brak logo

Monier Braas

Płońsk

Opinie o Monier Braas

podsuma 2010-10-26 21:30:42
Witam co do waszych wypowiedzi;
ja przepracowałem tam prawie trzy lata!I mogę się zgodzić z opinią o warsztacie to jest jedna wielka porażka doprosić się tam czegoś to potrzeba na to czasu a więc większość prac naprawczych robiło się samemu ponieważ albo panowie mieli ważniejsze naprawy albo akurat pili kawę. Mimo iż moje stanowisko było ok 10 metrów od warsztatu to i tak były przestoje bo za daleko żeby podejść! A i tak nic nie pobije Bumu pewien operator z tego stanowiska -to nawet nie takiego wyzwiska żeby to określić tatal jak były statystyki na zatrzymania linii a musiał coś poprawić to zwalał na kogoś.Awansować mieli szanse Ci którzy PODPIER..LALI . Np.ROZWAL JAPA największa ciota.A co do mistrzyni to fakt porażka moim zdaniem chociaż nie wiem czy jeszcze prasuje na tym stanowisku!ale może się wkręciła! nie wiem bo poszedłem do innego zakładu w NDW ale wszędzie jest kupa ciot więc nie narzekajcie na BRAASA bo wszędzie są frajerzy co podpierdala..ją żeby niby awansować albo szefowi tyłek polizać. W brasie nie jest najgorzej.Pozdro
podsuma 2010-10-26 21:39:35
Średnie po królewie w pare miesięcy
belzebub 2010-10-27 09:07:52
kolego zapomniałeś dodać o:
1. pijaństwie - butelki w koszach już na legalu
2. brygadzistach po podstawówce albo średnim po szkole w Królewie (6 miesięcznej) i co taki tępak może wiedzieć o zarządzaniu jak on pewnie nie wiedział jak kartki w zeszycie przewracać
3. mistrzu warsztatu specjalista od napraw absurdalnych - powinien pracować w NASA może by Go na księżyc wysłali
4. mistrzu produkcji - baba masakra
anonim 2010-10-27 09:09:56
belzebub - 2010-10-27 09:07:52

kolego zapomniałeś dodać o:
1. pijaństwie - butelki w koszach już na legalu
2. brygadzistach po podstawówce albo średnim po szkole w Królewie (6 miesięcznej) i co taki tępak może wiedzieć o zarządzaniu jak on pewnie nie wiedział jak kartki w zeszycie przewracać
3. mistrzu warsztatu specjalista od napraw absurdalnych - powinien pracować w NASA może by Go na księżyc wysłali
4. mistrzu produkcji - baba masakra

a no i największa gwiazda braasa w płońsku

pesudo-automatyk

sam psuje żeby potem naprawiać i premię dostawać

a tak naprawdę żeby nie braas to by na poświetnym krowy ganiał
knot 2010-10-27 09:20:51
co do zarobków to od zwykłego pracownika 7,00-11,50 brutto brygadzista około 13-15 brutto a ślusarz warsztatowy co składa narzędzia pewnie ze 20 zł chociaż ja bym mu nie dał nawet 5 zł. niech [słowo niecenzuralne usunięte przez moderatora] za darmo
podsuma 2010-10-27 16:03:47
Jak jest teraz to nie wiem jak pani katarz..na została mistrzynią to się zwolniłem bo nie było sęsu żeby ktoś kto przychodzi do zakładu produkcyjnego zamiast malować paznokcie mówił mi jak mam robić po trzech latach.A jak jest z piciem teraz to nie wiem .
wesoły ben 2010-10-27 16:08:26
Problem jest w tym, że jeżeli rozmawiasz z kierownikiem lub z człowiekiem zajmującym wyższe stanowisko od matołów na linii to jesteś potencjalnym popdier......, mendą itp....
Ale to problem ludzi którzy tam pracują, ich inteligencji i podejścia do drugiego czlowieka.
ja w tej firmie pracuje od początku i najlepiej rządzili ludzie którzy tam zaczynali jako mistrz i kierownik (nazwisk nie podam)

Generalnie w tej firmie nie rozwinie się skrzydeł bo wszyscy Cię krytykują mają Cie za nic. Wystarczy popatrzeć kto teraz przychodzi do pracy jak jest rekrutacja.
Zakład idzie w dół zamiast się pnąć jako preżna firma.
Siedzi się bo się siedzi bo do domu blisko, zresztą jestem w takim wieku że nie potrzeba mi już szukać.

Ale młodym czy w średnim wieku nie polecam
Mniej niż zero
anonim 2010-10-27 16:12:57
podsuma - 2010-10-27 16:03:47

Jak jest teraz to nie wiem jak pani katarz..na została mistrzynią to się zwolniłem bo nie było sęsu żeby ktoś kto przychodzi do zakładu produkcyjnego zamiast malować paznokcie mówił mi jak mam robić po trzech latach.A jak jest z piciem teraz to nie wiem .

w tej chwili jest na macierzynskim a firme udaje że prowadzi ćwok z warszawy na umowę o zastępstwo to co jest teraz jakbyś popatrzył na jego rządy do kaczyniak przy nim to jest zero

porażka

ale co do emerytki coraz blizej damy radę ;)
robić swoje i reszte mieć głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
pracownik Braas 2010-10-28 15:22:58
wszyscy narzekają na prace w tej firmie, na kadre zarzadzającą ale przeciez nikt tam was nie trzyma na sile.
_______________ 2010-10-28 15:44:18
pracownik Braas - 2010-10-28 15:22:58

wszyscy narzekają na prace w tej firmie, na kadre zarzadzającą ale przeciez nikt tam was nie trzyma na sile.

a co mają niektórzy powiedzieć jak rzadko który ma wykształcenie średnie, gdzie on pójdzie do pracy, wystarczy się rozejrzeć w tej chwili większość firm ceniących się nie przyjmuje pracowników z wykształceniem mniej niż średnim a nawet preferują wyższe

moje dni też już są policzone w tej firmie
mam nową oby lepszą finansowo i moralnie pracę, czekam tylko na "halo" i uciekam z tąd tak jak napisali poprzednicy
a poza tym szykuje się rewolucja.......
widziałeś ogłoszenia pracy................
...................................................................................................
anonim 2010-10-28 16:22:08
a co do naszego automatyka. nie jeden z was chcialby potrafic tyle co on
anonim 2010-10-28 16:48:06
anonim - 2010-10-28 16:22:08

a co do naszego automatyka. nie jeden z was chcialby potrafic tyle co on

tak tak
wysłowić się nie potrafi
ręcę w kieszeni i gwiazdę struga
anonim 2010-10-28 20:59:05
anonim - 2010-10-28 16:22:08

a co do naszego automatyka. nie jeden z was chcialby potrafic tyle co on

chyba sam zainteresowany sobie reklamę robi - [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
anonim 2010-11-03 12:54:11
Ogolnie jak sie czyta te wszystki wypowiedzi to mozna sie poplakas ze smiechu albo zesrac co najwyzej, kazdy kto pracowal w brasie wie ze nie jest tak zle jak to ludzie tu opisuja a jestem pewien ze pisza to takie typy ktorych wyrzucali bo byli nierobami albo poprostu nie potrafili obrobic glupiego luftera. TYLE!
anonim 2010-11-03 13:55:59
Jestem tego samego zdania....jak jest sie matołem i luftera zrobic sie nie umie to juz jego sprawa. Praca jest jaka jest jak tacy cwaniacy jesteście to ja sie pytam dlaczego tam pracowaliście tyle czasu dopóki was nie wylali co??
gal_anonim 2010-11-03 19:34:30
Ciekawe kolego "anonim" że piszesz to z tego samego numeru IP a podszywasz się pod dwie osoby.
Inteligencją i umiejętnościami też nie grzeszysz skoro potrafisz tylko luftery obrabiać i uważasz że ludzie którzy to umieją są fachowcami.
Obejrzyj się i zobacz w jakim towarzystwie pracujesz bo pewnie w innej firmie nie pracowałeś i nie wiesz jak jest.

Ale.........nie mój wóz...................

pozdrowienia dla wytrwałych :)
anonim 2010-11-04 11:26:14
Do gal-anonima nie wiem skad bierzesz te nr ip ale po pierwsze wypowiedzialem sie na tym forum pierwszy raz a po drugie pracowalem wczesniej w firmach i mam pewne porownanie.
anonim 2010-11-04 11:30:41
A tak w ogole mam gdzies to forum bo nie mam czasu na gadanie o pracy po pracy.
ten który został 2010-11-29 21:34:20
pa pa pa
[usunięte przez moderatora]
połowa poszła się [usunięte przez moderatora]
została jeszcze połowa

CISAR w Opolu
żegnaj Płońsku

brawo dla zarządu wkońcu zaczęli robić czystkę
jeszcze zostało paru pijaków :)
były 2010-11-29 22:01:19
wreszcie

przyszła kryska na matyska
co się odwlecze to nie uciecze
Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy

dobrze wam
baran ze tak dlugo pracowałem 2010-11-30 17:09:37
Ciesz sie [usunięte przez moderatora] ciesz i na ciebie przyjdzie pora
anonim 2010-12-02 14:57:34
chyba sie pomyliłes
anonim 2010-12-14 17:44:36
Powiem tylko tyle ze ten kto to pisze te ostatnie opinie i podszywa sie pod inne osoby jest zwyklym tchorzem. mam nadzieje ze wszyscy wiedzą o kogo chodzi.
tchórz 2010-12-15 07:32:17
anonim - 2010-12-14 17:44:36Powiem tylko tyle ze ten kto to pisze te ostatnie opinie i podszywa sie pod inne osoby jest zwyklym tchorzem. mam nadzieje ze wszyscy wiedzą o kogo chodzi.bu ha ha ależ się uśmiałem gorszego [usunięte przez moderatora] od Ciebie to nie słyszałem pacanie małpy na stanowiska i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nieroby bu ha ha
knot 2010-12-18 13:37:10
Dla kandydatów
widać jaka to firma właśnie zwolnili kolejnego kierownika i co i nic
na firmie powieszą niedługo duuuuuuuże kłudki
i bardzo dobrze zobaczymy czy Ci co tak cwaniakowali będą cwaniakować dalej jak zostaną bez pracy

niektórych ze starej gwardii już nie ma i bardzo dobrze
remi 2011-01-16 21:40:39
ode mnie i od mojego męża proszę się odczepić! jesteś straszny prostak! BRAK CI KULTURY CZŁOWIEKU!
Jeśli nie skończysz z wypisywaniem takich przebrzydłych opinii, zajmie się tobą policja, albo sprawę skieruję do sądu.
JA NIE POZWOLĘ SOBIE NA TAKIE KOMENTARZE.
olek 2011-03-20 11:09:23
[usunięte przez moderatora] uciekacj z tąd !!!!!
ghost_rider 2011-03-20 11:18:08
[usunięte przez moderatora] pakuj walizki i zbieraj się z tej fabryki. Człowiek z twoim wykształceniem i wiedzą już dawno powinien siędzieć za biurku jako kierownik a nie latać w drelichach.
Chłopie po co ty tu siedzisz.
Towar się nie sprzedaje.
Uciekaj z tąd
run away from here!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
łohoho 2011-08-16 10:30:03
siema brasowskie obsrajnogi
widze ze u was jajeczka jak berety :) hi
[usunięte przez moderatora] sorki cenzurka :):)
pozdrowionka
bubu 2011-09-06 23:07:33
Jak was tak czytam....."z tąd".....to wysłalbym was 80% do podstawówki.Tylko zaocznie lub wieczorowo żebyście nie mieli problemów z jej ukończeniem.
anonim 2011-09-08 11:19:39
bubu - 2011-09-06 23:07:33

Jak was tak czytam.....\
chciałeś powiedzieć 80% załogi bo to kupa bezudaczników i pijaków
były_pracownik 2011-10-31 08:10:47
Ładnie ładnie pijaństwo w dalszym ciągu, teraz przyszła kryska na matyska na pakowarce.
Dobrze [usunięte przez moderatora].
Niedługo pójdziecie z torbami, już i naprawy pow. 1000 zł to wam Niemcy muszą pozwolenie pisać.
Niech Was zamkną bo wsyd się przyznać na Płońsku gdzie się pracowało.
Bardzo o was głośno !!!!!!!
były_pracownik 2011-11-09 10:33:06
Siema
To teraz na pakowarce 1 obsraniec i jeden przydupas Kaski.

Super śmietanka pozazdrościć

P.S.
[usunięte przez moderatora]
former employee 2011-11-22 22:26:45
ten zakład to kupa [usunięte przez moderatora] i pijaków, cieszę się że się zwolniłem i nie mam z bydłem nic wspólnego
inny 2012-01-30 12:29:18
jednego klienta wyrzucili za wódę to chciał się targnąć na swoje życie, teraz siedzi w kaftanie :)
więc chyba nie taki zły ten zakład ze ludzie za niego chcą umierać
JD 2012-02-02 19:17:58
Ta słyszałem że ostatnio tam się dzieje i że pan [usunięte przez moderatora] znowu strzela z ucha ale jak ja pracowałem to też strzelał to nic nowego.
hm..... 2012-02-05 18:29:38
na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze
zostawił kobitę i dwoje dzieci i bzyknął następną z którą ma dzieciaka
jedyną metodą na uratowanie swojej dupy to strzelanie z ucha proste.

Najlepsi ludzie jacy tam pracowali lub pracują to byli
[usunięte przez moderatora]
zawsze pomagali i pomagają jak trzeba
oby więcej takich ludzi
hm..... 2012-02-25 21:02:33
Panowie tam pracujący uważajcie na [usunięte przez moderatora] z PAKOWARKI
to największa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zakładowa.
Dobrze żył z [usunięte przez moderatora] a wykorzystując to ze był "dziabnięty"
poszedł do mistrza i strzelił z ucha.
Przez to zwolnili jego NAJLEPSZEGO KOLEGĘ.
TO KOLEGA?!?!?!!?
[usunięte przez moderatora]
mafia_paliwowa 2012-04-22 22:46:46
hello
i kolejna wpadka w kochanym zakładzie
człowiek który pracował tam od początku wpadł za paliwo
cwany i mądry kierownik brawoo!!!!
[usunięte przez moderatora]
tak tak kradł paliwo i wpadł przez działający monitoring
został oskarżony o kradzież 15000 tysięcy litrów paliwa
sprawa jest na policji i prokuraturze

jaja
byly pracownik 2012-05-02 14:48:08
i co [usunięte przez moderatora] łyso ci dobrze ci tak pazerniaku, jadło się chochlą to masz to co chciałeś, innym uwagę zwracałeś a sam kradłeś złodzieju, skoczyło się dorabianie na lewo, a to płyty z betonu a to utrzymanie zieleni, bardzo dobrze chociaż jeden kierownik z wami wszystkimi się nie pier [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..li
DEWASTATOR 2012-05-16 11:47:11
Witam,i chciałbym pozdrowić byłych pracowników tej firmy i nielicznie tych co tam jeszcze pozostali.
PAN \"JAPA\" 2012-05-17 08:30:28
dzięki ha ha ha

były
Pompiarz 2012-06-26 20:12:50
Najbardziej spoko ludzie pracowali i pracuja na produkcji recznej tam zawsze byla najlepsza atmosfera.
glonojad 2012-06-30 14:45:03
Pompiarz - 2012-06-26 20:12:50

Najbardziej spoko ludzie pracowali i pracuja na produkcji recznej tam zawsze byla najlepsza atmosfera.
człowieku co ty mówisz
chyba jesteś po podstawówce albo pracujesz przez pośrednika
co tam jest za praca?
jaka jest możliwość rozwoju?

pracownicy to chłopki z pod orange i pijaczki pierwsi w mieście
no ale skoro taki klimat ci podpowiada to poziom twojej inteligencji jest równy albo poniżej 0

ogarnij się chłopie bo nie wiesz co piszesz
Gasior 2012-07-02 12:27:35
Glonojad nie wszyscy sa tacy jak piszesz. I
****** 2012-07-10 18:56:00
Czepiasz się tej produkcji ręcznej i ludzi którzy tam pracują jacy oni nie są, jak jesteś taki mądry itd to może napisz na jakim stanowisku ty pracujesz albo pracowałeś to sami ocenimy jakie trzeba mieć umiejętności żeby dorównać takiej osobie jak Ty.
pipapupapapa 2013-05-13 10:28:21
co tam u was słychać brasowskie obsrajnogi.
Sracie pewenie po gaciach żeby was nie zamknęli.

bu haha
adrian 2015-01-19 20:33:10
Pręznie działają, ciekawe tylko dlaczego od lipca 2013 roku, Twój wpis jest jedynym. Wie ktoś, jak z praca w Monier Braas w takim razie? Bo jak mniemam powyższe posty sa już nieaktualne. Czy oni w ogóle robią czasem rekrutacje, bo mam problem z odszukaniem ich ogłoszeń. Pozdrawiam i dziękuje za informacje.
nejmik 2015-03-25 01:17:43
Najwidoczniej w firmie dobrze się ludziom powodzi bo nie mają powodów do narzekań na firmę. Mnie jednak zaszokował brak zainteresowania ze strony potencjalnych pracowników. Przez ponad rok cicho było na forum. Teraz widzę wszystko powoli odżywa na nowo. Widzę, że oferują szkolenia, czy po takim szkoleniu można otrzymać u nich pracę ?
poldek 2016-05-14 16:25:03
wydaje mi się, że śmiało możesz zaryzykować @czesio :) firma w okolicy jest znana z dobrych okien. Ja to bardziej chciałbym poznać zdanie aktualnych pracowników Dobroplastu, jak wyglądają warunki zatrudnienia
Zostaw swoją opinię o Monier Braas - Płońsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Monier Braas