brak logo

BIOFLUID

Tuszyn

Opinie o BIOFLUID

Michał 2012-03-21 12:44:05
Nie polecam tej firmy wyzysk i nic więcej
4
Adam 2012-04-12 23:52:29
Firma wspaniała tworzona od podstawm . Dopiero sie umacnia na rynku , życzej jej powodzenia
2
karola 2012-05-16 20:06:31
mieszkam w pobliżu zakładu.czy poza złożeniem CV jest jakaś szansa by się tam dostać???,może przez (kaskę),czy wgl.warto.Pilnie poszukuje pracy.
alice 2012-10-10 23:32:06
Świetna atmosfera. Mili ludzie.Zarobki dobre. Herbatki bardzo dobre!!! Firma się rozwija.Nowe smaki , nowe opakowania. Bardzo dobrze mi się pracuje.Hitem jest kompozycja owocowa :-)
Pozdrawiam pracowników Biofluidu.
2
Izzy 2012-12-06 16:55:07
Michał - 2012-03-21 12:44:05

Nie polecam tej firmy wyzysk i nic więcej
Z ciekawości zajrzałem na forum firmy biofix ... kurde ktoś się pode mnie podszył ... dziękuje życzliwemu!!! tylko małe sprostowanie ja pracowałem w tej firmie praktycznie do końca kwietnia a komentarz dodał ktoś jak widzę w marcu ... gratuluje pomysłu. A co do mnie to z czystym sumieniem polecam prace w biofixie pieniądze jak wszędzie mogłyby być lepsze ... ale jeśli chodzi o komfort pracy... jak się robi swoje to tylko pracujesz i niczym się nie stresujesz. Pozdrawiam wszystkich :) p.s to napisał ... Michał
mika 2012-12-16 20:56:21
Bardzo fajna atmosfera.... Fajna kadra, Zarobki słabe.
Ostatnio firma obchodziła 20 lecie!
ja37 2013-08-24 14:34:04
chcesz wiedzieć jak zatrudnia ta firma, to Ci napiszę: najniższa pensja na umowie i jeszcze lepiej byłoby dla nich bez umowy, albo na umowę zlecenie. ŻENADA !!!
- wieczne pretensje;
- sami dyrektorzy, którzy nie mają pojęcia o swojej pracy;
- a w tym wszystkim wieczna PERMANENTNA INWIGILACJA!!!.
Wytrzymałem tylko 3 m-c. Teraz pracuję w koncernie w którym jest wykwalifikowana kadra (a nie głąby, które miały pod górę do szkoły), umowa o pracę, szacunek do pracownika. Po prostu chce się pracować, nawet do 21 godziny, bo masz świadomość, że to docenią i na konto wpływ jest OK (a nie jak w BF, że jak za dużo zarobiłeś co trzeba ci(usunięte przez administratora).).
bla bla bla 2014-12-31 13:03:25
no chyba sie zgodze z lendo, ale teraz ja pisze po takiej przerwie to widze zeenikt juz sie chyba odgrywac nie chce. coz... ja jestem tutaj z powodu poszukiwan pracy godnej dobrze platnej i idealnej dla mnie. chcialbym zeby moja praca byla idealna praca i dobrze platna? czy tutaj taka znajde? pozdrawiam
truman 2015-03-04 18:24:11
powaznie w takiej mieścinie jak Tuszyn szukasz pracy dobrej łatwej i przyjemnej a w dodatku super płatnej ? proszę Cie... Jeszcze rozumiem , gdyby to była jakaś innowacyjna branża, albo coś rzeczywiście wymagającego dużych zdolności. A to przecież jest jedynie branża artykułów spożywczych. Nie licz na wiele
nie ma lekko 2015-03-26 21:29:41
nie ma lekko z pracą w tuszynie i chyba nie jedna osoba tutaj bedzie w stanie podpisac sie pod takimi slowami. wiecie taka branza jak artykuly spozywcze to faktycznie na niektorych stoawnosikach nei wymaga jakis specjalnych kwalifikacji ale przeciez potrzeba tez na niektorych stanowiskach zdecydowanie wiecej czegos.
1
endriuu 2015-10-01 16:22:45
w Bifixie płacą różnie. Zależnie od płci i znajomości. Jak masz układy to dostaniesz trochę więcej. Na produkcji faceci 2300 netto podstawy + 50% nadgodziny, ale i tak jesteś zarejestrowany na najniższą krajową. Natomiast kobiety niecałe 1800 i sytuacja analogiczna. Szczerze mówiąc nie polecam tam pracy, ponieważ strasznie gnębią, normy i wymagania wobec pracownika są bardzo duże. Jeśli szukasz spokojnej pracy bez frustracji i wyrzutów sumienia to nie tutaj!. Pozdrawiam.
slonik 2016-08-23 14:14:13
Wymagania nie wiadomo skąd, zarobki bardzo słabe, z premii tylko myslą jak ci cos tu zabrać.... nie powazny pracodawca ! Nie polecam !
slonik 2016-08-23 14:22:20
1500 podstawa i grosze premii... kary są za niewykonanie zadań
Agnes 2016-08-23 20:10:38
Ja też zdecydowanie nie polecam... chcą Cię tylko wykorzystać za bardzo niewielkie pieniądze. Mało który przedstawiciel tak mało zarabia jak w tej firmie.
Markus 2016-08-30 17:28:32
Najgorsza jest ta młoda co chce wygryźć wszystkich a głownie swoją rodzinkę
Dron 2016-09-04 00:07:14
Chetnie odpowiem na wszystkie pytania /pozdrawiam ta młoda co chce wygryźć swoją rodzine lub inaczej pracodawca jak kto woli ! Ps
1
Gwiazdor 2016-09-04 00:12:47
pracuje w tej firmie od lat i znam ja bardzo dobrze i wiem , ze ta rodzina bardzo sie kocha i szanuje ,a oni wszyscy stanęli by za sobą murem, a niektóre sytuacje to tylko metody sprawdzania pracownikow i ich lojalności
1
Dron 2016-09-04 14:55:32
Serdecznie zaprasza do firmy , przedstawi Pan swoje Cv , porozmawiamy o doświadczeniu i kwalifikacjach . Pozdrawiam
Dron 2016-09-04 15:36:48
W chwili obecnej głownie firma poszukuje ludzi do pracy na produkcji , poszukujemy sprzątaczek , pracownikow produkcji warunkiem zatrudnienia na produkcji jest pozytywna opinia kierownika produkcji i zaliczenie wstępnego szkolenia , dużo osób jak poznaje prace i zaczyna pracować na maszynach sie nie sprawdza . W miarę rozwoju pojawiają sie nowe możliwości zatrudnienia w biurze ! Jeśli pracowała Pani kiedykolwiek w handlu wciąż zatrudniamy handlowców !
Grafik 2016-09-04 22:37:03
Wydaje mi się iż Ci którzy piszą te "dobre" posty to niestety sfrustrowani byli pracownicy ponieważ ci którzy chcą pracować to pracują od wielu wielu lat i są z niej zadowoleni. Wiadomo, iż wynagrodzenia zawsze mogłyby być lepsze ale liczy się jeszcze fakt taki, iż w tej firmie nie zwalnia się pracowników bo ktoś ma jakiś kaprys. Każdy jeżeli tylko robi swoje to ma głowę spokojną o pracę. Chyba nie jest tak źle skoro pracują tu kolejne pokolenia rodzin! Rodzina jak każda inna ma lepsze i gorsze chwile ale dadzą radę i ogarniają tematy.
1
Grafik 2016-09-04 22:44:23
Wypłata jest terminowa!!!
Pracownik 2016-09-05 12:01:49
Jasne... bardzo terminowa wypłata. Dziś jest 5 września.... a wypłaty jak nie było tak nadal nie ma.
Dron 2016-09-05 16:13:24
W umówię jest informacja "do 10 dnia każdego miesiąca " pozdrawiam
1
kajka 2016-09-05 16:18:39
Ale jak widać nie każdy czyta dobrze umowy @Dron albo hm jest może z konkurencji?
1
Zostaw swoją opinię o BIOFLUID - Tuszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIOFLUID