brak logo

Betoniarnia BETARD

Długołęka

Opinie o Betoniarnia BETARD

JKL 2013-06-18 22:13:43
PRAWDA PRAWDA PRAWDA
1
bronek 2013-06-20 11:07:23
darek - ja pracowalem od 5 do 15 w takiej goraczce daj sobie spokuj z ta firma poszukaj czegos innego narobisz sie a wielki prezes przyjedzie i dostaniesz ...[usunięte przez moderatora] za to ze za malo robisz bylem dzisiaj u lekarza mam goraczke 38 jezeli do jutra mi nie przejdzie to mam zglosic sie na ostry dyzur nie warto niszczyc sobie zdrowia za 9 zł
bronek 2013-06-20 16:50:32
9 netto + 20-30% premi ale jak ci przyjdzie robic w sloncu po 12 godz sam musisz wybrac ja przerzucalem 30 ton dziennie recznie a prezesowi wydawalo sie to malo olalem ta robote .wybór nalezy do ciebie zdrowia nie kupisz sobie.powodzenia
bronek 2013-06-26 21:46:24
socjal= 0zł
1
0000000000 2013-07-02 21:23:14
socjal !! jest !! po roku pracy koło 300 zł. a po 5 latach pracy 1500 zł.
Kaśka 2013-07-15 10:57:14
Mam pytanie, jak pracuje się w biurze? Od początku roku już 3 raz robią nabór do sprzedaży? Jaka jest atmosfera pracy w biurze i czy jest tam duża rotacja ludzi? A ile płaca na sprzedaży? Proszę o jakieś informacje odnośnie tej firmy i co się dzieje w biurze bo na produkcji to chyba nie wesoło.
Pozdrawiam
5
Anonim 2013-10-01 12:34:12
A jeśli chodzi o pracę w biurze, to wcale nie jest lepiej niż na produkcji. Ok 10 zł /h , soboty też pracujące. Atmosfera do bani, sztuczność i obmawianie. Nie polecam. Tylko gdzie tu pracować ??
gija10 2014-03-02 19:25:11
Praca ciężka,atmosfera beznadziejna.Jeden drugiemu kładzie kłody pod nogi.Kapowanie jeden drugiego na porządku dziennym.Jednym słowem odradzam.Beznadzieja ze względu na atmosfere!!!
6
lJ 2014-05-24 09:37:43
Pozdrawiam chłopaków z laboratorium:-) Oni mają ciężką pracę, której nikt nie docenia. Klimat w firmie w firmie jest ciężki. Pracujesz, interesujesz się, wykazujesz chęci a i tak wysłuchasz swoje ( w zależności od humoru pracodawcy) a w zależności od potrzeb jesteś rzucany ze stanowiska na stanowisko (nie ważne czy wózkowy czy zbrojarz- wszędzie możesz trafić " w ramach rozrywki" . Osobom ambitnym odradzam tę firmę. Szkoda nerwów.
b 2014-06-04 15:28:03
a czemu betard nie płaci za nadgodziny? w umowie jest 8 godzin pracy, w rzeczywistości pracuje się po conajmniej 9, ale godziny ponadpodstawowe są opłacane jak zwykłe godziny pracy.
2
oooooooooyyyyyyyyy 2014-07-13 08:29:15
witam niektórzy kierownicy w tym zkładzie nie powinni sie znajdować tak jak [usunięte przez administratora] ten człowiek to zamiast mózgu ma raczej trociny w głowie tacy ludzie jak on to powinni być kierownikami ale w zakładzie pracy chronionej a nie w takim poważnym zakładzie jak BETARD
2
anonimxxxx 2014-07-13 08:50:11
znam gościa on ma zaawansowaną skleroze , jeden wielki KŁAMCA . Wielki szacunek dla zakładu że trzyma takiego człowieka
1
ziro 2014-07-13 08:56:42
PRAWDA ILE LUDZI PRZEZ NIEGO NIEWINNIE WYLECIAŁO!!!!!!!!!!!!!!!. Gdyby ten człowiek tam nie pracował o wiele lepsza by była atmosfera w tym zakładzie
2
Arko 2014-10-30 19:13:00
Praca w tym zakladzie to totalna porażka organizacyjna, atmosfera beznadziejna a ludzi traktuje sie tam jak śmieci, przypomina to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkim ktorzy sie zastanawiaja nad praca w tym zakladzie odradzam i radze szukac innego pracodawcy
2
oooo 2014-11-14 07:47:26
Pracowałem tam 7 lat nie wiem jak wytrzymałem tyle czasu tam pracują ci co nie umieją sobie pracy znajść a kierownictwo na produkcji to totalna porażka
5
arthur 2014-11-24 15:05:28
Jak najdalej od tej firmy !!!
5
kbks 2015-01-07 17:28:27
Praca w tej firmie jest potwornie uwsteczniająca. Należy dodać do tego wszechobecne tam chamstwo w czystej postaci. Jeden drugiego utopi w łyżce wody. Karykatury i ludzie jak kukły. Atmosfera - tragedia, czyli taka jak na rynku pracy. Jeśli ktoś ma inną alternatywę, odradzam, jeśli nie to witam w piekle...
6
chudy 2015-04-02 20:22:37
praca w betardzie to wielka porażka.Szef strasznie nerwowy.nerwosol by se kupił może pomoże a ogółem to kierownictwo do bani . a o filiach nie wspomne
7
ja 2015-04-02 20:26:25
chodzi o kierownika transportu? burak
5
J 2015-04-30 14:06:47
Wieśniak wieśniaka wieśniakiem pogania
3
ama 2015-05-12 19:39:12
Lepiej bym tego nie ujął.
4
Gandalf 2015-10-08 10:42:27
Witam serdecznie wszystkich obecnych i byłych pracowników BETARD-u. Proszę Was o opinię nt. pracy w biurze, gdyż pojawił się nabór na stanowisko Koordynatora Realizacji Projektów, a z tego forum wynika, że ogólna atmosfera w firme jest nieciekawa. Proszę o jakieś informacje odnośnie socjalu, zarobków i ogólnie czy warto tam aplikować.
Pozdrawiam G.
REMECO 2015-10-08 21:19:31
Firma dno... Kierownicy robia wszystko zeby Cie zniszczyc.Pracowalem tam kilka miesiecy, SZEF Tłuman !!!! zamiast popatrzec na prace kierownikow ktorzy nic nie robią obwinia tylko pracownikow najnizszego szczebla. Trzeba być tempym ch...m zeby nierozpoznac winy kierownika.Ale co najwaznejsze ze kantuje skarbowke, inspekcje pracy,i ogolnie wszystkie kontrole.Badania zapylenia na halach techmatik sa niby OK ,a w prawdzie nie sa bo jak sie wejdzie to nie widac drugiej strony.( zapylenie cementem i inna chemią) Hałas niby tez w normie.... Haha a w prawdzie jest taki halas ze mozna ogłuchnąć.. Jestes na wózku widłowym ? to nie mozna wyjsc do ubikacji ba nawet potrafia Cie z KIBLA ściągnąć!! MASAKRA !! TYLKO KIEROWNICY MOGA WSZYSTKO !!! Ale i tak na siebie nawzajem KABLUJĄ ( uprzejmie donoszę że ...) SZEF wymyslil nagrony za kablowanie na innego ( ponoc 800 zl )Praca ogólnie zamiast 8 godzin to jest 9.jak pracujesz 12 to po 9-tej godzinie nie placi setek tylko za te 3 godziny doplaca 20 zl. Za sobotę ,pracujesz 8 godz. i doplaca 40 zl. Kwitki z wyplaty ?? Zapomnij nie daje zeby sie niedoliczyc .. Kanciarz jakich mało!! ODRADZAM PRACE W BETARD !!!!!!!!!!!!!!! CHYBA ZE JESTES DESPERATEM !!!!
4
xxx 2015-10-14 17:57:17
Te Twoje 4 miesiące pracy, z których połowa to zwolnienia lekarskie,a reszta to bóle brzucha i siedzenie w kiblu. Twoja jazda na wózku widłowym to śmiech na sali. Obsługiwałeś jedną linie, gdzie my, koledzy w tym samym czasie dwie i po cichu śmiałeś się z nas. Pracuję wiele lat i żaden z kierowników nie chce mnie zniszczyć, chyba że mowa o takich cwaniakach jak Ty, co chcą żyć na koszt pracodawcy i ZUSU.
1
REMECO 2015-11-10 20:41:51
mikroKasia , nie wiem do kogo pisałaś o tych zwolnieniach.. Ale jesli ktos nie rozumie ze ktoś moze być chory to niech sie popuka w głowe moze tam cos zaswieci rozumu . Bo nie po to czlowiek szuka pracy zeby kombinowac jak to pisalas.Pracowalem w duzo ciezszej pracy i przez dluugie lata. Wiec denerwuja mnie ludzie ktorzy pisza glupoty. Wiec zastanowcie sie najpierw nad tym czy czlowiek ktory poszedl na chrobowe czy na prawde cos mu jest a pozniej go oceniajcie. Ale jak to z ludzmi z BETARDU bywa lepiej obrobic komus dupe u SZEFA i zaplusowac niż uzyc troche mózgu !! WIEC morał jest jeden .. IM WYŻEJ SIEDZISZ NA STOŁKU W BETARDZIE TYM POSIADASZ MNIEJ MÓZGU !!
y 2015-12-16 18:10:51
Ile to jest 12 brutto? Dlaczego kierownicy liczą wypłaty 9 zł za godzinę + premia? Dla mnie to jest okradanie ludzi z pieniędzy i potem pod koniec roku je oddają w formie WAKACJI POD GRUSZĄ!!!
1
y 2015-12-17 18:43:06
Proszę sobie nie żartować. To nie jest godna stawka nawet dla Ukraińców. Gdyby ludzie pracowali po 8h tak jak jest w umowie to nie wiem czy 2 tys by zarobili. Nie ma co się oszukiwać. Wykorzystać pracownika na maksa, niech tyra po 12 godzin.
Zbyszek 2016-01-01 15:15:25
hahaha doskonała, dobre !!!
alka 2016-01-12 20:28:59
jak jest z pracą w biurze? jaka atmosfera i zarobki?
kolo 2016-01-30 21:55:28
kierownicy na produkcji do bani nie mają pojęcia o robocie jak jedzie szef wszyscy baczność masakra brak szacunku i mała kasa 9 zł. na godzinę jak chcesz zarobić to po 12 godz. dziennie i wszystkie soboty do kitu na każdej budowie na dzień dobry dostajesz dwa razy więcej na łapę
2
zainteresowany 2016-03-11 15:52:12
To chcecie mi powiedzieć, że nie ma tam żadnego normalnego kierownika? z nikim nie mozna porozmawiać jak z człowiekiem?
pracownik 2016-04-15 10:55:55
i tu się mylisz , w biurze pracuje około 40 osób
ua 2016-07-05 10:35:49
Uwaga na Pawełke P to kapuś w tamtym tygodniu byłem świadkiem jak sprzedawał kolegę Panowie mordka na kłódkę przy tym gagatku
5
g m 2016-07-06 15:05:20
socjalne musisz sobie sam wypracować zainwestuj w duży plecak
Pracodawca 2016-07-29 17:38:31
To wszystko nie jest prawdą.
miły 2016-08-02 20:45:01
odwołuję wszystkie opinie na panów z Betardu to super ludzie a ich małe grzeszki są jak kichnięcie przez nie uwagę pozdrawiam
bablo 2016-08-03 20:12:36
hej, wiecie moze czy obecnie sa przyjecia na produkcje czy do sklepu, jako doradca czy na podobnym stanwoisku cos jest?
Zostaw swoją opinię o Betoniarnia BETARD - Długołęka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Betoniarnia BETARD