brak logo

Ekonowa

Legnica

Opinie o Ekonowa

k 2011-03-01 15:19:10
to czemu potrąca przy wypłacie za ciuchy i badania
1
anonim 2011-03-01 15:36:54
k - 2011-03-01 15:19:10

to czemu potrąca przy wypłacie za ciuchy i badania

czemu nie morzna z tym zrobic cos ?
marta 2012-05-07 09:27:31
Hmmm nieciekawe te opinie na temat firmy :/
pracownik 2012-10-30 10:47:52
Praca jak każda inna. Pracujesz dobrze i solidnie jesteś doceniony. Migasz się i masz wszystko gdzieś wręcz odwrotnie. Mi pracuje się całkiem nieźle. Atmosfera świetna, zarobki ok więc ogółem spoko. A że czasem się nie chce to zupełnie inna kwestia. Pozdrawiam
peper 2012-11-28 09:09:14
Nie wiem jak było kiedyś ale mi dobrze się tam pracuje, wygodne bezstresowe miejsce pracy z dobrymi zarobkami, Moim zdaniem w stu procentach spełnia kryteria dobrej pracy.
Kejt 2013-03-20 10:25:21
z perspektywy klienta muszę powiedzieć że gabinet robi wrażenie, świetnie urządzony- stylowo i ze smakiem. Pracownicy to świetni profesjonaliści, ja jestem zadowolona z ich usług.
Asia 2013-10-03 11:56:45
Cudowny salon, profesjonalna i doświadczona obsługa, czuje się tam niezwykle, ja prawdziwa księżniczka. Zabiegi masażu odprężają i wprowadzają w znakomity nastrój. Gorąco polecam skorzystanie z ich oferty
Tina 2013-11-19 10:45:10
Znakomity salon, postanowiłam skorzystać z zabiegu fotodepilacji wąsika i jestem bardzo zadowolona z efektów tego zabiegu, efekty przerosły moje oczekiwania, rewelacyjny salon, polecam.
Natalia 2014-01-10 13:54:16
Rewelacyjny gabinet kosmetologiczny, wykonywałam sobie w nim zabieg fotodepilacji twarzy, dzięĸi temu zabiegowi skutecznie pozbyłam się zbędnego owłosienia, a sam zabieg przeprowadzała doświadczona i bardzo sympatyczna kosmetyczka
ryszard 2015-01-20 16:36:41
haha, faktycznie chyba na tym gdybaniu się wszystko opiera, bo brak jakiejkolwiek ingerencji, a ja czekam na jakieś konkrety, na fakty od was i niestety nie sądze, żeby się jakoś specjalnie doczekał w tej kwestii.. dajcie znac jeszcze jak wszystko wygląda o ile ktoś wie jeszcze czy jednak oni działają czy nie?
miłosz 2015-03-30 05:32:14
A nie lepiej Ryszard po prosty napisać na maila do ekonowy, bo przecież muszą mieć takiego i dopytać się o wszystkie interesujace Cię rzeczy - myślę że tak byłoby łatwiej. Powiem wam, że mnie to ta Ekonowa z legnicy trochę zaciekawiła, bo piszą, że są przedsiębiostwem wdrażania innowacyjnych technologii ekologicznych, czyli czym konkretnie się zajmują, bo dla mnie to taka nowość na rynku chyba
anonim 2015-09-28 05:12:11
jakie warunki
jasiek 2016-05-20 20:41:15
tobie raczej pomyliły się firmy @romek. Firma Ekonowa z Legnicy świadczy usługi wodno-kanalizacyjne. Nie wiem o jakim gabinecie piszesz??
Zostaw swoją opinię o Ekonowa - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekonowa