brak logo

CO-VER Polska sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o CO-VER Polska sp. z o.o.

wujek 2010-09-20 22:48:25
jesli chodzi o firme to spoko wszystko pracowałem u nich przez rok we włoszech na bardzo dobrych warunkach zzarabiałem nawet i po dwanascie koła za miesiąc tylko ze teraz nie potrzebują tam juz polaków jak na razie i szkoda
ZATRUDNIAJĄ wiecej ludzi ale jakie oni mają stawki nie wiem bo oni pracowali po budowach w całej europie
Jesli chodzi o mnie to polecam tylko trzeba wynegocjować dobre warunki
polecam i dziekuje za ten rok wujek
troll 2011-04-04 21:44:46
Co do covera fakt robota spoko.jedynie nikt nigdy nie wiedzial do kiedy bedzie trwala praca.z dnia na dzien mozna sie bylo spodziewac powrotu do polski.
No i jeden mankament od wrzesnia do dzisiaj firma zalega z wyplata diet dla czesci osob jest to ponad 2000 euro.
Wykrety firmy to typowe sranie w banie dla frajerow.
Prawdopodobnie jak w innych przypadkach trzeba sie bedzie upomniec o swoje przez sad pracy.Co daje wiele do myslenia o polityce firmy.Teraz zalegaja 25 euro za dzien,jak sprawa trafi do sadu bedzie walka o 48 euro za dzien czyli dwa razy wiecej,w firmie ktos o tym chyba zapomnial,nie mowiac juz o tym ze jak sprawa trafi do sadu cover straci twarz i wiarygodnosc.
pozdrawiam TROLL
khhkh 2011-04-19 09:55:33
właśnie od września zalegają z wypłatą diety i nie zapowiada się aby ją wypłacili trzeba będzie jednak oddać sprawę do sądu może ktoś pokrzywdzony się dołączy do mojej opinii, a szkoda bo praca była super jak i wynagrodzenia ,szkoda ze przez taki drobny błąd firma traci na opinii
anonim 2011-06-13 17:07:12
Prosze sie dobrze zastanowic zanim odda Pan sprawe do sadu, poniewaz narazi sie Pan na powazne konsekwencje. Prosze sobie przypomniec co Pan podpisywal co miesiac przed kazda wyplata... jezeli kiedykolwiec wysilil sie Pan zeby przeczytac ten swistek, powinien Pan zauwazyc sume jaka na nim widniala. Prosze tez przeczytac swoja umowe o prace. Potem sprobowac wyliczyc swoja pensje i zastanowic sie dlaczego taki sposob, jaki zastosowala Co-Ver jest dla Panow najkorzystniejszy. Jezeli zalegaja z wyplatami, to dlatego, ze maja powazne problemy finansowe (prosze nie ludzic sie ze odzyskaja Panowie te pieniadz.. niestety). Odradzam natomiast z dobrego serca drogi sadaowe, poniewaz jestem na 100% pewna, ze nic Panowie nie wskuraja, a narobia sobie tylko problemow. Ta firma ma na wszystko odpowiedni papier podpisany przez Panow, a Panowie? Pozdrawiam serdecznie. Dobry duszek :)
świadek 2011-07-10 12:48:43
dobry duszku pewnie masz rację , tylko nie bierzesz pod uwagę nagranych rozmów w biurze we wrocławiu gdzie pani [usunięte przez moderatora]prosi o podpisanie druków delegacji imblanko, dodatkowo mam nagrane telefonem jak pan [usunięte przez moderatora] we włoszech daje po kilka druków delegacji imblanko do podpisania i na odpowiedź co bedzie jak tego nie podpisze odpowiada nie bedziesz pracował i niedostaniesz kasy.
do tego dochodzą nagrane rozmowy telefoniczne gdzie upominam się o zaległe pieniądze w trakcie pracy (bo prawie zawsze były problemy) i pani [usunięte przez moderatora] odpowiada w rozmowie że jakby firma chciała płacić pełne diety to by zbankrutowała.posiadam też wydruki komputerowe z komutera kierownika ([usunięte przez moderatora] od elektryków)z liczbą godzin jakie przepracowaliśmy (nie mam wszystkich , ale pare nazwisk udało mi się skopiować)
do tego dochodzą światkowie , a jest ich na dzień dzisiejszy okło 60.
tak że prosze sie zastanowić zanim dasz dobrąrade czy firma dodatkowo nie zostanie oskarzona o fałszowanie dokumentów.
nawiasem mówiąc moja teściowa pracuje w kontroli skarbowej i jest bardzo zainteresowana tą sprawą.narazie nie mam czasu się tym zajmować (a i tak czas gra na naszą kozyść bo bedą wieksze odsetki)ale postaram się by teściowa dostała sporą premie za waszą sprawe.
pozdrawiam p [usunięte przez moderatora] i całą reszte śmiesznego co-vera, myślicie ze jestescie najmądrzejsi ale lata pracy z takimi jak wy nauczyły mnie że należy nagrywać , kopiować i co tylko się da by mieć jak najwięcej dowodów .papa buziaki
nieistotne 2012-11-23 13:39:30
Moje zdanie jest takie jak znasz się na swojej robocie i chcesz pracować to firma jest ok,warunki płacowe i mieszkaniowe są dobre
byly 2013-05-21 15:54:10
witam,
Jak tam w Co-Ver ? gdzie pracujecie teraz ??
tomek spawacz 2014-01-23 10:49:57
Ja bardzo dobrze se wspominam prace z ta firma ,dwa lata pracowałem dla nich firma wypłacana warunki mieszkaniowe tez ok , ogólnie wszystko było ok bardzo chętnie jak by była okazja podpisał bym znów jakiś nowy kontrakt z Co-Ver ,pozdrowienia.
martin 2014-05-26 17:42:13
Hej, ludzie w CO-VER Polska. Odswiezcie trochę to forum i napiszcie coś o tym pracodawcy, bo chcę złożyć papiery.
romek 2014-12-17 16:46:04
no i ja też na to czekam, bo wiecie jaka jest teraz sytacja na rynku pracy, jest to bezprobocie duże oc prawda, ale też tak brać kazdą prace w ciemno to chyba nie jest opłacalne nie tylko dla pracownika, ale również dla danej firmy no i dla pracodawcy w sumie.. więc już nie wiem co mam robic, skoro tu jest cisza.
tissot 2015-02-17 15:44:31
moim zdaniem to jak będziesz czekał w nieskończność aż ktoś podrzuci Ci jakieś informacje to nigdy w życiu do tej pracy nie pójdziesz i będziesz do końca życia leżał przed telewizorem zamiast zaryzykować. A co Cię to kosztuje ? i tak Twój czas pewnie nie jest zajęty niczym specjalnie ambitnym? spróbuj
adrian 2015-03-04 01:51:38
@tissot, oczywiście masz troche racji, czasem opłaca sie zaryzykowac, ale do dobry krok dla osób, któe faktycznie sa bez pracy i leza na kanapie przed TV. Kiedy ktoś pracuje w innej firmie i suzka lepszych warunków jak ja, to o wiele większe jest ryzyko, kiedy masz na utrzymaniu psa, kota, żonę, rybki i trójkę dzieci. Po to powstało to forum, dlatego miło by było przeczytać chociaz krótkie polecam lub odradzam.
romek 2015-03-25 15:48:46
ojej nie hejtujcie aż taktych ludzi, @adrian ma racje, przecież warto moim zdaniem zapytać osób, które pracowały tutaj już jakiś czas o to jak można zarobić no i przede wszystkim czy się opłaca. Zawsze to jakaś bardziej obiektywna opinia od tej, którą usłyszymy na rozmowie rekrutacyjnej, prawda? Pozdrawiam Was serdecznie.
tomek spawacz 2016-02-01 18:08:10
ponieważ byłem na kontrakcie we Włoszech , przyszedł do nich kryzys i kontrakt się skończył
ksmd 2016-05-11 17:22:03
W Coverze raczej dbają o swoich, dają przecież ubezpieczenie zdrowotne.
Zostaw swoją opinię o CO-VER Polska sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CO-VER Polska sp. z o.o.