brak logo

PM Experts Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o PM Experts Sp. z o.o.

pracownik 2012-03-05 10:54:19
Bardzo nie polecam. Jeśli już nie masz innego wyjścia, to pojdz tam. Ale jeśli masz jakąkolwiek inna alternatywę, to szkoda czasu na tą firmę. [usunięte przez moderatora], brak szacunku dla ludzi, brak poszanowania dla pracy.
ferbiZone 2012-03-09 12:44:59
Również nie polecam. A jeśli tam trafisz to uważaj na humory szefa. Miła atmosfera z początku, ale to tylko pozory.
Nie wiem co to za międzynarodowe środowisko, o którym piszą w ofercie.
Mikro przedsiębiorstwo z międzynarodowymi aspiracjami - sam oceń jak to brzmi i co tam się dzieje.
LIL 2012-06-03 22:44:51
byłam w PM Experts na rozmowie, w ogłoszeniu wymagania bardzo duże, opisują jaka to firma jest wspaniała i dająca możliwość rozwoju, ale przy rozmowie ta firma kurczy się do 6-7 osób, możliwości rozwoju brak, a angielski nawet podstawowy nie jest wymagany (a niby z Brytyjską Izbą Handlową współpracują)... aha nie zapominajmy o umowie zlecenie i płacy bardzo śmiesznej.
Justyna 2013-01-15 15:22:23
zgadzam się byłam TAM...żenada
1
Były... 2013-02-25 18:55:12
potwierdzam, żenada.

Chyba głównie przez Pana wiadomego wszystkim byłym pracownikom.

A dla uściślenia - firma zatrudnia prezesa + 2 pracowników, oraz 2 trenerów, z czego jeden z nich również rozgląda się za pracą gdzie indziej.

Niewiele z tego co jest napisane na stronie jest prawdą, niestety.
anonim2 2013-05-27 15:23:43
pieniądze są nic nie warte jeżeli masz takiego szefa jak prezesuńcio. rotacja jest tak duża że praktycznie ta firma to tylko on sam - nikt inny nie chce z nim pracować. więc 3 to może i wyciągniesz, ale na 3 mce :).
poszukujący pracy 2013-07-30 12:36:15
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i bardzo rozbawiło mnie to, że właściciel bardziej był pochłonięty zabawą z psem (który tez był obecny na rozmowie, pewnie się z nim konsultuje) niz samą rozmową. A poza żadnego odezwu z ich strony, po opiniach pozostałych forumowicxzów widzę, że nie ma czego żałować :))
niu 2013-08-02 14:58:30
poszukujący pracy na jakie stanowisko aplikowałeś ?
posen 2013-11-19 20:02:01
Czy wiecie o tym, że jedna z pań pracujących w tej firmie to pianistka?
posen 2013-11-25 20:42:00
I pewnie to firma PM Experts stoi za jej usługami oprawy imprez, które oferowane są na Facebooku...
anonimek 2014-02-11 16:37:16
Dla ludzi o mocnych nerwach.
1
faris 2014-04-05 12:52:50
na stronie PM Experts znalazłem kilka ofert pracy. Zainteresowała mnie ta grafika 2D, możecie mi przedstawić warunki na tym stanowisku?
jasny 2014-05-28 22:52:22
nikomu kreatywnemu nie radzę tam iść. Więc jeżeli pasuje Ci robienie projektów graficznych pod czyjeś dyktando - czyli dokładnie tak jaka jest wizja prezesa, to idź tam. jeżeli masz chociaż trochę własnego zdania i swój własny gust / wyczucie- daruj sobie.
anonim 2014-05-29 12:27:10
Firma ewidentnie potrzebuje zmiany zarządu. Obecny ciągnie ją w dół.
odp_jasny 2014-05-29 22:27:46
Jasny, ciekawe na podstawie jakich doświadczeń tak wnioskujesz?
Odp 2014-07-09 19:28:35
Artur może sam sie przekonaj. O ile jeszcze ktoś tam pracuje.
pracownik 2014-11-22 14:36:15
Firma jak najbardziej funkcjonuje i sprawnie działa. Z perspektywy pracownika, mogę zapewnić, że jest możliwość rozwoju w PM przez udział w szkoleniach i projektach wewnętrznych firmy. Można też zrobić prestiżowe certyfikaty.
Pracownik 2014-12-01 16:05:35
Pozytywną opinię o pracodawcy mogła napisać tylko jedna osoba - Prezes firmy. Rozwój możliwy ale tylko teoretycznie. Pensja równiez uwłaczająca. Najgorsze jednak są zmienne nastroje Prezesa oraz brak poszanowania dla pracownika.
Odradzam z całego serca tego pracodawcę.
Perspektywy 2014-12-01 18:38:25
Perspektywa pracownika z perspektywy prezesa. A to ciekawe
sąsiad 2014-12-02 17:03:29
:) Firmę tworzy zespół, a nie sam prezes..
1
wesoło 2014-12-05 19:10:30
Mam doświadczenia z pracy w tej firmie i nikt tam nic nie słyszał wówczas o projektach wewnętrznych. Można było brac udział w szkoleniach, ale nikt nie wydawał tam za to prestiżowych certyfikatów. Mój wniosek - wpis powyżej to kolejne kłamstwo, zgadzam się - prawdopodobnie prezesa.
miernie 2014-12-09 14:09:19
Zespół w tej firmie również pozostawia wiele do życzenia. Zwykle są to osoby bez ambicji, które po prostu boją się, że żadnej innej pracy nie znajdą...
Pracownik 2014-12-11 08:40:05
No to trafil swoj na swego:-)jakms dziwnym trafem kazda osoba,ktora odeszla od tego pracodawcy zaczela swoja wielka kariere. Bo to nie kwestia ambicji a mozliwosci rozwoju jakie daje firma.
Uli 2015-01-01 21:22:48
Pytanie brzmi czemu te osoby zrobiły karierę dopiero po odejściu z tej firmy?
1
romeik 2016-05-06 08:30:33
Wydaje mi się, że to są własnie podstawowe obowiązki tak naparwde no i praca jako Kierownik Oddziału jest teraz atualna, ale przyjmuja do Lublina.
Zostaw swoją opinię o PM Experts Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PM Experts Sp. z o.o.