logo OSK JOLA

OSK JOLA

Klucze

Opinie o OSK JOLA

Kursant 2011-03-13 18:57
Super szkoła. Polecam
1
anonim 2011-11-10 01:18
Robię u nich kurs. Jestem w trakcie wykładów. Polecam chodzę na rano Wykłady prowadzi Pani JOLA jest super. Popołudniowe byłem 2x inny wykładowca trochę sztywno prowadzi. Jestem zadowolony z wyboru.
2
KP 2012-02-01 20:50
Ja mam podobne odczucie co do wykładów ale nie jest źle. Teraz jeżdżę i uważam ze dobrze trafiłem. Polecam
2
Sara kursantka 2012-02-27 22:23
Szkoła na 5! Czekam już na egzamin Polecam OSK JOLA
1
Jaś 2012-11-27 23:00
Zgadzam się z tobą. Szkoła super.
1
Kuba 2013-01-01 19:59
Może być. Nie mam nic złego do powiedzenia o tej szkole. Chociaż mogli by trochę popuścić z wykładów. Nie chciało mi się chodzić. Lubie uczyć się sam. Zadowolony Kuba
1
ODRADZAM 2013-02-05 23:56
TRAGEDIA. JOLA TO CHORA PSYCHICZNIE OSOBA.
KURSY PO 500 ZL HAHA ZAL.PL
Ela 2013-03-01 09:36
Mimo iż zdałam egzamin dopiero za 4 razem jestem zadowolona ze szkoły JOLA. Szkoła nie tania ale instruktorzy z dużym doświadczeniem. Miła obsługa w biurze. Ja trochę nerwus jestem i na egzaminie nerwy robiły swoje. Polecam szkołę.
2
życzliwy 2013-05-17 14:07
jedna wielka pomyłka z wyborem szkoły..... jola to chodząca ściema jak się pomyli powie prawdę a TYCH opinij nie czytajcie sama sobie je wystawia !!!! dziwie sie ze jeszcze jej ośrodek istnieje!!! A TERA WIDOMOSC DLA PANI!!!!! W najbliższym czasie jade do wydziału komunikacji transportu a dokładnie do inż. (usunięte przez administratora)dowiedzieć sie jak można pomoc tym biednym ludziom odzyskac pieniadzę i zmaknąć ten chory ośrodek. POZDRAWIAM
1
Kolega 2013-05-18 17:32
(usunięte przez administratora) Myślę że ten link mówi sam za siebie ! a jeśli znajdziecie jakieś pozytywne opinie na temat osk jola to sama właścicielka sobie je dodała.... Ps. zastanów sie człowieku 100 razy zanim będziesz u niej robił kurs..... Później będzie za późno..
1
zyzia 2013-06-16 14:02
boże co za (usunięte przez administratora) a nie ośrodek szkolenia.... nie polecam(usunięte przez administratora)
Oberwator 2013-06-22 11:47
Przeglądam te fora i dziwie sie co ludzie wypisują na siebie ? Sam prowadzę firmę choć całkiem inna branża, ale w nauce jazdy właściciele wyprawiają dziwne rzeczy od jakiegoś czasu. Jeden drugiego by zamordował z zazdrości ze komuś coś wychodzi a jemu nie. Tak tylko polak potrafi. Przedsiębiorca
2
kolega 2013-11-13 02:11
Widać ze jests nie zadowolonym pracownikiem i słoma z butów ci wystaje. Kazali pracować i nie tolerowali przekrętów ? No cóż skończyły sie dawne czasy, ze płacili za nic nie robienie. Dobry pracodawca. Tak trzymać. Leni należy eliminować.
3
Były Pracownik 2014-01-04 23:11
Polecam szkołę przyszłym pracownikom. Pracowałem w tej szkole 3 lata. Jest naprawdę super. Szkoła godna polecenia.
2
jarek 2014-03-17 23:16
Zdawalność egzaminów to akurat mało istotna sprawa, bo wiele z przychodów to tez jazdy doszkalające. W ogóle da się znaleźć u nich pracę jako instruktor?
dobo 2014-03-18 22:57
właścicielka szkoły ma w nosie kursantów, wiecznie giną karty, wiecznie problem żeby umówić się na jazdy. . .(usunięte przez administratora) zanim się zapiszesz, dokładnie przeczytaj regulamin. porażka, a nie szkoła !
1
Katarzyna 2014-03-29 08:45
Polecam jazdy z Panią Jolą lub Agniezką. To super instruktorki. Bardzo dużo tłumacza. Sa bardzo zaangażowane w to co robią. Skończyłam kurs w poniedziałek idę na egzamin. Myślę ze dobrze mnie przygotowały. pozdrawiam
1
Kacper 2014-05-25 22:23
Szkoła na 5. Polecam
1
obywatel x 2014-06-22 19:45
Witam wszystkich, jestem byłym instruktorem osk jola i przestrzegam wszyskich innych instruktorów i kursantów przed tą szkołą. napiszę tutaj cała prawdę: osk jola - stawka jest 8 zł na godzine, o wypłate trzeba sie prosić i upominać jednemu z kolegów zostało wypłacone w ratach przez pół roku a byli i tacy którzy wogóle nie dostali wypłaty z całą pewnoscia co miesiac instruktor wypłaty nie otrzymuje bo w ten sposób jola zabezpiecza sie na wypadek jakby intstruktor udeżył samochodem,tam zawsze instruktor jak odchodzi do innej szkoły, króry zobaczy co tam sie dzieje jest awantura o niewypłacone pieniądze które sie należą za wykonana prace, ale jola tego nie rozumie, że każdy ma zapłacić płatnosci co miesieczne tylko jest ważne zeby ona miała a inni ludzie sie nie liczą, zapytajcie każdego kto tam pracował czy jest inaczej? instruktor musi sie prosic o pieniadze na paliwo bo jak sie nie poprosi to jest że cytuje (nikt mi nie powiedział),wspomnę też ze instruktor jest tam zatrudniany bez umowy tylko sie podpisuje taką fikcyjną która jak potrzeba jest targana, nie otrzymywałem informacje o co miesiecznych obowiązkowych składkach za zus i zdrowotne,tam pamietajcie każdy jak jest jakaś sprawa wyniknie to nigdy jola nie jest według niej winna tylko inatruktor zawalił lub kursant przykład nieraz 3 osoby przychodziły na jedną godzinę, kłamstwo goni kłamstwo, kręcenie,ogólnie panuje tam chaos i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kartami a kursanci są tak szkoleni żeby z nich wyciągnąć jak najwiecej godzin na szkolenie uzupełniające,sposób w jaki jola traktuje ludzi jest poprostu nie do opisania, ona przekracza wszelkie granice, tam nikt nie przychdzi na kurs z ulicy ponieważ jest to dobrze znana szkoła wśród kursntów i instrkuktorów jako najgorsza z najgorszych, nieznam byłego pracownika który byłby z niej zadwolony, jedynymi kursantami joli są osoby z przetargów, robi kursy poniżej kosztów, nie wypłaca instruktorom miesiąc w miesiąc więc jej sie to opłaca, dodam jeszcze iż stale zmienia lokale bo nie płaci czynszu szkoła ta była w kilku miejscach w krakowie i problem byl zawsze ten sam,jola sie zajmowała róźnymi rodzajami działalnosci i wszedzie problem był ten sam każdy kto u niej pracował ją kradł a ona jest świeta a prawda jest taka, że nie płaciła, tam pracowało kilkudziesieciu instruktorów i dzisiaj jeżdzi tylko jola i jej mąż, PROSZE WSZYSTKICH ZASTANÓWCIE SIE 10000 RAZY ZANIM TAM PÓJDZIECIE NA KURS LUB DO PRACY TAKIE JAK OPISAŁEM SA TAM REALIA.
Przedsiebiorca 2014-06-26 23:27
To po co tam pracowałeś za 8 zł ? Przecież wiedziałeś za jaka stawkę idziesz pracować. Trzeba sobie otworzyć swoją szkołę nauki jazdy to zobaczysz jaki to rarytas. Nawet roku nie wytrwasz na rynku w dzisiejszych czasach. Co w tym dziwnego że zajmuje się rożnymi rodzajami działalność ? Ja tez tak robię. Takie czasy nastały. Świadczy to o zaradności. Szkoła powinna cie pozwać do sadu z powództwa cywilnego. Chłopie ty w jakimś innym świecie żyjesz. Dziwisz się że pracodawca boi się o swoje samochody ? Wiem jak pracownicy nie dbają o majątek firmy na swoim przykładzie. Nie ich to zniszczyć.....co mi tam. Na pewno lepiej na tym wyjdą jak rodzinnie firmę będą prowadzić pracownicy ich do ruiny nie będą doprowadzać.
Przedsiebiorca 2014-06-26 23:28
To po co tam pracowałeś za 8 zł ? Przecież wiedziałeś za jaka stawkę idziesz pracować. Trzeba sobie otworzyć swoją szkołę nauki jazdy to zobaczysz jaki to rarytas. Nawet roku nie wytrwasz na rynku w dzisiejszych czasach. Co w tym dziwnego że zajmuje się rożnymi rodzajami działalność ? Ja tez tak robię. Takie czasy nastały. Świadczy to o zaradności. Szkoła powinna cie pozwać do sadu z powództwa cywilnego. Chłopie ty w jakimś innym świecie żyjesz. Dziwisz się że pracodawca boi się o swoje samochody ? Wiem jak pracownicy nie dbają o majątek firmy na swoim przykładzie. Nie ich to zniszczyć.....co mi tam. Na pewno lepiej na tym wyjdą jak rodzinnie firmę będą prowadzić pracownicy ich do ruiny nie będą doprowadzać.
Realistka 2014-06-28 16:49
Cóż pseudo przedsiębiorco (widzę,że osk jola występuje pod różnymi pseudonimami i pisze sobie sama broniące i pozytywne opinie ). Ja też tam pracowałam jestem byłą instruktorką i potwierdzam to co jest wyżej napisane. Sama prawda o tej szkole, instruktorzy nie dostają w terminie wypłaty albo i wcale, dlatego widząc co się tam dzieje popracują tam chwile i odchodzą prosząc się o ciężko zarobione pieniądze, za uczciwie wykonaną pracą,jak zawsze zamieszanie i szukanie winnego,a kursanci są tak szkoleni żeby przychodzili na dodatkowe lekcje,tak naprawdę realia są takie, iż szkoła która jest szanowana posiada dobre opinie duże ilości kursantów jest w stanie dać instruktorowi 10 - 12 zł i są wypłaty w terminie ale osk jola do tego nie należy, jeżeli chodzi o samochody (złomy) które posiada to z tego co się dowiedziałam to jak instruktor by czasem uderzył to jest to naprawiane z jego kieszeni a nie z polisy OC, a jeżeli ktoś uderzy w samochód to jola pieniądze bierze dla siebie a samochodu nie naprawia - kolejny przykład traktowania instruktorów,a do sądu to się powinno podać jole i wszystkich innych pseudo przedsiębiorców, którzy w ten sposób traktują pracowników którzy uczciwie na nich pracują bo każdy ma na utrzymaniu rodzinę ale dla niej to nie jest ważne tylko żeby jej nie brakło, dlatego moja rada jest taka: w Krakowie jest wiele dobrych szkół gdzie zostaniecie dobrze przygotowani do egzaminu a instruktor pracuje w normalnych warunkach, więc jeżeli nie chcecie zostać nabici w butelkę omijajcie tą szkołę szerokim łukiem.
burzan 2015-01-11 16:02
z tego co widzę to podejście do zarobków w danej firmie zależy wyraźnie od tego jakie doświadczenia wyniosło się ze swoich poprzednich prac. Ja osobiście za taką kasę w tej chwili bym nie pracował , bo to po prostu moim zdaniem mało, ale skoro uważacie , że taka kasa Wam wystarczy to możę rzeczywiście dobre dla Was miejsce
Marek 2015-01-20 20:50
Znam takich którzy jeżdżą za 7 zł na godz jako instruktorzy żenada
Wracając do Joli są tam limity za 1 godz. jazdy nie mozna przejechać wiecej jak 15 km.!
plutonowy 2015-02-22 21:29
Dno
Dobry wujek 2015-03-26 10:06
Do tycha
Poczytaj sobie resztę wypowiedzi.
COLA 2015-05-14 11:18
UWAGA!!!
Przestrzagam przed zatrudnianiem się w tej firmie. Pani Jola nie wypłaca pięniędzy albo wypłaca je cały miesiąć po troche. Kursantom są tam dopisywane godziny. Ukrywa ona koszty... Trzeba za kurs płacić więcej niż na początku. A jazdy są tam takie że szkoda mówić nic sie nie uczy kursantów żeby tylko wykupili kues doszkalający. Co by się nie stałi wina instruktoea ! Omijać ta szkołe z daleka... Przestrzegam z całego serca
Jerzy 2015-05-26 00:09
Zadzwoń Kolego do kilku większych OSK i zorientuj się
jakie stawki proponują,winni są sami pseudo instruktorzy
zwłaszcza studenci którzy zatakie stawki pracują a właścicielowi
zależy na jak najtańszym pracowniku i koło się zamyka.
Zbyszek 2015-07-08 10:40
Pracuję w tej szkole już ponad rok. Mam 10 zł netto / godz. Wynagrodzenie wypłacane terminowo. Dostaje tez premię. Nie narzekam. Grafik ustalany tak jak ja chce. Nie mogę złego słowa powiedzieć.
1
kursantka 2016-04-01 20:51
dno i zenada, niestety pani Jola nie nauczyła mnie niczego, mąż pani joli na jazdach doszkalających uczył mnie 40 min jak ustawić fotel kierowcy i dlaczego... na rondzie ofiar katynia nie byłam ani raz !
mirek 2016-05-11 13:33
Czasem ludzie nie widzą podstawowych rzeczy @kursantka więc dobre i to a jak egzamin zdany? Wiem z doświadczenia, że na instruktora często się narzeka ale później po latach docenia się właśnie takie nauki
Zostaw swoją opinię o OSK JOLA - Klucze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OSK JOLA