brak logo

Klimstat Sp.zo.o.

Szczecin

Opinie o Klimstat Sp.zo.o.

jsajlk 2010-11-30 09:01:46
Firma prywatna, więc chyba nie jest inaczej niż gdzie indziej. Brak szacunku do pracownika, ciongłe wydzieranie sie na ludzi, pomiatanie nimi. A zarobki? Gdyby było ok to pracownicy by stale nie zmieniali sie, heheh
rapidos 2011-09-26 16:04:33
wydzieranie sie na ludzi jest wszendzie. Jakies konkrety podaj, czy placone na czas, czy palca nadgodziny, jakie warunki pracy
brak przyszłości 2012-12-21 22:19:43
Firma tylko z nazwy. Wykorzystywanie, narażanie życia, brak kultury osobistej i traktowania jak psa. Wyzwiska bez przerwy, [usunięte przez moderatora] ze strony współpracowników. Mówiąc w skrócie normalny człowiek tam nie wytrzyma. Prezesi bez komentarza. Rozmowa o nadgodziny jest czymś niedopuszczalnym dla młodych pracowników którzy są [usunięte przez moderatora]i. Umowa śmieciowa z miesiąca na miesiąc. Nie ma tam żadnej przyszłości. żadnej... prawda boli i boleć powinna.
firma bankrut 2013-04-05 14:20:34
zwalnianie ludzi z dnia na dzień, zwalnianie kobiet w ciąży, brak wypłat, zadłużenia finansowe, mydlenie oczu, kłamstwa i brak szacunku to praktykuje ta firma.
Były pracownik 2013-04-23 19:48:32
Nie polecam współpracy w żadnym zakresie .Obecnie pensje płacą na raty wszędzie długi w każdej hurtowni i u podwykonawców .
Zwalniają z dnia na dzień. Bezwzględni jeśli jest to tylko na rękę.
Pracownicy bez wypłat ,ale [usunięte przez moderatora] na meczu Barcelony .
1
klima 2013-12-13 17:20:53
Z tego co wiem to ta Pani wynosiła tematy z firmy !!!!
dom 2013-12-13 17:23:19
w/w opinie sa pisane po złości, a jedno sie zgadza pracownikom nie chce sie pracować lub kradną więc sa zwalniani.
Dom 2013-12-22 16:24:54
Jaki bankrut ? Maja jedne z lepszych inwestycji
1
marek 2014-02-18 10:30:43
firma zmienila nazwe, wiadomo dlaczego teraz sie nazywa
GRUPA KLIMSTAT SP Z O O SPÓŁKA KOMANDYTOWA (usunięte przez administratora)
Janusz 2014-04-23 17:12:48
Faktycznie, w bazie krs online są takie dwa wyniki dla szczecina, może wraz ze zmianą nazwy zmienili siedzibę, czy to inne firmy zupełnie?
lemik 2014-04-25 14:26:04
KLIMSTAT to to samo na Szczawiowej, Smolańskiej i Ściegiennego.
Michał 2015-01-20 18:52:01
idź pogadaj z nimi, nawet jak teraz nie potrzebują, zadzwonią - tam wielu się pzewinęło. Gdyby było ok to by pracownicy nie odchodzili.Odpoqiadajac: czy placone na czas- kiedyś tak, potem na raty, czy palca nadgodziny-nie, jakie warunki pracy- czasowe, długi w każdej hurtowni i u podwykonawców-prawda/wstyd się przyznac ze tam się pracuje, Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub chociaż karty multisport? Jaja se robisz? Opiekę meyczną/karty multisport może mają ale "prezesi":)))) Jaki bankrut ? Maja jedne z lepszych inwestycji - z czegoś muszą żyć, nie? Sobie zabierać nie będą. najprawdziwszy wpis dał "brak przyszłości - 2012-12-21 22:19:43"
2
tomek 2015-02-20 16:04:13
to na mieście mówi się o tej fimire? hm ciekawa sprawa w sumie. Z tego mi się wydaje, to oni już jakiś czas działaja na rynku i nie ma tutaj jakiegoś problemu większego jeśli chodzi o zatrudnienie w firmie? bo w ogłoszeniahc to nie wiem czy podają na dzień dobry proponowane kwoty, ale chyba nie za bardzo.
200zł 2015-06-18 14:07:15
Bardzo miła atmosfera. Kwestia gdzie się trafiło.
Lecz głupie 200zł spowodowało że muszę napisać.

Gdy przyjmowałem się do pracy było ok. Douczenie zawodu.
Umowa na gębe 12/h. Pojawił się "kierownik kombinator"
Budowa "Stara Dana". Ten kierownik robi co chce. Nie pyta o nic tylko byś zasówał. Sprawa dotyczy nierozliczonej wypłaty do końca.
Po dziś dzień mija się wpierw z przekazaniem pieniędzy, a później jak Przemek powiedział że przelew zrobi tak go nie ma do dziś.
Firma kogucik. Popracuj i spier...

Po tygodniu nowi ludzie od wykońzeniówki zrezygnowali jak widzieli że codziennie pojawiałem się po pieniądze a oni to olali.

Tak się kończy z nimi współpraca.
Pozdrowienia od elektryka panie przemku. Nie bez powodu z małej.
Każdy kto się chce przyjąć do pracy w MWP niech dobrze to przemyśli.
K.D 2015-11-18 17:04:03
Pracowałem tam kilka lat popsuło się. Brak wypłat na czas słowo prezesów jest warte tyle co papier toaletowy(użyty)
Nie polecam zarabiać kasy dla tych ludzi.

kdhuatob 2016-09-29 20:52:46
Normalnie kabaret...aż mi się śmiać zachciało jak widzę te bzdury, które wypisuje (zapewne, któraś z żon, by poprawić opinię w necie tej firmy).
Odpowiadając:
"zazwyczaj pracuja u nich młodzi ludzie, wiec na atmosfere w firmie nei ma co narzekac" - fajny żart
" podobno wszyscy sa otwarci" - że niby o szefostwie mówisz??? dobre, dobre
"i spokojnie mozna przedyskutowac jakie,ś sporne kwestie" - to mnie najbardziej ubawiło. Niezłe, naprawdę niezłe:)
Ale to też było dobre:
" jak nie zgadza sie kasa to się pisze do ksiegowej i na drugi dzień już się zgadza".

Ludzi się dużo przewinęło, co świadczy niezbyt dobrze o firmie. Może warto zadać sobie pytanie dlaczego? Póki jest tania siła robocza, takie firmy będą istnieć. ALe prawdę ktoś napisał: wstyd się przyznać, że tam się pracuje.
edf 2016-09-30 15:49:17
no dobra ale przecież taka jest prawda ze jednak każdy może mieć swoje zdanie i je tutaj wyrazić prawda? ja mam trochę inne pytanie czy nie wiecie może czy jest szansa na to żeby do firmy się może teraz zalapac na jakiś staz albo na praktyki ? dzieki
Zostaw swoją opinię o Klimstat Sp.zo.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Klimstat Sp.zo.o.