brak logo

OBI

Olsztyn

Opinie o OBI

artam19 2010-11-04 11:03:33
Totalne lekceważenie kilenta oraz pracownika zero wyrozumiałości oraz pomocy klient radzi sobie sam i nikogo to nie obchodzi czy sobie poradzi czy nie pracownicy wolą stać i rozmawiać na własne tematy Dla mnie kompletna klapa
2
Jerzy 2010-12-11 14:32:49
Witam Wszystkich którzy chcą korzystać z zakupów w sklepie obi w Olsztynie
Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie,a mam do tego uzasadnione powody.
Chciałem zakupić glazurę a że nie mieszkam w Olsztynie tylko w Białymstoku kilkakrotnie upewniałem się telefonicznie czy takie płytki są na stanie tego sklepu zapewniano mnie że są.Na miejscu okazało się że są ale tylko w komputerze .Totalny bałagan kpienie sobie z klienta .Czy ktoś odpowie za takie zaniedbanie ,czy klient czyli ja mogę liczyć na jakieś przeprosiny i rekompensatę za wprowadzenie mnie w błąd jak i poniesione koszty .[usunięte przez moderatora] Białystok
2
pyskaty 2011-03-02 10:11:26
Obwiniaj caly system jaki funkcjonuje w markecie. Skoro jest na stanie w systemie to informowali pana ze jest. A ze fizycznie nie bylo to inna bajka. Na drogi raz prosze pytac czy fizycznie sa dostepne. Bo takie plytki moga byc uszkodzone a nastanie w dalszym ciagu widnieja. Pozdrawiam.
anonim 2011-03-02 10:11:49
Jerzy - 2010-12-11 14:32:49

Witam Wszystkich którzy chcą korzystać z zakupów w sklepie obi w Olsztynie
Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie,a mam do tego uzasadnione powody.
Chciałem zakupić glazurę a że nie mieszkam w Olsztynie tylko w Białymstoku kilkakrotnie upewniałem się telefonicznie czy takie płytki są na stanie tego sklepu zapewniano mnie że są.Na miejscu okazało się że są ale tylko w komputerze .Totalny bałagan kpienie sobie z klienta .Czy ktoś odpowie za takie zaniedbanie ,czy klient czyli ja mogę liczyć na jakieś przeprosiny i rekompensatę za wprowadzenie mnie w błąd jak i poniesione koszty .[usunięte przez moderatora] Białystok

Obwiniaj caly system jaki funkcjonuje w markecie. Skoro jest na stanie w systemie to informowali pana ze jest. A ze fizycznie nie bylo to inna bajka. Na drogi raz prosze pytac czy fizycznie sa dostepne. Bo takie plytki moga byc uszkodzone a nastanie w dalszym ciagu widnieja. Pozdrawiam.
ar 2012-06-30 21:01:33
W dniu dzisiejszym spotkałam najbardziej kompetentnego pracownika w sklepie OBI w Olsztynie (dział Ogród). Ma na imię Błażej - jest niezwykle sympatycznym, pomocnym , bezproblemowym, niezwykłym człowiekiem. Wspaniale traktuje klientów, jest pomocny, potrafi doradzić i doprowadzić do tego iż każdy wyjdzie ze sklepu zadowolony. należy mu sie ogromna premia :)
Błażej 2012-08-07 10:49:58
ar - 2012-06-30 21:01:33

W dniu dzisiejszym spotkałam najbardziej kompetentnego pracownika w sklepie OBI w Olsztynie (dział Ogród). Ma na imię Błażej - jest niezwykle sympatycznym, pomocnym , bezproblemowym, niezwykłym człowiekiem. Wspaniale traktuje klientów, jest pomocny, potrafi doradzić i doprowadzić do tego iż każdy wyjdzie ze sklepu zadowolony. należy mu sie ogromna premia :)
...aaa zapomniałem powiedzieć, że mam na imię Błażej
obi olsztyn 2013-04-20 12:16:57
przestrzegam przyszłych pracowników obi
jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeden wielki [usunięte przez moderatora] p. dyrektorze niech pan sie poprawi bo nawet[usunięte przez moderatora] był lepszy dla swoich podwładnych
Dobrydoradca 2013-04-20 14:49:32
obi olsztyn - 2013-04-20 12:16:57

przestrzegam przyszłych pracowników obi

jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeden wielki [usunięte przez moderatora] p. dyrektorze niech pan sie poprawi bo nawet [usunięte przez moderatora] był lepszy dla swoich podwładnych
Pan dyrektor niech nie podskakuje, bo również jest pracownikiem najemnym i nie jest to jego prywatne podwórko i nie może wyczyniać co mu się podoba. Jeżeli jest [usunięte przez moderatora] to w te pędy zakładajcie związek zawodowy i dajcie popalić waszym włodarzom. W Kielcach pomogło.
Na pomoc działu personalnego naszej centrali zdecydowanie nie możecie liczyć. Powodzenia!
maciek12 2013-07-12 10:20:07
praca 7 dni w tygodnu, zmianowa za podstawę, normalnie robota marzeń,
lubię obi 2014-03-07 20:10:53
A był pan w Praktikerze?
Tu przynajmniej są pracownicy i nie pracują jak za kare!
przem 2015-01-12 16:37:27
Wiecie coś nt. Pracownik Działu Przyjęcia Towaru- ktoś ma doświadczenia na tym stanowisku i może sie podzielić doświadczeniami, bo ja na to kandydowałem i zaprosili mnie na rozmowę. Teraz zastanawiam się jak odnieść sukces na tej rozmowie kwalifikacyjnej? Ile tych rekrutacji jest w sumie i jakie wymagania (jezyk znam) i za jakie kwoty wynagrodzeniowe?
daster 2015-03-24 19:47:39
OBI to w sumie znana sieć marketów budowlanych, ale konkurencja tez nie śpi. Rozważam przyjecie się albo do nich albo do Castoramy. Może ktoś z Was poleca aktualnie prace w OBI? Na ile orientacyjnie w ogóle można teraz liczyć, jesli chodzi o stanowisko związane z obsługa klienta? Pozdrawiam i dzięki za informacje.
mikus 2015-12-16 11:38:47
Moja synowa przepracowała w OBI w Olsztynie miesiąc,i już trzy tygodnie przesyłają wypłatę , umowy dają bez pieczątek i bez podpisów co taką umową można sobie tylko tyłek podetrzeć, jak się upomniała kierownikowi o podpis i pieczątkę to ją w tym samym dniu zwolnił , apeluję do wszystkich którzy chcą podjąć w OBI w Olsztynie pracę niech tego nie robią chyba że chcecie pracować za darmo
mikus 2015-12-17 11:42:18
właśnie że nie są wypłacalni bo synowa do tej pory nie otrzymała wypłaty
zad 2016-03-13 21:18:27
pracuje w obi 2 lata i bardzo sobie chwalę
kama 2016-04-24 20:14:53
oczywiscie ze dostajesz umowe pierwsza jest na 3 miesiace druga na stale. ja pracuje jako kasjer i nie narzekam atmosfera jest spoko zarobki nienajgorsze kierowniczki ok jednym słowem atmosfera rodzinna.polecam
młody 2016-07-15 11:20:49
W Obi Olsztyn pracuję już troszkę atmosfera jest całkiem całkiem na wszystkich działach tylko na magazynie dział przyjęcia towaru jest kiepsko jak kierownikowi i jednemu z zastępców ( kudłaty) nie wchodzisz w d... to jadą po tobie zero szacunku również dla inny pracowników hali od wyzwisk do poniżania
znajomy 2016-07-28 11:25:00
Hahahaha uwielbiam jak ktoś tak piszę chowając swoją niby męskość za monitor i robiąc tyle błędów co nie Młody !!!
Co do pracy w Obi jest fajnie, z każdym się można dogadać i w ogóle, ale jeśli ktoś przychodzi na 8 godzin do pracy by po ściemniać to po co nam tacy ludzie do pracy, a tak a pro po to pracuje w Obi na bardzo obleganym dziale teraz przez klientów(i bardzo długo już tam pracuję), kontakt mam z kierownikiem jak i z dwoma zastępcami, a jeden z nich (kudłaty) kiedyś pracował ze mną (on nie pracował on zapierd....... za trzech i do tego zawsze uśmiechnięty ,a to, że wrzaśnie to tak jak każdy inny i mówi przede wszystkim od razu to co myśli, tak jak i jego kierownik , a nie pisze tak jak My na takich portalach. Co do kierownika DPT bardzo kompetentny, szczery człowiek takich to szukać ze świecą. Piszesz jeszcze młody o wyzwiskach i poniżaniach, nie przeciągaj struny, kłamać każdy może i wiesz co gdybyś miał jaja to byś się podpisał, a wtedy mógłbym pokazać opinie działu DPT i byście sobie porozmawiali wszyscy i wyjaśnili :). Czyż nie tak się teraz sprawy załatwia ?? Ale z drugiej strony nie podpiszesz się bo może boisz się konsekwencji, nie Ty na pewno się boisz wyciągniętych konsekwencji....hahahahah hejter z 3 grosze. Będę w robocie dzisiaj i pokaże chłopakom z Dpt :)
pracuś 2016-07-30 10:40:38
Każdy z was ma po części rację, presja czasu i ogrom klientów wpływa na każdego inaczej - jeden odreagowuuje na innych a za razem inna osoba zamyka się w sobie i robi swoje dalej... Kwestia siły charakteru.
Co do pracy w obi nie mogę złego słowa powiedzieć - social, premie, umowa o pracę, wypłata na czas, a to że jest dóżo roboty, no cóż ; praca w handlu nigdy nie była łatwa i przyjemna. Więc pytanie powinno brzmieć, za co bierzesz pieniądze, jeśli za "stanie" to zapraszam na teologię i na księdza do kościoła. Jeśli za handel, to zagryź zęby i rób swoje!
Korreb - pracują tu ludzie nawet po 50, kwestia tylko czy chcesz stać ( i wkur... Kudłatego) czy pracować!
Klient 2016-08-16 14:24:44
Niekompetencja pracowników i lekceważenie klienta.
pok 2016-08-16 22:26:57
Widocznie wszystkim odpoaiwda atmosfera w firmie @słońce.
Zostaw swoją opinię o OBI - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OBI