brak logo

banken

Niepruszewo

Opinie o banken

maua 2009-06-29 19:39:22
a mi się tam podobało :)
mariposa 2009-08-06 17:46:34
Bardzo chętnie ale może nie na forum publicznym :) podaj maila albo gg to wszystko Ci opiszę....
1
ROMKAS 2009-12-15 16:21:06
A MOŻE KTOŚ WIE CO TAM U [usunięte przez moderatora] GDZIE ON TERAZ JEST.PAMIĘTAM TE CZASY ZA [usunięte przez moderatora] BYŁA TAM ZGRANA EKIPA I DOBRE ZAROBKI
jkbh 2010-03-25 19:46:55
Totalny [usunięte przez moderatora]
gańdzia 2010-10-13 18:57:18
witam. nie miałam możliwości jeszcze pracowac w tej firmie, ale bym chciała spróbowac.dlaczego nie którzy z was maja złą opinie o tej firmie i o tamtych ludziach????
Mietka 2010-10-20 19:50:33
Ogólnie jest OK. Wypłata na czas. Za nadgodziny zapłacone wszystko legalnie a jak ktoś kręci wałki to ma problem. Podobno nawet jak komuś coś się stało to dają pomoc. Nie narzekajcie bo jest lepiej niż w innych miejscach i sami to wiecie.
kris 2015-03-08 12:20:39
Witam, może ktoś napisać jak wygląda praca kierowcy w banken i czy zarobki są ok.
robot 2015-09-05 08:10:38
Robota ok. Nie ma nic pod stołem i wszystko na czas. Jak robisz co masz zrobić to cię nawet pochwalą. Jest stabilnie i nie narzekam po kilku latach pracy w tej firmie.
1
kerad 2016-05-07 22:57:33
.... pozdrawiam wszystkich kierowców ... tych prawdziwych ... jeden próbował mnie rozjechać na pasach ... ale to ten o których mówi się "cierp" ... a praca w Banken ... ? ...pracuje Tu krótko ... ale każdy musi sobie odpowiedzieć na jedno pytanie ... czego chce w nowej firmie ...i co może dać z siebie nowej firmie ... a reszta sama przyjdzie ... dla Tych którzy chcą "przeczekać" polecam poczekalnie dworcowe a dla reszty pięknych chwil... ponieważ życie składa się wyłącznie z chwil i niech będą One piękne dla Nas wszystkich ... pozdrawiam ...
jdsdjs 2016-05-24 22:52:40
nie polecam
Ax 2016-07-03 11:12:22
A możesz w jakiś sposób wytłumaczyć dlaczego nie??
Zostaw swoją opinię o banken - Niepruszewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie banken