brak logo

A&J Partners

Bytom

Opinie o A&J Partners

Ziuta 2016-03-23 08:53:01
Mario twój komentarz odnośnie wykształcenia Pani Mai jest co najmniej nie na miejscu. Sama nie mam wykształcenia a dzięki opiece mogę pracować. Nie oceniaj ludzi po okładce. Zarzucasz innym złe zachowanie a sama nie jesteś lepsza. Ale tak to jest najbardziej w innych drażnią nas wady które sami posiadamy.
6
Ina 2016-03-27 07:46:40
Pracownik fizyczny.na koordynatora nie mam kwalifikacji (mój niemiecki nie jest aż tak dobry). Tak ,teraz już pracuję u konkurencji,bo tam potraktowali mnie jak człowieka ,a nie jak śmiecia.
1
opiek. 2016-04-11 14:28:01
Też tak myślę, trafiliśmy na złośliwców, którym się nie powiodło w AJ-cie i zdecydowali przenieść się do innych firm.
Dona 2016-04-12 14:22:58
Nie powiodło się z tą firmą? Widze ,że pracownice dostały za zadanie "prostowanie" opinii o firmie. A może jednak ludzie mają więcej ambicji i honoru i pozwalają sobie na ubliżanie i poniewieranie? Skąd aż tyle negatywnych opinii? Do tego dołożyć całkowity brak kompetencji. Tak ,rozkręcają się. Może napiszą sami jak "wykręcili" bezrobotnych z Bytomia na pracy na produkcji w Gliwicach? Czy wystarczy im odwagi?
9
opiekunka 2016-04-13 13:10:14
...nie mam" za zadanie niczego prostowania"! po prostu wiem po sobie że należy spróbować czasami kilka razy żeby dobrze trafić i się sprawdzić,a ambitna i honorowa to ja całe życie byłam, tylko że za te przymioty najmniej płacą.Zawsze liczyły się: zawodowstwo i perfekcja.
Alina 2016-04-13 20:13:05
Ja wpspółpracuje z tą firmą już dobre 4 lata i nigdy nie spotkałam sie ani z brakiem życzliwości ani z chamstwem... może wypada przyjzec sie najpierw sobie a potem smarowac innych błotem. Praca jako opiekunka dala mi szanse na wyjscie na prostą, a w życiu nieraz różnie było. Pozatym jak jechałam pierwszy raz to prawie nie znalam jezyka i to byl mój pierwszy wyjazd na tak długo, dostalam wtedy wsparcie a na koordynatorki zawsze moglam liczyc.
Polecam jak ktos ma watpliwosci niech sam sprobuje. Polecilam swoim znajomym i bede polecac.
2
opiekunka 2016-04-18 10:45:16
...również sobie chwalę i polecam ! :)
1
Katarzyna 2016-04-21 16:14:36
Brak wypłaty za marzec, brak wypłaty dodatku za święta, brak kompetencji i opisane wyżej chamstwo!!!! NIE POLECAM !!!!
11
opiekunka 2016-04-22 13:00:26
Kaśka, na przyszłość niech ci pokażą zapłaconą fakturę, a potem pracuj. Jak niemiec nie zapłaci to wypłaty nie mamy. Musisz tego przypilnować sama, to będziesz miała pewność ! Oni często zapominają albo coś w tym stylu.
Też opiekunka 2016-04-22 21:19:44
Chyba Katarzyna podpisała umowę z agencją ,a nie z Niemcem.Co ją to obchodzi? Może ma sama sobie robotę załatwić , opłacić ZUS i podatki oraz bilet ,a agencji tylko co miesiąc dolę na konto wysłać? Widzę ,że panie z biura często muszą zmieniać nick ,aby uwiarygodnić,że firma jest OK. Niestety, notowania lecą w dół na łeb, na szyję.
10
Alina 2016-04-23 13:57:21
Katarzyno ciekawe zgłosiłaś to do agencji? Ja na tydzień przed wyjazdem też nie miałam kasy za święta. Zgłosiłam do agencji i dostałam od rodziny, przecież to rodzina daje za święta.O swoje trzeba się upominać a nie czekać aż z nieba spadnie.
1
Kat-Ka 2016-04-25 20:35:44
pracuje kilka lat - zaliczylam juz sporo firm - od Promedica po wlasnie Gowork (tak - jechalam z tej firmy a teraz patrze ze udaja niezalezne forum) - i bylo katastrofalnie! teraz 2 razy wyjechalam z A&J Partners i jest wszystko ok - dostalam wyplate tak jak obiecali, za swieta tez dostalam - poki co wszystko ok - nawet dzwonia pytac czy wszystko ok - czego w poprzednich firmach nie bylo. Nie wierze w takie fora - to jedno wielkie oszustwo bo jak firma ktora wysyla do Niemiec moze miec forum o innych takich firmach?
4
Kat-Ka 2016-04-25 20:40:42
nie znam ani 1 opiekunki ktora jedzie z jakiejkolwiek firmy i nie dostaje wyplaty - tylko jak cos zmajstruje np upije sie w trupa - nie dostaje wynagrodzenia - ale to raczej powinno byc normalne - takie pseudoopiekunki tylko psuja nasza reputacje w niemczech i musimy sie za nie wstydzic! jesli nie dostalas pieniedzy a sama bylas ok - kazdy sad ci przysadzi racje - w czym problem?
2
Mar 2016-04-26 08:29:37
Kat-Ka to przecież jasne jak słońce, że "niezależne forum" niezależne do momentu, aż firma nie wykupi sobie pakieciku VIP i zacznie usuwać niewygodne komentarze. Tutaj widzę, że firma ma na tyle przyzwoitości, że się w to nie bawi. W ogóle to forum to chyba ostatnie miejsce, gdzie bym zajrzała szukając opinii o pracodawcy...pracowałam w kilku różnych firmach i po komentarzach wychodzi, że już dawno powinnam się z każdym po kolei sądzić bo taki i owaki. Są lepsze fora. pozdrawiam
1
BASIA 2016-04-26 20:41:14
haha, zabawne jest to co tutaj czytam, boki zrywać!!! Pracuję dla tej firmy już dwa lata, wiele razy byłam w biurze ale takich rzeczy jak tu piszecie nie słyszałam. Kultura i dobre maniery, to można powiedzieć o Paniach które znam z tej firmy. A i jeszcze jedno ogromna cierpliwość, nawet jak ja jestem wnerwiona.
5
XXXXX 2016-04-26 21:04:38
Nagły wysyp pozytywnych opinii hahaha i to w bardzo krótkim czasie. Czyżby panie z biura dostały wytyczne. Czy ktoś się nabierze na takie socjotechniczne zabiegi? Ska aż tyle negatywnych opinii,to nie są jakieś 2-3 przypadki.
10
Gaba 2016-04-27 21:21:58
Pracuję i sobie cenie. polecam
2
Agnieszka 2016-04-27 21:31:42
Potwierdzam negatywną opinię o tej firmie. NIE POLECAM !!!!!
9
Elka 2016-04-28 06:28:16
ciekawe ile z was niezadowolonych tak na prawdę pracowało kiedykolwiek z firmą. opinie w stylu nie polecam to tak rozbudowane wypowiedzi, że wrzucic je mozna do worka "wyssane z palca". Skoro już rzucacie temat to może go rozwincie?
1
Nie Elka 2016-04-29 21:26:12
Elka ,a Ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu , który przeczytasz? Piszą ,że chamstwo ,niekompetencja, że brak wypłaty itd. Co tu rozbudowywać? Mają Ci podac numer konta bankowego i PIN ?
8
Opiekunka 2016-05-02 21:19:54
Pierwszy i ostatni raz z tą firmą. Wszystkie opisane tu negatywne rzeczy się potwierdzają. Radzę omijać szerokim łukiem.
6
karola 2016-05-02 22:24:54
masz rację co innego w umowie a co innego robisz jedziesz do jednej osoby a tyrasz pzy dwóch
7
Elka 2016-05-06 19:46:26
Problem to chyba ty masz :) jak ktoś pisz, że chamstwo i niekompetencja t chciałabym dowiedzieć się więcej. Musiała chyba wyniknąć jakaś sytuacja na jakiej podstawie ktoś tak twierdzi. W brak wypłaty nie uwierzę bo za takie rzeczy dawno by zamknęli taką agencję. Więc raczej średnio wiarygodna ta wasza wypowiedź.
1
Nie Elka 2016-05-10 18:55:59
Elka , czyli pracownica agencji :) Chamstwo - masz opisane ,trzeba rozumieć to co się czyta. Wyzywanie od lafirynd z pośredniaka. Jakie jeszcze uzasadnienie trzeba podać? Niekompetencja , czyli brak informacji ze strony pracownic,a może Ty nie rozumiesz nzczenia tego słowa? Czytaj wszystkie wpisy ze zrozumieniem , wszytsko jest podane ze szczegółami , nawet rysopisy pań z agencji. Ile płacą za taką "bezinteresowną" obronę ??? Może bym się zatrudniła :D
8
Gunia 2016-05-17 08:07:09
Nie Elka nie przyjmą Cię - bo musiałyby się potwierdzić te pierdoły jakie tu wypisujecie.Jakoś odkąd pracuje z AJotem nie spotkałam się ani z niekompetencją ani z chamstwem - kwiatami mnie nie witają ale nie uwierze w zyciu w "lafiryndy", jeżeli rzeczywiście takie coś miało miejsce to ja bym się upomniała o swoje a nie walczyla niemo na forum.
1
Ninka 2016-05-19 10:15:08
Polecam Firmę AJ Partners. Pracuję i jestem zadowolona. Mam fajną babcię a wypłata jest zawsze na koncie i to nie mała!
3
2R 2016-05-20 22:04:01
Hahah raz Gunia ,raz Ninka ,raz stop , raz opiekunka , raz maja, raz ..... same pozytywne wpisy.Zadziwiające ,że pisane w tej samej stylistyce i ... tylko w godzinach otwarcia biura. Inteligentnym wiecej nie trzeba tłumaczyć :D
6
Taka osoba 2016-05-22 15:59:53
Panie z sekretariatu to chyba myślą ,że są Bogami. Chamstwo, arogancja oraz wulgarność ,tylko takie cechy do nich pasują. Jakiekolwiek pytanie i nie potrafią na nic odpowiedzieć. Ba, jedna z pań (ta z długi włosami) wręcz twierdzi, że ona jest stworzona do wyższych celów ,a nie ,aby wyjaśniać. Łapiąc obie panie na kłamstwie ,padło z ich strony "wypier.." oraz ,że mają monitoring i w razie czego ,to zrobią tak ,że i tak będzie na mnie. Nie polecam i radzę bardzo,bardzo,bardzo uważać. Z 90% pozytywnych wpisów to sprawa tych pań,w mojej obecnosci pisały pozytywy,by jak to okresliły, " stara się przestała czepiać".
9
Justyna 2016-05-24 15:47:05
Mogę potwierdzić negatywną opinię o tej firmie. Z resztą widać ,że szukają "jeleni".Ich ogłoszenia są wszedzie , w gazetach , na banerach, pełno ich ulotek. Jakoś nikt nie chce dla nich pracować,ale cóż jeśli robią tak jak robią,to mnie nie dziwi. Ja też zrezygnowała i nie polecam !!!
6
Izabella 2016-06-07 19:49:06
Nie będę pisała eloboratów ,ale wszystkie złe opinie się potwierdzają. Radzę omijać ,agencji szukających opiekunek jest bardzo wile,a ta akurta uczciwośćią nie grzeszy.
5
Maryska 2016-06-22 14:49:04
Potwierdzam. Radze omijac ta firme.
3
Zocha 2016-06-30 13:32:50
Po przeczytanych tutaj opiniach bałam sie iść do tej firmy. Zaryzykowałam tylko dlatego ze sa z tego samego miasta co ja. Nie znałam jezyka więc myślałam że dostane od razu krzyżyk na droge. Nic bardzierj mylnego. Jestem ogromnie pozytywnie zaskoczona. Drogie Panie to co tutaj jest napisane to sa jakieś kompletne bzdury. Ja już 2 raz wyjeżdżam do mojej rodziny. mam super podopieczną, zaliczyłam bezpłatny kurs jezykowy i jestem bardzo zadowolona. do tej firmy namowilam również swoją bratową, która teraz jest 1 raz na wyjeździe i nie narzeka.
1
qq 2016-07-04 07:28:39
Och,kolejna zadowolona pracownica,która za darmo wypisuje tu peany na temat firmy.Pewnie panie z agencji jeszcze jej na święta myją okna. Kurs jest bezpłatny tylko jeśli zgodzisz się na ich warunki,a inaczej jest płatny,więc Zocha pisz przynajmniej prawdę. Przeczytałaś teraz opinię ,a jesteś już na drugim wyjezdzie,to chyba zaginasz czasoprzestrzeń. Twój wpis w godzinach pracy biura i stylistyka podobna do innych wychwalanych postów,więc chyba wszystko jasne.
3
Karola K-ce 2016-07-04 07:32:00
Jasne,a Ty nie pracujesz w tej firmie i wychwalasz ją ,bo pracuje w niej Twoja przyjaciółka. Ciemny lud to kupi??? Niestety nie. Ciekawe ile zarabiają tacy, którzy piszą pozytywne opinie???
2
Majka 2016-07-05 11:28:04
Witam czytam wasze opinie co głupoty czytam jak wam tak źle to dlaczego wogule podejmujecie pracę jako opiekun praca nie jest Łęka Aj Dobrom firmom nie narzekam choć mało plac im. Twierdził że od stopnia języka my pracujemy rękami my wstajemy po nocach A to prawda że jedzie siedzi jednej osoby a tyra się pzy dwóch ale to rodziny nie podają prawdy okazuje się na miejscu pozdrawiam a co do pań W biurze nie spotkałam się Z chamstwem są miłe uprzejme to tyle.
2
mila43 2016-07-16 11:02:03
jestem pierwszy raz na wyjezdzie i czuje się oszukana. Oferta przedstawiała sie inaczej, a rzeczywistosc jest o lata świetlne od oferty. Nie mam przerw, ani razu nikt z firmy nie zadzwonił z pytaniem czy wszystko oki. Teraz sie dopiero wczytałam w umowe po przeczytaniu wczesniejszych wpisów i widze ze faktycznie co innego Pani z biura mówiła a co innego jest na koncie . Pracy sie nie boje ale nie wiem czy chce dalej za te pieniadze pracowac w takim stresie. Po przeliczeniu na godz wychodzi niecałe 4 euro, nie wiem czy to warte jezeli ktoś notorycznie nie śpi, jest ponizany i jest w ciągłej gotowosci do kazdej zachcianki podopiecznej.
Panie w biurze bardzo a to bardzo rozmijaja się z prawda.
4
opiekunka 2016-09-02 16:07:30
Wybieram się kolejny raz do wiekowego dziadka, który już niestety zaniemógł, czy ktoś może mi poradzić odnośnie podwyżki za ten stan rzeczy??? Obciążenie psychiczne jest niesamowite , a noce ciągle przerwane. Po każdym przyjezdzie dochodzę do normalności przez 3-4 tygodnie. Uważam że spółka powinna podwyższyć swoim pracownikom wypłatę za opiekę nad takimi przypadkami, ponieważ to dzięki nam trzymają się przy życiu, będąc dobrze po 90-tce. Naturalnie , rodzina dziadka zadowolona.
1
Jola 2016-09-09 14:24:30
Ja współpracuję z tą firmą już od czterech lat ,zawsze można na nią liczyć w spornych sytuacjach,wypłata jest zawsze wypłacana na czas. Czytałam wcześniejsze opinie i nie zgadzam się z tym że panie które tam pracują są nie kompetentne oraz chamskie ,a wręcz odwrotnie ,są miłe ,sympatyczne i uśmiechnięte. Byle tak dalej .
2
Jola 2016-09-09 14:33:38
Narzeka zawsze ten kto kto sam nie jest w porządku
Joanna 2016-09-10 15:15:58
Obecną pracę która wykonujemy jako opieka dla osób niepełnosprawnych i starszych wymaga wiele. Natomiast nikt nie mówił, że będzie łatwo. Jesteśmy inteligentnymi istotami i możemy wiele.
Dajmy innym trochę miłości i czasu , to nic innego jak szczodrosc, a ona powraca. Cieszmy się tym mamy, i róbmy najlepiej to co mamy przed nosem. A reszta pouklada się naturalne dobrze.
Dla wszystkich; niech Wam wszystko sprzyja..
Joanna
opiekunka 2016-09-17 11:17:54
Tyle negatywnych opinii - skąd to się bierze ??? Praca jest niesamowicie odpowiedzialna ! czasami też ciężka i odrażająca, nie każdy się do niej nadaje !!
Tu są potrzebne osoby o silnej i zrównoważonej psychice.
Myślę że wcześniejsze negatywne opinie wynikają z niedostatecznego przygotowania do zawodu, osób które mimo wszystko próbowały co nieco zdziałać w tej profesji.
Nieudolność jednak odbija się na A&J -cie . Czytajcie pozytywne opinie, bo takich też nie brakuje . :)
Pracownica,wkrótce była 2016-09-18 09:48:45
Gorszej firmy nigdy nie znałam. Chamstwo, brak odpowiedzialności. Nie dajcie się zwieść wpisom pozytywnym pisanym chyba przez pracownice biura. Mają jeden styl. Odradzam, no chyba,że ktoś lubi być poniżany i traktowany jak śmieć.
4
AGA39 2016-09-21 14:33:02
Czytam opinie i nie tylko tej firmy to porażka jak oni oszukują na wypłatach itp....!!!!!
Chcę wyjechać w Polsce opiekuje się 6 lat osobami starszymi ale zarobi marne ...
Koto może mi polecić dobrą firmę do wyjazdu do Niemiec !!!!!
Teresa 2016-10-05 03:55:03
Wszystkie negatywne opinie o firmie,moim zdaniem,pisze konkurencja.Czytajac je powinno sie jak najszybciej zrezygnowac z wspolpracy z Partners.Nic bardziej mylnego,jest to firma na wskros profesjonalna,zyczliwa ludziom..Panie tam zatrudnione sa mile,chetne do pomocy,udzielaja wszystkich potrzebnych informacji,zwyczajnie po ludzku zyczliwe.Z poczatku bylam pelna obaw ,obecnie jestem przekonana ze dam sobie rade a to wszystko zawdzieczam atmosferze jaka panuje w agencji.Padaja tu oskarzenia ze pozytywne opinie o firmie pisza pracownicy,wiec oswiadczam ze nie jestem pracownikiem co mozna latwo sprawdzic.Jak?niech sie kazdy domysli skoro potrafi oczerniac.
2
Ewa 2016-10-08 17:26:11
Krótko i na temat ... radzę omijać tą firmą. Wszystkie negatywne rzeczy opisywane się potwierdzają. Jednak jak ktoś "lubi", to nikt mu nie zabroni zaczynać pracować,ale każdy rozsądny nie podejmie współpracy z taką firmą.
1
jalka 2016-10-08 17:32:38
No ja to już powoli jestem zdezorientowana. Ogólnie słyszałam od znajomej pozytywną opinię, a też i nie widzę ofert pracy. Skoro ich nie ma, to nie ma też rotacji...
3
Alina63 2016-10-31 20:44:52
Ja nie mam zadnych zastrzezen,co do obslugi w biurze. Powiem tak: firma na poziomie. Wypłata zawsze na czas i duży wybór zleceń. Gdyby nikt z nimi nie chcial pracowac, to by nie byli na rynku tak dlugo.
2
Bea77 2016-11-09 11:16:59
Powinnas sie wstydzic to że sprzedalas sie firmie to twoja sprawa ale nie wkrecaj innych za te marne gorsze, ktore dostajesz od firmy za innych
1
Bea77 2016-11-09 11:28:37
Kurs nie jest bezpłatny musisz bakac dla nich pol roku za ten kurs,
1
Alina63 2016-11-09 18:15:03
Bea 77 niestety nie zrozumiałam Twojej wypowiedzi. Radzę popracować nad poprawnością języka :) Pozdrawiam
2
Zostaw swoją opinię o A&J Partners - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A&J Partners