brak logo

Rieter Automotive Poland Zakład Nowogard Sp z o.o.

Nowogard 72-200 Armi Krajowej 28D

Opinie o Rieter Automotive Poland Zakład Nowogard Sp z o.o.

admin 2015-06-11 19:17
Zgadzasz się w opiniami o firmie Rieter Automotive Poland Zakład Nowogard Sp z o.o.? A może uważasz, że inni nie mają racji? Zapraszamy do komentowania na naszym forum. Tutaj twój głos ma znaczenie.
poiuy 2016-11-27 18:43
czas ozywic forum na temat autoneum Nowogard.
kto pierwszy?
jak idzie praca w tym zakładzie.
Polu 2016-11-27 23:56
Robota jak wszędzie. Stawki jak na Nowogard przyzwoite.
Atmosfera bez szału.
Kierownictwo rozne
Zbóż 2016-11-28 21:53
Normy do zrobienia.
Gorzej jak sie inżynierki madruja.
A coraz ich mniej - gdzie oni tak wędrują
Iiii 2016-12-02 21:06
Inżynierowie gdzieś idą - pewnie na gorsze?
A kierownictwo?
automaan 2016-12-17 00:04
kierownictwo is de best!
Se auta nowe pokupowali. A szefuńcio ciagle tym gruchotem jeździ, hehe.
Nowy 2017-03-16 21:55
Jestem nowy na zakładzie.
Nie czaje jeszcze wszystkich układów
Czy ktoś wie czemu kierownictwo tak często jest nieobecne?
Niedawno dyrektora nie było kilka dni
A teraz nie widać kierowników od przezbrajaczy i techników i inżynierów.
Stary 2017-03-17 20:12
Jak będziesz starszy to zrozumiesz.
Kierownicy jeżdżą jak najdalej bo nie mogą sie między sobą dogadać
A najbardziej z dyrektorem.
Robotny 2017-03-18 23:06
Widocznie ludzie maja za mało pracy skoro zajmują sie takimi rzeczami
Z dyrektorem wszyscy sie dogadują na fest
Niech nam żyje hip hip
Bardziej robotny 2017-03-19 10:47
Na czesci linii bryndza totalna.
Inżynierowie nic z tym nie robią
Dyrektor nie ma o tym pojęcia - nie mówią mu o tym.
A on sam nie ma wiedzy co sie dzieje na hali.
Tylko biuro
Ja wiem 2017-03-19 17:27
Dyrektor i paru innych to sie boja akcji żeby na zamkowej nie pozwiedzać
Dlatego taka cisza na hali
Pokoloruj 2017-03-20 14:52
Kiedy na nitce będzie pianownica sprawna
Ciagle tylko awaria i awaria
A normę trzeba zrobić
Qwas 2017-04-09 21:36
O kierowniku co w Szczecinie ma wczasy
Kiedy wraca? A moZe nie wraca?
Dyrektor sinego pozbył....
Pomija 2017-05-13 20:20
Kto wymyślił imprezę integracyjna poza Nowogardem? Jak będzie z dojazdem??

Ponoć dyrektor w ogóle nie będzie. Zajęty taki
do pomija 2017-05-15 23:22
dojazd ma niby być. ale to specjalnie poza Nowogardem zeby malo ludzi sie zdecydowalo.
dyrektor pewnie bedzie, przeciez jest tak czesto na hali ze z checia spotka sie z ludzmi na imprezie.
hahaha
pomija 2017-07-26 23:02
Radek, go home!
5 lat na firmie, a ludzi nie ogarniasz.
bliżej szczecina będziesz miał lepiej.
także nie zastanawiaj się nad tą nową ofertą, co ją dostałeś, tylko bierz i aplikuj.
i tak część wie, że szukasz.
więc go home
Katowice 2017-07-27 13:02
Jak tam u Was w Nowogardzie z warunkami pracy?? Bo u nas w Katowicach to same zakazy i nakazy,nawet na fajkę już nie mozna iść,obóz pracy robią!!!
1
normalny 2017-07-27 22:49
to jakas prowokacja
chcesz palic to w kotlowni pracuj, nikt cie nie bedzie tam marudzil.
a tak to wracaj na maszyne i rob norme!
Pomija 2017-07-29 00:34
Radek, go home!
5 lat na firmie, a ludzi nie ogarniasz.
bliżej szczecina będziesz miał lepiej.
także nie zastanawiaj się nad tą nową ofertą, co ją dostałeś, tylko bierz i aplikuj.
i tak część wie, że szukasz.
więc go home
1
Cały czas to samo 2017-08-12 19:22
Radek, go home!
5 lat na firmie, a ludzi nie ogarniasz.
bliżej szczecina będziesz miał lepiej.
także nie zastanawiaj się nad tą nową ofertą, co ją dostałeś, tylko bierz i aplikuj.
i tak część wie, że szukasz.
więc go home
swojak 2017-08-16 23:20
Szef nie go home - to ponoć jego kierownicy mają swoje inne plany na zatrudnienie :)
Trzeba sie przygladac kto na ktora przyjezdza do pracy i do tego w stroju galowym :)
tak tak, rozmowy podczas integracji o (nie)obecnych - trzeba umiec sluchac, hihi
Djdjdj 2017-08-19 11:55
Szefie, będziemy tęsknić!
Ale nie za długo, hihi
I auto dadzą bardziej wypasione
Dowidzenia dowidzenia
masz racje 2017-08-21 19:14
No, patrząc jak Szef często w pracy jest, to chyba ma z 10 rekrutacji na niego czekają...
zorientowany 2017-08-22 15:15
nie, nie 10.
2 lub 3. ale sie waha.
boi sie po prostu
Wiecej wiary w siebie! W innych firmach tez jest potrzebny taki Lider!
oby tylko nie mialy za duzej hali, bo by trzeba bylo byc na biezaco z produkcja i produktami...
lepiej siedziec w biurze albo wyjezdzac.
Zostaw swoją opinię o Rieter Automotive Poland Zakład Nowogard Sp z o.o. - Nowogard 72-200 Armi Krajowej 28D
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rieter Automotive Poland Zakład Nowogard Sp z o.o.