E-mail:
Akceptuję regulamin
Wpisz swój email i aktywuj powiadomienie o nowych wpisach.
Co 5 godzin na twój adres e-mail dostaniesz informację czy pojawiły się nowe opinie o twojej firmie.
Akceptuję regulamin
Wpisz swój email i aktywuj powiadomienie o nowych wpisach.
Profil firmy: Auxilium S.A.
Oceniono 58 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
auxi - 2011-03-09 10:56:03
cytuj
Pracowałam w tej firmie 3 lata jako księgowa/odeszłam ponieważ wyszłam za mąż i wyjechałam z Krakowa.Zdobyłam bardzo duże doświadczenie również dzięki pisaniu
artykułów,nie pamiętam również abym musiała zostawać po godzinach pracy,pensja zawsze
na czas czasami przed w pełnej wysokości.A ocenianie jak kto chodzi ubrany zależy od punktu
widzenia......Obecnie jestem w stanie dużo łatwiej znaleźć zatrudnienie i mogę sobie
powybierać.
Szczęśliwy
szczęśliwy - 2011-03-09 20:11:37
Byłem na bezpłatnych praktykach w tej firmie,świetna sprawa dużo można się nauczyć tylko jak się chce!!!!!!! Praktyki można zrobić we wszystkich działach. Na koniec wystawiają super opinie!!!! Ja tuż przed końcem praktyk znalazłem zatrudnienie więc przynoszą jeszcze szczęście. Szczęśliwy
Ja również byłam na bezpłatnych praktykach, a później pracowałam przez kilka miesięcy jeszcze. Firma jest bardzo dobra, wpis w CV czyni cuda. Od razu znalazłam zatrudnienie w dużej firmie księgowej na dobrym stanowisku i teraz zarabiam naprawdę porządne pieniądze. Warto było ! Zakładam na Golden Line grupę byłych pracowników Auxilium, żeby razem wspierać się i polecać na nowe miejsca pracy. Jest nas już całkiem dużo jak się okazuje!
szczęśliwy - 2011-03-09 20:11:37
\"Witam, praktyki w Auxilium cos ucza?? Co?? Chyba kserowania, noszenia listow na poczte i wysylania maili. Pozdrawiam\"
Chciałabym się odnieść do Twojego postu. To nie prawda, że pozytywne opinie zamawiane są w Agencji PR. Zarząd też ich nie pisze. Tak po prostu jest. Auxilium to dobre miejsce na pierwszą pracę lub praktykę. Można się dużo nauczyć w praktyce prowadząc księgi klientów a później już znaleźć jakąś lepszą pracę. Ja myślę, że ktoś to później przecież sprawdza zanim zrobi się deklarację lub bilans a więc błędy niedoświadczonych pracowników są natychmiast wyłapywane. Jest feedback i w ten sposób nauka nie idzie w las. A że kawy lub herbaty nie ma i ktoś czasem dyscyplinarnie wyleci ... tak jest w wielu firmach. Kawy pić nie trzeba było jak pracowałam, bo czasu nie było tyle się ciekawych rzeczy działo i kofeina nie była potrzebna. A jak ktoś nie potrafi trzymać dyscypliny to widocznie nie nadaje się do pracy w Auxilium i musi szybko odejść. Klienci Auxilium są przecież badani przez biegłych więc błedów nie powinno być tak mi się wydaje.
a jak wygladaja audyt w auxilium? to znaczy czy ksiegi prowadzone w biurze w krakowie sa badane? przez kogo? ktos to musi badac i widzi czy dobrze i czy sa bledy .....
Prawnik Pracowałam w firmie prawie rok .Odeszłam ze względu na aplikacje poza Krakowem jak na młodego prawnika bez doświadczenia otrzymywałam przyzwoite wynagrodzenie.Robiłam co miesięczna aktualizację spraw i wiem,ze przeciwko tej spółce nie toczyły sie żadne postępowania sądowe ale typowe sprawy przeciw kontrahentom. o zapłatę . Przygotowywałam równiez umowy dla biegłych,którzy zarabiali bardzo przwzwoite pieniądze.
Księgowa Pracuję w firmie wystarczająco długo,żeby napisać,że to zaczyna byc już śmieeszne (zazdrość i zawiść kudzi) którzy dokonują wpisów na przykład nieaktualne oprogramowanie,nieuczciwość i inne tym podobne bzdury to kompletnie wyssane z palca informację. Osoba z branży która świetnie wie ,że kontrola z urzędu gdyby miała nie aktualne rejestry WNT WDT zakwestionowałaby oprogramowanie.W tej firmie nie mam miejsca na nieudaczników i dlatego takich się nie przyjmuje.Chcę jeszcze napisać że nasze wynagrodzenie jest bardzo dobre są tylko umowy o pracę i pensja co do dnia na koniec miesiąca.Reasumując będe pracowała jeszcze wiele lat w tej firmie bo ta firma zapewnia mi pracę i pełną stabilizację jako pracownikowi.
chyba nigdzie nie pracujesz bo masz czas w godzinach pracy na szybką odpowiedź i śledzisz wpisy, przemawia to tylko o twojej zawiści .
moja wypowiedx dotyczy wpisu anonima i ksiegowej, która rzekomo tyle tam zarabia ha ha.
zabolało!!!! że już nie pracujesz a ja pracuję i z mojej pensji jestem
zadowolona. Nie mam z tym żadnych
problemów że jestem na internecie.Pani Prezes nie sprawdza
co robię jeżeli mam wykonaną swoją pracę i to się tu liczy!!!!!!
zadowolona. Nie mam z tym żadnych
problemów że jestem na internecie.Pani Prezes nie sprawdza
co robię jeżeli mam wykonaną swoją pracę i to się tu liczy!!!!!!
Drogi anonimie"antyauxiliowcu",raczej proponuje przemyśleć swoje
wylewności,w których posuwasz się o "jedną prawdę" za daleko.
Anonimowość w sieci jest raczej złudna i ja osobiście bym cię
znalazł i postawił przed obliczem wymiaru sprawiedliwości.Wszystko
wszystkim,ale jazda po nazwiskach to raczej nie jest zgodne z prawem i podchodzi pod paragraf.Uważam że raczej nie temu ma
służyć ten portal,a jak masz jakieś żale- ewidentnie prywatne i raczej
związane z inwestycjami w ich akcje to zgłoś się do nich osobiście
i skkorzystaj z praw jaki mają akcjonariusze,a nie wylewaj sie takimi
tekstami na ty,m portalu bo to nie ten adres.
wylewności,w których posuwasz się o "jedną prawdę" za daleko.
Anonimowość w sieci jest raczej złudna i ja osobiście bym cię
znalazł i postawił przed obliczem wymiaru sprawiedliwości.Wszystko
służyć ten portal,a jak masz jakieś żale- ewidentnie prywatne i raczej
związane z inwestycjami w ich akcje to zgłoś się do nich osobiście
i skkorzystaj z praw jaki mają akcjonariusze,a nie wylewaj sie takimi
tekstami na ty,m portalu bo to nie ten adres.
Zgodnie z Kodeksem Etyki wszelkie konflikty powinna rozstrzygac Komisja Etyki a nie forum anonimowe!
Zachecam do lektury. Pouczajaca. Spory sadowe sa ostatecznoscia, ale nieraz konieczna.
Potwierdzam. Firma jest super. Bardzo dobre pensje, awansujesz bardzo szybko, wspaniała koleżeńska atmosfera. Praca na lata! Aż żal odchodzić. Nie oszczędzają na szkoleniach, płacą solidnie i uczciwie za nadgodziny a Zarząd jest nastawiony bardzo partnersko i można do niego iść z każdym problemem. Nie ma przypadków mobbingu. Ogólnie Auxilium to bardzo solidna i rzetelna firma, co potwierdzają liczne nagrody np Fair Play. Aha ! Najlepsza kawa w Krakowie! Klienci są wprost zachwyceni poziomem obsługi.
W jakich granicach kształtują się zarobki na początek?
Pracowałam w tej firmie dawno temu i bardzo krótko. Mam wrażenie, że albo ktoś ściemnia albo faktycznie wiele się zmieniło. Ja dostałam naganę pisemną za dosłownie 3 minutowe spóźnienie do pracy. Wszyscy byli spięci i przestraszeni, panował ogólny przerost formy nad treścią. Faktycznie pensja na czas i całkiem dobra, ale pracy w stresie i ciągłym strachu nie rekompensowały te pieniądze. Osoby które przychodziły na staż z urzędu pracy prosiły o przeniesienie i pisały skargi. Ogólnie dramat. Właściciele nie potrafili jasno określić swoich oczekiwań w stosunku do pracowników- trzeba się było domyślać.Darli się na wszystkich i ciągle straszyli zwolnieniem. Szybko wypisałam się z tego cyrku.Jeśli faktycznie teraz jest o.k. to tylko pogratulować osobie, która z tego bajzlu utworzyła miejsce w którym się pracuje.
Dodaj ofertę pracy