brak logo

S&A SPÓŁKA AKCYJNA

Gdynia

Opinie o S&A SPÓŁKA AKCYJNA

pracownik 2011-12-20 19:34
bardzo, bardzo nie polecam, [usunięte przez moderatora], brak zasad, chaos, jedno wielkie [usunięte przez moderatora]
12
Henio 2012-02-12 10:15
Nie zgadzam się uważam tą firmę za najlepszą w branży , przyzwoite warunki pracy i potencjał uzyskania optymalnych poborów jak chcesz to możesz zarobić
10
wiesio 2015-03-07 09:38
"Potencjał uzyskania optymalnych poborów"? czyżby to szef napisał? nierówności, ile wywalczysz, to Twoje. Plus warunek podpisania weksla in blanco, a potem groźby, że szef uruchomi weksel. NIE POLECAM. I nie podpisujcie weksla - to nie jest konieczność i nie wszyscy go podpisują.
3
bursztynnik 2015-03-10 13:54
... a jak niby pracować przy biżuterii wartej po kilka tys za szt.? ktoś kto jest uczciwy i zna się na robocie nie trzęsie portkami aby podpisać weksel zabezpieczajacy "kapitalistę" ;-) przed potencialnymi oszustami, he he he
6
poszukujący 2015-08-19 12:47
Witam, czy ktoś mógłby udzielić mi informacji na temat stanowiska biurowo-magazynowego? Na czym praca polega? Ile płacą? Znalazłem taką ofertę pracy w tej firmie i nie wypisali obowiązków pracownika, a teraz przeczytałem opinie i nie jestem pewny czy warto składać CV. Pozdrawiam
ertg 2016-04-04 20:28
hej hej z tego co wiem to tego doradcy klienta nadal poszukuja i to w wielu miastach w Polsce woasnie wazna jest tutaj latwosc nawiazywania kontaktow z innymi
Pracownik od lat. 2017-06-06 16:16
Nie polecam, a wręcz odradzam zatrudnienie w tej firmie! Brak szacunku do pracowników, Zero słowne 0 podwyżek nawet dla długo letnich zaufanych pracowników! Co jest bardzo przykre.. Szeroko zasiany mobbing, potrącenia z pensji bez żadnych podstaw! Wyzysk człowieka, tania siła robocza. Dyrektorzy jeżdżą na szkolenia tylko po to, żeby wiedzieć jak w nie zauważalny sposób zanizac samoocenę pracownika. Żadnych premi nawet za ciężką wykonaną pracę ani także świątecznych, jedynie email od prezesa z życzeniami wysłany przez sekretarke. Ciągła rotacja załogi pracującej, co powoduje problemy techniczne można by tak to ująć, oraz brak zgrania działów do wspólnej pracy,, A niby przecież wszyscy pracujemy w jednej firmie,, i dla jej i naszego wspólnego dobra.. Poprostu nie polecam.
8
Kris 2017-06-13 21:31
...najłatwiej jest narzekać i mówić, że gdzieś jest lepiej. Dyskonty czekają z otwartymi ramionami na pracowników. Polecam praca 7 dni w tygodniu, przyjazne godziny 7-22, w sam raz, żeby pielęgnować życie rodzinne. Siłownia za darmo, bo trzeba ciągać paleciaki co ważą 500kg, a jak się uda to oddelegują bez pytania na wakacje 2 miesięczne na Półwysep bo brakuje tam rąk do pracy.
3
Szantaz&Agresja 2017-07-07 12:09
Szefowi sie nudzi? Czy moze to pisze ktos kto na stolku siedzi za dlugo i ma nadzieje ze utrzyma jeszcze przez jakis czas posadke. Ta firma to dno....
3
Tyson 2017-07-12 13:12
"Kris" nie widzę w którym poście, polecane są inne firmy z branży, nie wspominając o Dyskontach.. Cen się człowieku..
3
Zostaw swoją opinię o S&A SPÓŁKA AKCYJNA - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S&A SPÓŁKA AKCYJNA