledze trochę wyżej, zależy na tym żeby ogarnąć tutaj ile można w mago zarobić w miesiąc? albo chociaz czy zwykły singiel za taką kasę jest w stanie się utrzymać? Czy praca na hali jest ciężka czy taka jeszcze znośna i do wytrzymania? wszelkie info będzie dla mnie przydatne, podzielcie się.
aro 2015-02-19 23:37:22
Zarobki marne mobing kierownik masakra sadysta
kotlet 2015-10-30 21:41:05
Ja mogę napisać, że praca nie jest zła. Zarobki od najniższej krajowej po 3 tysiące, zależy, jak pracujesz (normy). Kierownik nie głaszcze po głowie, a jak trzeba to zjebie ostro. Plusem jest dość luźna atmosfera.
3
kotlet 2015-10-31 17:31:58
Wyrobienie ponad 110/120% normy, wymaga doświadczenia. Jest kilku tapicerów, którzy wyrabiają i zarabiają sporo, ale trzeba się przy tym napracować, są też tacy, co mają 80% normy po ponad roku pracy i narzekają na zarobki i prace, wszystko zależy od Ciebie.
4
masc 2016-05-15 11:29:23
kulka; to na odwrot firmę stempol przejoł Mago wiec powiekszył swoja powierzchnie ale tym samym zyskal nowy zaklad, wiec podejrzewam, ze beda poszukiwlai kilku rak do pracy
Zostaw swoją opinię o Mago Chociszewo - Chociszewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mago Chociszewo